Dodaj do ulubionych

popocorn rozdaje

28.11.01, 06:44
moze ktos bedzie chetny....
witam przyjaciol... milego dnia ;))))
Obserwuj wątek
    • hansi Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 06:53
      rigel napisał(a):

> moze ktos bedzie chetny....
      > witam przyjaciol... milego dnia ;))))

witam witam, poproszę duże wiaderko i colę
      • rigel Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 07:08
        cola - rozumiem, ale po co Ci wiaderko???
        z woreczka rekami prosze sobie nabierac, worek ma byc wspolny... ;)))
        • hansi Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 07:17
          rigel napisał(a):

> cola - rozumiem, ale po co Ci wiaderko???
          > z woreczka rekami prosze sobie nabierac, worek ma byc wspolny... ;)))
          już przerabialiśmy sytem "wszytsko wspólne" najlepiej na tym wyszli ci co byli
          najbliżej worka, wolę indywidualnie

• rigel Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 07:24
            przed okiem agenta nic sie nie ukryje...:)))) gratuluje
            tylko dla Ciebie robie wyjatek... masz wiaderko, tylko nie mow, ze dostales je
            ode mnie ;))))
            • hansi Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 07:28
              rigel napisał(a):

> przed okiem agenta nic sie nie ukryje...:)))) gratuluje
              > tylko dla Ciebie robie wyjatek... masz wiaderko, tylko nie mow, ze dostales je
              > ode mnie ;))))
              ale dlaczego małe wiaderko? Przecież chciałem duże, poproszę o wymianę! Panie
              jeszcze kładą tapetę, jak widać na załączonym obrazku?

• rigel Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 07:35
                to jest male wiaderko???? trzeba bylo od razu mowic o wannie, a nie o
                wiaderku... :))) no, masz wieksze, ale sam bedziesz dzwigal ;)))
                panie klada tapete... i tak nie pomoze... ;)))
                • hansi Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 07:39
                  rigel napisał(a):

> to jest male wiaderko???? trzeba bylo od razu mowic o wannie, a nie o
                  > wiaderku... :))) no, masz wieksze, ale sam bedziesz dzwigal ;)))
                  > panie klada tapete... i tak nie pomoze... ;)))
                  no wreszcie czuję się doceniony, a jeszcze trochę i popadłbym w kompleksy.
                  Zamiast kremu na zmarszczki może niektóre panie powinny stosować żelazko? :-))))

• mreck Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 07:42
                    hansi, jeszcze belka każe Ci płacić "wiaderkowe", więc nieprzesadaj i wymień
                    popkorn na euro.
                  • rigel Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 07:43
                    Hansi, nie wiem, czy powinienem sie z Toba dzielic popcornem, bo jak one
                    przyjda, to obaj bedziemy miec przechlapane... a tak, dostaniesz tylko
                    Ty... ;))))
                    • Gość: nanta Re: popocorn rozdaje IP: 19.150.112.* 28.11.01, 07:54
                      no jeszcze sie nie zalogowalam a juz mnie nerwy puscily..
                      niech no tylko sie rozbudze.....;)
                      • rigel Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 07:57
                        Hansi, ostrzegałem.... ;)))
                        Witaj Nanto ;))) ja tylko popcorn rozdaję ... ;))))
                        • nanta!!! Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 07:59
                          no juz jestem, wyprasowalam sie!!!! i nalozylam duzo lakieru
                          a teraz kto pierwszy??? hm, np. kto wspomnial o zelazku???
                          • rigel Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 08:02
                            Nantusiu? chcesz popcorna czy cole?
                            • mreck Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 08:18
                              "ona, mala, prosze pana onaż krowa,
                              niech pan weźmie co ciężkiego i włeb..."
                              tak sobie podśpiewuję, szczygiełkowato.
                              • nanta!!! Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 08:29
                                tak, przejrzalam liste win grzechow i oto co nastepuje:
                                Hansi, za to zelazko to sie Tobie porzadnie nalezy, ale
                                ze ostatniobyles odciety od forum to Ci wybaczam...laskawie ;)
                                Rigel, tak, tu nie ma zadnego ale... nic na Twoja obrone, zupelnie nic...
                                no, chyba ze staniesz na rzesach i zrobisz foczke ;)
                                Mreck, ja u Ciebie widze ptakofobie, jak nie kanarek to szczygielek......
                                zastanawiajace...i lubisz pytac o te..ptaki ....hm.
                                • mreck Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 08:31
                                  czy nie lubisz wróbelków?
                                  • nanta!!! Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 08:41
                                    :)))) wstretne ptaszysko z merdajacym ogonem
                                • rigel Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 08:41
                                  a nie wystarczy jak zrobie pajacyka? ;)))
                                  • nanta!!! Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 08:47
                                    a to co robisz caly czas to nie jest wlasnie pajacyk?
                                    na latwizne chcesz isc ja to czuje;)
                                    • rigel Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 08:48
                                      czy Ty musisz byc taka domyslna zawsze? ;))))
                                      jeszcze moge piosenke zaspiewac... ;)))
                                      • _tequila_ Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 08:50
                                        Rigel nie spiewaj pilizzzzz... ;)
                                        Lepiej daj troche tego popcornu bo zaraz zabraknie
                                        • mreck Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 08:54
                                          cześć kaktusówko.
                                          • _tequila_ Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 08:55
                                            :)
                                            • _tequila_ Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 08:57
                                              A wlasciwie z czym ten popcorn?
                                              Wszyscy jacys tacy nad wyraz szczesliwi...

A ja nie ;(
                                        • rigel Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 08:55
                                          to mam spiewac, czy nie? spiewac kazdy moze.... ja spiewam lepiej ;)))
                                          • nanta!!! Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 08:57
                                            lepiej od czego??? az strach sie pytac..;)

Tequila, sie manko, jak watroba? jest? bo jakos nie widze..
                                            • rigel Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 08:59
                                              lepiej od niejednego... ;)))) to bylo do Tarantuli ;))))

witeczka Tekilka ;)))) popcorn jest z chrzanem, pasuje?
                                              • _tequila_ Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 09:02
                                                rigel napisał(a):

> witeczka Tekilka ;)))) popcorn jest z chrzanem, pasuje?

Ten chrzan przywiozles z daleka? Dobry ale jakos mi podejrzanie rozweselajacy sie
                                                wydaje... ;)

• _tequila_ Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 08:59
                                              Watrobe widac jak na dloni w momencie usmiechania.
                                              Cos czuje, ze dzisiaj nie pokaze nikomu - nawet Tobie...
                                              • rigel Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 09:02
                                                nie pokażesz? nawet jak ladnie poprosze?.... ;((((((
                                                • _tequila_ Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 09:03
                                                  Popros to sie zastanowie...
                                                  • rigel Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 09:04
                                                    prosze..... ;))))
                                                  • _tequila_ Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 09:05
                                                    eeee... stac Cie na wiecej!
                                                  • nanta!!! Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 09:07
                                                    tak, tak.......watroba, popkorn z chrzanem i spiew..
                                                    to ja podziekuje panstwu
                                                    tarantula :)
                                                  • _tequila_ Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 09:09
                                                    no wlasnie jakos ten chrzan mnie zemdlil....
                                                    robie sobie p..rzerwe na kawusie - pewnie ekspresso mi troche poprawi humor...
                                                  • hansi Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 09:37
                                                    _tequila_ napisał(a):

> no wlasnie jakos ten chrzan mnie zemdlil....
                                                    > robie sobie p..rzerwe na kawusie - pewnie ekspresso mi troche poprawi humor...
                                                    ktoś tu kaffę serwuje? Poproszę małą czarną lub dużą blondynkę

• Gość: anka Re: nie lubię popcornu...... IP: *.ptf.com.pl 28.11.01, 09:41
                                                    kawki bym się napiła.....:)))))
                                                  • _tequila_ Re: nie lubię popcornu...... 28.11.01, 09:48
                                                    przytaszczylam ekspresik - kto reflektuje?
                                                  • nanta!!! Re: nie lubię popcornu...... 28.11.01, 09:56
                                                    ja, poprosze jeszcze jedna z duza iloscia mleka...zasypiam nad klawiatura;)
                                                  • hansi Re: nie lubię popcornu...... 28.11.01, 09:57
                                                    nanta!!! napisał(a):

> ja, poprosze jeszcze jedna z duza iloscia mleka...zasypiam nad klawiatura;)
                                                    a w ogóle mam wysoką gorączkę, zimno mnie telepie, ma ktoś coś rozgrzewającego?

• anka_33 Re: nie lubię popcornu...... 28.11.01, 09:59
                                                    nanta ma pełną piersiówkę.......wczoraj się chwaliła :)
                                                  • rigel Re: nie lubię popcornu...... 28.11.01, 09:59
                                                    poważnie??????? nie wierzę..... ;))))) nie teraz.... ;))))
                                                  • piotr_c Re: nie lubię popcornu...... 28.11.01, 09:59
                                                    Witam wszystkich.
                                                    Mogę sie podłączyć do tego ekspresu przez rurke? Kubek nie wystarczył,
                                                    potrzebuje stałej dostawy kawy :-) A potem będe sie unosił w powietrzu obok
                                                    Anieli
                                                  • nanta!!! Re: nie lubię popcornu...... 28.11.01, 10:04
                                                    mam piersiowke, nawet dwie wiec jak bedziecie niegrzeczni to sie podziele ;)

• anka_33 Re: nie lubię popcornu...... 28.11.01, 10:05
                                                    ja jestem niegrzeczna od samego rana :))))
                                                  • _tequila_ Re: nie lubię popcornu...... 28.11.01, 10:06
                                                    piotr_c napisał(a):

> Witam wszystkich.
                                                    > Mogę sie podłączyć do tego ekspresu przez rurke? Kubek nie wystarczył,
                                                    > potrzebuje stałej dostawy kawy :-) A potem będe sie unosił w powietrzu obok
                                                    > Anieli

To moze dozylnie - chyba lepiej zadziala ;)

• nanta!!! Re: nie lubię popcornu...... 28.11.01, 10:08
                                                    anka, ja wiem jak wyglada Twoje niegrzeczne zachowanie, postaraj sie:)
                                                  • _tequila_ Re: do Nanty 28.11.01, 10:13
                                                    Co z tym wczorajszym grillem?
                                                    Glodna jestem jak wilczysko z klami w pysku...
                                                    Zostalo cos moze dla glodnej tequilki?
                                                  • nanta!!! Re: do Nanty 28.11.01, 10:30
                                                    aha, dobrze myslisz, poczekaj tylko grill wykopie spod sniegu....
                                                    prosze, kielbaska, troche zmarznieta....poczeka rozpale ogien i upieke nowa;)
                                                  • _tequila_ Re: do Nanty 28.11.01, 10:34
                                                    ale sie zjarala...
                                                    dziekuje za wegielki - podziele sie z ta glupia mewa
                                                    jej to pewnie nie bedzie przeszkadzalo ;)
                                                  • nanta!!! Re: do Nanty 28.11.01, 10:37
                                                    e tam od razu zjarala....
                                                    masz nowa ;) i nie oddawaj mewie, to nie mewa to Rigel ;)
                                                  • _tequila_ Re: do Nanty 28.11.01, 10:50
                                                    to napewno nie Rigel bo za bardzo sie do mnie przyczepila ;)
                                                  • piotr_c Re: nie lubię popcornu...... 28.11.01, 10:12
                                                    Zadziała pewnie lepiej ale co z radościa picia kawy w miłym towarzystwie?
                                                  • _tequila_ Re: nie lubię popcornu...... 28.11.01, 10:16
                                                    Jak odlecisz to mile towarzystwo znajdziesz u Anieli.. ;)
                                                  • piotr_c Re: nie lubię popcornu...... 28.11.01, 10:23
                                                    Coś w tym jest. Ale Aniela jeszcze sie nie pojawiła wiec nie wiem w jakim jest
                                                    humorze i czy mozna się bezpiecznie do niej zbliżyć
                                                  • anka_33 Re: nie lubię popcornu...... 28.11.01, 10:24
                                                    Aniela jest na zapleczu...w stanie wskazującym na spożycie...
                                                    oj, lepiej tam nie zaglądać :))) hi,hi.......
                                                  • nanta!!! Re: nie lubię popcornu...... 28.11.01, 10:33
                                                    aniela nie jest na zapleczu tylko ja mreck w odwodzie trzyma i dlatego nie odzywa
                                                    ani jedno ani drugie....oj dostanie mi sie, dostanie..;)
                                                  • anka_33 Re: Aniela kręci z Mreckiem !!!!!? 28.11.01, 10:35
                                                    poza forum? i my nic z tego nie mamy ?
                                                  • _tequila_ Re: Aniela kręci z Mreckiem !!!!!? 28.11.01, 10:37
                                                    oj mamy, mamy o czym gadac... ;)
                                                  • nanta!!! Re: Aniela kręci z Mreckiem !!!!!? 28.11.01, 10:39
                                                    jak to nic nie mamy???? mamy ubaw po same pachy...
                                                    Jezu, urwa mi piora jak nic... aniela nade mna zawisnie
                                                    a mreck strzyknie sluzem po oczkach...a ja takie ladne oczka mam...
                                                  • hansi Re: Aniela kręci z Mreckiem !!!!!? 28.11.01, 10:49
                                                    gdzie ta piersiówka? Czy została przytulona przez nantę do piersi i nie można
                                                    oderwać?
                                                  • nanta!!! Re: Aniela kręci z Mreckiem !!!!!? 28.11.01, 10:50
                                                    caly czas ja tule w ramionach....o jak milo....
                                                    piersiowka sie dzielilam na zapleczu, tylko ze aniela sie obudzila i juz koniec zabawy.;)
                                                  • hansi Re: Aniela kręci ;Mreck kręci 28.11.01, 11:05
                                                    nanta!!! napisał(a):

> caly czas ja tule w ramionach....o jak milo....
                                                    > piersiowka sie dzielilam na zapleczu, tylko ze aniela sie obudzila i juz koniec
                                                    > zabawy.;)
                                                    daj trochę piersi.......ówki, nie żałuj :-))))

• nanta!!! Re: Aniela kręci ;Mreck kręci 28.11.01, 11:13
                                                    a nikt nie patrzy???? ok to masz...
                                                  • anka_33 Re: widziałam..... 28.11.01, 11:16
                                                  • nanta!!! a co widzialas??? 28.11.01, 11:24
                                                    tu nic sie nie dzieje...prawde mowie...tak sobie stoimy i gadamy.

• anka_33 Re: a co widzialas??? 28.11.01, 11:29
                                                    tak? a piersiówka? cha!?
                                                  • kwiatka Re: a co widzialas??? 28.11.01, 11:31
                                                    obnażasz się na forum ?!?!? ....a ... nie zimno Ci ?
                                                  • nanta!!! nic sie nie dzieje.... 28.11.01, 11:33
                                                    spoko wodza, jaka piersiowka???? przeciez jej nie widac.....
                                                    o matko, no dobra....ale to zadne obnazanie jest.....spod pazuchy wyjelam tylko i to
                                                    kawaleczek..nie za duzo.
                                                  • kwiatka Re: nic sie nie dzieje.... 28.11.01, 11:35
                                                    aaa to co innego, jak tylko kawałeczek to w porzo.
                                                  • nanta!!! Re: nic sie nie dzieje.... 28.11.01, 11:38
                                                    uf, dziki bo juz sie balam ze mnie posadza o ten exhi..znaczy sie rozbieractwo ;)
                                                  • kwiatka Re: nic sie nie dzieje.... 28.11.01, 11:43
                                                    wolę nie myśleć, coby było gdyby np teraz było to upalne lato ;-))
                                                  • nanta!!! Re: nic sie nie dzieje.... 28.11.01, 11:49
                                                    aha, sami rozbieracze?? np. aniela w samej aureoli
                                                    albo mreck w skarpetkach z wodorostow
                                                    kiciaf z albertem/alfredem jako etola
                                                    anka z nowym w roli kapelusza...;)
                                                    a ja w okularach zrobionych z wiorow z mojego jezora......

• kwiatka Re: nic sie nie dzieje.... 28.11.01, 11:56
                                                    feeeeee.... co za okropny widok ;-))))Chyba lepiej, ze zimno wszytscy
                                                    zakapturzeni
                                                  • nanta!!! Re: nic sie nie dzieje.... 28.11.01, 12:00
                                                    .....zarekawiczeni....... i w dlugich gatkach...;)
    • aniela_ Re: Wszycy won 28.11.01, 11:09
      prokuratora na Was naślę za zniesławienie i zniewagę co juz tanczy jak mu
      zagram i z reki mi je w rekawiczke jedwabną odzianej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka