Dodaj do ulubionych

bez majtek

IP: *.gazeta.pl 24.07.01, 12:19

ktos tu namawial do przychodzenia do pracy bez majtek. To bez sensu i w dodatku nie jest to mile dla
kogokolwiek.
nie bede tlumaczyc, ze sie czlowiek poci itd. Poza tym to straszne uczucie: byc w pracy i nie miec na sobie nic
poza sukienka. czlowiek nie czuje sie bezpiecznie i caly czas mysli o swojej golej pupie.
Obserwuj wątek
    • Gość: nigers Re: bez majtek IP: *.eds.de 24.07.01, 12:22
      Gość portalu: grrr napisał(a):

&#62
      &#62 ktos tu namawial do przychodzenia do pracy bez majtek. To bez sensu i w dodatku
      &#62 nie jest to mile dla
      &#62 kogokolwiek.
      &#62 nie bede tlumaczyc, ze sie czlowiek poci itd. Poza tym to straszne uczucie: by
      &#62 c w pracy i nie miec na sobie nic
      &#62 poza sukienka. czlowiek nie czuje sie bezpiecznie i caly czas mysli o swojej go
      &#62 lej pupie.

Ja to myslalbym o Twojej

• Gość: madziap Re: bez majtek IP: 212.160.165.* 24.07.01, 12:35
      Kiedys feministki palily staniki, moze teraz zaczna i majtki?
      • Gość: nigers Re: bez majtek IP: *.eds.de 24.07.01, 12:40
        Gość portalu: madziap napisał(a):

&#62 Kiedys feministki palily staniki, moze teraz zaczna i majtki?

Nie moge sie doczekac!!!!

• Gość: madziap Re: bez majtek IP: 212.160.165.* 24.07.01, 12:40
      Kiedys feministki palily staniki, moze teraz zaczna i majtki?
    • Gość: och-och Re: bez majtek IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.07.01, 12:43
      jeżeli chodzisz w stringach, to i tak pupa jest goła, więc co za różnica czy w
      majtkach czy bez
      • Gość: madziap Re: bez majtek IP: 212.160.165.* 25.07.01, 14:11
        I co by Ci to dalo?
    • Gość: grrr Re: bez majtek do och-och IP: *.gazeta.pl 24.07.01, 16:32

chodzilo o wargi sromowe, ktore nawet w stringach sa ukryte - jesli wolisz, by
      pisac wprost.
      • Gość: roro Re: bez majtek do grrr IP: 217.8.191.* 24.07.01, 16:53
        Rzecz w tym, ze jak masz majtki, to pod majtkami i tak jestes bez majtek.
        Wiec co za roznica. Bez majtek jest przynajmniej chlodniej.
    • Gość: GRRR Re: bez majtek IP: *.gazeta.pl 24.07.01, 21:59

NIBY POD MAJTKAMI JESTEM BEZ MAJTEK, ALE GDY DO PRACY PRZYCHODZE BEZ MAJTEK, WYDAJE MI SIE,
      ZE WSZYSCY FACECI O TYM WIEDZA I BARDZO MNIE TO KREPUJE.
      DLACZEGO?
      KAZDY Z WAS GAPI SIE W KOLKO NA NASZE PIERSI I USILUJE PODEJRZEC, CO MAMY POD SPODNICA.
      CZASAMI JEST TO NAWET MILE, ALE NA OGOL JESTESCIE POTWORNIE GRUBIANSCY I CHAMOWACI. BOJE SIE
      ZATEM, ZE GDY KTOS Z WAS ZAUWAZY W PRACY, ZE NIE MAM MAJTEK, BEDZIE PRZEKONANY, ZE JEST TO
      ZAPROSZENIE.
      A NIE JEST. PO PROSTU JEST GORACO.
      • Gość: Ali Re: bez majtek IP: *.dipool.highway.telekom.at 24.07.01, 22:05
        A moze zapytac Szkota co ma do powiedzenia w tejze sprawie.
    • Gość: adox Re: bez majtek IP: *.gdynia.mtl.pl 25.07.01, 13:44
      ale macie problemy,dobra pożywka dla onanizujących sie właśnie fetyszystów.
      A co do braku majtek-temat nie dotyczy tylko kobiet.
      Sam generalnie nie jestem zwolennikiem wielu warstw ubrań.
      Nie noszę od wiosny do jesieni klasycznych slipek ( w zimie jak już to to
      bokserki różnej maści ) tylko stringi a z nimi nie ma dla facetów od dłuższego
      czasu problemów. A od kilku tygodni noszę bardzo praktyczne nosidełka ( dla
      niewtajemniczonych: mały woreczek z siateczkowej bawełny na włożenie jajek i
      peniska z elastycznym cienkim sznurkiem w pasie bez takowego połaczenia przez
      krocze do części krzyżowo-lędźwiowej ). Komfort jakiego większość facetów nie
      zna - nie majtają ci się klejnoty w spodniach a luz i swoboda pełna. No i
      najwazniejsze części faceta mogą swobodnie oddychać.
      Pozdrowionka
      • Gość: Iwa Re: bez majtek IP: 19.150.112.* 25.07.01, 13:50
        Gość portalu: adox napisał(a):

&#62 ale macie problemy,dobra pożywka dla onanizujących sie właśnie fetyszystów.
        &#62 A co do braku majtek-temat nie dotyczy tylko kobiet.
        &#62 Sam generalnie nie jestem zwolennikiem wielu warstw ubrań.
        &#62 Nie noszę od wiosny do jesieni klasycznych slipek ( w zimie jak już to to
        &#62 bokserki różnej maści ) tylko stringi a z nimi nie ma dla facetów od dłuższego
        &#62 czasu problemów. A od kilku tygodni noszę bardzo praktyczne nosidełka ( dla
        &#62 niewtajemniczonych: mały woreczek z siateczkowej bawełny na włożenie jajek i
        &#62 peniska z elastycznym cienkim sznurkiem w pasie bez takowego połaczenia przez
        &#62 krocze do części krzyżowo-lędźwiowej ). Komfort jakiego większość facetów nie
        &#62 zna - nie majtają ci się klejnoty w spodniach a luz i swoboda pełna. No i
        &#62 najwazniejsze części faceta mogą swobodnie oddychać.
        &#62 Pozdrowionka

czy tego typu oprzyrzadowanie pozwala ograniczyc problemy wielu panow, ktorzy namietnie co pare sekund
        sprawdzaja czy te wartosciowe klejnoty jeszcze im nie uciekly nie zwracajac uwagi czy sa w domu, na ulicy czy w
        biurze? Jesli tak to jestem jak najbardziej za.
        Pzdr
        • Gość: nigers Re: bez majtek IP: *.eds.de 25.07.01, 14:15
          Gość portalu: Iwa napisał(a):

&#62 Gość portalu: adox napisał(a):
          &#62
          &#62 &#62 ale macie problemy,dobra pożywka dla onanizujących sie właśnie fetyszystów
          &#62 .
          &#62 &#62 A co do braku majtek-temat nie dotyczy tylko kobiet.
          &#62 &#62 Sam generalnie nie jestem zwolennikiem wielu warstw ubrań.
          &#62 &#62 Nie noszę od wiosny do jesieni klasycznych slipek ( w zimie jak już to to
          &#62 &#62 bokserki różnej maści ) tylko stringi a z nimi nie ma dla facetów od dłużs
          &#62 zego
          &#62 &#62 czasu problemów. A od kilku tygodni noszę bardzo praktyczne nosidełka ( dl
          &#62 a
          &#62 &#62 niewtajemniczonych: mały woreczek z siateczkowej bawełny na włożenie jajek
          &#62 i
          &#62 &#62 peniska z elastycznym cienkim sznurkiem w pasie bez takowego połaczenia pr
          &#62 zez
          &#62 &#62 krocze do części krzyżowo-lędźwiowej ). Komfort jakiego większość facetów
          &#62 nie
          &#62 &#62 zna - nie majtają ci się klejnoty w spodniach a luz i swoboda pełna. No i
          &#62 &#62 najwazniejsze części faceta mogą swobodnie oddychać.
          &#62 &#62 Pozdrowionka
          &#62
          &#62 czy tego typu oprzyrzadowanie pozwala ograniczyc problemy wielu panow, ktorzy n
          &#62 amietnie co pare sekund
          &#62 sprawdzaja czy te wartosciowe klejnoty jeszcze im nie uciekly nie zwracajac uwa
          &#62 gi czy sa w domu, na ulicy czy w
          &#62 biurze? Jesli tak to jestem jak najbardziej za.
          &#62 Pzdr

A moze ci panowie chca w ten sposob pokazac ze cos jednak tam maja. Sa rozne
          typy "zboczen"

• Gość: adox Re: bez majtek IP: *.gdynia.mtl.pl 25.07.01, 14:27
          dokładnie Iwa, nosi facet jajka w woreczku wiec czuje że je ciągle ma :)))
          Ale jak ktoś ma wrodzona potrzebę sprawdzania zawartości w rozporku to nic go
          przed tym nie powstrzyma.
          A swoją drogą wiesz że w Maroku i Tunezji to chłopy się ciągle drapią po
          jajkach ? Taki ich urok a jak dłużej u nich jesteś to się udziela :)
      • Gość: tigerek Re: bez majtek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 14:56
        stringi dla faceta to świetna sprawa, noszę je przec cały rok. W ciężką zimę
        zakładam jedynie coś ciepłego co by chronić jajeczka.
        A nosidełko o którym pisałeś to dla mnie przebój na miarę stulecia. Mów szybko
        gdzie się w nie zaopatrujesz, czy też może szyjesz gdzieś na miarę ?
        Pozdrawiam.
        • Gość: adox Re: bez majtek IP: *.gdynia.mtl.pl 30.07.01, 15:47
          W nosidełka zaopatrywałem się w internetowym sklepie International Male, który
          ma dwa sklepy
          http://www.internationalmale.com/ ogólny z działem bieliźniarskim, oraz
          http://www.undergear.com/ specjalizujący się w tym wszystkim co bliżej ciała
          Solidna firma, przez ostatnie 4-5 lat zrobiłem u nich sporo zakupów i bez
          reklamacji.
          Pozdrowionka
        • Gość: mikmik Re: bez majtek IP: *.telenergo.pl 30.07.01, 19:35
          Jak widać wiekszość facetów nie korzysta z nowinek w męskim swiecie mody bo
          niewielu podtrzymało twój wątek Adox. Ja również chodzę przez wiekszość roku w
          stringach i bardzo to sobie chwalę. Nie wyobrażam sobie łażenia w lecie w
          gatkach pełnych na pośladkach lub wysokich albo pseudobokserkach porozciąganych
          na wszystkie strony. Stringi i bawełniano-lniane ( do wyboru ) spodnie dają
          komfort chodzenia nawet w upalny dzień.
          Będę musiał wypróbować jeszcze "nosidełka" :)
          A z zakupów w wirtualnym InternationalMale tez już z zadowoleniem korzystałem
          kilka razy
        • Gość: Fox Re: bez majtek IP: *.ppp.eranet.pl 02.08.01, 14:41
          stringi tez nosze i to prawie przez cały rok, no może tylko tęgą zimą zakładam
          bawełniane bokserki z nogawkami.
          Natomiast latem nie wyobrażam sobie jak mógłbym zakładac pełne majtki. Bym się
          chyba przekręcił od przegrzania jajek i pośładków. Cenię sobie luz i komfort w
          spodniach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka