clairejoanna 07.02.03, 16:13 Jakie książki czytacie? Pozdrowienia, Mała Joanna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiresias Re: Książki plażowe 07.02.03, 16:17 joanno leclerc to świetne pytanie do koleżanki Emulsji vel Emulgator zobaczymy co odpowie, zuch dziewucha:))) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Książki plażowe 07.02.03, 16:24 hyhy streszczenie syzyfowych prac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Książki plażowe 07.02.03, 16:28 zasadniczo unikasz literatury pow. 0,5 cm. i zwroc uwage ze to opisowe pytanie jest nie wartosciujące. a wrecz retoryczne w swej opisowosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
clairejoanna Re: Książki plażowe 07.02.03, 16:32 emusia napisała: > hyhy streszczenie syzyfowych prac :-) Bardzo przepraszam, Syzyfowe Prace to jedna z najlepszych książek, jakie kiedykolwiek czytałam. Prima sort, więc tutaj mi nie obrażać żadnymi streszczeniami! Pozdrowienia, Mała Joanna z scyzorykiem we krwi Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Książki plażowe 07.02.03, 16:37 przpraszam. juz nie bede. nigdy sie nie wypowiem na temat zadnej lektury. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Książki plażowe 07.02.03, 16:39 chocby Cie pani od polskiego wołami za jezyk ciagnela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Książki plażowe IP: 213.255.126.* 07.02.03, 16:44 ta zapalona pani, Na_Palma Odpowiedz Link Zgłoś
clairejoanna Re: Książki plażowe 07.02.03, 16:41 emusia napisała: > przpraszam. juz nie bede. nigdy sie nie wypowiem na temat zadnej lektury. Prosze. wybaczone. i bardzo dobrze wiekszosc lektur jest swietnych. pozdrowienia mala joanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Książki plażowe IP: *.mst.gov.pl 07.02.03, 16:20 ksiazke kucharską. co gorsza internetową. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Książki plażowe 07.02.03, 16:25 Ja wysnuwam wnioski z ksiazki skarg ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Książki plażowe 07.02.03, 17:08 Ja czytam głównie fantastykę. Ostatnimi czasy serial książkowy z seri Gwiednych Wojen ( z całą świadomością że nie jest to literatura najwyższego lotu , ale jak się już zaczęlo zbierać serie to .....) Odpowiedz Link Zgłoś
clairejoanna Re: Książki plażowe 07.02.03, 17:22 Oj, nie martw się. Czasem trzeba przeczytać coś głupiego, móz też musi odpocząć; trzeba tylko uważać, żeby się mózg do odpoczynku nie za bardzo przyzwyczajił... Pozdrowienia, Mała Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Książki plażowe 07.02.03, 17:23 na wojnie tez mozna zebrac niezla serie,taak Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: Książki plażowe 07.02.03, 19:00 ja oczywiście, jak zawsze, czytam moją ukochaną książkę "Planeta Kalgar" się ona zwie...nie wiem ile razy przez nią już przebrnęłam, a poza tym, w ostatnich dniach postanowiłam nadrobić zaległości w bestsellerach, przeczytałam więc: "Los utracony" Kertesza, "Dziennik Bridget Jones" Fielding (chyba tak pisze się jej nazwisko), w zanadrzu mam jeszcze "Spis cudzołożnic" Pilcha, a na półce, na której leżą książki "do przeczytania" mam "Dzwony piekieł" Twarogowskiego i parę tomów "Spotkań w przestworzach" (bodajże tomy 2-9), czyli jednym słowem stara, dobra fantastyka..... SCIENCE FICTION RULEZZZZZZ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agga7775 Re: Książki plażowe IP: *.unknown.uunet.be 07.02.03, 19:13 ukochany moj Terry Pratchett - najlepiej w oryginale, ale polskie tlumaczenia sa tez nie powiem, niezle.... Stefek King baardzo fajnie pisze tylko juz wszystko przeczytalam... aa i jeszcze jest taka fajna seria 'Earth's Children' Jean Auel - romansidlo (czesciowo) prehistoryczne - zaliczam drugie czytanie w oczekiwaniu na 5 tom... generalnie czytam zawsze i wszedzie, najbardziel ulubiona jest wanna - tylko ksiazki wiecej jak jedno czytanie nie wytrzymuja..... a! mam pytanie - czy czytacie te same ksioazki po pare razy? mnie sie to zdarza czesto. milego wykendu Aga Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Książki plażowe 10.02.03, 11:49 ja to najbardziej lubię książki pt. Poradnik domowy, Moje imperium, Życie na gorąco i Bravo Girl. Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Książki plażowe 10.02.03, 11:57 przychylam sie do stwierdzenia ze najlepiej czyta sie w wannie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Książki plażowe 10.02.03, 12:39 Hyhyhy, fajne to Bravo Girl. takie życiowe. np. "Mój największy kompleks to żółte zęby", "Gdy zaczęłam się wykręcać, to on powiedział, że powstrzymywanie się od współżycia jest bardzo szkodliwe, zwłaszcza dla chłopców (mówił, że przeczytał to w gazecie)", "Walczę z ropnymi wypryskami", "Dziewczyny z inicjatywą - górą! Te, które zdecydują się na bierne czekanie, nie wyjdą na tym HOT". Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Książki plażowe 10.02.03, 12:43 idźcie wy ode mnie! najpierw lektury, teraz bravo girl..... jak tak dalej bedzie to pójde w ślady ignatza! no może troche przesadziłam... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Książki plażowe 10.02.03, 13:11 Mnie zas CKM dla prawdziwych meszczyzn zafascynowal kiedys. Niestety , teraz odciety jestem od tej krynicy madrosci i smaku :o( Odpowiedz Link Zgłoś