Dodaj do ulubionych

coś na dzień dobry

12.10.01, 06:58
witam niewatpilwie serdecznie wszystkich starych znajomych, nowych również,
specjalny ukłon dla pierników, pampersów, wszystkich lubianych i
nielubianych :-) ale macie w tym kraju ciepło, chyba pójdę na plażę
Obserwuj wątek
    • rigel Re: coś na dzień dobry 12.10.01, 07:07
      witaj!!!
      milego dnia...;))))
      • hansi Re: coś na dzień dobry 12.10.01, 07:09
        no, jedna zbłąkana dusza sie odnalazła
      • Gość: mreck Re: coś na dzień dobry IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 12.10.01, 07:10
        cze! kopę lat. Pampersy się wykruszyły, a jedyny mi znany pampers jest już
        babcią. co u ciebie hansi?
        • hansi Re: coś na dzień dobry 12.10.01, 07:16
          wróciłem prawie z zaswiatów, a na pewno z zascianka Europy, zimno i straszno,
          brrrrrr, jednak żyjemy w tym kraju w luksusach, co tu dużo mówić:-)
          • Gość: mreck zaświaty? IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 12.10.01, 07:18
            zwiedzałeś Anatolię?
            • rigel Re: zaświaty? 12.10.01, 07:19
              nie wazne Hansi gdzie byles, wazne, ze wrociles na lono.. ;)))
              • hansi Re: daleko na północ z odchyleniem dalekim na wschód 12.10.01, 07:22
                rigel napisał(a):

> nie wazne Hansi gdzie byles, wazne, ze wrociles na lono.. ;)))
                taaaaa, szcegoólnie najlepszy jest powrót na memłon. Ale nawet nie mogę przejrzeć
                forum co tu sie działo bezemnie, to byłby heroiczny wyczyn, może wieczorem, do
                poduszki

• rigel Re: daleko na północ z odchyleniem dalekim na wschód 12.10.01, 07:23
                  nie radze czytac zaleglego forum wieczorem.... chyba, ze nie chcesz spac, albo
                  lubisz horrory.. ;))))
                  • hansi Re: daleko na północ z odchyleniem dalekim na wschód 12.10.01, 07:30
                    rigel napisał(a):

> nie radze czytac zaleglego forum wieczorem.... chyba, ze nie chcesz spac, albo
                    > lubisz horrory.. ;))))

horror mam juz za sobą, teraz to pełny luksus, po wyjściu z samolotu na Okęciu
                    miałem straszną chęć ucałować ziemię ojczystą. Ciekawe kiedy wyślą tam z
                    powrotem? Na razie wypadne w przyszłym tygodniu na 3 dni na południe.
                    • rigel Re: daleko na północ z odchyleniem dalekim na wschód 12.10.01, 07:32
                      hansi napisał(a):

> Na razie wypadne w przyszłym tygodniu na 3 dni na południe.
                      to Ty jestes ten... no... globtrotuar???
                      • hansi Re: daleko na północ z odchyleniem dalekim na wschód 12.10.01, 07:36
                        rigel napisał(a):

> to Ty jestes ten... no... globtrotuar???
                        prawie coś w tym stylu, w firmie nie mają kogo innego wysłać

• rigel Re: daleko na północ z odchyleniem dalekim na wschód 12.10.01, 07:40
                          hansi napisał(a):

> prawie coś w tym stylu, w firmie nie mają kogo innego wysłać

popros o notbuka... bedziesz na biezaco z forum... ;)))

• hansi Re: daleko na północ z odchyleniem dalekim na wschód 12.10.01, 07:43
                            rigel napisał(a):
                            >
                            > popros o notbuka... bedziesz na biezaco z forum... ;)))

tam gdzie byłem notbuk byłby nieprzydatny, nawet komóra nie działała, ale teraz
                            moge zabrać, nie muszę wcale prosić

• rigel Re: daleko na północ z odchyleniem dalekim na wschód 12.10.01, 07:44
                              to jedna sprawe masz zalatwiona... ;)))

a druga sprawa: to nie mogles jechac na zachod? przecie ziemia podobno jest
                              okragla a o ile lepiej to wyglada? ;)))
                              • Gość: nanta Re: daleko na północ z odchyleniem dalekim na wschód IP: 19.150.112.* 12.10.01, 07:53
                                Witam wszystkich b. serdecznie
                                Hansi, niech Cie usciskam ;)
                                pozdrowiles pingwiny ? ;)
                                • rigel Re: daleko na północ z odchyleniem dalekim na wschód 12.10.01, 07:55
                                  witaj Nanta ;)))
                                  jak samopoczucie po porazce? ;)))*
                                  • Gość: nanta Re: daleko na północ z odchyleniem dalekim na wschód IP: 19.150.112.* 12.10.01, 07:57
                                    dobre, zebow nie umylam ;)
                                    • rigel Re: daleko na północ z odchyleniem dalekim na wschód 12.10.01, 07:58
                                      Gość portalu: nanta napisał(a):

> dobre, zebow nie umylam ;)

a mi kazalas przyjsc w krawacie...;((
    • Gość: mreck hansi! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 12.10.01, 08:05
      Co Ciebie powstrzymało od ucałowania ziemii? Czyzbyś pamietał o przygodach
      Marka Siwca? i druga sprawa, czy tam gdzie wyjeżdżaleś, gdzie nie działaja
      telefony komorkowe, działają kałasze? Co ty tam robiłeś J-23?
      • rigel Re: hansi! 12.10.01, 08:06
        Gość portalu: mreck napisał(a):

> Co ty tam robiłeś J-23?

Mreck, to sie chyba nazywa rekonensans, albo rozpoznanie walką...:)))
        • hansi Re: hansi! 12.10.01, 08:16
          rigel napisał(a):

> Gość portalu: mreck napisał(a):
          >
          > > Co ty tam robiłeś J-23?
          >
          > Mreck, to sie chyba nazywa rekonensans, albo rozpoznanie walką...:)))

sparawdzałem teren do inwazji, tylko odcięcie od informacji było takie, że oo tym
          że amerykanie zaatakowali to się dowiedziałem dwa dni później. Nanta, miło mi w
          tych uściskach, powtórzymy? Rigel, rozejrzyj sie za jakąś kawą i nie podglądaj
          • Gość: mreck Re: hansi! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 12.10.01, 08:19
            oni tam(?) pijają chyba kipiatok? Widziałes wielbląda? Czemu nic nie mówisz>
            tajemnica wojskowa? Dopadłeś ladena? opowiadaj!
          • rigel Re: hansi! 12.10.01, 08:24
            hansi napisał(a):

> Nanta, miło mi w tych uściskach, powtórzymy? Rigel, rozejrzyj sie za jakąś kawą
            i nie podglądaj

jaaaasne...;)) moze lepiej jedz jeszcze raz.... ;)))))
    • Gość: Kwiatek Re: coś na dzień dobry IP: 195.116.214.* 12.10.01, 08:16
      :-))))))))))))))))
      • nanta!!! Re: coś na dzień dobry 12.10.01, 08:40
        czesc Kwiatek, jak dzisiaj z humorem?

• Gość: Kwiatek Re: coś na dzień dobry IP: 195.116.214.* 12.10.01, 08:44
          Witaj Nanto, jeszcze nie wiem, narazie jem jogurt ;)
          • nanta!!! Re: coś na dzień dobry 12.10.01, 08:46
            bedzie wiadomo po zjedzeniu jogurciku? ;)
            to ja pojde na kafcie i mam nadzieje, ze humor mi sie nie popsuje ;)
            • Gość: Kwiatek Re: coś na dzień dobry IP: 195.116.214.* 12.10.01, 08:52
              Dla pewnosci nie pij z cukrem. Feeeee... ohydztwo ;)
        • hansi Re: coś na dzień dobry 12.10.01, 08:45
          nanta!!! napisał(a):

> czesc Kwiatek, jak dzisiaj z humorem?
          >
          nooooooo, i Kwiatuszki wyrosły, od razu serce sie raduje, wiedziałem, że trzeba
          jak najszybciej wracać do swoich. Mreck, uncle Osama z tego co widać ma sie
          dobrze, a nawet jeszcze lepiej, ale miejmy nadzieję że juz niedługo
          • Gość: Kwiatek Re: coś na dzień dobry IP: 195.116.214.* 12.10.01, 08:57
            hansi napisał(a):

> nooooooo, i Kwiatuszki wyrosły, od razu serce sie raduje, wiedziałem, że trzeba
            >
            > jak najszybciej wracać do swoich. Mreck, uncle Osama z tego co widać ma sie
            > dobrze, a nawet jeszcze lepiej, ale miejmy nadzieję że juz niedługo

Znaczy, ze : skąd przybywasz nie ma tego 8 cudu swiata jakim jest Kwiatek?!?
            Jakaz to zubozala strona swiata ?!?!?!
            • hansi Re: coś na dzień dobry 12.10.01, 09:02
              Gość portalu: Kwiatek napisał(a):

>
              > Znaczy, ze : skąd przybywasz nie ma tego 8 cudu swiata jakim jest Kwiatek?!?
              > Jakaz to zubozala strona swiata ?!?!?!
              niestety tam tylko mchy i porosty

• Gość: Kwiatek Re: coś na dzień dobry IP: 195.116.214.* 12.10.01, 09:08
                > niestety tam tylko mchy i porosty
                >

Ojej !!! Okropnie przykre. Mam jednak nadzieje, ze nie zapomniales jak mile zycie
                moze byc wsrod Kwiatkow :-)))
                • rigel Re: coś na dzień dobry 12.10.01, 09:09

> Mam jednak nadzieje, ze nie zapomniales jak mile zycie moze byc wsrod
                  Kwiatkow :-)))

pod warunkiem ze nie sa to kaktusy.. ;)))))
                  • hansi Re: coś na dzień dobry 12.10.01, 09:15
                    rigel napisał(a):

>
                    > pod warunkiem ze nie sa to kaktusy.. ;)))))

rigel qrka zadrosny
                    • Gość: mreck pewnie, ze zazdrosny, rigel IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 12.10.01, 09:21
                      ale ty sie nie przejmuj. może hansi zabawimy sie w dwadzieścia pytań, i moze
                      tak dowiemy sie wreszcie, gdzie żes to bywał... bez podtekstów?
                      odpowiadaj: tak lub nie.
                      na poczatek: Mchy i porosty? czy tam pijają samogon?
                      • basia! Re: 20-pytań 12.10.01, 09:22
                        Czy piłeś ten samogon z białymi niedźwiedziami?
                    • Gość: Kwiatek Re: coś na dzień dobry IP: 195.116.214.* 12.10.01, 09:22
                      hansi napisał(a):

> rigel napisał(a):
                      >
                      > >
                      > > pod warunkiem ze nie sa to kaktusy.. ;)))))
                      >
                      > rigel qrka zadrosny

Nie jest, nie moze byc, nie wie, nie zaznal Kwiatkowej Slodyczy, przechowywanej
                      Misiow Polarnych :-)))) Nooooo...chyba, zeby cos przeczuwal ;-)))))))
                      • rigel Re: coś na dzień dobry 12.10.01, 09:23

> Nooooo...chyba, zeby cos przeczuwal ;-)))))))

jasnowidz jestem, ot co! i wcale nie jestem qrka zazdrosny... ;))))
                  • Gość: Kwiatek Re: coś na dzień dobry IP: 195.116.214.* 12.10.01, 09:17
                    Pragnę zwrócić uwagę moj Drogi Rigelku, ze kaktusy maja najpiekniejsze kwiaty
                    :-))) hehehehehe......
                    • rigel Re: coś na dzień dobry 12.10.01, 09:24

> Pragnę zwrócić uwagę moj Drogi Rigelku, ze kaktusy maja najpiekniejsze kwiaty
                      > :-))) hehehehehe......

ale tylko jeden raz w zyciu i to krotko.... hehehehehehe.... ;)))))
                      • Gość: Kwiatek Re: coś na dzień dobry IP: 195.116.214.* 12.10.01, 09:32
                        rigel napisał(a):

> Gość portalu: Kwiatek napisał(a):
                        >
                        > > Pragnę zwrócić uwagę moj Drogi Rigelku, ze kaktusy maja najpiekniejsze kwi
                        > aty
                        > > :-))) hehehehehe......
                        >
                        > ale tylko jeden raz w zyciu i to krotko.... hehehehehehe.... ;)))))

Pomyliło Ci sie z kwiatem paproci .. chłe..chłe..chłe.. ;)
                    • Gość: mreck kwiatku IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 12.10.01, 09:26
                      mają, te kwiatki, i nawet pachną niektóre, a samogon z kaktusów to chyba tekila.
                      • Gość: Kwiatek Re: kwiatku IP: 195.116.214.* 12.10.01, 09:30
                        Gość portalu: mreck napisał(a):

> mają, te kwiatki, i nawet pachną niektóre, a samogon z kaktusów to chyba tekila
                        > .

Yhy. A na dodatek z kolców kapie sól, a zamiast platkow, te kwiatki maja cytryny.
                        Znaczy plasterki cytryn. Mmmm.... mniamka, alez mnie wzięło na tequile ..
                        • nanta!!! Re: kwiatku 12.10.01, 09:33
                          przestancie, do wieczora tak daleko ;))
                        • Gość: tequila Re: kwiatku IP: 195.205.13.* 12.10.01, 09:34
                          wiec jestem skoro ktos mnie lubi....
                          • Gość: Kwiatek Re: kwiatku IP: 195.116.214.* 12.10.01, 09:39
                            Gość portalu: tequila napisał(a):

> wiec jestem skoro ktos mnie lubi....

a nie mozesz poczekac do wieczora ? ;))
                        • Gość: aniela Re: kwiatku IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 09:36
                          wyciąg z pejotla czy można zrobić z kwiatkopodobnych?
                          • nanta!!! Re: kwiatku 12.10.01, 10:02
                            czy "wyciag" jest juz gotowy? ;)
                            • Gość: tequila Re: kwiatku IP: 195.205.13.* 12.10.01, 10:04
                              gotowy i czeka na kogos odwaznego....
                              • nanta!!! Re: kwiatku 12.10.01, 10:05
                                no trudno, poswiece sie dla nauki ;)
                                prosze o sol;)
                                • Gość: tequila Re: kwiatku IP: 195.205.13.* 12.10.01, 10:10
                                  uwazaj na robaka ;)
                                  • nanta!!! Re: kwiatku 12.10.01, 10:11
                                    za pozno ;(((
                                    • Gość: tequila Re: kwiatku IP: 195.205.13.* 12.10.01, 10:12
                                      chyba Twoje stare robaki nie beda zadowolone z nowego towarzystwa...;)
                                      • nanta!!! Re: kwiatku 12.10.01, 10:13
                                        przestan ;)
                                • Gość: Kwiatek Re: kwiatku IP: 195.116.214.* 12.10.01, 10:13
                                  piłas tequile z cynamonem i z pomarańczką ?
                                  • nanta!!! Re: kwiatku 12.10.01, 10:16
                                    opisz slowami, ja postaram sie powstrzymac;)
                                  • Gość: tequila Re: kwiatku IP: 195.205.13.* 12.10.01, 10:17
                                    oczywiscie- to zalezy od tequili z czym sie ja pije
                                    ja najbardziej lubie wlasnie zloto-pomaranczowo-cynamowo :)))
                                    mniammmmm.....
                                    • nanta!!! Re: kwiatku 12.10.01, 10:19
                                      cholera mnie zaraz strzeli,
                                      przestancie i to juz ;)
                                      • rigel Re: kwiatku 12.10.01, 10:24
                                        nanta!!! napisał(a):

> cholera mnie zaraz strzeli,

i beda dwie w jednym.... ;)))

• nanta!!! Re: kwiatku 12.10.01, 10:27
                                          uwazaj, od tego sie lysieje ;)
                                          • rigel Re: kwiatku 12.10.01, 10:28
                                            nanta!!! napisał(a):

> uwazaj, od tego sie lysieje ;)

nie moglas wczesniej tego powiedziec.... teraz juz za pozno ;(((((
                                    • Gość: Kwiatek Re: kwiatku IP: 195.116.214.* 12.10.01, 10:23
                                      słyszałam o niej, ale jeszcze nie piłam :-(
                                      • nanta!!! Re: kwiatku 12.10.01, 10:31
                                        a jak wchodzi czerwona/rozowa finlandia?
                                        • basia! Re: kwiatku 12.10.01, 10:34
                                          Przyśnią Ci się fiordy......
                                          • Gość: tequila Re: kwiatku IP: 195.205.13.* 12.10.01, 10:37
                                            jak jest b. zimna to calkiem niezle......
                                        • Gość: Kwiatek Re: kwiatku IP: 195.116.214.* 12.10.01, 10:34
                                          nanta!!! napisał(a):

> a jak wchodzi czerwona/rozowa finlandia?
                                          Nanto :-))))))))))))) ugotowałeś mnie ..

• nanta!!! Re: kwiatku 12.10.01, 10:38
                                            znaczy sie ze dobrze idzie? bo ja dzisiaj ide na ratunek
                                            a wiem, ze na wyposazeniu bedzie finlandia pink/red.
                                            ja bede ugotowana jutro ;)
                                            • Gość: tequila Re: kwiatku IP: 195.205.13.* 12.10.01, 10:40
                                              a ja dzisiaj i jutro tez....
                                              w niedziele chyba zejde ;)))
                                            • Gość: Kwiatek Re: kwiatku IP: 195.116.214.* 12.10.01, 10:40
                                              nanta!!! napisał(a):

> znaczy sie ze dobrze idzie? bo ja dzisiaj ide na ratunek
                                              > a wiem, ze na wyposazeniu bedzie finlandia pink/red.
                                              > ja bede ugotowana jutro ;)

Dorzuc dla blackurrant finlandii ,blackurrantowy sok.. mowię Ci, warto pocierpiec
                                              dnia nastepnego ;)
                                              • nanta!!! Re: kwiatku 12.10.01, 10:44
                                                a w jakich proporcjach? czy finlandia finlandią? ;)
                                                • Gość: Kwiatek Re: kwiatku IP: 195.116.214.* 12.10.01, 10:49
                                                  nanta!!! napisał(a):

> a w jakich proporcjach? czy finlandia finlandią? ;)

A to zalezy od stanu ,do jakiego sie dazy :-). Proporcje sa niezwykle trudne do
                                                  zapamietania ;)))
                                                • basia! Re: kwiatku 12.10.01, 10:51
                                                  nanta!!! napisał(a):

> a w jakich proporcjach? czy finlandia finlandią? ;) według uznania ,tylko nie
                                                  dodawaj zasmażki ;-)

• nanta!!! Re: kwiatku 12.10.01, 10:55
                                                    stan ma pomoc w zapomnieniu o wszystkim ;)
                                                    zasmazke sobie daruje, wole wisienke ;)
                                                  • basia! Re: kwiatku 12.10.01, 10:58
                                                    to ja poproszę z cytryną.
                                                  • Gość: Kwiatek Re: kwiatku IP: 195.116.214.* 12.10.01, 11:02
                                                    nanta!!! napisał(a):

> stan ma pomoc w zapomnieniu o wszystkim ;)
                                                    > zasmazke sobie daruje, wole wisienke ;)
                                                    Rozumiem, w takim razie podaję przepis :
                                                    - szklanka najwieksza w domu,
                                                    - lodu, najlepszy taki zeskrobany z zamrazalnika
                                                    no i :
                                                    - wlewamy wodkę doooooooo 3/4 szklanki
                                                    - dolewamy kapke soku

czy numer telefonu do jakiejs fajnej agencji tez Ci podac ? ;)
                                                  • nanta!!! Re: kwiatku 12.10.01, 11:05
                                                    eee, agencja byla ostatnim razem ;)
                                                    teraz bedzie ulewanie sie na smutno, zero panow ;)
                                                  • Gość: Kwiatek Re: kwiatku IP: 195.116.214.* 12.10.01, 11:08
                                                    nanta!!! napisał(a):

> eee, agencja byla ostatnim razem ;)
                                                    > teraz bedzie ulewanie sie na smutno, zero panow ;)

eee tam nie warto ;)faceci mają to do siebie, ze w sumie nie wiadomo do czego
                                                    moga byc potrzebni, ale jednak zal, gdy ich nie ma, no nie?
                                                  • rigel Re: kwiatku 12.10.01, 11:10
                                                    dziewczyny! jedno wasze slowo i.... ;)))))
                                                  • Gość: tequila Re: kwiatku IP: 195.205.13.* 12.10.01, 11:11
                                                    slowo...
                                                  • nanta!!! Re: kwiatku 12.10.01, 11:11
                                                    a juz sie dziwilam ze sie nie odzywasz ;)

to fakt, z nimi zle, ale bez nich jeszcze gorzej;)
                                                  • Gość: Kwiatek Re: kwiatku IP: 195.116.214.* 12.10.01, 11:15
                                                    nanta!!! napisał(a):

> a juz sie dziwilam ze sie nie odzywasz ;)
                                                    >
                                                    > to fakt, z nimi zle, ale bez nich jeszcze gorzej;)

a no.
                                                  • nanta!!! Re: kwiatku 12.10.01, 11:18
                                                    no.;)
                                                  • rigel Re: kwiatku 12.10.01, 11:50
                                                    dalej nie słysze zaproszenia.... ;))))))
                                                  • nanta!!! Re: kwiatku 12.10.01, 11:51
                                                    a czego sie spodziewales? czerwonego chodniczka? kwiatow ?;)
                                                  • Gość: Kwiatek Re: kwiatku IP: 195.116.214.* 12.10.01, 12:04
                                                    nanta!!! napisał(a):

> a czego sie spodziewales? czerwonego chodniczka? kwiatow ?;)

no, no, no, tylko nie kwiatów !! ;)
                                                  • nanta!!! Re: kwiatku 12.10.01, 12:08
                                                    Ty jestes Kwiatek przrz duze K
                                                    a ja napisalam przez male k, wiec nie chodzi o Ciebie?
                                                    znowu sie nawozilas, co? ;)
                                                  • Gość: Kwiatek Re: kwiatku IP: 195.116.214.* 12.10.01, 12:10
                                                    nanta!!! napisał(a):

> Ty jestes Kwiatek przrz duze K
                                                    > a ja napisalam przez male k, wiec nie chodzi o Ciebie?
                                                    > znowu sie nawozilas, co? ;)

eeee ....... to była tylko taka mała dawka ;)
                                                  • nanta!!! Re: kwiatku 12.10.01, 12:11
                                                    mala kalifornijska dzowniczka czy raczej cos bardziej wykwintnego ? ;)
                                                  • basia! Re: kwiatku 12.10.01, 12:14
                                                    nanta!!! napisał(a):

> mala kalifornijska dzowniczka czy raczej cos bardziej wykwintnego ? ;)

może robaczek z tequli? ;)
                                                  • nanta!!! Re: kwiatku 12.10.01, 12:17
                                                    moze byc, Tequila sie nie odzywa ;)
                                                    ale to ile tych tekili bylo, bo ja juz jednego robaka mam ze soba ;)
                                                  • Gość: Kwiatek Re: kwiatku IP: 195.116.214.* 12.10.01, 12:18
                                                    ..........jak zatrzymaaaaaanyyy w biegu wiatrrrr, jak niebooooooo wśród nocy
                                                    bez gwiaaaaazd, jak lisć bez wody tak ty, beze mnie nie znaczysz juz nic
                                                    ....... buuuuuuuuuuu,,,,,,,,,,muszę isc wytrzec nosek
                                                  • nanta!!! Re: kwiatku 12.10.01, 12:20
                                                    poczekaj, do wycierania najlepszy rekaw Rigla ;))
                                                  • Gość: Kwiatek Re: kwiatku IP: 195.116.214.* 12.10.01, 12:24
                                                    dobra, powiem Ci..... wczoraj był u mnie Pan Gin z córka Tonicą ;-)
                                                  • nanta!!! Re: kwiatku 12.10.01, 12:25
                                                    a nie zabral synka Jasia Wedrowniczka? ;)
                                                  • Gość: Kwiatek Re: kwiatku IP: 195.116.214.* 12.10.01, 12:27
                                                    Gowniarz został w domu, szkołe ma. A mnie jakaś melancholija , qurka wzięła :(
                                                  • rigel Re: kwiatku 12.10.01, 12:29
                                                    nanta!!! napisał(a):

> poczekaj, do wycierania najlepszy rekaw Rigla ;))

nie rekaw Rigla, tylko jego marynarki.... ;)))
                                                  • nanta!!! Re: kwiatku 12.10.01, 12:31
                                                    czepiasz sie ;) marynarka Twoja wiec i rekaw Twoj ;)
                                                    Kwiatek, melancholija Cie bierze? rozruszanko potrzebne? ;)
                                                  • Gość: tequila Re: kwiatku IP: 195.205.13.* 12.10.01, 12:32
                                                    ktos o mnie pytal?
                                                    Nanta po 2 tyg. w domu musze troche posciemniac, ze niby pracuje
                                                    ale jak tylko zobacze jaki kolor ma moje biurko (zza papierow) to na forum
                                                    bedzie mnie wiecej :)
                                                  • Gość: Kwiatek Re: kwiatku IP: 195.116.214.* 12.10.01, 12:32

Czy spod rękawow marynarki wystaja spinki w mankietach? Aby była jasnosc nie
                                                    chodzi mi o rubinki, ale np jakis drobny brylancik by się przydał. Jesli nie ma
                                                    wybieram Softis mini
                                                  • nanta!!! Re: kwiatku 12.10.01, 12:35
                                                    Tequila, moge to przyspieszyc, kolor Twojego biura jest
                                                    OBRZYDLIWY, wracaj na forum ;))
                                                    Kwiatek, brylancik? to co Ty chcesz mu te spinki odgryzc czy jak? ;)
                                                    rekaw milego Rigla jest do wylewnia zalow, ja sie podzielic chcialam
                                                    w dobrej wierze ;)
                                                  • Gość: Kwiatek Re: kwiatku IP: 195.116.214.* 12.10.01, 12:39
                                                    Nanto chyba nie zaprzeczysz, ze milej sie wypłakiwuje w rzecz elegancka,
                                                    anizeli w stary ciuch, a i na brylancik nie zaszkodzi popatrzec. Ale dziękuje i
                                                    miło ze Twej strony, zes skoro do podziału ;)
                                                  • nanta!!! Re: kwiatku 12.10.01, 12:42
                                                    ja jestem przekonana, ze Rigel ma wspanialy garnitur ze
                                                    spinkami z jablonexu przypominajacymi najwieksze brylanty swiata ,
                                                    w ktory z przyjemnoscia da nam wytrzec oczka i nie tylko ;))
                                                    Jesli chodzi o dzielenie, chetnie sie podziele, ale tylko rekawem ;))
                                                  • rigel Re: kwiatku 12.10.01, 12:49
                                                    nanta!!! napisał(a):

> Jesli chodzi o dzielenie, chetnie sie podziele, ale tylko rekawem ;))

jesli chodzi o dzielenie.... to ja jestem niepodzielny !!!
                                                  • rigel Re: kwiatku 12.10.01, 12:37

> Jesli nie ma wybieram Softis mini

a co? jablonex Ci nie smakuje?
                                                  • Gość: Kwiatek Re: kwiatku IP: 195.116.214.* 12.10.01, 12:43
                                                    rigel napisał(a):

>
                                                    > > Jesli nie ma wybieram Softis mini
                                                    >
                                                    > a co? jablonex Ci nie smakuje?

przyznam szczerze nie smakowałam, a Ty polecasz? ;)

• rigel Re: kwiatku 12.10.01, 12:46

> przyznam szczerze nie smakowałam, a Ty polecasz? ;)

nie wiem jak smakują... ale ryby na to biorą ... ;)))

• Gość: Kwiatek Re: kwiatku IP: 195.116.214.* 12.10.01, 12:52
                                                    rigel napisał(a):

>
                                                    > > przyznam szczerze nie smakowałam, a Ty polecasz? ;)
                                                    >
                                                    > nie wiem jak smakują... ale ryby na to biorą ... ;)))
                                                    >

jakie?
                                                  • rigel Re: kwiatku 12.10.01, 12:53

> jakie?

tzw. brzegówy... ale one biora tez na czekolade.... ;))))))
                                                  • Gość: Kwiatek Re: kwiatku IP: 195.116.214.* 12.10.01, 12:58
                                                    rigel napisał(a):

>
                                                    > > jakie?
                                                    >
                                                    > tzw. brzegówy... ale one biora tez na czekolade.... ;))))))

Poważnie ?!?!?! nie wiedziałam. Hmm... jaki ten swiat jest dziwny. Ryby jedzą
                                                    czekoladę ... zapytam mego ojca - wedkarza, czy o tym wiedzial.
                                                  • Gość: tequila Re: kwiatku IP: 195.205.13.* 12.10.01, 12:56
                                                    wsciekle fladry......
                                                  • nanta!!! Re: kwiatku 12.10.01, 12:59
                                                    ktos mnie wolal;)
                                                  • Gość: tequila Re: kwiatku IP: 195.205.13.* 12.10.01, 13:02
                                                    wiedzialam, ze zadziala :)
                                                    Nanta co z tymi drinkami?
                                                    Guest zaprasza na kawe i sciemnia,
                                                    Ty robisz smaka na picie i tez nie wiadomo co....;)
                                                  • nanta!!! Re: kwiatku 12.10.01, 13:04
                                                    aha, wywolac mnie chcialas? ;)
                                                    ja nie sciemniam, jak zapraszam to zabawa na calego ;)
                                                    co pasuje do tekili? ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka