emusia 26.02.03, 11:58 czy pisanie ściąg jest ciurkiem? bo jesli tak to jestem zaciurkowana po czubek rudej głowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baloo1 Re: ja mam pytanie 26.02.03, 12:04 To zalezy, jak na to spojrzec. Z jednej strony ciur-gigant, z drugiej - walka z ciurem. W kropce sie znajduje apropos tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: ja mam pytanie IP: *.mst.gov.pl 26.02.03, 12:07 jest tez trrzecia i czwarta strona medalu ze o koncach kija zasluzonego nie wspomne. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: ja mam pytanie 26.02.03, 12:11 apropo kija, to razy zazwyczaj w liczbie trzech sztuk wystepuja. M.in. gdy sie sciagi nagle i niespodziewanie ujawnia w niewlasciwym punkcie czasoprzestrzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ja mam pytanie 26.02.03, 14:35 emusia napisała: > czy pisanie ściąg jest ciurkiem? Samo pisanie nie jest takie złe, ale korzystanie z nich jest.... hm.... naganne? Pisząc ściągi nie robisz innych głupstw przynajmniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: ja mam pytanie 26.02.03, 14:38 Nene, zdecydowanie naganne jest jedynie dać się z nimi przyłapać... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś