Dodaj do ulubionych

Kwiatek dzisiaj pracuje

IP: 195.116.214.* 15.10.01, 09:47
... poprostu nudna praca eehhh.....
Obserwuj wątek
    • Gość: nanta Re: Kwiatek dzisiaj pracuje IP: 19.150.112.* 15.10.01, 09:49
      lacze sie w bolu ;))
      • Gość: Kwiatek Re: Kwiatek dzisiaj pracuje IP: 195.116.214.* 15.10.01, 09:55
        dzięki Ci bardzo droga Nanto :)
      • Gość: tequila Re: Kwiatek dzisiaj pracuje IP: 195.205.13.* 15.10.01, 09:55
        to ja tez sie podlacze do kondolencji ;)
        • kiciaf Re: Kwiatek dzisiaj pracuje 15.10.01, 10:00
          Och jaka błyskotliwość wątków i wypowiedzi...
          Już lepiej rzeczywiście popracujcie to może dowcip wam sie wyostrzy... :)
          • nanta!!! Re: Kwiatek dzisiaj pracuje 15.10.01, 10:08
            ile musialabym pracowac zeby miec tak wysotrzony dowcip jak kiciaf? ;)
          • Gość: Kwiatek Re: Kwiatek dzisiaj pracuje IP: 195.116.214.* 15.10.01, 10:09
            kiciaf napisał(a):

> Och jaka błyskotliwość wątków i wypowiedzi...
            > Już lepiej rzeczywiście popracujcie to może dowcip wam sie wyostrzy... :)

Nie zamierzam mierzyć się z Twoją błyskotliwościa, nie smiałabym... juz wole
            popracować.
    • Gość: Kwiatek Re: Kwiatek dzisiaj pracuje IP: 195.116.214.* 15.10.01, 10:16
      dziękuję drogie panie, ze spuszczona głowa, powoli.... idę :-(
      • nanta!!! Re: Kwiatek dzisiaj pracuje 15.10.01, 10:18
        gdzie leziesz??, praca nie zajac;)
        nie chce zebys sobie cos tam ostrzyla ;)
        • Gość: tequila Re: Kwiatek dzisiaj pracuje IP: 195.205.13.* 15.10.01, 10:21
          Mi od pracy napewno sie nic nie wyostrzy ;)
          • nanta!!! Re: Kwiatek dzisiaj pracuje 15.10.01, 10:22
            moze dlatego, ze nie potrafisz pracowac ? ;)
            wlasciwa praca, wlasciwe ostrzenie ;))
            • Gość: tequila Re: Kwiatek dzisiaj pracuje IP: 195.205.13.* 15.10.01, 10:25
              od tej roboty ewentualnie moze mi sie wyostrzyc kiepski humor :)
              • Gość: basia Re: Kwiatek dzisiaj pracuje IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 10:29
                Najważniejsza jest praca nad sobą :)
              • nanta!!! Re: Kwiatek dzisiaj pracuje 15.10.01, 10:30
                to i tak bedziesz miala lepiej niz inni, niektorzy
                nawet kiepskiego poczucia humoru nie maja;)
                • Gość: Kwiatek Re: Kwiatek dzisiaj pracuje IP: 195.116.214.* 15.10.01, 10:50
                  O rany !!!! Ale z Was kusicielki ;))) Podzielę oczka - hihihi w koncu mam je
                  dwa. Jednym będę łypac na forum. Uprzedzam docinki , to takie nowoczesne
                  cwiczenie gałek ocznych i nie ma nic wspólnego z zezem ;)))))
                  • nanta!!! Re: Kwiatek dzisiaj pracuje 15.10.01, 10:53
                    ja na razie wysiadam,
                    ide cwiczyc znaczy wyostrzac to kiepskie poczucie humoru ;)
                    ale tez bede okiem rzucac;)
                    na razie
                • rigel Re: Kwiatek dzisiaj pracuje 15.10.01, 10:52
                  nanta!!! napisał(a):

> niektorzy nawet kiepskiego poczucia humoru nie maja;)

i znow odezwala sie ta ktora wie najlepiej.... i ma poczucie humoru....
                  • nanta!!! Re: Kwiatek dzisiaj pracuje 15.10.01, 11:02
                    czepiasz sie. nie rob za questa. mam dosc ;)
                    • rigel Re: Kwiatek dzisiaj pracuje 15.10.01, 11:18
                      nanta!!! napisał(a):

> czepiasz sie. nie rob za questa. mam dosc ;)

czepiam sie, bo inaczej z wami nie mozna normalnie pogadac.... ;)
                      • nanta!!! Re: Kwiatek dzisiaj pracuje 15.10.01, 11:24
                        jakie "wami"? ja nie jestem dwa w jednym ;)
                        a i tak jedna nanta to za duzo jak na to forum :)
                        • rigel Re: Kwiatek dzisiaj pracuje 15.10.01, 11:26
                          nanta!!! napisał(a):

> a i tak jedna nanta to za duzo jak na to forum :)

eeetam, jak dla kogo... ;)
                          • nanta!!! Re: Kwiatek dzisiaj pracuje 15.10.01, 11:30
                            madrala ;) ja jeszcze mam Twoej wyniki z mierzenia iq, uwazaj ;))
                            • rigel Re: Kwiatek dzisiaj pracuje 15.10.01, 11:35
                              nanta!!! napisał(a):

> madrala ;) ja jeszcze mam Twoej wyniki z mierzenia iq, uwazaj ;))

nie mam sie czego wstydzic.... jak chcesz, moge sie nadwyzka podzielic ;))))
                              • nanta!!! Re: Kwiatek dzisiaj pracuje 15.10.01, 11:43
                                ja juz wiecej miec nie moge, przestana mnie na forum wpuszczac ;)
                                • rigel Re: Kwiatek dzisiaj pracuje 15.10.01, 11:44
                                  nanta!!! napisał(a):

> ja juz wiecej miec nie moge, przestana mnie na forum wpuszczac ;)

to i tak chyba bedzie lepiej, niz gdyby ktos mialby nie wypuszczac Cie z jakiegos
                                  innego miejsca.... ;))))
                                  • nanta!!! Re: Kwiatek dzisiaj pracuje 15.10.01, 11:51
                                    ja sie dziwie tylko jednemu, ze Ciebie stamtad wypuscili ...;)
                                    • rigel Re: Kwiatek dzisiaj pracuje 15.10.01, 11:52
                                      nanta!!! napisał(a):

> ja sie dziwie tylko jednemu, ze Ciebie stamtad wypuscili ...;)

jeszcze mnie nie złapali...
                                      • nanta!!! Re: Kwiatek dzisiaj pracuje 15.10.01, 11:56
                                        to odwroc sie, o jak ladnie rekawki leza ;))
                                        • rigel Re: Kwiatek dzisiaj pracuje 15.10.01, 11:57
                                          ladnie leza, fakt, a co? znowu chcesz sie na nich wyplakac?
                                      • Gość: Kwiatek Re: Wot gruchałki !!! IP: 195.116.214.* 15.10.01, 11:57
                                        ;)))))
                                        • rigel Re: Wot gruchałki !!! 15.10.01, 11:59
                                          a Tobie zazdrosc czy co innego?
                                          • nanta!!! Re: Wot gruchałki !!! 15.10.01, 12:01
                                            gruchalki? ja z nim tocze bitwe i brudze rekawy;)
                                            uczucia milosci inaczej okazuje ;)
                                          • Gość: Kwiatek Re: Wot gruchałki !!! IP: 195.116.214.* 15.10.01, 12:06
                                            rigel napisał(a):

> a Tobie zazdrosc czy co innego?

eee niskie to jakieś... chociaz nie , znam takie uczucie, ale tylko w stosunku do
                                            Pana Kwiatka ;)))
                  • Gość: tequila Re: Kwiatek dzisiaj pracuje IP: 195.205.13.* 15.10.01, 11:02
                    Zaczepny sie zrobiles w tej Austarlii :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka