rigel 04.12.01, 09:58 wlasnie.... dla spoznialskich..... i takich, ktorzy nie potrafia zalozyc nowego watku i ciagna stare.... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nanta!!! Re: watek dla... 04.12.01, 10:04 mam chrzaknac?? no to chrzakam ;)) no, na razie jestem free. co tam? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: watek dla... 04.12.01, 10:08 juz jestes fri???? a noski otarlas? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: watek dla... 04.12.01, 10:13 dla nanty i rigla. pięterko poniekąd. przepraszam zablądzilam szukając łazienki.. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: watek dla... 04.12.01, 10:15 pitolisz.... ;)))) lazlas za nami bezczelnie... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: watek dla... 04.12.01, 10:17 Dzień dobry, Czy jest suchy chleb dla konia? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: watek dla... 04.12.01, 10:32 witam wszystkich :)) nie tylko noski ale i oczka, plakali jak bobry ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: watek dla... 04.12.01, 10:38 to, ze plakali, to wiem i jakos wcale sie nie dziwie ;))))) chyba tez bym plakal.... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: watek dla... 04.12.01, 10:41 nie bardzo wiem do czego zmierzasz to znaczy wiem ale nie wiem czy chce to zrozumiec bo mnie sie to wcale a wcale nie podoba...wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: watek dla... 04.12.01, 10:46 przed prawda nie uciekniesz.... ;)))) jezeli bedziesz chowac glowe w piasek jak strus, to napierw sprawdz, czy zamiast piasku nie ma przypadkiem betonu ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: watek dla... 04.12.01, 11:00 chcesz mnie zdenerwowac??? dzisiaj Ci sie uda, bo jestem nastawiona i dam sie sprowokowac, powaznie mowie, oporow zadnych miec nie bede ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: watek dla... 04.12.01, 11:02 a ja strasznie nie lubie prowokowac kogos, kto tylko czeka, zeby byc sprowokowanym.... żadna zabawa wtedy jest ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: watek dla... 04.12.01, 11:06 aha, znaczy z zaskoczenia chcesz mnie sprowokowac??? i jeszcze chcesz miec z tego dobra zabawe.... pieknie, i to wszystko moim kosztem. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: watek dla... 04.12.01, 11:07 no widzisz.... wiedziałem, ze ten pomysl Ci sie spodoba ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: watek dla... 04.12.01, 11:11 taaa, strasznie mnie sie spodobal..nie ma co jestem hapy jak nie wiem co. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: watek dla... 04.12.01, 11:18 znowu jestes hepi jak niewiemco? kurcze to zaczyna byc groznie...:))) wystarczy nic nie robic i juz jestes cala hepi.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: watek dla... 04.12.01, 11:22 dobra dobra, tam KPINA byla..... a mnie do szczescia niewiele potrzeba...jakis misiek z trocinami mi z w zupelnosci wystarcza. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: watek dla... 04.12.01, 11:31 aha, a Ty myslisz, ze takie misie i trociny to sa calkiem bez uczuc zadnych???? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: watek dla... 04.12.01, 12:07 hm, no to mnie zazyles. na powaznie mam odpowiedziec czy na zarty? wybor nalezy do Ciebie .;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: watek dla... 04.12.01, 12:12 odpowiadaj jak chcesz.... jak nie chcesz, to nawet nie musisz odpowiadac.. ;))) misiu wie swoje.... ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: watek dla... 04.12.01, 12:16 aha, misiu wie swoje a ja jestem ciekawa co toz misiu wie. he? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: watek dla... 04.12.01, 12:35 swoje wie.... i ze go boli tez wie... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmt Re: watek dla... 04.12.01, 10:48 czesc wam, dziekuje za zalozenie watka specjalnie dla mnie (bo i sie ciagle spozniam, i nie zakladam nowych, bo i po co) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: watek dla... 04.12.01, 10:50 czeeeeesc! ;)))) cala przyjemnosc po mojej stronie..... i tak nie bardzo mialem co robic, wiec zalozylem ten watek ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmt Re: watek dla... 04.12.01, 10:55 to "nic nowego pod sloncem", ty chyba nie masz innych zajec, tylko zakladanie watkow, ale dzieki, bo ten - jak sie okazuje - jest moj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: watek dla... 04.12.01, 10:57 sorki.... nie "twój".... ale "dla Ciebie" :)))) reszta się zgadza... nogi na biurku, wygodny fotel, bezprzewodowa klawiaturka ... i jeszcze płacą za to Odpowiedz Link Zgłoś
jmt Re: watek dla... 04.12.01, 10:59 no, w takich warunkach to mozna "pracowac", ja niestety mam klawiature na kablu i nie moge sie polozyc! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anka_33 Re: watek dla... 04.12.01, 11:01 dodaj jeszcze przystojny sekretarz ....hmmmm.....:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmt Re: watek dla... 04.12.01, 11:03 anka_33 napisał(a): > dodaj jeszcze przystojny sekretarz ....hmmmm.....:)))))) komitetu centralnego chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: watek dla... 04.12.01, 11:05 a na co mi sekretarz przystojny????? wole zgrabniutką mlodą sekretarkę ;)))) miodzik ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: watek dla... 04.12.01, 11:09 sie rozmarzyl...oj Rigel, a co Ty bys przy niej mial?? chyba zawal serca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: watek dla... 04.12.01, 11:12 Ty sie Nanta o mnie nie martw.... daje sobie jakos rady... ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: watek dla... 04.12.01, 11:20 ale ja sie nie martwie o Ciebe tylko o te serducho, ktore tak w pocie czola reperowalam, zebys Ty je teraz na zmarnowanie dal....cala robota pojdzie na marne. Odpowiedz Link Zgłoś
jmt Re: watek dla... 04.12.01, 11:20 zle z toba rigel, n jest zazdrosna, a to tylko moze oznaczac klopoty!!! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: watek dla... 04.12.01, 11:27 przecież i tak wiecie, ze klopoty to moja specjalnosc ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmt Re: watek dla... 04.12.01, 11:33 ale sa klopoty i klopoty - te z kobietami to nie sa takie proste do rozwiazywania i pomimo twojej specjalnosci w ich dziedzinie, wartho ich unikac (klopotow, nie kobiet) :-) ps. a kobiet niektorych... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: watek dla... 04.12.01, 11:38 zadnych kobiet nie unikam.... moge najwyzej kupic wieksza ilosc alkoholu.... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmt Re: watek dla... 04.12.01, 11:43 czy ja dobrze czytam??? KUPIC??? kupic to mozna zestaw malego chemika, przy dzisiejszych akcyzach lepiej jest, kiedy kobiety podobaja sie przy wlasnej produkcji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: watek dla... 04.12.01, 11:59 jasne.... a wszystkie komponenty.... to gdzies daja za friko? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! ta dyskusja mnie sie nie podoba... 04.12.01, 12:08 fcale a fcale, to tylko chcialam powiedziec i zakomunikowac. aha, ja nie jestem klopotem. dla nikogo. i zeby mnie wytrzymac nie trzeba pic. wystarczy isc na tory.;) Odpowiedz Link Zgłoś
jmt Re: ta dyskusja mnie sie nie podoba... 04.12.01, 12:13 nanta!!! napisał(a): > fcale a fcale, to tylko chcialam powiedziec i zakomunikowac. > aha, ja nie jestem klopotem. dla nikogo. > i zeby mnie wytrzymac nie trzeba pic. wystarczy isc na tory.;) bylem juz dzisiaj na torach, zeby sie napic kawy z ekspresu, ale mi odjechal - i nadal nie wytrzymuje! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: ta dyskusja mnie sie nie podoba... 04.12.01, 12:25 na tory sie nie chodzi zeby sie kawy napic, tylko zeby troski ukrocic. a jak nie wytrzymujesz.... to moze do lekarza???;) Odpowiedz Link Zgłoś
jmt Re: ta dyskusja mnie sie nie podoba... 04.12.01, 12:31 do lekarza?? - ja sam sobie sterem, lekarzem, okretem... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ta dyskusja mnie sie nie podoba... 04.12.01, 12:30 zeby isc na tory, tez trzeba sie napic, nie? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmt Re: watek dla... 04.12.01, 12:10 komponenty to jedynie cukier (za cene połlitrowki masz skrzynke gorzaly!), owoce mozna dac z drzewa z ogrodka sasiada, drozdze i wode (cenowo) mozna pominac, inwestujesz jedynie w sprzet (zwrot po 1 produkcji) i musisz byc ubezpieczony - pobyt w slynnym szpitalu w siemianowicach sl. niestety kosztuje, ale nie przy pierwszym razie musisz miec wybuch - szansa: jakies 25%, rokowania: 90%. sprawa jest wiec bezpieczna i tania ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: watek dla... 04.12.01, 12:43 Ty mnie nie ucz jak sie to robi.... jestem chemikiem ;)))))) a i doswiadczenie niejakie tez mam... ;))))) pytalem tylko o bezplatne komponenty.... przeciez jest jasne, ze gdyby sie to nie oplacalo, to kazdy szedlby do sklepu i kupowal... ;))) zdrowko ! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: watek dla... 04.12.01, 13:02 jasne... dawaj jeszcze po kielonku.... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmt Re: watek dla... 04.12.01, 13:16 no, no, widze, ze mamy podobne hobby - zawsze to milo znalezc kompana do kielicha (kurcze, jak ja sie potem mecze w tym autobusie!) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: watek dla... 04.12.01, 13:20 ja tez sie mecze, dlatego jade szybko i nie zatrzymuje sie na przystankach.... ;)))) Ty rob tak samo, zobaczysz, szybciej bedziesz w domu i nie bedziesz sie meczyl tak dlugo.... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś