jagular1 Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 09:53 > Kelner pyta nowo przybyłego do baru klienta: > -Co pan pije? > -Codziennie rano szklankę soku owocowego , miksturkę na łupanie w krzyżu , a > w sobotę kufel piwa w gronie przyjaciół. > -Chyba nie zrozumielismy się do końca - mówi uprzejmie kelner - Pytałem co > by pan chciał. > -Mój Boże... Chciałbym być bogaty, mieć domek nad morzem, podróżować po > świecie... > -Może jeszcze raz zadam pytanie: Czy chce się pan napić? > -Czemu nie... a co pan ma? > -Ja? Niewiele. Kłopoty. Drużyna której kibicuję przegrała, kiepsko mi tu > płacą, doskwiera mi samotność... Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 09:54 no jak o niczym, to opowiem jak dzisiaj jechałam sobie ślicznym łódzkim tramwajem 25 minut na trasie, którą zwykle pokonuje się w 4-5 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 09:59 Znam troche Łódz, mam tam rodzine. Mieszkaja na ulicy Zacisze niedaleko Piotrkowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 10:04 w Łodzi wszystko jest niedaleko Piotrkowskiej, bo jest też ona jedynym punktem znanym wszystkim innostrańcom :) Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 10:09 Dzieki za @, odesłałem. Łodz znam troche lepiej niz kazdy smiertelnik. Nawet wiem gdzie jest Zoo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 10:10 o widzisz to Ci się chwali, bo ja na ten przykład w takim Olsztynie, to w ogóle nie byłam, a słyszałam, że to ładne miasto:) Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 10:17 Olsztyn to jest jedyne miasto w którym chce mieszkac. Główne powody to lasy i jeziora. Mam na jeziorze w Olsztynie zaglówke i motorówke. Wolne chwile spedzam na jeziorze. dlatego tez lubie lato. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 10:20 Ja bym wolał TOmaszów Lubelski. Jest niesamowity. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 10:33 Nene, moje strony znacznie bardziej mi odpowiadają... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 10:05 A ja Łodzi nie znam, byłem tam tylko 2 razy i to przejazdem. Ale byłem za to w Kutnie na dworcu w nocy! I wczale mi nie popękały oczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 10:05 Aha, i jak byłem nad Bałtykiem to śmierdziało ropą naftową, dodam. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 10:06 aha, parę lat temu miałam przesiadkę w Działdowie. spędziłam godzinę w tym dość nieciekawym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 10:07 o a ja na przykład wcale nie znam Warszawy, z filmów telewizyjnych tylko i z Wiadomości, ale to bardzo tendencyjna wiedza jest, a Kutno też znam tylko z dworca i jego przyległości Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 10:12 hyhy, bo ci żaba skoczy! M. dowcipna jak niewiemco Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 10:14 hmm, nic mi o tym nie wiadomo, są na swoim miejscu i ciągle sprawne:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 10:17 na dworcu w kutnie pilam kawe kiedys. taka zalewaną grubo mieloną. slodką niezaleznie od tego ze nei slodzę (pani nie pyta sama wsypuje). szklanka nie miala ucha a zamiast podstawka dostalam duzy talerz i lyzke aluminiową. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 10:18 Widzę, że nie czaicie bazy. Czas na trochę muzyki. Kult "Polska" Poranne zorze, poranne zorze Gdy idę w Sopocie nad morzem Po plaży brudno-piaskowej Bałtyk śmierdzi ropą naftową Poranne chodniki Gdy idę, nie rozmawiam z nikim Jak jest w niedzielę nad ranem Po sobotnich balach chodniki zarzygane Polska Mieszkam w Polsce Mieszkam w Polsce Mieszkam tu, tu, tu, tu Koncerty popołudniowe Pełne bezmózgów w służbie porządkowej Patrzą wokoło, bo swędzą ich recę Kochają bić coraz więcej i więcej Znowu wieczorne przygody Gdy wchodzę na kamienne schody Zaczepia mnie pijanych meneli wielu Jutro spotkają się w kościele Polska Mieszkam w Polsce Mieszkam w Polsce Mieszkam tu, tu, tu, tu Nocne sklepy z mlekiem I patrzę, co się dzieje pod sklepem Tłum przystawia komuś do twarzy pięści Żądają dla niego kary śmierci Znowu poranne pociągi Ja stoję i patrzę na mundurowe dziwolągi Czy byłeś kiedyś w Kutnie na dworcu w nocy Jest tak brudno i brzydko, że pękają oczy Polska Mieszkam w Polsce Mieszkam w Polsce Mieszkam tu, tu, tu, tu Nocne sklepy z mlekiem I patrzę, co się dzieje pod sklepem Tłum przystawia komuś do twarzy pięści Żądają dla niego kary śmierci Znowu poranne pociągi Ja stoję i patrzę na mundurowe dziwolągi Czy byłeś kiedyś u nas na dworcu w nocy Jest tak brudno i brzydko, że pękają oczy, oczy, oczy Polska Mieszkam w Polsce Mieszkam w Polsce Mieszkam tu, tu, tu, tu Tu, tu, tu, tu, tu, tu, tu, tu ... Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 10:22 ależ Ignatz przecież nie byłam w Kutnie w nocy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 10:24 Maga, żałuj - teraz już tam posprzątali, więc nie ma na co patrzeć, ale kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Rozmowy o niczym IP: *.mst.gov.pl 24.10.02, 10:22 o. a ja cale zycie myslalam ze specjalizuje sie w kultowych zespolach Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 10:36 nie nic. Absolutnie. Dobrze myślisz, ja nie jestem żadnym tam specjalistą. Nie przy Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 10:43 nene pod wlos mnie bierzesz irokezowaty i oko modre tanim zamydlasz mydelkiem. bez łaski. poprzekladam papiery z kupki na kupke skoro tak Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 10:56 Serio mówię, to jest jedna z niewielu piosenek Kazia jakiej słucham, uwierz mi Lilijo! <błagam ze łzami w oczach> Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 10:59 ahah tą liliją ufnosc wzbudziles moja :) ustąpię tym razem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 11:02 BANG!!!! To kamień spadł mi z serca. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 11:09 ignatz napisał: > Serio mówię, to jest jedna z niewielu piosenek Kazia jakiej słucham, uwierz mi Lilijo! <błagam ze łzami w oczach> A ja Kultu, Kazika (ja Ci dam Kazia !!!) i jego Taty moglbym sluchac niemal na wciaz - Taty zwlaszcza ... Moze to taki pokoleniowy defekt, nie wiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 11:12 aha bo mnie np najbardziej wnerwia u mlodziezy ze juz wiecej do niej nie należę. (ze sie popisze kultową erudycją i oczytaniem) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 11:17 Lilijo, cóż Ty wygadujesz! W życiu nie dałbym Ci więcej niż 19,9 roku! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 11:19 A nawet gdyby. Niech ta mlodziez wezmie i zaluje, ze do niej nie nalezymy. Szczeniaki, ot co ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 11:25 O wypraszam sobie!;-) M. wciąż młodzież (nie wspominając o młodym duchu) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 11:28 hyhy ignatz od rana samego jest mi najblizszym przyjacielem., bo nei ma to jak przyjaciele z forum, lepsi nz z wojska są. i szczersi, co najwazniejsze, po prostu bardziej dobrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
iw1 Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 10:44 ignatz napisał: > Aha, i jak byłem nad Bałtykiem to śmierdziało ropą naftową, dodam. w dodatku zdarza się, że tłum przystawia komuś do twarz pięści... Odpowiedz Link Zgłoś
iw1 Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 10:47 nie mówiąc już o tym, gdy obudzisz sie w pociągu na stacji Zduńska Wola Odpowiedz Link Zgłoś
iw1 Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 11:02 hm. ośmielę się nazwać te nasze rozmowy szumnie nazwane "rozmowami o niczym" pitoleniem. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 11:04 O właśnie! Pitolenie nie znalazło się w Podstawowym Słowniczku! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 11:11 onienienie. Pitoli sie o wszystkim i o niczym ;oD Swoja droga, jest to bardzo pieknie rozpitolony watek ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 11:21 E-e. Nieporozumienie zaszlo. To byl i jest komplement. ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 11:06 Ejze. Stacje Czew i Malkynia tez maja (mialy) duzo wdzieku ;oD jak dzis pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Rozmowy o niczym 24.10.02, 11:15 Ja najmilej jednak Działdowo wspominam...;-) Odpowiedz Link Zgłoś