Gość: Kwiatek IP: 195.116.214.* 16.10.01, 07:52 Dzień Dobry :))) Udanego dnia życzę :))) Owocnych rozmów :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rigel Re: to już wtorek !!! 16.10.01, 07:53 czesc Kwiatuszku :)) taka radosna od rana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: to już wtorek !!! IP: 195.116.214.* 16.10.01, 07:59 Witaj drogi Rigelku, tak mi sie akurat dzisiaj przytrafiło. Ale boję się odzywać przy Tobie, gdyz znów zarzucisz mi jakieś niecne uczucia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: to już wtorek !!! 16.10.01, 08:01 ja mialbym Ci cos zarzucac? chyba tylko rece na szyje... ;))) milego dnia dla Ciebie i calej reszty.... chyba dzisiaj nie bedzie mnie na forum...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: to już wtorek !!! IP: 195.116.214.* 16.10.01, 08:06 ojej rigelku, az tak sie nie przejmuj, jakoś sobie poradzimy bez Ciebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: to już wtorek !!! IP: 195.116.214.* 16.10.01, 08:16 hehehehehe ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: to już wtorek !!! 16.10.01, 07:58 Właśnie. Skąd ta radość? Widać niektórzy się wyspali, głowa im nie pęka i w ogóle nie znają słowa "depresja". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: to już wtorek !!! IP: 195.116.214.* 16.10.01, 08:03 Witaj Tatku i buziak w czółko :)))) Rano postanowiałam koniec z deprechą i jakoś się udało . Ciesze sie ,ze zyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: to już wtorek !!! IP: 19.150.112.* 16.10.01, 08:06 witam wszystkich bardzo serdecznie:) dla wszystkich usciski, ale nie dla Rigla, bo mnie oszukuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: to już wtorek !!! IP: 195.116.214.* 16.10.01, 08:10 Dzień Dobry Nanto, uściski oddaję i dokładam kawke ze smitanka? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: to już wtorek !!! 16.10.01, 08:12 czesc Kwiatku, ciesze sie ze humor lepszy ;) kawka z mleczkiem bez cukru jesli mozna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: to już wtorek !!! 16.10.01, 08:12 Gość portalu: nanta napisał(a): > dla wszystkich usciski, ale nie dla Rigla, bo mnie oszukuje ;) JAAA????? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: to już wtorek !!! 16.10.01, 08:16 a kto? swiety mikolaj??? oszukujesz mnie i to w zywe oczy :))) mialo Cie nie byc a jestes, masz byc to Cie nie ma;) sie zdecyduj, bo bede musiala nowej ofiary na zastepstwo poszukac;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: to już wtorek !!! 16.10.01, 08:18 jak jestem to mnie maltretujesz... ;((( jak mnie nie ma, to jeszcze gorzej... ;(( przeciez musze zarobic na kieliszek chleba, nie? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: to już wtorek !!! 16.10.01, 08:22 lubie Cie maltretowac kiedy jestes;) a kieliszek chleba to nie problem zbieram suchy chleb dla konia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: to już wtorek !!! 16.10.01, 08:23 nanta!!! napisał(a): > lubie Cie maltretowac kiedy jestes;) buuuuuuuuu > zbieram suchy chleb dla konia ;) dla konia?;) dla siebie chyba :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: to już wtorek !!! 16.10.01, 08:37 no jaka przyjemnosc z maltretowania osoby, ktorej nie ma? logicznosci, twe imie jest mezczyzna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: to już wtorek !!! 16.10.01, 08:37 nanta!!! napisał(a): > no jaka przyjemnosc z maltretowania osoby, ktorej nie ma? nie oddaje.... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: to już wtorek !!! 16.10.01, 08:41 eee tam, na dobrej zabawie sie nie znasz;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: to już wtorek !!! 16.10.01, 08:09 Gość portalu: Kwiatek napisał(a): > Witaj Tatku i buziak w czółko :)))) Rano postanowiałam koniec z deprechą i > jakoś się udało . Ciesze sie ,ze zyjesz. I takie postanowienie wystarczyło? Zazdroszczę. Jak to zrobiłaś? Jakieś tajne zaklęcie? Trzy razy splunąć przerz lewe ramię? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: to już wtorek !!! 16.10.01, 08:13 tato! napisał(a): > Jak to zrobiłaś? Jakieś tajne > zaklęcie? Trzy razy splunąć przerz lewe ramię? zadne zaklecia... kopnela psa sasiada i zepchnela staruszke ze schodow... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: to już wtorek !!! 16.10.01, 08:19 a to Kwiatek zrzucil moj fotel ze schodow;)) zapamietam sobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: to już wtorek !!! IP: 195.116.214.* 16.10.01, 08:19 oj Rigelku, Ty wszytskich swoja miarką .... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: to już wtorek !!! 16.10.01, 08:20 nie wszystkich.... ;)))) powiedzmy, psow w okolicy juz nie ma.... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: to już wtorek !!! IP: 195.116.214.* 16.10.01, 08:26 Zaczynasz od 12 km biegiem, potem kąpiel w płatkach rózy, koniecznie z rozy herbacianej, do tego trzy krople olejku z drzewa sandałowego. W rogu łazienki gra Mozart, a Ty juz czujesz ze bedzie dobry dzień :-)) To proste. Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: to już wtorek !!! 16.10.01, 08:34 Mozart w mojej łazience? Nie miałbym go gdzie posadzić... Poza tym, by przygotować i przeżyc taką kąpiel, musiałbym wstać o 5-tej! Brrr!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: to już wtorek !!! 16.10.01, 08:35 tato! napisał(a): > Poza tym, by przygotować i przeżyc taką kąpiel, musiałbym wstać o 5-tej! Brrr!!! nie bierzesz pod uwage jeszcze tego biegu.... wstac musialbys o 4 przynajmniej Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: to już wtorek !!! 16.10.01, 08:44 rigel napisał(a): > nie bierzesz pod uwage jeszcze tego biegu.... wstac musialbys o 4 przynajmniej Oczywiście, że nie biorę pod uwagę. 12 km biegiem? Dla mnie śmierć na miejscu. Poza tym w moim mieście jeżdżą autorbusy, tramwaje, metro i taksówki, to po cholerę się męczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: to już wtorek !!! IP: 195.116.214.* 16.10.01, 08:40 Mozart zajmuje niewiele miejsca ;) No cóż nie masz wyboru, musisz pozostac smutasem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: to już wtorek !!! 16.10.01, 08:34 Gość portalu: Kwiatek napisał(a): W rogu łazienki > gra Mozart, a Ty juz czujesz ze bedzie dobry dzień :-)) To proste. oj Kwiatku, Mozarta w rogu przechowujesz?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: to już wtorek !!! 16.10.01, 08:40 12 kilosow przed praca????? dobre, chyba by mnie musieli karetka przywiezc i przymocowac do biurka;) inaczej nie byloby mowy o pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel biegiem... 16.10.01, 08:47 cieniasy jestescie.... ;))) Kwiatek biegniemy razem? co to jest 12 km... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: biegiem... 16.10.01, 08:48 uwazaj, Ciebie bedzie trzeba od razu zakopac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: biegiem... 16.10.01, 08:48 spokojnie.... dam rade.... 12 km w jedna strone..... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: biegiem... 16.10.01, 08:50 kiedy Cie mozna oczekiwac z powrotem? jakies dwa tygodnie Ci starcza? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: biegiem... 16.10.01, 08:52 dwa tygodnie to chyba musialbym sie czolgac.... wroce na obiadek.... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: biegiem... 16.10.01, 08:53 ....za trzy tygodnie? ja nie bede tak dlugo czekac z tym obiadem ;) poza tym marna w kuchni jestem ;) na Twoim miejscu na TEN obiad bym nie wracala ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: biegiem... 16.10.01, 08:54 nanta!!! napisał(a): > poza tym marna w kuchni jestem ;) jakos nie jestem specjalnie tym zdziowiony...:)) > na Twoim miejscu na TEN obiad bym nie wracala ;) ale ja nie chce wracac akurat do Ciebie :))) co innego gdybys przynajmniej wody nie przypalala....;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: biegiem... 16.10.01, 08:58 a do kogo na ten obiad co? moim gardzisz? ktora to? mila kartke przesle ;) fakt, w kuchni jestem w stanie zrobic wszystko oprocz jedzenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: biegiem... 16.10.01, 09:04 nanta!!! napisał(a): > a do kogo na ten obiad co? moim gardzisz? ktora to? mila kartke przesle ;) do mnie mozesz przyslac... przekaze komu trzeba ;)) > fakt, w kuchni jestem w stanie zrobic wszystko oprocz jedzenia;) to moze zaczniesz od umycia garow... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: biegiem... 16.10.01, 09:07 ja nie do mycia garow jestem stworzona do wyzszych celow jestem;) do romantycznych kolacyjek przy swiecach, wieczornych spacerow po szeleszczacych lisciach w parku itp;) swojej kuchcie od obiadkow przekaz, ze kartke juz wyslalam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: biegiem... 16.10.01, 09:11 czy Ty przypadkiem nie jestes jakas hrabianka? ;))) garow nie bedziesz myc? spacerow romatycznych Ci sie zachciewa??? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: biegiem... 16.10.01, 09:14 jaka hrabianka? globusa nie miewam;) nie lubisz takich spacerow? ani kolacyjek? :-(( do garow kuchty Ci potrzeba, ja sie nie nadaje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: biegiem... 16.10.01, 09:23 uwielbiam długie spacery i romantyczne kolacje przy swiecach.... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: biegiem... 16.10.01, 09:30 aha, ze mna spacery i kolacyjki a porzadne jedzenie u kuchty? nie ma tak dobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: biegiem... 16.10.01, 09:33 nanta!!! napisał(a): > aha, ze mna spacery i kolacyjki a porzadne jedzenie u kuchty? jak sobie pojem na tej kolacji, to przeciez nie pojde juz do nikogo Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: biegiem... 16.10.01, 09:36 u mniebedzie strawa duchowa;) sluchanie Mozarta, ogladanie znaczkow....;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: biegiem... 16.10.01, 09:43 znaczki moga byc....:))) czy mam sie czuc zaproszony na góre? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: biegiem... 16.10.01, 09:47 moze byc i piwnica.... byle przytulnie bylo ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: biegiem... 16.10.01, 09:48 u mnie w piwnicy nie jest przytulnie a ja jestem mila i nudna ;)reflektujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: biegiem... 16.10.01, 09:56 nanta!!! napisał(a): > a ja jestem mila i nudna ;)reflektujesz ? jak powiem nie, to mi znowu trociny zaczniesz wyrywac...:((( jak powiem tak, to bedzie znowu na mnie, ze molestuje...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: biegiem... 16.10.01, 09:58 to zalezy od Ciebie, ktora opcja bardziej Ci odpowiada postaram sie dopasowac ;) w miare mozliwosci, rzecz jasna;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: biegiem... 16.10.01, 10:00 nanta!!! napisał(a): > postaram sie dopasowac ;) w miare mozliwosci, rzecz jasna;) zbytek laski.... ;)))) nie fatyguj sie za bardzo...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: biegiem... 16.10.01, 10:01 koniec tego dobrego, od dzisiaj zero milych slow dla Ciebie ;) znajde sobie kogos milego;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: biegiem... 16.10.01, 10:08 jeszcze wrocisz.... zobaczysz... ;))) i bedziesz jeszcze bardziej mila, wieeeesz? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: biegiem... 16.10.01, 10:13 nic z tego, pozostaje niewzruszona i juz . Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: biegiem... 16.10.01, 10:15 do czasu kochana... tylko moze trzymaj sie jednego watku, bo nie moge tak latac z jednego na drugi, co? prosze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: pedze na spotkanie IP: 195.116.214.* 16.10.01, 08:47 ale wróce... błagam nie ukiście sie do tego czasu ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: pedze na spotkanie 16.10.01, 08:49 ukisic sie? zaraz przyjda nowe sily, rozruszamy sie ;) szybko wracaj i nie biegnij ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuya Re: pedze na spotkanie IP: 192.168.1.* / *.pinnex.com.pl 16.10.01, 08:54 jestem nową siłą. Widzę, że to całkiem miłe antidutum na biurową nudę. Usciski znad klawiatury. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel do tuyi 16.10.01, 08:56 witaj, ale uwazaj na uzaleznienie.... wszyscy szybko sie uzalezniaja....;))) zeby nie bylo, ze nie ostrzegalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuya Re: do tuyi IP: 192.168.1.* / *.pinnex.com.pl 16.10.01, 13:56 ja sie nie musze bac, inni sie troszcza o dostarczanie mi zajecia na dlugie godziny, np. teraz - od 9 do 14, sporo "pożytecznych" rzeczy mam na koncie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest Dzień dobry;> IP: *.*.*.* 16.10.01, 08:50 Kolejny bezsensowny dzień, w bezsensownej pracy, przy bezsensownych zajęciach, w bezsensownych programach, przy bezsensownych rozmowach, bezsensownych rytuałach, obyczajach i innych bezsensownych czynnościach ... W oczekiwaniu na koniec świata i świtu pozdrawiał Quest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest Re: Dzień dobry;> IP: *.*.*.* 16.10.01, 09:09 Czy nie widzisz że codziennie w ten sam sposób przygotowujesz sobie kawę czy herbatę. Codziennie o tej samej porze wstajesz, przygotowujesz sniadanie, schematycznie wykonujesz ten sam zestaw czynnosci w łazience. O tej samej porze przychodzisz do roboty, wymieniasz te same powitania, widzisz tych samych ludzi. Po wszystkim wracasz do domu i kolejny raz wykonujesz zestaw tych samych rytualnych czynności co wczoraj ... ale dół. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Dzień dobry;> 16.10.01, 09:13 Gość portalu: quest napisał(a): > Czy nie widzisz że codziennie w ten sam sposób przygotowujesz sobie kawę > czy herbatę. Codziennie o tej samej porze wstajesz, przygotowujesz sniadanie, > schematycznie wykonujesz ten sam zestaw czynnosci w łazience. > O tej samej porze przychodzisz do roboty, wymieniasz te same powitania, > widzisz tych samych ludzi. Po wszystkim wracasz do domu i kolejny raz wykonujes > z > zestaw tych samych rytualnych czynności co wczoraj > > ... ale dół. Czuję się załamana !!!!!! :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Dzień dobry;> 16.10.01, 09:31 W ramach porady na depresyjny stan ducha polecam odwiedzenie strony www.modrzew.iq.pl , jeżeli lubisz skecze Monty Pytona. Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: Dzień dobry;> 16.10.01, 09:00 Gość portalu: quest napisał(a): > Kolejny bezsensowny dzień, w bezsensownej pracy, przy bezsensownych zajęciach, > w bezsensownych programach, przy bezsensownych rozmowach, > bezsensownych rytuałach, obyczajach i innych bezsensownych czynnościach ... > > W oczekiwaniu na koniec świata i świtu pozdrawiał Quest. Widzę, że nie jestem sam w tej dzisiejszej depresji! Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Dzień dobry;> 16.10.01, 09:01 tato! napisał(a): > > Widzę, że nie jestem sam w tej dzisiejszej depresji! Dzięki. Co , na żuławach mieszkacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Dzień dobry;> 16.10.01, 09:21 tato! napisał(a): > Od miłej dziewczynki? Czego z całego serca Ci życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: guest pożycz poduszkę! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 10:32 bo nie mam w co łez wcierać ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest Jakich łez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.*.*.* 16.10.01, 11:18 ... no co ty!! PS Całego Pythona mam w swojej wideotece, stare ale jare ... polecam skecz u rzeźnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: Jakich łez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 12:03 Gość portalu: quest napisał(a): > ... no co ty!! > > PS > Całego Pythona mam w swojej wideotece, stare ale jare > ... polecam skecz u rzeźnika. czyżby wąż porozumienia? jak to jakich ? najpierw rozsiewasz depresję niczym jakąś grypę i się jeszcze pytasz "jakich łez",jak mam depresję to płaczę!!!!!!!!!!!!!!!i muszę czymś te łzy wycierać ! W przypadku braku jaśka może być poduszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest Re: Jakich łez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.*.*.* 16.10.01, 14:08 Wąż porozumienia ale raczej schwyłkowy. Przeglądam ostatnio krótkie kawałki MP do śniadania i nie śmieszy to tak jak dawniej. Czy rozsiewam grypę??? blisko, blisko, od wczoraj kicham,prycham i otoczony jestem przez stos chusteczek higienicznych. ... teraz już chyba wszystko jasne, jestem w dołku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Jakich łez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 14:25 A co śmieszy Cię teraz ? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! do osob na koncu watka 16.10.01, 09:42 wnosze apel o niesmucenie. apel ten jest szczegolnie do osob z dolem. to moze byc zarazliwe;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt osoba z konca watku IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 09:47 Jego Magnificencja Theodor raczy wszystkiech forumowech uczestnikow swem pozdrowieniem oczekujac dostac po twarzy! bezlik caluskow! (przyjmowane jedynie od kobiet) koniec komunikatu. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: osoba z konca watku 16.10.01, 09:49 w koncu jakies rozsadne slowa ja moge pocalowac, czy zostane odrzucona?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: osoba z konca watku IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 09:51 1. jeslis kobieta to nie zostaniesz odrzucona 2. rozsadne slowa to moja silna strona koniec komunikatu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: osoba z konca watku 16.10.01, 09:55 jestem kobieta, znaczy sie moge calowac? to uwaga, gigantyczny calus idzie.....i poszloooooo;) dziekuje za odbior bez zaklocen ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: osoba z konca watku 16.10.01, 09:58 caluski od pan? a szanowny pan zyczy sobie dostac po twarzy odkogo? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: do osob na koncu watka 16.10.01, 09:53 nanta!!! napisał(a): > wnosze apel o niesmucenie. apel ten jest szczegolnie do osob > z dolem. to moze byc zarazliwe;) OK. Od tej chwili będę się wypowiadać optymistycznie albo wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: do osob na koncu watka IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 09:56 cze tato, to ty zyjesz? po tym twoim podlaczeniu do komputera forum mialo apetyt na posag luski! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: do osob na koncu watka 16.10.01, 09:59 Gość portalu: jmt napisał(a): > cze tato, to ty zyjesz? po tym twoim podlaczeniu do komputera forum mialo > apetyt na posag luski! > ;-) Posag - podobnie jak sama Luśka - wyjątkowo nieapetyczny... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do osob na koncu watka 16.10.01, 09:57 samo optymistycznie poprosze, ciszy nie przyjmuje ;) do reszty osobnikow z konca watku: jeszcze smutni? zglaszac sie, klinika dobrego nastroju dr nanty jeszcze otwarta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
keras Re: do keras (a) (y) 16.10.01, 11:12 Chcialem powiedziec cos optymistycznego, ale mialem tylko obrazek w glowie wiec go Ci przeslalem(sprawdz poczte):) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do kerasa :) 16.10.01, 11:21 Keras, jestes wielki :) to byl wielki kawal czegos optymistycznego. bardzo dziekuje i polecam sie na przyszlosc.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: :-)** 16.10.01, 12:17 nanta!!! napisał(a): > nie lubie pustych kopert ;) Szczególnie takich z niezidentyfikowanym, bialym proszkiem? To zajrzyj do skrzynki. Odpowiedz Link Zgłoś
keras pierwszy raz 16.10.01, 12:18 to moj Pierwszy Raz na forum wiec wczuwam sie w miejscowy klimat Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Do Kerasa (Quest, nie podgladaj ;)) 16.10.01, 12:21 bardzo Cie zatem prosze nie bierz przykladu z kolegi Questa ;) on nie wie co czyni;) Quest. ja nie mecze, sie nie czepiam, koniec rewanzy. to zwykla opinia jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
keras Quest? 16.10.01, 12:37 nanta!!! napisał(a): > bardzo Cie zatem prosze nie bierz przykladu z kolegi Questa ;) a co z Nim jest nie tak, bo chyba nie zly gust muzyczny? Odpowiedz Link Zgłoś
keras Re: Quest? 16.10.01, 12:48 powiedzialo sie A trzeba powiedziec i B A moze mam sie sam spytac Questa co z Nim jest nie tak? A tak z innej strony, czy Wam udaje sie pracowac w czsie gdy jestescie na forum? Jezeli tak to czy tego sie mozna nauczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Quest? 16.10.01, 12:53 powiedzialam A, bo pytales, ale za B moge dostac po uszach i lapkach:) jeszcze moge uslyszec, ze mecze, drecze, gnebie, itd;) (ps. kolego Q, moze byc?) zapytac Questa mozesz ale jedyne co dostaniesz z powrotem to...pusta koperta z imieniem nadawcy ..;) praca i forum daja sie pogodzic jesli wyslesz szefa w kosmos albo jestes wlascicielem firmy i inni pracuja na Ciebie:) prawdziwa szkola przetrwania, uzaleznia jak diabli;) Odpowiedz Link Zgłoś
keras a i b etc 16.10.01, 13:05 nanta!!! napisał(a): > powiedzialam A, bo pytales, ale za B moge dostac po uszach i lapkach:) OK nie chce zebys sie narazala, tym bardziej ze nie wiesz czy warto > jeszcze moge uslyszec, ze mecze, drecze, gnebie, itd;) (ps. kolego Q, moze byc? to chyba taki sposob okazywania zainteresowania > prawdziwa szkola przetrwania, uzaleznia jak diabli;) brzmi zachecajaco,ale od rana nie zrobilem nic za co mi placa. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: a i b etc 16.10.01, 13:13 Koniec tematu, bo mi sie naprawde oberwie;) jesli chodzi o prace i forum to najwazniejsza jest organizacja pracy i koordynacja oczu: patrzysz w kilka miejsc jednoczesnie:) ja bedac na forum podnioslam kwalifikacje, zaczelam szybciej stukac w pracy sie nie przydaje, na forum bardzo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
keras Re: a i b etc 16.10.01, 13:26 nanta!!! napisał(a): > Koniec tematu, bo mi sie naprawde oberwie;) > > jesli chodzi o prace i forum to najwazniejsza jest organizacja pracy > i koordynacja oczu: patrzysz w kilka miejsc jednoczesnie:) > ja bedac na forum podnioslam kwalifikacje, zaczelam szybciej stukac > w pracy sie nie przydaje, na forum bardzo ;) Dzieki, bede cwiczyl. Zmieniajac temat, to chcialbym zebys mi napisala dlaczego obrazek Dsc00039.jpg podzialal na Ciebie optymistycznie. To osobisty obrazek. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: a i b etc 16.10.01, 13:40 chodzi o obrazek z duzo iloscia zielonego koloru? to moj ukochany kolor, kiedy go widze to juz mi troche lepiej, milej, cieplej, pelna wiary jestem ;) dlaczego osobisty? Odpowiedz Link Zgłoś
keras osobisty 16.10.01, 13:53 nanta!!! napisał(a): > chodzi o obrazek z duzo iloscia zielonego koloru? > to moj ukochany kolor, kiedy go widze to juz mi troche lepiej, > milej, cieplej, pelna wiary jestem ;) Kupuje, ale dalabys rade to rozwinac (jesli przeginam, to daruj)? > dlaczego osobisty? to sa drzwi do mojego domu. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: osobisty 16.10.01, 14:02 nie przeginasz, moge rozwinac ;) kocham zielony kolor, uspokaja mnie i naprawde nastawia pozytywnie do zycia, przypomina mi mloda trawe, na ktorej mozesz sie polozyc w cieply, letni dzien i nic, po prostu lezysz i juz. nie robi sie cieplo na duszy, kiedy sobie to wyobrazisz? sliczne masz drzwi do domu, do pozazdroszczenia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
keras gosc 16.10.01, 14:16 nanta!!! napisał(a): > nie przeginasz, moge rozwinac ;) > kocham zielony kolor, uspokaja mnie i naprawde > nastawia pozytywnie do zycia, przypomina mi mloda trawe, na ktorej > mozesz sie polozyc w cieply, letni dzien i nic, po prostu lezysz i juz. > nie robi sie cieplo na duszy, kiedy sobie to wyobrazisz? Masz w 100% racje, ale dla mnie to cos wiecej. Zwroc uage na swiatlo, jak narasta w strone prawego gornego rogu. Mnie to sie kojarzy z milym gosciem, ktory ma za chwile do mnie przyjsc. Z drugiej strony, wiesz jakbym nazwal ten obrazek? Usmiech dnia. PS. Od niedawna interesuje sie fotografia, z tad to zboczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: gosc 16.10.01, 14:24 takim zboczeniem sie nie przejmuj, sa gorsze...;) najbardziej zaintrygowala mnie nalepka na drzwiach;) z palacym gosciem mialbys troche problemow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
keras Re: gosc 16.10.01, 14:37 nanta!!! napisał(a): > z palacym gosciem mialbys troche problemow ;) nalepke przykleil wlasciciel bo dom jest drewniany. A swoja droga ja nie pale i palaczy wyrzucam na balkon ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: gosc 16.10.01, 14:46 slusznie, nalezy tepic palaczy ile sie tylko da;) balkon tez masz? hm, jak milo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
