Dodaj do ulubionych

Brawo Wojtek !!!

IP: 195.136.36.* 12.10.01, 09:31
Osobiście znam Wojtka Kopczuka, bo 5 lat z nim studiowałem.To na prawdę fajny
kumpel i "geniusz" (nie kujon, ale geniusz!!!!).Studia zdał na samych 5, zawsze
chętnie pomagał innym, a na imprezy też był jednym z piewrszych. Uważam, że
należy mu się sława!! Rozpoczął od Anty-Nobla, ale jeszcze świat o nim
usłyszy!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: aniela Re: Brawo Wojtek !!! IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 09:41
      zapoznaj mnie z wojtkiem może
      • Gość: quest Wybierasz się do Kanady? IP: *.*.*.* 12.10.01, 09:52
        • Gość: aniela Re: do kogo ta gadka? IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 09:53
      • Gość: kze Re: Brawo Wojtek !!! IP: 195.136.36.* 12.10.01, 12:21
        Anielo!
        Z Wojtkiem widziałem się ostatni raz chyba 4-5lat temu jak byliśmy na zajęciach
        na 5-tym roku na informatyce. Później nie widziałem się z nim. Po prostu
        wyjechał studiować na Uniwersytecie Colambia. Teraz po tych kilku latach, w TV
        i Internecie usłyszałem o nim pierwsze informacje od 5 lat. Nawet nie wiem, czy
        aktualnie jest w Polsce. Znam natomaist jego e-mail.Natomiast nie wiem, czy
        mogę go rozpowszechniać... Osobiście wydaje mi się, że chyba Wojtek nie miałby
        nic na przeciw by z Tobą spotkać się.. Ale nie wiem czy ma teraz czas... Jabym
        wygrał anty-Nobla pewnie byłbym strasznie zajęty. Słyszałem, że ostatnio
        odpowiadał na pytania w pr.III PR. Generalnie przy najbliższej okazji spytam
        się go o możliwość udostępniania e-maila.
        • nanta!!! Re: Brawo Wojtek !!! 12.10.01, 12:26
          Aniela, no no ;)
          • Gość: aniela Re: Brawo Wojtek !!! IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 12:48
            aha kze uprzedź mnie odpowiednio wcześnie żebym mogła zrobić się na bóstwo.
            pozdrawiam Cie anielskim uśmiechem.:)
            • Gość: Frene Re: Brawo Wojtek !!! IP: 155.158.242.* 12.10.01, 13:09
              Gość portalu: aniela napisał(a):

> aha kze uprzedź mnie odpowiednio wcześnie żebym mogła zrobić się na bóstwo.
              > pozdrawiam Cie anielskim uśmiechem.:)

Był już taki jeden Anioł ,co to chciał się zrobić na bóstwo ...

Więc Aniela masz wzór do naśladowania, a teraz do sklepu po ogon i rogi...
              ale zaraz , zaraz...niech ja Ci się lepiej przyjżę...
              Dobra wiadomość - zaoszczędzisz trochę grosza, rogów nie musisz
              kupować :)))))))))))

• Gość: aniela Re: Brawo Wojtek !!! IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 13:12
                frene. zasugerowałaś się starymi zakurzonymi opowieściami. i moimi loczkami
                anielskimi ufryzowanymi na słynną blokerkę reni jusis sprzed ery afro.
                • Gość: Frene Re: Brawo Wojtek !!! IP: 155.158.242.* 12.10.01, 13:16
                  Tak przypuszczałam...
                  Na powierzchni lustra masz przyklejone jakieś fotki gwiazd...
                  Dlatego tak się świetnie czujesz patrząc w lustro :)))))))))))
                • Gość: eliot Re: Brawo Wojtek !!! IP: *.univ.gda.pl 12.10.01, 13:19
                  Ciekawe co dalej bedzie z Wojtkiem? Moze biedak nie dojada od tej slawy,
                  nastomiast, natomiast Andżelina moze go uratowac. Ugotuje mu kwasnicy itd.
                  Sorry za zloliwosc, ale zawsze mnie wkurza, jak komu cos sie uda. Nie zebym
                  zazdroscil, czy inne takie, ale skreca mnie po prostu. Dlaczego on, a nie ja?
                  Bo co, tylko sie opieprzam i jestem nudny? Mojego majla taka Anielka by nie
                  chciala. Niesprawiedliwie jest natomiast.
                  • Gość: aniela Re: Brawo Wojtek !!! IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 13:20
                    eliocie najdroższy. zbieram mejle do kapelusza więc dorzuć swojego :)
                    kto on zacz ten wojtek? i czy ogrzać się można w blasku jego sławy ?:)
                    • Gość: kze Re: Brawo Wojtek !!! IP: 195.136.36.* 12.10.01, 13:44
                      Anielo, a jak będę mógł podać Ci tego e-maila do Wojtka, to w jaki sposób mam
                      Ci go przekazać?
                      W teamcie "Czy można ogrzać się przy jego sławie?"
                      Wojtek ma ok 175cm czarne kręcone włosy, ubiera(-ł) się jak każdy... Mam
                      nadzieję, że teraz też pozostanie wspaniałym kumplem.
                      Nie wiem czemu niektórych skręca jak inni odnoszą sukces? Ja tam cieszę się. Bo
                      mam od kogo uczyć się!
                      • Gość: eliot Re: Brawo Wojtek !!! IP: *.univ.gda.pl 13.10.01, 15:55
                        > Nie wiem czemu niektórych skręca jak inni odnoszą sukces? Ja tam cieszę się.
                        Bo
                        >
                        > mam od kogo uczyć się!
                        Kurde, albo Ty jestes bardziej przewrotny od mua, albo masz poczucie Humeru jak
                        radziecki budzik. Przez Ciebie znienawidzę nie tylko poczciwego Wojtka, ale i
                        wszystkie zupki Knorra...

• Gość: kze Re: Brawo Wojtek !!! IP: 195.136.36.* 23.10.01, 15:44
                          Gość portalu: eliot napisał(a):

> Kurde, albo Ty jestes bardziej przewrotny od mua, albo masz poczucie Humeru jak
                          >
                          > radziecki budzik. Przez Ciebie znienawidzę nie tylko poczciwego Wojtka, ale i
                          > wszystkie zupki Knorra...
                          >

Dlaczego masz znienawidzić Wojtka? Przecież został sławny nie tylko w Polsc, lecz
                          w świecie. Co prawda anty-Nobel nie jest Noblem, ale... Ja w każdym wypadku
                          pogratulowałem mu i dużo osób to zrobiło...
                          A tak w ogóle to sam jesteś przewrotny jak muł!! Znalazł się...
                          • aniela_ Re: Brawo Wojtek !!! 24.10.01, 15:10
                            dobra kze dawaj ten adres. i zdjecie. najlepiej w bikini.
              • Gość: mreck Re: Brawo Wojtek !!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 12.10.01, 13:13
                znaczy się, rogi? ogon czy ja dobrze słyszałem?
                • Gość: aniela Re: Brawo Wojtek !!! IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 13:21
                  i kozie kopytko w miejsce stopy. rozponajesz kogos w tym portrecie pamięciowym?
                  • Gość: Frene Re: Brawo Wojtek !!! IP: 155.158.242.* 12.10.01, 13:27
                    Gość portalu: aniela napisał(a):

> i kozie kopytko w miejsce stopy. rozponajesz kogos w tym portrecie pamięciowym?

a mówią,ze każdy jest wyjątkowy :)))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka