emusia 17.03.03, 20:32 mojej pani od polskiego zadającej nam zadanie "opisz Mr. Hyde'a labo dr Jekylla, ktory mieszka w tobie"? bo za cholere enie wiem jak to napisac.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniela Re: o co chodziło IP: *.acn.waw.pl 17.03.03, 20:42 ja nie wiem bo mi nieobcy tylko pan hyde jest Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: o co chodziło 17.03.03, 20:45 czuję tu jakieś rozdwojenie jaźni, a co jak co, ale węch to mam dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: o co chodziło 17.03.03, 20:46 a ja jestem ja Lecter - z zewnątrz zły, w środku jeszcze gorszy Odpowiedz Link Zgłoś
hanibal_lecter Re: o co chodziło 18.03.03, 13:51 to Ty się nie podszywaj, podróbo! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: o co chodziło 18.03.03, 13:55 to ilu was w końcu jest??? J. zdezorientowana Odpowiedz Link Zgłoś
hanibal_lecter Re: o co chodziło 18.03.03, 14:00 Jest paru przebierańców, ale tylko ja jestem ten oryginalny i prawdziwy. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: o co chodziło 18.03.03, 14:33 skoro jesteś jedynyoryginalnyiprawdziwy to dlaczego nie umiesz się poprawnie podpisać?? J. nieprzekonana Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: o co chodziło 18.03.03, 14:36 To ja jestem jedyny i niepowtarzalny. A Ignatz się czasami przebiera nieudolnie to za mnie, to za Grahama. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: o co chodziło 18.03.03, 14:38 > A Ignatz się czasami przebiera nieudolnie > to za mnie, to za Grahama. schizofrenia??? Odpowiedz Link Zgłoś
hanibal_lecter Re: o co chodziło 18.03.03, 14:46 Haha, wolne żarty! Jestem ja i tylko, żadne tam igatze. Primo: Masz na imie Henryk, co maskujesz nieudolnie w nicku, stosując tylko pierwszą literkę Secundo: Byłem Lecterem jak Ty jeszcze koszulę w zębach nosiłeś, na księdza mówiłes "zorro", a na gówno "papu" Tertio: Nie mam z ignatzem nic wspólnego, a jeśli już, to ja przebierałbym się za niego, a nie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.sterling Re: o co chodziło IP: *.um.wroc.pl 18.03.03, 15:04 ja tam nie ufam żadnemu z was, obaj tylko podszywacie się pod dr Lectera Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: o co chodziło 18.03.03, 15:40 a czy c.sterling ma coś wspólnego z lecterem? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: o co chodziło 18.03.03, 15:48 yhy. to dobrze, że mi powiedziałeś, bo byłam przekonana, że Clarice miała na nazwisko Starling. zawsze mnie konfundowała c.sterling. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: o co chodziło 18.03.03, 15:50 ma, i to całkiem sporo. Will Graham też ma, choć mozna powiedzieć że cos wręcz przeciwnego niż Clarice. Zainteresownych odsyłam do lektury trlogii (ale nie Trylogii). Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: o co chodziło 18.03.03, 15:56 yhy. ale nie róbcie mi wody z mózgu. Agentka Clarice Starling miała coś wspólnego z HL. osobniczka c.sterling wyraźnie się podszywa, zauważam w didaskaliach ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: o co chodziło 18.03.03, 15:36 Ha, głupia sprawa - owszem, jestem Willem Grahamem (właśnie, jakie tam jest hasło?), ale Lectera to już sobie nie przypominam :-| Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter Re: o co chodziło 18.03.03, 15:44 A pamiętasz owieczki, Clarice? I wspólne posiłki w piwnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: o co chodziło 18.03.03, 09:01 to w związku z licznymi chorobami jakie trapią ludność. Pan Hyde i ten drugi to apoteoza wirusów, jak sądzę (hivy, ebole itd). możesz po prostu napisać, że nie ma w tobie ani jednego ani drugiego, bo prowadzisz higieniczny tryb życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: o co chodziło IP: 213.255.126.* 18.03.03, 11:46 pani chciala wiedziec jak zostalaby przez was zgladzona, gdybyscie rzeczywiscie tego chieli Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: o co chodziło 18.03.03, 11:48 o właśnie! dokładnie tak! pani chciała wiedzieć, który wirus wydaje się wam najgroźniejswzy. czyli na wszelki wypadek napisz w wypracowaniu, że jesteś szczepiona i nikomu nie zagrażasz. Odpowiedz Link Zgłoś