rigel 28.11.01, 06:44 moze ktos bedzie chetny.... witam przyjaciol... milego dnia ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hansi Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 06:53 rigel napisał(a): > moze ktos bedzie chetny.... > witam przyjaciol... milego dnia ;)))) witam witam, poproszę duże wiaderko i colę Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 07:08 cola - rozumiem, ale po co Ci wiaderko??? z woreczka rekami prosze sobie nabierac, worek ma byc wspolny... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 07:17 rigel napisał(a): > cola - rozumiem, ale po co Ci wiaderko??? > z woreczka rekami prosze sobie nabierac, worek ma byc wspolny... ;))) już przerabialiśmy sytem "wszytsko wspólne" najlepiej na tym wyszli ci co byli najbliżej worka, wolę indywidualnie Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 07:24 przed okiem agenta nic sie nie ukryje...:)))) gratuluje tylko dla Ciebie robie wyjatek... masz wiaderko, tylko nie mow, ze dostales je ode mnie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 07:28 rigel napisał(a): > przed okiem agenta nic sie nie ukryje...:)))) gratuluje > tylko dla Ciebie robie wyjatek... masz wiaderko, tylko nie mow, ze dostales je > ode mnie ;)))) ale dlaczego małe wiaderko? Przecież chciałem duże, poproszę o wymianę! Panie jeszcze kładą tapetę, jak widać na załączonym obrazku? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 07:35 to jest male wiaderko???? trzeba bylo od razu mowic o wannie, a nie o wiaderku... :))) no, masz wieksze, ale sam bedziesz dzwigal ;))) panie klada tapete... i tak nie pomoze... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 07:39 rigel napisał(a): > to jest male wiaderko???? trzeba bylo od razu mowic o wannie, a nie o > wiaderku... :))) no, masz wieksze, ale sam bedziesz dzwigal ;))) > panie klada tapete... i tak nie pomoze... ;))) no wreszcie czuję się doceniony, a jeszcze trochę i popadłbym w kompleksy. Zamiast kremu na zmarszczki może niektóre panie powinny stosować żelazko? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 07:42 hansi, jeszcze belka każe Ci płacić "wiaderkowe", więc nieprzesadaj i wymień popkorn na euro. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 07:43 Hansi, nie wiem, czy powinienem sie z Toba dzielic popcornem, bo jak one przyjda, to obaj bedziemy miec przechlapane... a tak, dostaniesz tylko Ty... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: popocorn rozdaje IP: 19.150.112.* 28.11.01, 07:54 no jeszcze sie nie zalogowalam a juz mnie nerwy puscily.. niech no tylko sie rozbudze.....;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 07:57 Hansi, ostrzegałem.... ;))) Witaj Nanto ;))) ja tylko popcorn rozdaję ... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 07:59 no juz jestem, wyprasowalam sie!!!! i nalozylam duzo lakieru a teraz kto pierwszy??? hm, np. kto wspomnial o zelazku??? Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 08:18 "ona, mala, prosze pana onaż krowa, niech pan weźmie co ciężkiego i włeb..." tak sobie podśpiewuję, szczygiełkowato. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 08:29 tak, przejrzalam liste win grzechow i oto co nastepuje: Hansi, za to zelazko to sie Tobie porzadnie nalezy, ale ze ostatniobyles odciety od forum to Ci wybaczam...laskawie ;) Rigel, tak, tu nie ma zadnego ale... nic na Twoja obrone, zupelnie nic... no, chyba ze staniesz na rzesach i zrobisz foczke ;) Mreck, ja u Ciebie widze ptakofobie, jak nie kanarek to szczygielek...... zastanawiajace...i lubisz pytac o te..ptaki ....hm. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 08:41 :)))) wstretne ptaszysko z merdajacym ogonem Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 08:41 a nie wystarczy jak zrobie pajacyka? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 08:47 a to co robisz caly czas to nie jest wlasnie pajacyk? na latwizne chcesz isc ja to czuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 08:48 czy Ty musisz byc taka domyslna zawsze? ;)))) jeszcze moge piosenke zaspiewac... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 08:50 Rigel nie spiewaj pilizzzzz... ;) Lepiej daj troche tego popcornu bo zaraz zabraknie Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 08:57 A wlasciwie z czym ten popcorn? Wszyscy jacys tacy nad wyraz szczesliwi... A ja nie ;( Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 08:55 to mam spiewac, czy nie? spiewac kazdy moze.... ja spiewam lepiej ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 08:57 lepiej od czego??? az strach sie pytac..;) Tequila, sie manko, jak watroba? jest? bo jakos nie widze.. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 08:59 lepiej od niejednego... ;)))) to bylo do Tarantuli ;)))) witeczka Tekilka ;)))) popcorn jest z chrzanem, pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 09:02 rigel napisał(a): > witeczka Tekilka ;)))) popcorn jest z chrzanem, pasuje? Ten chrzan przywiozles z daleka? Dobry ale jakos mi podejrzanie rozweselajacy sie wydaje... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 08:59 Watrobe widac jak na dloni w momencie usmiechania. Cos czuje, ze dzisiaj nie pokaze nikomu - nawet Tobie... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 09:02 nie pokażesz? nawet jak ladnie poprosze?.... ;(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 09:07 tak, tak.......watroba, popkorn z chrzanem i spiew.. to ja podziekuje panstwu tarantula :) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 09:09 no wlasnie jakos ten chrzan mnie zemdlil.... robie sobie p..rzerwe na kawusie - pewnie ekspresso mi troche poprawi humor... Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: popocorn rozdaje 28.11.01, 09:37 _tequila_ napisał(a): > no wlasnie jakos ten chrzan mnie zemdlil.... > robie sobie p..rzerwe na kawusie - pewnie ekspresso mi troche poprawi humor... ktoś tu kaffę serwuje? Poproszę małą czarną lub dużą blondynkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: nie lubię popcornu...... IP: *.ptf.com.pl 28.11.01, 09:41 kawki bym się napiła.....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: nie lubię popcornu...... 28.11.01, 09:48 przytaszczylam ekspresik - kto reflektuje? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: nie lubię popcornu...... 28.11.01, 09:56 ja, poprosze jeszcze jedna z duza iloscia mleka...zasypiam nad klawiatura;) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: nie lubię popcornu...... 28.11.01, 09:57 nanta!!! napisał(a): > ja, poprosze jeszcze jedna z duza iloscia mleka...zasypiam nad klawiatura;) a w ogóle mam wysoką gorączkę, zimno mnie telepie, ma ktoś coś rozgrzewającego? Odpowiedz Link Zgłoś
anka_33 Re: nie lubię popcornu...... 28.11.01, 09:59 nanta ma pełną piersiówkę.......wczoraj się chwaliła :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: nie lubię popcornu...... 28.11.01, 09:59 poważnie??????? nie wierzę..... ;))))) nie teraz.... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: nie lubię popcornu...... 28.11.01, 09:59 Witam wszystkich. Mogę sie podłączyć do tego ekspresu przez rurke? Kubek nie wystarczył, potrzebuje stałej dostawy kawy :-) A potem będe sie unosił w powietrzu obok Anieli Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: nie lubię popcornu...... 28.11.01, 10:04 mam piersiowke, nawet dwie wiec jak bedziecie niegrzeczni to sie podziele ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anka_33 Re: nie lubię popcornu...... 28.11.01, 10:05 ja jestem niegrzeczna od samego rana :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: nie lubię popcornu...... 28.11.01, 10:06 piotr_c napisał(a): > Witam wszystkich. > Mogę sie podłączyć do tego ekspresu przez rurke? Kubek nie wystarczył, > potrzebuje stałej dostawy kawy :-) A potem będe sie unosił w powietrzu obok > Anieli To moze dozylnie - chyba lepiej zadziala ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: nie lubię popcornu...... 28.11.01, 10:08 anka, ja wiem jak wyglada Twoje niegrzeczne zachowanie, postaraj sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: do Nanty 28.11.01, 10:13 Co z tym wczorajszym grillem? Glodna jestem jak wilczysko z klami w pysku... Zostalo cos moze dla glodnej tequilki? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 28.11.01, 10:30 aha, dobrze myslisz, poczekaj tylko grill wykopie spod sniegu.... prosze, kielbaska, troche zmarznieta....poczeka rozpale ogien i upieke nowa;) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: do Nanty 28.11.01, 10:34 ale sie zjarala... dziekuje za wegielki - podziele sie z ta glupia mewa jej to pewnie nie bedzie przeszkadzalo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 28.11.01, 10:37 e tam od razu zjarala.... masz nowa ;) i nie oddawaj mewie, to nie mewa to Rigel ;) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: do Nanty 28.11.01, 10:50 to napewno nie Rigel bo za bardzo sie do mnie przyczepila ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: nie lubię popcornu...... 28.11.01, 10:12 Zadziała pewnie lepiej ale co z radościa picia kawy w miłym towarzystwie? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: nie lubię popcornu...... 28.11.01, 10:16 Jak odlecisz to mile towarzystwo znajdziesz u Anieli.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: nie lubię popcornu...... 28.11.01, 10:23 Coś w tym jest. Ale Aniela jeszcze sie nie pojawiła wiec nie wiem w jakim jest humorze i czy mozna się bezpiecznie do niej zbliżyć Odpowiedz Link Zgłoś
anka_33 Re: nie lubię popcornu...... 28.11.01, 10:24 Aniela jest na zapleczu...w stanie wskazującym na spożycie... oj, lepiej tam nie zaglądać :))) hi,hi....... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: nie lubię popcornu...... 28.11.01, 10:33 aniela nie jest na zapleczu tylko ja mreck w odwodzie trzyma i dlatego nie odzywa ani jedno ani drugie....oj dostanie mi sie, dostanie..;) Odpowiedz Link Zgłoś
anka_33 Re: Aniela kręci z Mreckiem !!!!!? 28.11.01, 10:35 poza forum? i my nic z tego nie mamy ? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Aniela kręci z Mreckiem !!!!!? 28.11.01, 10:37 oj mamy, mamy o czym gadac... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Aniela kręci z Mreckiem !!!!!? 28.11.01, 10:39 jak to nic nie mamy???? mamy ubaw po same pachy... Jezu, urwa mi piora jak nic... aniela nade mna zawisnie a mreck strzyknie sluzem po oczkach...a ja takie ladne oczka mam... Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: Aniela kręci z Mreckiem !!!!!? 28.11.01, 10:49 gdzie ta piersiówka? Czy została przytulona przez nantę do piersi i nie można oderwać? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Aniela kręci z Mreckiem !!!!!? 28.11.01, 10:50 caly czas ja tule w ramionach....o jak milo.... piersiowka sie dzielilam na zapleczu, tylko ze aniela sie obudzila i juz koniec zabawy.;) Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: Aniela kręci ;Mreck kręci 28.11.01, 11:05 nanta!!! napisał(a): > caly czas ja tule w ramionach....o jak milo.... > piersiowka sie dzielilam na zapleczu, tylko ze aniela sie obudzila i juz koniec > zabawy.;) daj trochę piersi.......ówki, nie żałuj :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Aniela kręci ;Mreck kręci 28.11.01, 11:13 a nikt nie patrzy???? ok to masz... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! a co widzialas??? 28.11.01, 11:24 tu nic sie nie dzieje...prawde mowie...tak sobie stoimy i gadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatka Re: a co widzialas??? 28.11.01, 11:31 obnażasz się na forum ?!?!? ....a ... nie zimno Ci ? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! nic sie nie dzieje.... 28.11.01, 11:33 spoko wodza, jaka piersiowka???? przeciez jej nie widac..... o matko, no dobra....ale to zadne obnazanie jest.....spod pazuchy wyjelam tylko i to kawaleczek..nie za duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatka Re: nic sie nie dzieje.... 28.11.01, 11:35 aaa to co innego, jak tylko kawałeczek to w porzo. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: nic sie nie dzieje.... 28.11.01, 11:38 uf, dziki bo juz sie balam ze mnie posadza o ten exhi..znaczy sie rozbieractwo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatka Re: nic sie nie dzieje.... 28.11.01, 11:43 wolę nie myśleć, coby było gdyby np teraz było to upalne lato ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: nic sie nie dzieje.... 28.11.01, 11:49 aha, sami rozbieracze?? np. aniela w samej aureoli albo mreck w skarpetkach z wodorostow kiciaf z albertem/alfredem jako etola anka z nowym w roli kapelusza...;) a ja w okularach zrobionych z wiorow z mojego jezora...... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatka Re: nic sie nie dzieje.... 28.11.01, 11:56 feeeeee.... co za okropny widok ;-))))Chyba lepiej, ze zimno wszytscy zakapturzeni Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: nic sie nie dzieje.... 28.11.01, 12:00 .....zarekawiczeni....... i w dlugich gatkach...;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Wszycy won 28.11.01, 11:09 prokuratora na Was naślę za zniesławienie i zniewagę co juz tanczy jak mu zagram i z reki mi je w rekawiczke jedwabną odzianej Odpowiedz Link Zgłoś