aniela_ 30.11.01, 16:08 i co zrobiła z pozostałymi sześcioma librami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela_ Re: jak wygląda libra7 30.11.01, 16:16 ah aświadkowie są jak ryby co nabrały wody w usta ? Odpowiedz Link Zgłoś
libra7 Re: jak wygląda libra7 03.12.01, 21:07 Anielu, wszak oczywistym jest, ze nikt nie wie jak wygladam -- przeciez jestem tu incognito! :-))) L. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: jak wygląda libra7 04.12.01, 09:22 w kapeluszu czarnych okularach i podniesionym kołnierzu długiego prochowca przyszłąś tu inkoguto nie wzbudzając niczyich podejrzeń ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: jak wygląda libra7 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 19:22 obserwowac nas przyszłaś ukryta dla przyjemności własnej czy donosisz uprzejmie gdzie nie trzeba? zapytać pragnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: jak wygląda libra7 IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 04.12.01, 19:28 czyli Libra to szpieg i to z krainy deszczowcow;) KARAMBA! nie ladnie! dzieciak aka 24thletter Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: jak wygląda libra7 06.12.01, 17:41 nene libra tak od razu mamy ci wierzyć? I przed kim się kryjesz? Przed wierzycielami się tu schroniłaś czy listy gończe za tobą są rozesłane a nam kara grozi za ukrywanie na plaży przestępcy bardzo groźnego, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
woytas Re: jak wygląda libra7 06.12.01, 17:45 a moze libra ma dlugie czarne krecone zeby i sie tego wstydzi... ? Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: jak wygląda libra7 06.12.01, 19:15 libra!!!!! to brzmi prawie jak sagitarius. Odpowiedz Link Zgłoś
libra7 Re: jak wygląda libra7 06.12.01, 19:26 Otoz to, mrecku, dobrze kombinujesz :-)))) Mam niezly pomysl na rozszyfrowanie Twego nicka: Mezczyzna Rozgoryczony Egzystencja -- Cyniczny i Kontrowersyjny. Ladnie, co? :-))) Kiciafo, a gdzie ufnosc wobec drugiego czlowieka? Chociaz domniemanie niewinnosci mi sie nalezy, a Ty podstep weszysz! ;-))) I to Ty, ktorej ja wyrzutnie dla retowanie lewych lusterek, SARNE, nie wspominajac o uratowaniu Alfreda przed zakusami Anki nr 33! Niewinnam jak baranek. Jesli mojemu slowu nie ufasz, ocen wiec po czynach! ;-))) Woytas, milczeniem skwituje Twe niedzentelmenskie insynuacje. ;-) Tajemnicza jestem. Tak po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: jak wygląda libra7 08.12.01, 22:16 spiskową teorię dziejów wyznaję czasami jak mi wygodnie. Podejrzliwa się zrobiłam ostatnio. Tajemnice poliszynela rozszyfrować lubię sobie ot tak z próżnej ciekawosći... Odpowiedz Link Zgłoś
libra7 Re: jak wygląda libra7 10.12.01, 23:37 Spoko kiciafku, wyluzuj sie. Wirtualna jestem libra, niegrozna. Spiskow nie knuje, rewolucji nie wszczynam, wyspac sie lubie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: jak wygląda libra7 11.12.01, 09:19 a jai jest Twoj stosunek do kopania dołków? zwlaszcza pod kimś? a do rzucania kłod? w szczególności pod nogi>? bo wciąż nie wiem czy można Ci ufac... Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: jak wygląda libra7 11.12.01, 11:08 sluchaj lybra, my tu wdzięcznie tokujemy jak taki cud zodiakalny może wyglądać, a ty nam psia mać szpileczki, ze niby ja rozgoryczony? Kiciafa dociekliwa, a aniela... fój! tfój sposup na rosprawienie sie z namni mni sie nie podobie. lybra. Odpowiedz Link Zgłoś
libra7 Re: jak wygląda libra7 11.12.01, 19:22 mreck napisał(a): > sluchaj lybra, my tu wdzięcznie tokujemy jak taki cud zodiakalny może wyglądać, > a ty nam psia mać szpileczki, ze niby ja rozgoryczony? Kiciafa dociekliwa, a > aniela... fój! tfój sposup na rosprawienie sie z namni mni sie nie podobie. > lybra. Ej, mrecku, czy Ty aby nalewki na algach nie naduzywasz ostatnio z rana?! Toz ja Cie na bohatera romantycznego niemalze kreuje, a Ty nosem (lub mrecznym odpowiednikiem tego organu) krecisz! Szpileczek nie wbijam Odpowiedz Link Zgłoś
libra7 Re: jak wygląda libra7 11.12.01, 19:17 aniela_ napisał(a): > a jai jest Twoj stosunek do kopania dołków? zwlaszcza pod kimś? a do rzucania > kłod? w szczególności pod nogi>? bo wciąż nie wiem czy można Ci ufac... To zalezy co uznajesz za zachowanie pozadane ;-) Dolek wykopalam wlasnie, ale na kogos, a nie pod kims. Pod kims nie kopie, bo kto pod kim dolki kopie, na tego wszystkie kozy skacza :-) A klod rzucanie... Coz, nie jestem roslym Szkotem. ;-) Ja tam Ci moge zaufac: ufff, uffff! :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś