basia! 11.03.03, 08:38 dla Chrisa ? zostawiam na stoliku ,razem ze zgrzewką wody mineralnej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia! Re: aspirynka 11.03.03, 09:17 chris_45 napisał: > Spoko - wszystko ze mną Ok. > Basiu :) znaczy nie mieszałeś :) w taki razie apirynkę do apteki schowam. Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: aspirynka 11.03.03, 09:21 Trzymaj. Może się komuś kiedyś przyda... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: aspirynka IP: 213.255.126.* 11.03.03, 09:40 masz plasterek w tej apteeczce, najlepiej na piegi, bo mi od tego slonca zaczynaja wychodzic nie pogardze plasterkiem krakowskiej tez Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: aspirynka 11.03.03, 09:51 krakowską emula ma pewnie w kanapce,może się podzieli . Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: aspirynka 11.03.03, 09:55 viki, piegi są kul w tym sezonie, sam widziałem w magazynie dla pań:)) a z plasterków najlepsze są cytrynki w drinkach - później można położyc je na zmęczone oczy.. na emulę bym nie liczył - o tej porze kanapki już wrąbane - vide za ciasna koszulka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: aspirynka 11.03.03, 10:11 po pierwsze jeszcze nie zjadąłm, a po drugie mam z żółtym serem Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: aspirynka 11.03.03, 10:16 emusia napisała: > po pierwsze jeszcze nie zjadąłm, a po drugie mam z żółtym serem lojola! czemu nie jesteś w szkole!? Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: aspirynka 11.03.03, 10:22 o, to przepraszam samych sukcesów dzisiaj życzę a butków nie zamocz:) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: aspirynka 11.03.03, 10:28 a dziękuję. i módl się, żeby mnie z fizyki nie pytali, bo dostanę pierwszą w tym semestrze pałę. i tak długo wytrzymałam bez żadnej jedynki.... Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: aspirynka 11.03.03, 10:34 emusia napisała: > a dziękuję. i módl się, żeby mnie z fizyki nie pytali, bo dostanę pierwszą w > tym semestrze pałę. i tak długo wytrzymałam bez żadnej jedynki.... módlmy się: aniele hoży nad emulą stój od pały ją zachowaj daj kupić nowy sportowy strój ignatzy lojolo, patronie nieuków módl się za dziewczynę Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: aspirynka 11.03.03, 10:51 zastanawiam się, czy będzie kiedykolwiet taki wtorek (tzn w tym roku szkolnym), że napisze posta rano przed pójściem do szkoły i nikt sie nie zapyta czemu jestem w domu.... i dzieki za twą modlitwę, a teraz już lecę, bo do szkółki kawałek drogi mam... Odpowiedz Link Zgłoś