aniela_ 17.05.03, 17:40 sluchajcie czy moglisbyscie wpisac sie pod podanym nizej adresem? zeyb nie wygladalo ze ukatrupilam cudze forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10144 aha rigel zwlaszcza, post za post moze? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miltonia Re: agresywny marketing 17.05.03, 18:17 Raczej to forum ozywilas, nie pierwsze zreszta. Tylko zastanawiam sie, czy Twoje umilowanie piekna i harmonii nie zostalo na nim nadwatlone. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: agresywny marketing 18.05.03, 08:51 yhyh miziasz mnie mile pogrzebaczem ale musisz wiedziec ze umilowalam rowniez wladze (zeby tylko od tego mi wąsy i broda nie wyrosly, jak tej faraonce Hatszepsut) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: agresywny marketing 18.05.03, 08:59 nie skorzystam.Nazwa Inteligencja skutecznie mnie odstrasza;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: agresywny marketing 18.05.03, 09:16 jak tak to może tam zajrzę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: agresywny marketing 18.05.03, 09:24 aha i napisz cokolwiek. ja pisze dla zachety gupio wiec to dobre tlo porownawcze dla postow jakiejkolwiek ajkosci (chociaz panna po egzaminach ma pisze chyba posty o certyfikowanej jakosci? ps. jak poszlo?) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: agresywny marketing 18.05.03, 10:24 poszło nienajgorzej,co jednak w żadnym stopniu nie dowodzi tego,że jestem inteligentna;-)A poza tym czy było dobrze okaże się za ok. tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: agresywny marketing 18.05.03, 10:36 jak nie dowodzi jak dowodzi ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: agresywny marketing 18.05.03, 16:40 twój agresywny marketing sprawił, że palce me same pchały się, żeby cos tam napisać. to napisałam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: agresywny marketing IP: *.acn.waw.pl 18.05.03, 16:50 aha dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: agresywny marketing 19.05.03, 14:25 dlaczego Aniele sądzisz, że powinienem wpisywać jakieś posty na inteligentnym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: agresywny marketing 19.05.03, 14:29 aha chcesz mi moze z gardla jakies pochlebstwo wyrwac? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: agresywny marketing 19.05.03, 14:46 aniela_ napisała: > aha chcesz mi moze z gardla jakies pochlebstwo wyrwac? przeciez wiem, że to niemożliwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: agresywny marketing 19.05.03, 14:52 aha no dobra: bo to forum inteligentne nie jest inteligentne wcale ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: agresywny marketing 19.05.03, 23:55 A tam jest fajnie ? bo ja kiedyś wstąpiłam zachęcona nazwą, ale się mi tam nie spodobało, więc wyszłam i moja noga więcej tam nie postała aż do dziś dnia. Nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: agresywny marketing IP: *.acn.waw.pl 20.05.03, 17:55 roznie. jutro sie zaloguje i wszystkich wytne w pien :) wiec zeby zobaczyc jak jest musialabys zajrzec. Odpowiedz Link Zgłoś