Gość: Donald IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 19:27 Ha wiem ze to wstyd ale mam 30 lat i nie wiem jak zrobic balona z gumy do zucia. Kurza twarz, nigdy mi sie to nie udalo. Poprosze o szczegolowa instrukcje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Markiza de Kotlet Re: jak zrobic balon? IP: *.fenix.katowice.pl 08.02.03, 20:15 1. Rozgryzasz gumę w ustach...najlepiej swoich...najlepiej zębami...chyba ,ze masz sztuczną szczękę...to możesz to zrobić na stoliku... Już? To teraz wypluj gumę... przyklej do blatu stołu...od spodu...i czekaj do jutra...wtedy powiem Ci resztę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markiza de Kotlet Re: jak zrobic balon? C.D IP: *.fenix.katowice.pl 09.02.03, 07:43 No...teraz odklej gumę z blatu stołu...idź po słownik angielsko-polski... ...i wejdź na tą stronę: www.dimensional.com/~bkelly/bgpage/tips.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donald Re: jak zrobic balon? C.D IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 09:11 Droga Pani Kotletowa, nie wszyscy ludzie musza uzywac slownika zeby przeczytac cos po angielsku. W szkole do ktorej chodzilem nie nauczyli mnie jak robic balony ale nauczyli mnie angielskiego na szczescie wiec poradze sobie bez slownika ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markiza de Kotlet Proszę Pana ! Pewna kwoka, traktowała świat z... IP: *.fenix.katowice.pl 09.02.03, 09:35 Gość portalu: Donald napisał(a): > Droga Pani Kotletowa, > nie wszyscy ludzie musza uzywac slownika zeby przeczytac cos po angielsku. Żeby tylko przeczytać to na pewno nie:) A zresztą nie traktowałam Cię jak "wszystkich"...:)))) A gdzie dobre wychowanie? ...które nakazywało by podziękować Markizie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donald Re: Proszę Pana ! Pewna kwoka, traktowała świat z IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 22:27 Mila Pani! Podziekuje jak zrobie pierwszego balona. Na razie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
clairejoanna Re: jak zrobic balon? 08.02.03, 20:35 Gość portalu: Donald napisał(a): > Ha wiem ze to wstyd ale mam 30 lat i nie wiem jak zrobic balona z gumy do > zucia. Kurza twarz, nigdy mi sie to nie udalo. Poprosze o szczegolowa > instrukcje! Niestety muszę Panów powiedzieć, że już chyba Pan nie nauczy się robić balonów. Od kilku lat już nie udało mi się kupić dobrej gumy do żucia :-(((((((( Pozdrowienia, Mała Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lAV Re: jak zrobic balon? IP: *.24-151.libero.it 09.02.03, 13:42 zacznij robic ludzi w balona, WIECEJ UCIECHY! HYHY Odpowiedz Link Zgłoś