keras jakosc 16.10.01, 14:57 nanta!!! napisał(a): > balkon tez masz? hm, jak milo ;) Noooooo, w zasadzie moje mieszkanko to niewiele wiecej niz drzwi i balkon. Ale nie liczy sie ilosc tylko jakosc... ..hm, mam jakies deja vo. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: jakosc 16.10.01, 15:17 tylko balkon i drzwi? to i tak wiecej niz ja;) jakie deja woo? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
keras M 16.10.01, 15:36 nanta!!! napisał(a): > tylko balkon i drzwi? to i tak wiecej niz ja;) nie to zebym byl posiadal balkon i drzwi, czasowo je zajmuje. ...zastanawiasz mnie, w takim razie pewnie masz sypialnie no i moze okno, okno chyba masz? > jakie deja woo? ;) ...pomyslmy a moze "nie wielkosc sie liczy ale jakosc i wartosc;)) te sa bezcenne;)" Odpowiedz Link Zgłoś
keras Re: M 16.10.01, 16:06 nanta!!! napisał(a): > ale sarprajs ;) Przynajmniej tyle. Sympatyczna jestes Nanta, uciekam do tych slicznych drzwi, bo jak wroce tak pozno jak wczoraj to sie nie beda chcialy otworzyc, nie mowiac juz o tym ze pojde spac o pustym zoladku. Do watku. PS. Moze kiedys poogldamy razem znaczki;) Ja wole prywatne kolekcje niz galerie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek To: JM Telesfora IP: 195.116.214.* 16.10.01, 10:20 lub Teodora nie pamiętam ,całusow, musniec, dotykow, stale kilogramy ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: ws depresji IP: *.mst.gov.pl 16.10.01, 10:24 przeoczyłam najciekawsze. jeśli ktoś zacznie wyłazić z dołka osobiście skopnę go z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: ws depresji 16.10.01, 10:38 Gość portalu: aniela napisał(a): > przeoczyłam najciekawsze. jeśli ktoś zacznie wyłazić z dołka osobiście skopnę > go z powrotem. Miło. A zatem zaczynam na samym dnie dołka kopać sobie wygodny okop... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: ws depresji IP: *.mst.gov.pl 16.10.01, 10:44 niech dołek będzie wieloosobowy. wpędzę do niego kilka dodatkowych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: ws depresji 16.10.01, 10:50 Gość portalu: aniela napisał(a): > niech dołek będzie wieloosobowy. wpędzę do niego kilka dodatkowych osób. Ale proszę o zróżnicowane towarzystwo. Dołek będzie ciasnawy, to może jakieś ciekawe zjawiska interpersonalne zaistnieją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: ws depresji IP: *.mst.gov.pl 16.10.01, 10:57 żeby iskry leciały. i wióry. na początek wrzucę dajmynato nantę z riglem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: ws depresji IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 10:55 Czyś ty aby jakiego cyrografu nie podpisała ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: ws depresji IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 11:10 Gość portalu: aniela napisał(a): > cudzą krwią ;) tak myślałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: To: JM Telesfora 16.10.01, 10:33 Gość portalu: Kwiatek napisał(a): > lub Teodora nie pamiętam ,całusow, musniec, dotykow, stale kilogramy ;))))) Niektórym to dobrze. A ty sie, człowieku, męcz sam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: To: JM Telesfora IP: 195.116.214.* 16.10.01, 10:42 Alez Tatku tez buziulki dostałes :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: To: JM Telesfora IP: 195.116.214.* 16.10.01, 10:53 No właśnie. No cóż Tatku nie znam Cie i nie wiem jakim podłozem jestes ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: To: JM Telesfora 16.10.01, 10:57 Gość portalu: Kwiatek napisał(a): > No właśnie. No cóż Tatku nie znam Cie i nie wiem jakim podłozem jestes ;) Prawdopodobnie jestem podłożem z nadkwasotą. Zatem pożądane są istoty z zasadami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: To: JM Telesfora IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 11:01 Ale czy wtedy nie będzie obojętnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: To: JM Telesfora 16.10.01, 11:52 Gość portalu: basia napisał(a): > Ale czy wtedy nie będzie obojętnie ? Racja - nie ma nic gorszego nad obojętność. Dziękuję za ostrzeżenie. Człowiek sie starzeje, to i o podstawowych prawach tego świata zapomina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: To: JM Telesfora IP: 195.116.214.* 16.10.01, 11:14 proponuje tak: rennie - doskonałe na nadkwasote, albo i manti również moze byc, ewentualnie mozna na Tobie zasadzić iglaczki, które również lubia kwasna glebę, z tym ze to ostatnie jakoś niemiło mi się kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: To: JM Telesfora 16.10.01, 11:24 Gość portalu: Kwiatek napisał(a): > proponuje tak: rennie - doskonałe na nadkwasote, albo i manti również moze > byc, ewentualnie mozna na Tobie zasadzić iglaczki, które również lubia kwasna > glebę, z tym ze to ostatnie jakoś niemiło mi się kojarzy. W samą porę przystopowałaś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: To: JM Telesfora IP: 195.116.214.* 16.10.01, 11:36 wyczucie mam od zawsze :-)))) uściski ide zarobic na chlebek z szyneczką (bez maselka - od tego wlasnie tak nadkwasota ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemod Re: to już wtorek !!! IP: *.isns.uw.edu.pl 16.10.01, 11:42 Witam cieplo wszystkich w ten pochmurny dzien:)))Czy ktos ma pomysl na pozyskanie choc odrobiny slonca? Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: to już wtorek !!! 16.10.01, 11:50 Trzeba wspólnymi siłami mentalnymi przesunąć nasz ukochany, umiłowany kraj na południe. Ale na trzy-cztery... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: to już wtorek !!! IP: 195.116.214.* 16.10.01, 11:51 Gość portalu: Behemod napisał(a): > Witam cieplo wszystkich w ten pochmurny dzien:)))Czy ktos ma pomysl na > pozyskanie choc odrobiny slonca? Witaj Kocie Behemocie słoneczko przeciez wysoko na niebie i cudnie jesiennie swieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: to już wtorek !!! IP: 195.116.214.* 16.10.01, 11:59 ojej ależ Ty nastawiony na "nie" no qrka nooooo Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: to już wtorek !!! 16.10.01, 12:31 Gość portalu: Kwiatek napisał(a): > ojej ależ Ty nastawiony na "nie" no qrka nooooo A czy ja na pingwina wyglądam, żeby wciąż mówić "Tak, tak"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: to już wtorek !!! IP: 195.116.214.* 16.10.01, 12:45 tato! napisał(a): > Gość portalu: Kwiatek napisał(a): > > > ojej ależ Ty nastawiony na "nie" no qrka nooooo > > A czy ja na pingwina wyglądam, żeby wciąż mówić "Tak, tak"? > Hmmmm....... nie wiem jak wygladasz ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: to już wtorek !!! 16.10.01, 12:56 Gość portalu: Kwiatek napisał(a): > Hmmmm....... nie wiem jak wygladasz ;)))) Jestem wyższy i podczas chodzenia nie kołyszę się tak na boki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: to już wtorek !!! IP: 195.116.214.* 16.10.01, 13:07 Znaczy, ze Boski Apollo z Ciebie :-O. To tak, to rzeczywiscie nie możesz udawać simplusa. Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: to już wtorek !!! 16.10.01, 13:12 Gość portalu: Kwiatek napisał(a): > Znaczy, ze Boski Apollo z Ciebie :-O. Coś na podobieństwo. Tylko ostatnio cieplej sie ubieram... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: to już wtorek !!! IP: 195.116.214.* 16.10.01, 13:22 tato! napisał(a): > Gość portalu: Kwiatek napisał(a): > > > Znaczy, ze Boski Apollo z Ciebie :-O. > > Coś na podobieństwo. Tylko ostatnio cieplej sie ubieram... W sumie zdziwiona nie jestem na forum pełno pięknych bogów hihihihi... szkoda ze na tym sie kończy ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: to już wtorek !!! 16.10.01, 13:24 Gość portalu: Kwiatek napisał(a): > W sumie zdziwiona nie jestem na forum pełno pięknych bogów hihihihi... szkoda z > e > na tym sie kończy ;)))) > UFFFF (obrażony Tato tłucze pamiątkowy waconik z Ciechocinka i trzaskając drzwiami wychodzi, by powrócić, gdy już ochłonie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: to już wtorek !!! IP: 195.116.214.* 16.10.01, 13:33 tato! napisał(a): > Gość portalu: Kwiatek napisał(a): > > > W sumie zdziwiona nie jestem na forum pełno pięknych bogów hihihihi... szk > oda z > > e > > na tym sie kończy ;)))) > > > UFFFF (obrażony Tato tłucze pamiątkowy waconik z Ciechocinka i trzaskając > drzwiami wychodzi, by powrócić, gdy już ochłonie) Sorry, ale nie znam takiego zjawisko , jak obrazony facet i poznawać nie chcę. Jesli trzasniesz drzwiami, zapewniam Cię, że ich wiecej nie otworzysz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: to już wtorek !!! 16.10.01, 13:38 Gość portalu: Kwiatek napisał(a): > Sorry, ale nie znam takiego zjawisko , jak obrazony facet i poznawać nie chcę. > Jesli trzasniesz drzwiami, zapewniam Cię, że ich wiecej nie otworzysz :))) Trzasnąć się nie udało, a to jeszcze bardziej wkurza. Ale już ochłonąłem. Za to kończy się moja praca i przede mną dwa dni wolne. Może będzie pięknie?.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: to już wtorek !!! IP: 195.116.214.* 16.10.01, 13:43 tato! napisał(a): > Gość portalu: Kwiatek napisał(a): > > > Sorry, ale nie znam takiego zjawisko , jak obrazony facet i poznawać nie > chcę. > > Jesli trzasniesz drzwiami, zapewniam Cię, że ich wiecej nie otworzysz :))) > > Trzasnąć się nie udało, a to jeszcze bardziej wkurza. Ale już ochłonąłem. Za to > > kończy się moja praca i przede mną dwa dni wolne. Może będzie pięknie?.. Napewno będzie fajnie czego z całego serca Ci zyczę :)))) I zostaw tę nieszczęsną futryne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest DJ Quest - a teraz dla wszystkich James Brown i "I Feel Good" :) IP: *.*.*.* 16.10.01, 12:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: DJ Quest - a teraz dla wszystkich James Brown i IP: *.mst.gov.pl 16.10.01, 12:12 czuję że popadam w melancholię. ktoś wykopał dołek pode mną? Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: DJ Quest - a teraz dla wszystkich James Brown i 16.10.01, 12:27 Gość portalu: aniela napisał(a): > czuję że popadam w melancholię. ktoś wykopał dołek pode mną? To mój. Wyjdzie człowiek na chwilę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: DJ Quest - a teraz dla wszystkich James Brown i IP: *.mst.gov.pl 16.10.01, 12:40 po śładach szłam. utartymi ścieżkami. Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: DJ Quest - a teraz dla wszystkich James Brown i 16.10.01, 12:44 Gość portalu: aniela napisał(a): > po śładach szłam. utartymi ścieżkami. Wyjaśnienie przyjęte. A teraz posuń się, proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: DJ Quest - a teraz dla wszystkich James Brown i IP: *.mst.gov.pl 16.10.01, 12:51 aha ilosobowy to dołek jest? tzn czy jest chociaż miejsce np w jakiejs skrzyni po wapnie? Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: DJ Quest - a teraz dla wszystkich James Brown i 16.10.01, 12:58 Gość portalu: aniela napisał(a): > aha ilosobowy to dołek jest? tzn czy jest chociaż miejsce np w jakiejs skrzyni > po wapnie? Zawsze można się rozkopać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: DJ Quest - a teraz dla wszystkich James Brown i IP: *.mst.gov.pl 16.10.01, 13:00 aha albo podkopać do kogoś. czy z okazji mojej wizyty masz dla mnie jakiś pęk czerwonych melancholii? Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: DJ Quest - a teraz dla wszystkich James Brown i 16.10.01, 13:04 Gość portalu: aniela napisał(a): > aha albo podkopać do kogoś. czy z okazji mojej wizyty masz dla mnie jakiś pęk > czerwonych melancholii? A rzodkiewki mogą być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: DJ Quest - a teraz dla wszystkich James Brown i IP: *.mst.gov.pl 16.10.01, 13:07 tato mój drogi. udam się na lancz. przyniosę Ci jakieś okruchy. zajmij mi miejsce żeby ktos nie wpadł w dołek. Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: DJ Quest - a teraz dla wszystkich James Brown i 16.10.01, 13:16 Gość portalu: aniela napisał(a): > tato mój drogi. udam się na lancz. przyniosę Ci jakieś okruchy. zajmij mi > miejsce żeby ktos nie wpadł w dołek. Najpierw "mój drogi", a potem "okruchy"? Dostrzegam brak konsekwencji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: DJ Quest - a teraz dla wszystkich James Brown i IP: *.mst.gov.pl 16.10.01, 14:00 najlepsze okruchy bo z pańskiego stołu :) zahaczyłam o budkę z piwem. czuć ode mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: DJ Quest - a teraz dla wszystkich James Brown i IP: 195.116.214.* 16.10.01, 12:14 uppaaaa.... yyyyuuuuu....yyyyy i obrót ( na krzesle) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemod W podziekowaniu Piotrowi_c IP: *.isns.uw.edu.pl 16.10.01, 13:17 Choc nie byles Piotrze_c na tegorocznym(i wczesniejszych tez)festiwalu BARDZO DZIEKUJE,ze choc jednen(jak na razie)znalazles czas,zeby zajrzec na watek o festiwalu wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Tato się żegna 16.10.01, 14:03 Tzn. powoli zmykam, bo znakiem krzyża to się żegnam przy specjalnych okazjach. Ukłony i uściski dla niemal wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest Ostatnie godziny w pracy więc DJ Quest proponuje ... IP: *.*.*.* 16.10.01, 14:17 ... dla ożywienia atmosfery, ku chwale zjednoczonej Europy i ostatnich dni bin Ladena, na full power stereo zagra teraaaa Europeeeeee iiiiiii The Final Countdown !!!!!!!!!!! WOOOOWWW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest Re: Jakich łez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.*.*.* 16.10.01, 14:41 To i owo, a z ostatnich śmichów to może sprzed dwóch dni Austin Powers i Ace Ventura ... czyli sama klasyka itd.itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Jakich łez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 14:44 Gość portalu: quest napisał(a): > To i owo, a z ostatnich śmichów to może sprzed dwóch dni Austin Powers i Ace > Ventura ... czyli sama klasyka itd.itp. A mnie The Simpsons i np.Dogma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest Re: Jakich łez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.*.*.* 16.10.01, 14:50 Simpsonowie - to było to, samożycie Dogma - unknown identifier:), ale jeśli nabija się z tego o co mi się wydaje to pewnie również baki zrywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Jakich łez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 14:58 Gość portalu: quest napisał(a): > Simpsonowie - to było to, samożycie - polecam kanał fox kids codziennie g 19.45 > Dogma - unknown identifier:), ale jeśli nabija się z tego o co mi się wydaje > to pewnie również baki zrywać Nie jestem pewna co do tych baków , ale polecam , może jeszcze w jakimś kinie leci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Jakich łez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 15:12 Muszę zmykać. Mam nadzieję ,że nie zabraknie Ci chusteczek .Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś