Dodaj do ulubionych

piątek, weekendu początek

IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 10:05
znudzona kłotniami m-r, romansami n-r i innymi konstansami tego forum zakaz
wprowadzam oddolny awantur i awansów apsztyfikanctwa i jeszcze kilku czynności
na A.
jakie macie plany na weekend ?
Obserwuj wątek
    • nanta!!! Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 10:06
      bede pic ;)
      • Gość: aniela Re: piątek, weekendu początek IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 10:11
        e. to takie pospolite.
        myslalam raczej o paralotni albo nurkowaniu pod lodem czy cos..
      • Gość: Ja-Nina Re: piątek, weekendu początek IP: 195.116.114.* 12.10.01, 10:11
        Znowu pić ??!! Jezuuu! Ale niech już będzie. W
        poniedziałek znowu sobie przyrzeknę że już nigdy..Mam
        ochotę na balety ale remontuję chatę i chyba potańczę
        tylko z miotłą..
        • Gość: aniela Re: piątek, weekendu początek IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 10:12
          w dzisiejszych czasach mówi się : aranżować mieszkanie.
        • basia! Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 10:29
          Może by tak polecieć na jakiejś miotle na jakąś górę (niekoniecznie łysą)
    • basia! Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 10:10
      Oh, aniela ,jak to anielica zawsze ratujesz :-)
      • Gość: aniela Re: piątek, weekendu początek IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 10:12
        w piątki mam wyjątki ;)
        • nanta!!! Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 10:12
          wiem ze pospolite ale na to tylko mnie teraz stac.
          co powiesz na walke z wiatrakami? ;)
          • Gość: aniela Re: piątek, weekendu początek IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 10:13
            o. donkiszoterię uprawiam czynnie od dłuższego czasu. jestem w tym dość dobra,
            bagaż doświadczeń dzwigam :)
            • nanta!!! Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 10:15
              chyba juz nie dzwigasz tylko ciagniesz za soba?;)
          • Gość: Kinia Re: piątek, weekendu początek IP: 193.227.223.* 12.10.01, 10:15
            A ja postanowiłam,ze w ten weekend znajdę coś co dawno zgubiłam, tak dawno,ze
            nawet już nie pamiętam co to jest, spotkam przypadkiem na ulicy kogos o kim
            dawno nie myślałam i czyja twarz rozmazała mi się w pamięci a przede
            wszystkim ... zakocham się! Napisze Wam w poniedzialek jak mi poszło.
        • Gość: Ja-Nina Re: piątek, weekendu początek IP: 195.116.114.* 12.10.01, 10:13
          Znaczy co i komu wyjmujesz ?
          • Gość: aniela Re: piątek, weekendu początek IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 10:15
            pieniadze z cudzego portfela.
          • Gość: Ja-Nina Re: piątek, weekendu początek IP: 195.116.114.* 12.10.01, 10:15
            O ! Pan dyrektor w złym humorze. No to idę do prwacy.
            Przyjdę do was jak ten burak pujdzie na LUNCH.
            • nanta!!! Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 10:17
              moj burak na lancze nie chadza. niech go.
              • rigel Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 10:20
                jak te wasze byraki zobacza wasza prace, to bedziecie miec bardzo duzo czasu na
                lancze, tekile i inne przyjemnosci....;))))
              • Gość: aniela Re: piątek, weekendu początek IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 10:21
                aha kinia zamierzasz spotkać kogos ogorzałego gruboskórnego i okorzałęgo?
                apytaj czy nie ma kolegi z podstawowki ktory ciągnął dziewczynki za warkocze
                zamiast im tornistry nosić. a potem zaaranzuk przypadkowe moje z nim
                spotaknie :)
                • Gość: Kinia Re: piątek, weekendu początek IP: 193.227.223.* 12.10.01, 10:42
                  Aniela, nie wiem jaki ON będzie bo tego nie wie się na nigdy z wyprzedzeniem,
                  na pewno jedyny w swoim rodzaju i wyjątkowy (mam nadzieję,ze wyjątkowy
                  gentelmen a nie np wyjątkowy nudziarz...) O kolege oczywiście zapytam. Aniela
                  czy Ty miałaś w podstawówce warkocze? To ja chyba chodziłam z Tobą do szkoły....
                  • Gość: aniela Re: piątek, weekendu początek IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 10:44
                    aha możliwe że mijałyśmy się w drzwiach szatni. :)
                    nie masz wrażenia że ten piątek jakiś listopadowy jest?
                    • basia! Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 10:48
                      Gość portalu: aniela napisał(a):

> nie masz wrażenia że ten piątek jakiś listopadowy jest- zaduszki ,tfu chciałam
                      powiedzieć za duszny ?

• Gość: Kinia Re: piątek, weekendu początek IP: 193.227.223.* 12.10.01, 10:48
                      Nie mam.Zepsuła mi się klima w pokoju i gorąco jak w szklarni, nie wiem czy
                      wypada siedzieć przy biurku w wybranych częściach garderoby a reszty się
                      pozbyc? A słonce swieci mi prosto w oczy przez wyszczerbione zaluzje... A Ty
                      przecież jesteś tylko dwa przystanki stąd,wiec jak to możliwe? czy listopad
                      zaczyna sie koło Rotundy?
                      • Gość: aniela Re: piątek, weekendu początek IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 10:52
                        możliwe że między nami przebiega jakiś równoleżnik oddzielający dwie strefy
                        klimatyczne :)
                        co do garderoby uważam ze wypada. jak mówią w bigraderze: bądź sobą ;)
                        • Gość: Kinia Re: piątek, weekendu początek IP: 193.227.223.* 12.10.01, 11:01
                          Skoro tam tak mówią to już zciągam rajstopy i bluzeczkę... żeby tylko mi ktoś
                          nie ukradł.Giną laptopy, giną telefony to i na ubranka trzeba mieć baczenie.
                          Nie wiem czy moj Anioł Stróż jeszcze mnie pilnuje - ja bym na jego miejscu
                          dawno strzeliła sobie w łeb...
                          • Gość: aniela Re: piątek, weekendu początek IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 11:07
                            strzał by nic nie dał, przewiew by tylko taki aniol w głowie miał :)
                            włąściwie czemu miałby używac broni palnej? cięzko Cię upilnować?
                            • Gość: Kinia Re: piątek, weekendu początek IP: 193.227.223.* 12.10.01, 11:12
                              Ciężko, każdego potrafię wykiwać... Mój Anioł najpierw osiwiał a ostatnio
                              wystąpił o wcześniejszą emeryturę.Zrzekł się nawet odprawy żeby tylko mu nie
                              odmówić... Ale on mnie dobrze nie zna, ja jestem w gruncie rzeczy dobra na
                              wskroś...
                              • Gość: aniela Re: piątek, weekendu początek IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 11:18
                                aha może dostał lepszą fuszkę? np pilnuje magazyny lub hurtownie? za większą
                                ilość funciaków?
                                • Gość: Kinia Re: piątek, weekendu początek IP: 193.227.223.* 12.10.01, 11:34
                                  jest to możliwe bo mnie pilnował za darmo a nagrodę mial obiecaną w niebie i
                                  może nie mógł się doczekać?
                                  • Gość: aniela Re: piątek, weekendu początek IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 11:47
                                    aha za tę niebiańską nagrodę tekili nie nabędzie ;)
                                    • Gość: Kinia Re: piątek, weekendu początek IP: 193.227.223.* 12.10.01, 11:58
                                      Ja myslę,że on na tekilę to juz patrzeć nie może... Chyba nie o to mu
                                      chodziło...
    • Gość: quest Jak zwykle zimą ... większość czasu spędzę w łóżku. IP: *.*.*.* 12.10.01, 11:28
      • Gość: tequila Re: Jak zwykle zimą ... większość czasu spędzę w łóżku. IP: 195.205.13.* 12.10.01, 11:30
        popieram dobre pomysly....
      • basia! Re: Jak zwykle zimą ... większość czasu spędzę w łóżku 12.10.01, 11:30
        Sam czy z jakąś Panią misiową ;-)
        • Gość: quest Re: Jak zwykle zimą ... większość czasu spędzę w łóżku IP: *.*.*.* 12.10.01, 11:44
          Z ukochaną wierną ...poduszką.
          • basia! Re: Jak zwykle zimą ... większość czasu spędzę w łóżku 12.10.01, 11:45
            ja wolę jaśki ;-)
            • Gość: aniela Re: Jak zwykle zimą ... większość czasu spędzę w łóżku IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 11:48
              nene leżenie w łóżku jest w złym tonie. w tym czasie moglibyści uprawiać sporty
              extremalne. i nie romansować mi tu.
              • basia! Re: Jak zwykle zimą ... większość czasu spędzę w łóżku 12.10.01, 11:52
                tak,tak, anioły to wylegują się w chmurkach , a my to co ? sporty extremalne ?
              • Gość: tequila Re: Jak zwykle zimą ... większość czasu spędzę w łóżku IP: 195.205.13.* 12.10.01, 11:54
                Aniela jak zwykle zazdrosna....
                • Gość: aniela Re: Jak zwykle zimą ... większość czasu spędzę w łóżku IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 11:58
                  wyleguję się i jestem zazdrosna...
                  i znużona nieco. zaczynam nawet macać inne fora. żeby nie było że nie
                  ostrzegałąm... ;)
                  • Gość: tequila Re: Jak zwykle zimą ... większość czasu spędzę w łóżku IP: 195.205.13.* 12.10.01, 12:01
                    Aniela to zdrajco ;)
                    • nanta!!! Aniela nas nie zostawi 12.10.01, 12:02
                      za bardzo nas lubi ;)
                      • Gość: aniela Re: Aniela nas nie zostawi IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 12:04
                        zostawiam Was... i to dla głupiego lanczu ;)
                      • Gość: tequila Re: Aniela nas nie zostawi IP: 195.205.13.* 12.10.01, 12:05
                        wiadomo !!! ale pozaczepiac warto....
                        • nanta!!! Re: Aniela nas nie zostawi 12.10.01, 12:07
                          ale po lanczu wroci ....jak bumerang? ;)
                          lubi nas, lubi ;)
    • Gość: ka. Re: piątek, weekendu początek IP: *.osiedle.rybnik.net.pl 12.10.01, 12:08
      żadnego wylegiwania w łikend.Jeśli wyjdę na Wielki Rozsutec (na Słowacji)
      południowym stokiem,będzie to spoet ekstremalny.
      • nanta!!! Aniela, wroc!!! 12.10.01, 12:19
        wiem, ze lanch sie Tobie nalezy, tyle pracy na forum ;)
        ale bez Ciebie juz nie tak ;) pliz, kam bek ;)
        • Gość: aniela Re: Aniela, wroc!!! IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 12:51
          oto jestem. cała w chwale. po co mnie wołaliście?
          • nanta!!! Re: Aniela, wroc!!! 12.10.01, 13:02
            no cicho bylo, szumu skrzydel nie slyszalam i zle sie czulam ;)
            i tego twojego jezo... znaczy sie dowcipu brakowalo ;))
      • Gość: aniela Re: piątek, weekendu początek IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 12:50
        aha widziałam go z bliskiej odległości z jego MAłęgo odpowiednika:)
        powoedzenia :))
        • Gość: ka. Re: piątek, weekendu początek IP: *.osiedle.rybnik.net.pl 12.10.01, 13:06
          dzięki,może się kiedyś spotkamy w górach.a na razie,komu w drogę temu plecak na
          grzbiet
          powinnam teraz postawić jakieś miłe znaczki ale nie do końca je rozgryzłam
          • Gość: aniela Re: piątek, weekendu początek IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 13:13
            aha dwukropek i nawias postaw. zostawissz ciepłe wspomnienia.
            • Gość: ka. Re: piątek, weekendu początek IP: *.osiedle.rybnik.net.pl 12.10.01, 13:38

:))))

• Gość: ka. Re: piątek, weekendu początek IP: *.osiedle.rybnik.net.pl 12.10.01, 13:42
                coś za szeroki ten uśmiech mi wyszedł:))
    • 24thletter Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 13:07
      O tak poczatek weekendu... Ja juz siedze w domciu i odpoczywam po meczacym
      tygodniu w szkole. A Wy pracujecie:). Swiat jest wspanialy!!! Pozdrawiam
      wszystkich!
      • nanta!!! Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 13:08
        sie tak nie ciesz ;) ja tez niedlugo koncze ;)
        • 24thletter Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 13:11
          Dzien dobry Nantusiu:). Mam dzisiaj tak dobry humor, ze nawet ladnie Cie
          przywitam:). A dlaczego Ty niedlugo konczysz? Powinnas siedziec w pracy do
          18.00 i pracowac dla dobra spoleczenstwa!:)
        • Gość: tequila Re: piątek, weekendu początek IP: 195.205.13.* 12.10.01, 13:11
          ja tez za 2 godz. robie ewakuacje z pracy i zaczynam weekend !!!!
          zgadzam sie, ze swiat jest ok :)
          • nanta!!! Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 13:17
            Dzieciaku, chyba czegos nie rozumiem ;)
            masz dobry humor i dlatego ladnie mnie witasz????
            chyba nie wiesz do kogo mowisz, popraw sie ;)
            • 24thletter Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 13:20
              Nie podoba Ci sie Nantusia? OK! Moge witac sie z Toba inaczej, np... czesc
              wredna malpko, albo czesc moja najulubiensza :) ropucho! Co wybierasz?
              • nanta!!! Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 13:22
                Nantusia byla ok, im dalej tym gorzej;))
                wredna malpka odpada w przedbiegach;))
                naulubiensza zostaje, zmien ropuche ;)
                a teraz do komplementowania zgodnie z zasadami powyzej ;)))
                • 24thletter Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 13:25
                  Moja najulubiensza (1) Nantusiu (2). Twierdze ze nie potrzebujesz komplementow,
                  bo sama znasz swoja wartosc (3), olbrzymia inteligencje (4) i niespotykana
                  erudycje (5). 5 komplementow! Tylko ciekawe czy powiedzialem to z sarkazmem czy
                  nie:). Ta kwestie zostawie Tobie!
                  • nanta!!! Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 13:29
                    czuje kpine na odleglosc;)
                    tlumacz sie i to gesto ;)
                    • 24thletter Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 13:31
                      Wszystko co powiedzialem to prawda! Nie wierzysz mi, prawda? Wiem, wiem nie
                      potrafie klamac:)
                      • nanta!!! Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 13:34
                        ja tez nie umiem klamac, wiec jest ok ;)
                        a bez klamania cos mozna?
                        • Gość: tequila Re: piątek, weekendu początek IP: 195.205.13.* 12.10.01, 13:36
                          oj Nanta, Nanta.... jeszcze ktos Ci uwierzy :)
                          • nanta!!! Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 13:38
                            Tequila, Dzieciak mlody jest, uwierzy ...;)
                            • Gość: tequila Re: piątek, weekendu początek IP: 195.205.13.* 12.10.01, 13:44
                              he he he.....
                              a Ty oczywiscie musisz to wykorzystac !?:)
                              za to Ci lubie....
                        • 24thletter Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 13:37
                          Chcialabys uslyszec cos milego o Sobie, co? Kazdy by chcial:) Ale ja te mile
                          rzeczy (bo sa takie) zachowam dla siebie! Niech zzera Cie ciekawosc:)
                          • nanta!!! Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 13:38
                            madrala;) cmok
                            • 24thletter Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 13:41
                              tak mnie cmoknelas ze zpadlem z krzesla:)
                              • rigel Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 13:42
                                24thletter napisał(a):

> tak mnie cmoknelas ze zpadlem z krzesla:)

z tym upadkiem, to troche Ci pomoglem.... ;))))
                          • rigel Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 13:39
                            24thletter napisał(a):

> Ale ja te mile rzeczy (bo sa takie) zachowam dla siebie! Niech zzera Cie
                            ciekawosc:)

Nanta, on mlody jest, klamac nie potrafi, mozesz mu wybaczyc... ;))))
                            • nanta!!! Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 13:42
                              no to moze pokazesz jak nalezy nieklamac? ;)
                              Dzieciak, ladnie "klamiesz" ;))
                              • rigel Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 13:43
                                nanta!!! napisał(a):

> no to moze pokazesz jak nalezy nieklamac? ;)

zaden problem: superfladro do potegi... :))

• nanta!!! Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 13:44
                                  nie bedzie spadania z krzesla ;)
                                  • rigel Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 13:46
                                    nanta!!! napisał(a):

> nie bedzie spadania z krzesla ;)

ja nie spadne, a Ty ???? taka ilosc prawdy moze powalic kazdego na ziemie... ;)))
                                    • nanta!!! Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 13:48
                                      sprobuj, moze kolejny zaklad? ;)
                                      • rigel Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 13:49
                                        nanta!!! napisał(a):

> sprobuj, moze kolejny zaklad? ;)

i po co Ci to? znowu przegrasz... ;)))
                                        • nanta!!! Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 13:51
                                          boisz sie?;) chicken, chicken ;)
                                          • rigel Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 13:52
                                            nanta!!! napisał(a):

> boisz sie?;) chicken, chicken ;)
                                            nie boje się Ciebie tylko o Ciebie ;)))
                                            • nanta!!! Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 13:53
                                              nie boj sie, krzywdy sobie nie dam zrobic ;)
                                              ps. boj sie lepiej o siebie...
                                              • rigel zakład 12.10.01, 13:57
                                                jak chcesz, żebys tylko znowu nie narzekala...
                                                to o co idzie ten zaklad i co bedzie nagroda dla mnie?
                                                • nanta!!! Re: zakład 12.10.01, 14:00
                                                  a skad pewnosc ze wygrasz? ;)
                                                  • rigel Re: zakład 12.10.01, 14:01
                                                    nanta!!! napisał(a):

> a skad pewnosc ze wygrasz? ;)

ja juz tak mam, ze gram w to, w co wygrywam.... ;))
                                                  • nanta!!! Re: zakład 12.10.01, 14:02
                                                    no to teraz bedziesz mial pierwsza kleske
                                                    teraz sie nie dam ;)
                                                  • rigel Re: zakład 12.10.01, 14:05
                                                    ale dalej nie wiem, co ma byc przedmiotem zakladu i o co mam sie zakladac
                                                  • nanta!!! Re: zakład 12.10.01, 14:09
                                                    o przekonanie?;)
                                                  • rigel Re: zakład 12.10.01, 14:13
                                                    nanta!!! napisał(a):

> o przekonanie?;)

nie rozumiem, Ty masz mnie przekonac czy ja Ciebie. i O czym ewentualnie?
                                                  • nanta!!! Re: zakład 12.10.01, 14:15
                                                    a co? znowu mam myc zeby? ;)
                                                  • rigel Re: zakład 12.10.01, 14:17
                                                    nanta!!! napisał(a):

> a co? znowu mam myc zeby? ;)

masz rację, nie myj.... zęby Ci zaczna wypadac.... ;))))
                                                  • nanta!!! Re: zakład 12.10.01, 14:20
                                                    tzn, ze nie bedziesz chcial nagrody odbierac? ;)
                                                    dobry pomysl ;)
                                                  • rigel Re: zakład 12.10.01, 14:22
                                                    nanta!!! napisał(a):

> tzn, ze nie bedziesz chcial nagrody odbierac? ;)

nie: "nie bedziesz chcial" tylko: odbiore!

• nanta!!! Re: zakład 12.10.01, 14:26
                                                    pamietaj o zebach, nieuczesana zazwyczaj jestem ;)
                                                  • rigel Re: zakład 12.10.01, 14:32
                                                    nanta!!! napisał(a):

> pamietaj o zebach, nieuczesana zazwyczaj jestem ;)

nie szkodzi... grzebien mam zawsze przy sobie, w tylnej kieszeni spodni, taki z
                                                    raczka, zeby latwo mozna bylo wyjmowac ;))))))
                                                  • nanta!!! Re: zakład 12.10.01, 14:38
                                                    o rany, na wszystko jestes przygotowany czy co?

ps. chomiki? reszta pozniej ;)
                                                  • rigel Re: zakład 12.10.01, 14:39
                                                    nanta!!! napisał(a):

> o rany, na wszystko jestes przygotowany czy co?
                                                    na wszystko.... chyba :)))

> ps. chomiki? reszta pozniej ;)
                                                    chomiki!!!!
                                                  • nanta!!! Re: zakład 12.10.01, 14:41
                                                    chyba? ;) biedaku, nie wiesz jaki zostal zgotowany Ci los;)
                                                    chomiki ;)
                                                  • rigel Re: zakład 12.10.01, 14:43
                                                    nanta!!! napisał(a):

> chyba? ;) biedaku, nie wiesz jaki zostal zgotowany Ci los;)
                                                    zadbam o to, by miec wplyw na swoj los....

> chomiki ;)
                                                    a co? szczury?
                                                  • nanta!!! Re: zakład 12.10.01, 14:46
                                                    a jak Ty to robisz? ;)tzn. jak wplywasz na swoj los?

wiem, ze to byly chomiki ;)
                                                  • rigel Re: zakład 12.10.01, 14:47
                                                    nanta!!! napisał(a):

> a jak Ty to robisz? ;)tzn. jak wplywasz na swoj los?
                                                    chyba nie oczekujesz, ze na forum sprzedam ten patent? ;))))

• nanta!!! Re: zakład 12.10.01, 14:49
                                                    to moze mala podpowiedz na ucho?
                                                  • rigel Re: zakład 12.10.01, 14:51
                                                    nanta!!! napisał(a):

> to moze mala podpowiedz na ucho?

na które? i tylko w realu...:))))
                                                  • nanta!!! Re: zakład 12.10.01, 14:52
                                                    na oba ucha, i jedno i drugie sa lekko przygluche;)
                                                  • rigel Re: zakład 12.10.01, 14:54
                                                    nanta!!! napisał(a):

> na oba ucha, i jedno i drugie sa lekko przygluche;)

jak to u staruchy.... coz, pomysle nad propozycja....:)))
                                                  • nanta!!! Re: zakład 12.10.01, 14:57
                                                    alez ja nic nie proponowalam oprocz wizyty u laryngologa ;)
                                                  • rigel Re: zakład 12.10.01, 14:58
                                                    nanta!!! napisał(a):

> alez ja nic nie proponowalam oprocz wizyty u laryngologa ;)

a co on Ci jest winien?/??? przeciez i tak juz nic nie pomoze.... :))))
                                                  • nanta!!! Re: zakład 12.10.01, 14:59
                                                    moze opisze moj stan jako tak beznadziejny, ze zrezygnujesz ;)
                                                  • rigel Re: zakład 12.10.01, 15:01
                                                    nanta!!! napisał(a):

> moze opisze moj stan jako tak beznadziejny, ze zrezygnujesz ;)

Nantusiu, nic nie zspowoduje, zebym zrezygnowal.... chce byc z Toba do konca,
                                                    zamnkac Ci powieki, przebic kolkiem i gleboko zakopac. przeciez wiesz.... ;))
                                                  • nanta!!! Re: zakład 12.10.01, 15:06
                                                    Kochanie
                                                    zeby sie wszystko udalo, musi byc inna kolejnosc;)
                                                    przebicie kolkiem, zamkniecie moich slicznych oczek,
                                                    zakopanie;)) ale ja i tak do Ciebie wroce, przeciez wiesz:)
                                                  • rigel Re: zakład 12.10.01, 15:08
                                                    nanta!!! napisał(a):

> ale ja i tak do Ciebie wroce, przeciez wiesz:)

nie musisz wracać.... przeciez nigdzie sie nie wybierasz... ;))))
                                                  • nanta!!! Re: zakład 12.10.01, 15:10
                                                    o moj Mily, Twoj i moj czas sie zbliza nieublaganie;)
                                                    pomysl o lopacie ;) i duzej ilosci czosnku;)
                                                  • rigel Re: zakład 12.10.01, 15:12
                                                    nanta!!! napisał(a):

> o moj Mily, Twoj i moj czas sie zbliza nieublaganie;)

chyba masz rację. niestety.... pa, słoneczko, do poniedziałku i pamietaj o swojej
                                                    obietnicy... ;))))*****

• nanta!!! Re: zakład 12.10.01, 15:13
                                                    zebys mi dal zapomniec ;))
                                                  • rigel Re: zakład 12.10.01, 15:15
                                                    nanta!!! napisał(a):

> zebys mi dal zapomniec ;))

bede w Twoich snach... ;))))
                                                  • nanta!!! Re: zakład 12.10.01, 15:16
                                                    kolejny koszmar?;)
                                                    pa pa :-*
                                                  • rigel Re: zakład 12.10.01, 15:18
                                                    nanta!!! napisał(a):

> kolejny koszmar?;)
                                                    > pa pa :-*

jaki koszmar? sielanka.... ;)))
                                                    pa, pa :)***
                                                  • nanta!!! Re: zakład 12.10.01, 15:24
                                                    poprzednie koszmary sa sielanka? zgadza sie;)
                                                    pa pa.
                            • 24thletter Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 13:44
                              oj klamac to ja potrafie! Wystarczy teraz spojrzec na Nante! Po tym co
                              napisalem na pewno jest z Siebie dumna jak paw:)
                              • nanta!!! Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 13:45
                                chcesz lezec pod stolem ? ;))
                                • 24thletter Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 13:48
                                  Przeciez wiesz ze ja nigdy przeciw Tobie:) To takie male klamstewko dla Nantusi
                                  zeby jej sie humor poprawil:)
                                  • nanta!!! Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 13:50
                                    klamac nie umiesz, wiec skoncz ;))
                                    Nantusia ma dobry humor, nie trzeba go polepszac ;)
                                    • 24thletter Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 13:53
                                      Wiec wolisz brutalna prawde? Jestes naprawde odwazna:) Oczywiscie zartuje moje
                                      Slonko (to na prawde ze szczerego serca) :). Obiecuje ze dzis juz nie bede
                                      klamac. A na dowod tego - Cmok!
                                      • nanta!!! Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 13:55
                                        hm, niech bedzie, chociaz ja z krzesla nie spadlam ;)
                                        • 24thletter Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 13:57
                                          CMOK! CMOK! CMOK! A teraz? Lepiej cmokac juz nie umiem:)
                                          • nanta!!! Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 14:01
                                            to sie nazywa cmok! :))))) jednak cos umiesz ;))
                                            Nantusia zadowolona jest ;))
                                            • 24thletter Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 14:05
                                              Ucze sie od mistrza Nantusiu:)
                                              • nanta!!! Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 14:11
                                                czy w szkole tez jestes taki pojetny? ;))
                                                • 24thletter Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 14:16
                                                  Szkola ma na mnie dziwny wplyw. Mianowicie blokuje mi wszystkie (cala jedna:))
                                                  szare komorki:). Dopiero rozmowa z Mistrzem ma na mnie tak pozytywny wplyw. Ale
                                                  mialem nie klamac:) A teraz niestety musze spadac. Jak to mowili starozytni
                                                  gorale - nie samym forum czlowiek zyje:). Do zobaczenia w poniedzialek! I uwaga
                                                  - bonusik - CMOK! Podobalo sie? Pa!
          • Gość: mreck Re: piątek, weekendu początek IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 12.10.01, 13:21
            to ja jakiś biedny mreck jestem, bo w łuckendy dopiero zaczynam pracować. I dla
            tego yckendy tak mi sie podobaja, nikt mi w pracy nie przeszkadza.
            • Gość: aniela Re: piątek, weekendu początek IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 13:36
              płetwonogi nie świętują ani szabasu ani świętej niedzieli?
              • Gość: Ja-Nina Re: piątek, weekendu początek IP: 195.116.114.* 12.10.01, 13:41
                No mój burak już poszedł. Wykorzystał dziś jeden z
                przywilejów szefa czyli zły humor.
                Tak się zastanawiam.. kto pracuje jak wszyscy są na
                Forumie ?
                • Gość: aniela Re: piątek, weekendu początek IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 13:42
                  ja pracuję swoją lewą stopą ;)
                • nanta!!! Re: piątek, weekendu początek 12.10.01, 13:43
                  wszyscy bedacy na Forumie pracuja zaciekle ;)
                  • Gość: Ja-Nina Re: piątek, weekendu początek IP: 195.116.114.* 12.10.01, 13:47
                    Acha aniela- wiem, wiem!!Jesteś krawcową- skoro nogą....
                  • Gość: mreck Re: piątek, weekendu początek IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 12.10.01, 13:48
                    muszę poszerzyć jamę. Czy wy anioły w niedzielę macie wychodne? bo słyszałem,
                    że właśnie wtedy latacie i liczycie grzechy grzesznikom. I ile kto dał na tacę?
                    • Gość: aniela Re: piątek, weekendu początek IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 13:56
                      anioły umysły nieścisle i nieścisniete mają więc do liczenia się nie nadają :)
                      zresztą z pewnych ust wiem że koniec końców nikt nikomu w grzechy zaglądać nie
                      będzie
                      • Gość: mreck dobra wiadomość IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 12.10.01, 14:06
                        apokalipsę sfałszował jakiś gość żądny sławy?
                        • Gość: aniela Re: dobra wiadomość IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 14:12
                          od tamtego czasu wiele się zmieniło :)
                          • Gość: mreck Re: dobra wiadomość IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 12.10.01, 14:24
                            reorganizacja centrum. rozumiem. bolesny temat. teraz macie automatyczne
                            grzechomierze.Żeby tylko redukcja nie dotknęła szeregowych Cherubinów.
                            • Gość: aniela Re: dobra wiadomość IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 14:30
                              spadłabym na samo dno. znaczy w Twoje okolice :) jak do Ciebi trafić. czy
                              rynsztokami idą dojdę ? ;))
                              • Gość: mreck Re: dobra wiadomość IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 12.10.01, 14:45
                                Zależy. Jeżeli chcesz trafić do spluwaczki to tak. Wejście dla gości mam z
                                drugiek strony. Wchodzi sie kuchennymi schodami.Trafia od razu na stół, Ps. czy
                                mogłabys nosić w kieszeni trochę soli i pieprzu? wiesz zaoszczedziłabyś mi
                                roboty.
                                • Gość: aniela Re: dobra wiadomość IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 14:53
                                  z tym ze ja toksyczna jestem. mógłbys mnie ewnetualnie powiesić na scianie tam
                                  gdzie ludzie zwykle trzymają obraz z ostatnią wieczerzą. modliłbyś się do mnie
                                  rano i wieczorem. byłoby mi to na ręke nawet :)
                                  • Gość: kiciaf Re: dobra wiadomość IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 15:40
                                    Ach jak tu dziś miło było. Żal mi serce ściska, ze ja dzisiaj cały dzień na
                                    budowie. I coś czuję, że nikt na mnie nie zaczekał...
                                    Ale zajrze tu jeszcze, bo łikend pracowicie mi się zapowiada.
                                    Życzę wszystkim miłego wypoczynku i do poniedziałku...
                                    • Gość: aniela Re: dobra wiadomość IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 15:48
                                      kiciaf siadaj, przyniosę wino.
                                      • Gość: kiciaf Re: dobra wiadomość IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 16:11
                                        O aniela jak miło cię widzieć. Co słychać?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka