Dodaj do ulubionych

kolory lezakow

IP: 213.255.126.* 21.02.03, 17:15
jakies preferencje, maly regulamin?
Obserwuj wątek
    • aniela_ Re: kolory lezakow 21.02.03, 17:19
      moj jest zloto-diamentowy (noco?)
    • piotr_c Re: kolory lezakow 21.02.03, 17:19
      Myślę że czerwono-powitalny , dla niespodziewanego gościa powinien stać w
      magazynie.

A ja prywatnie preferuję różne niebieskoći i zielenie.
      • Gość: viki2lav Re: kolory lezakow IP: 213.255.126.* 21.02.03, 17:34
        moj jest w kwiatki, taki lata 70, taka naszywke ma dolce gabbana. klapeczki mam
        do tego i lodowke pod kolor, nie mowiac o biblioteczce, telewizorze i talerzu
        na makaron
        • aniela_ Re: kolory lezakow 21.02.03, 17:40
          klapeczki z cholewkami? zeby byc trendy
          • Gość: viki2lav Re: kolory lezakow IP: 213.255.126.* 21.02.03, 17:42
            nene moje maja filtr na piasek, i pojemnik na bursztyny.
            o przypomnial mi sie Puc, Bursztyn i goscie
            • timit Re: kolory lezakow 21.02.03, 22:08
              kolor zimowo-depresyjny///ale d&g znaczek musial sie znalezc...u mnie guczczy!
    • Gość: suri Re: kolory lezakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.03, 17:47
      dostalam czerwony to marudzic chyba nie wypada
      • Gość: viki2lav Re: kolory lezakow IP: 213.255.126.* 21.02.03, 17:50
        jest goscinny , a potem kazdy sobie musi wlasny przytargac, Leon z Mariolka
        maja wypozyczalnie, tire zna adres
    • Gość: misio Re: kolory lezakow 2003 IP: *.brucepower.com 21.02.03, 18:21
      W nieustannie niepewnej atmosferze polityczno-gospodarczo-spoleczno-militarnej
      kolor lezaka maskujacy, to jest to.
      O tej porze roku na plazy - moj lezak jest piaskowo-bialy, kamyczkami
      wyszywany, z doczepiona wypchana ryba i mewa (prawdziwe truchla zaczna sie
      rozkladac i bedzie fuj). Do tego jeszcze moj lezak udaje stojak i dla zmylenia
      wroga jest pochylony w odpowiednim kierunku (z wiatrem historii).
      Tyle o moim lezaku, ktorego i tak nie zobaczycie, bo jest zamaskowany.
      Ha!
      • Gość: aniela Re: kolory lezakow 2003 IP: *.acn.waw.pl 22.02.03, 10:21
        z doczepiona choragiewka ktora zmienia kierunek powiewania zgodnie z wiatrem
        aktualnym
        • Gość: misio Re: kolory lezakow 2003 IP: *.bmts.com 23.02.03, 04:24
          Aniele, racje masz, jak prawie zawsze.
          A co na temat tzw. grajdolow, ktore istnialy od zawsze, lezaki zdecydowanie
          wyprzedzjac w plazowej ewolucji?
          Pytam tylko.
          • Gość: aniela Re: kolory lezakow 2003 IP: *.acn.waw.pl 23.02.03, 09:47
            dodam jezcze, skoro przy glosie jestem, ze choragiewka apolityczna, kapielowa
            bylaby.
            odnoszac sie zas do postawionego przez Przedreferującego pytania zauwazam
            praktycznie, ze w grajdolkach mozna sie sprawnie okopac gdyby wrog od morza
            szedl. mozna tez dzialalnosc prawiezepoddziemną prowadzic, gdyby bylo przeciw
            komu. mozna by zapewne wiele jeszcze, innych praktycznych niezmiernie funkckji
            grajdolow wymienic, chocby tę grającą (he?)
            • timit Re: kolory lezakow 2003 23.02.03, 14:17
              a co z parawanami??

moj typ:maskujace,plazowe moro!
              • Gość: aniela Re: kolory lezakow 2003 IP: *.acn.waw.pl 23.02.03, 15:10
                a bikini? koloru ciala jakby ich nie bylo? a co na to ortodoksyjne feministki
                • Gość: awt Re: kolory lezakow 2003 IP: *.chello.pl 23.02.03, 19:16
                  Bikini tylko z Małkini (w żadnym razie z Tłuszcza). Kolor dowolny, pod lezak i
                  parasol podpasowany.
                  • timit Re: kolory lezakow 2003 23.02.03, 20:08
                    a jaki lezak awt?
    • emusia Re: kolory lezakow 23.02.03, 19:56
      a mój zielony jest.
      gdzieś wyczytałm, że rudowłosym ładnie w zielonym i od tej pory kupuję same
      zielone rzeczy :-)
      • emusia Re: kolory lezakow 23.02.03, 20:12
        i w zwiazku z tym, ze mi do twarzy w zielonym, to ja bardzo prosze, aby wszyscy
        mnie na zielono pomalowali :-) w czarnym i szarym mi nieładnie.
        • Gość: basia Re: kolory lezakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.03, 20:39
          ja mogę mieć czarny,czemu nie..cieliste bikini ładnie z czarnym się komponuje
          • emusia Re: kolory lezakow 23.02.03, 20:43
            ogólnie to zielony kostium masz, chyba że się niezalogujesz, to wtedy czarny
            przodziewasz :-)
            • Gość: basia! Re: kolory lezakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.03, 20:50
              no to chociaż czarnym leżakiem wyróżnać się będę:)
            • kalgar Re: kolory lezakow 23.02.03, 20:50
              ale jeśli już przy kolorach jesteśmy, to czy nie wydaje Wam się, że zielony
              trochę gryzie się z niebieskim?
              • Gość: basia! Re: kolory lezakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.03, 20:56
                na ścianach brrr...,w naturze już mniej ,taka morska woda naprzykład toleruje
                niebieski i zielony
              • emusia Re: kolory lezakow 23.02.03, 20:56
                nawet tak nie mów :-) ja mam niebieskie tapety w pokoje i zielone fotele, takie
                rozkładane i zielony kaloryfer i zielone ramy w oknach i zielone drzwi. zielony
                pasuje do niebieskiego :-)
                • Gość: basia! Re: kolory lezakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.03, 21:01
                  emulak !! ogniem i mieczem na jedynce
                  • kalgar Re: kolory lezakow 23.02.03, 21:03
                    ksiązka była lepsza od filmu, zdecydowanie lepsza
                    • Gość: basia Re: kolory lezakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.03, 21:07
                      książki są zawsze lepsze:)
                • kalgar Re: kolory lezakow 23.02.03, 21:02
                  skoro tak twierdzicie, to niech bedzie. Od dziś powtatrzam każdemu: zielony
                  pasuje do niebieskiego;))
                  • Gość: basia! Re: kolory lezakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.03, 21:03
                    emulak tak twierdzi,ja mówię tylko ,że morze ;)
                    • emusia Re: kolory lezakow 23.02.03, 21:06
                      emulsja, emulak, emulgator... cikawe jak jeszcze odmienicie mojego nicka :-)
                      • Gość: basia! Re: kolory lezakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.03, 21:07
                        noco?
                        • emusia Re: kolory lezakow 23.02.03, 21:09
                          nic nic spij spij

moja siostra czesto w nocy budzi sie i pyta "no co" na co jej zawsze mówię "nic
                          nic śpij śpij" to ona zasypia. i tak mi się teraz skojarzło ;-)
                          • kalgar Re: kolory lezakow 23.02.03, 21:12
                            moja lunatykująca siostra chciała pewnej nocy wyjść przez balkon...miszkałyśmy
                            wtedy na trzecim piętrze :))
                            • emusia Re: kolory lezakow 23.02.03, 21:18
                              o moja sistrunia to ciągle lunatykuje. w nocy np. z otwartymi oczami (w ogóle
                              nie mrugajac) mówiąc mi "i tam stała babcia... wiesz... ona tak stała... a te
                              ludzie tam były.... a ona tam stała z tym mięsem" albo "i tam na niebie się
                              takie przyciski zrobiły.... i oni nacisneli 1... no nacisnij 1.... nacisnij!!"
                              no to ja ze nacisnelam a ona "no widzisz.. i tak sie stało"po czym chwila ciszy
                              i wybucha "prawda, ze ja jestem głupia?! no prosze powiedz marysiu, że jestem
                              głupia1!!!" no to ja jej, że jest glupia to ona spokojnie się kładzie spac.
                              dawniej sie jej bałam jak tak w środku nocy opowiada dziwne rzeczy, ale już się
                              przezywczaiłam :-) trzeba z nią tylko nie dyskutowac, to wtedy jest ok :-)
                              • kalgar Re: kolory lezakow 23.02.03, 21:25
                                taak, dokładnie to wszystko skądś znam, na szczęście z siostrą już nie mieszkam
                                i nie muszę tego znosić, chociaż trzeba przyznać, że czasami bywało śmiesznie
                                np. jak chyba przez pół godziny tłumaczyłam jej, że w jej łóżku nie ma
                                gigantycznego mrowiska:)))
                                • Gość: basia! Re: kolory lezakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.03, 21:27
                                  bohun...ups tak mie się tylko wyrwało:)
                                  • kalgar Re: kolory lezakow 23.02.03, 21:28
                                    mój Ci on.....(bynajmniej nie Bohun)
      • kalgar Re: kolory lezakow 23.02.03, 20:14
        To ja poproszę o leżaczek o deseniu w gumowe kaczuszki i pterodaktyle oraz w
        wodospady krwi..a jak takiego nie ma na składzie, to zadowolę się brakiem
        leżaczka, bo trzeba przyznać, że nie ma nic przyjemniejszego ponad wylegiwanie
        się na nagrzanym piasku..
        • Gość: awt Re: kolory lezakow IP: *.chello.pl 23.02.03, 21:07
          moj lezak oczywiscie z tkaniny z wora na ziemniaki - styl, szyk i asceza
          • Gość: basia Re: kolory lezakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.03, 21:08
            czysty żywy len..;)
            • Gość: awt Re: kolory lezakow IP: *.chello.pl 23.02.03, 21:09
              czysty, acz plodem rolnym nieco pokalany
              • timit Re: kolory lezakow 24.02.03, 20:01
                i tak milo w plecy szoruje ;>
                • piotr_c Re: kolory lezakow 25.02.03, 16:33
                  Timit, czy twoja sygnaturka reklamuje Wielkanocne porządki w domu ??
                  • timit Re: kolory lezakow 25.02.03, 17:50
                    nene - FASOLKI!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka