Dodaj do ulubionych

Jeeeeść!

02.12.02, 15:29
No i po co mi ta dieta???? Przecież zaraz popełnię czyn karalny widok
człowieka z kanapką!
Obserwuj wątek
    • mmpm Re: Jeeeeść! 02.12.02, 15:42
      Stanowczo odradzam...;-)
      • sniezynka3 Re: Jeeeeść! 02.12.02, 15:45
        No ale Ty byś mnie nie oskarżył <uśmiechnęła się zalotnie>
        • aniela_ Re: Jeeeeść! 02.12.02, 15:47
          w razie czego udowodnimy ze to kanapka Cie zaatakowala ;) krwiozercza kanapka
          ze to byla. i alabo Ty ją bys zjadla albo ona Ciebie
          • misiania Re: Jeeeeść! 02.12.02, 15:49
            swoją drogą - piękna byłaby to śmierć. warta opiewania w poematach...
            • aniela_ Re: Jeeeeść! 02.12.02, 15:50
              90 % kanapek ginie w ten sposob codzien. i nikt o tym nie spiewa.
              • misiania Re: Jeeeeść! 02.12.02, 15:54
                o! nie mam z tym nic wspólnego, kanapki jadam sporadycznie i pod przymusem ;)
                • aniela_ Re: Jeeeeść! 02.12.02, 15:57
                  aha ja zabijam je bez skrupulow. przez zagryzienie :)
                  • mmpm Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:00
                    A nie boisz się zemsty? Że Ci kiedyś odpłacą tym samym? ;-)
                    • misiania Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:04
                      aha, zgodnie z teorią wielkich liczb jest to możliwe, niestety.
                      • mmpm Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:15
                        Apropo, w jaki sposób ginie pozostałych 10% kanapek?;-)
          • mmpm Re: Jeeeeść! 02.12.02, 15:49
            No chyba że opaskę głębiej na oczy nasunę i rękę dyskretnie wyciągnę...;-)
            • aniela_ Re: Jeeeeść! 02.12.02, 15:50
              yhy sniezynka kaz mu trzymac rece przy sobie.

a. przyzwoita
              • mmpm Re: Jeeeeść! 02.12.02, 15:54
                Ups, czyżbym niechcący na skrzydło trafił? :-)
                • aniela_ Re: Jeeeeść! 02.12.02, 15:58
                  nene ja raczej z dala się Wam przyglądam. podpowiadam tylko sniezynce. z budku
                  suflera szeptem teatralnym
                  • misiania Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:00
                    yhy, chyba przepłoszyłaś Śnieżynkę, Anielo, bo jakoś zamilkła od kiedy miast
                    głosu emempeema - Twój głos usłyszała ;))
                    • mmpm Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:01
                      Słowa o wyciągniętej ręce w kierunku Anieli były skierowane. :-)
                      • aniela_ Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:03
                        i misiania i ja inaczej to zrozumialysmy. a dwie kobiety nie mogą się mylić
                        • misiania Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:06
                          czy mi się wydaje, czy emempeem jest dzisiaj w nastroju frywolnym?
                          • mmpm Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:09
                            Wydaje Ci się. Rano byłem wręcz w podłym.
                            • misiania Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:22
                              aha, a to nie zauważyłam, bo rano serwer był gupi.
                              • mmpm Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:25
                                To wtedy było, gdy Anielę stojącą blisko o mało jadem nie oplułem. Na dodatek
                                teraz ktoś mnie posądził, że zawodowym podrywaczem jestem...;-)
                                • misiania Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:26
                                  aaa, faktycznie, plułeś rano jadem. hyhy, zrób studentom jakieś kolokwium, może
                                  ci humorek wróci ;)))
                                  • mmpm Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:27
                                    A coś Ty się tych biednych niewinnych studentów dzisiaj uczepiła? ;-) Bo powiem
                                    im, że to wszystko przez Ciebie...;-)))
                                    • misiania Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:32
                                      a tak sobie, dla draki się czepłam, hyhyhy
                                      • mmpm Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:34
                                        Za ksero mi się odpłacasz, mściwa Misiu?;-)))

Studenci mają wyznaczony dzień sądu ostatecznego na piątek trzynastego. Do tego
                                        czasu mają ode mnie spokój.
                                        • misiania Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:36
                                          aha, wychylę kolejkę by uczcić ich pamięć. w piątek trzynastego wychylę :))
                                          • mmpm Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:39
                                            Kciuków trzymać nie musisz. To i tak nic im nie pomoże...;-)
                                            • misiania Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:40
                                              nene, trzymanie kciuków utrudniłoby wychylanie kolejki. albo albo. muszą więc
                                              sobie poradzić sami.
                                              • mmpm Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:45
                                                Wiesz co, Misianiu? Tak dochodzę do wniosku, różne wątki czytając, że Ty mnie
                                                chyba nie lubisz... :-(((
                                                • misiania Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:47
                                                  YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY?????????????????????

Jak kogoś nie lubię, to z nim nie rozmawiam ;))))
                                                  • mmpm Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:49
                                                    O, czyżbym jednak się mylił?
                                                  • misiania Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:50
                                                    Czyżbyś.
                                                  • mmpm Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:51
                                                    Eee, tylko mnie pocieszasz...
                                                • sniezynka3 Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:51
                                                  Mnie też :((((((
                      • sniezynka3 Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:04
                        Nene, Anioły i Śnieżynki w dobrej komitywie żyją :))
                        Szukałam ofiary ale tu nawet Hitchcock miałby problemy. Nie ma szans
                        na "Morderczą kanapkę 2"
                        Co ja mówię 2. A gdzie 1???
                    • aniela_ Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:02
                      aha przedklada mmpma nade mnie?
                      • misiania Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:05
                        brzmi to niewiarygodnie, ale chyba tak. zauważ, że nie odezwała się zalotnie po
                        raz drugi.
                        • mmpm Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:07
                          misiania napisała:

> brzmi to niewiarygodnie,

Zwłaszcza dla mnie.;-)
                        • sniezynka3 Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:07
                          A coz mi po zalotach gdy on rękę wyciąga????
                          Chrześcijaninie a policzek?
                          • emusia Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:08
                            ty lepiej idz mezowi głodnemu obiad szykowac bo sie domaga watek niezej
                          • mmpm Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:09
                            Nadstawiam oba...;-)
                            • sniezynka3 Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:13
                              Składam kształtny odcisk wdzięcznych ust moich i liczę łagodny wymiar :))
                              • mmpm Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:16
                                Aha, próba przekupstwa??? Ja nieprzekupny jestem! Prawie... ;-)
                                • sniezynka3 Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:21
                                  No wiesz? Niewinną Śnieżynkę w podkolanówkach (o bikini na niedźwiedzim futrze
                                  nie wspomniawszy) o przekupstwo posądzasz?????
                                  • mmpm Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:26
                                    Niedźwiedzie futro? Mam nadzieję, że sztuczne. A da się je zdjąć?
                                    • sniezynka3 Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:30
                                      mmpm napisał:

> Niedźwiedzie futro? Mam nadzieję, że sztuczne. A da się je zdjąć?

Ale dlaczego?????
                                      Śnieżynkaniedomyślna.
                                      • mmpm Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:35
                                        A to źle na fason bikini wpływa...
                                        • sniezynka3 Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:46
                                          Zapytam szefa co on na to. Muszę uważać bo ja tylko na czas określony mam umowę.
                                          • mmpm Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:50
                                            To tym bardziej. Nawet Cię nie może zwolnić, w razie czego...;-)
                                            • sniezynka3 Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:59
                                              Ale ja chciałam być zajączkiem wielkanocnym! I skąd referencje wezmę?
                                              • mmpm Re: Jeeeeść! 02.12.02, 17:04
                                                Hm, jak się sprawdzisz, to pomyślimy...
                                                • sniezynka3 Re: Jeeeeść! 02.12.02, 17:11
                                                  Dżingel bels, dżingel bels!
                                                  No jako Snieżynka radze sobie świetnie, prawda?
                                                  • mmpm Re: Jeeeeść! 02.12.02, 17:12
                                                    Jak na razie zupełnie przyzwoicie. Zobaczymy, co będzie, gdy do Świąt będzie
                                                    coraz mniej czasu...
                                                  • sw.mikolaj Śnieżynko 02.12.02, 17:17
                                                    Czy ten osobnik ci się narzuca?
                                                  • sniezynka3 Re: Śnieżynko 02.12.02, 17:20
                                                    O! O! I chyba ma jakieś niecałkiem czyste zamiary szefie!
                                                  • sw.mikolaj Re: Śnieżynko 02.12.02, 17:21
                                                    Mam go wysłac na biegun północny?
                                                    Dla mnie to tylko jedno dmuchnięcie.
                                                  • sniezynka3 Re: Śnieżynko 02.12.02, 17:25
                                                    Szefie, szef mu na razie małe przemówienie palnie i zobaczymy.
                                                    <szeptem dodam, że prawnik, może być użyteczny jakby jakiś niezadowlony
                                                    obdarowany do sądu nas pozwał>
                                                  • mmpm Re: Śnieżynko 02.12.02, 17:26
                                                    Stanowczo dementuję plotki o moim zawodzie. Jestem tylko skromnym nauczycielem
                                                    historii.
                                                  • sniezynka3 Re: Śnieżynko 02.12.02, 17:28
                                                    Program ochrony świadków realizujesz?
                                                  • mmpm Re: Śnieżynko 02.12.02, 17:29
                                                    Powtarzam jeszcze raz - nauczyciel historii. Z dyplomem. I certyfikatem.
                                                  • sniezynka3 Re: Śnieżynko 02.12.02, 17:33
                                                    Nieufna z natury jestem. Kiedy menszczyzna do mnie mówi szczególnie. Dowody
                                                    proszę.
                                                    <dla ułatwienia dodam że jestem noga z historii.>
                                                  • mmpm Re: Śnieżynko 02.12.02, 17:35
                                                    A jakich że to dowodów żądasz? ;-)
                                                  • sniezynka3 Re: Śnieżynko 02.12.02, 17:41
                                                    Zeznanie trzech świadków poświadczone przez członków rodziny do 5 pokolenia
                                                    włacznie (po mieczu i kądzieli, dodam)
                                                  • mmpm Re: Śnieżynko 02.12.02, 17:42
                                                    Tylko tyle?
                                                  • sniezynka3 Re: Śnieżynko 02.12.02, 17:48
                                                    A wspomniałam o życiorysie i trzech zdjęciach?
                                                  • mmpm Re: Śnieżynko 02.12.02, 17:50
                                                    I jeszcze co? ;-)
                                                  • sniezynka3 Re: Śnieżynko 02.12.02, 17:55
                                                    Stan cywilny, pincode do kart kredytowych, stan posiadania na owych oraz wykaz
                                                    wszelkich dóbr ruchomych i nie!
                                                  • mmpm Re: Śnieżynko 02.12.02, 17:59
                                                    Na wszystkie powyższe pytania odpowiedź brzmi - wolny! ;-)
                                                  • sniezynka3 Re: Śnieżynko 02.12.02, 18:02
                                                    Data i miejsce urodzenia, znak zodiaku, i może sie wreszcie jakiego
                                                    Ballantines'a się doczekam?
                                                  • mmpm Re: Śnieżynko 02.12.02, 18:04
                                                    Kiedy sie urodziłem, nie mogę powiedzieć. Po prostu nic z tego wiekopomnego
                                                    faktu nie pamietam... Wszystko z drugiej ręki... ;-)

Poza tym jest Adwent. A Śnieżynka pijana nie może przychodzić do pracy!
                                                  • sniezynka3 Re: Śnieżynko 02.12.02, 18:10
                                                    O przepraszam bardzo! Ja pracuje do 17!
                                                    A ponieważ po Ballantinesie mnie głowa boli to można to potraktować jako
                                                    adwentową pokutę!
                                                  • mmpm Re: Śnieżynko 02.12.02, 18:15
                                                    O, czyżby Snieżynka zdążyła tyle nagrzeszyć???
                                                  • sniezynka3 Re: Śnieżynko 02.12.02, 18:31
                                                    Nene, ja za milijony kocham i cierpię!
                                                  • mmpm Re: Śnieżynko 02.12.02, 19:26
                                                    A konkretnie za ile milionów? I w jakiej walucie?
                                                  • sniezynka3 Re: Jeeeeść! 02.12.02, 17:18
                                                    No w razie czego będę liczyć na pomoc przyjaciół <uśmiechnęła się zalotnie po
                                                    raz drugi tego dnia>
                        • aniela_ Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:09
                          aha doboijasz mnie lezącą w okularach widze ale jesli liczysz moze na
                          widowiskowe chlastanie sie po zylach w zlym stylu leona to nene nic z tego
                          • vampi= Re: Jeeeeść! 02.12.02, 16:25
                            O - Anioła żem ujrzał.
                            • Gość: aniela Re: Jeeeeść! IP: *.acn.waw.pl 02.12.02, 17:22
                              yhy żeś
                              • Gość: viki2lav Re: Jeeeeść! IP: proxy / 213.255.126.* 02.12.02, 17:29
                                rzez, kogo rzezaja i czym?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka