_tequila_ 17.06.03, 09:27 ... czy to jakas smiertelna choroba? jakos nie poznaje wiekszoci nickow na tym forum ;@ sie porobilo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia Re: pomocna dłoń potrzebna... 17.06.03, 09:32 sezon turystyczny przecież.. Pozdrawiam b. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: pomocna dłoń potrzebna... 17.06.03, 09:36 niniejszym wyciągam zgrabiałą dłoń w kształcie bochna. rozpoznajesz mojego nicka? bo ja Cię kojarzę. basię też. jest jak w supermarkiecie Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: pomocna dłoń potrzebna... 17.06.03, 09:43 uuu,co was dziś taki nastrój starczy ogarnął???Mam nadzieję,że mnie jeszcze poznajecie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: pomocna dłoń potrzebna... 17.06.03, 09:40 byle do wiosny! tfu, do jesieni :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: pomocna dłoń potrzebna... 17.06.03, 09:50 To to jeszcze nic. Zeszlorocznej wiosny - to dopiero byl nawal dziwnych "nowych" : MMPM, Tiresias, Maga, Balun, ze o innych nie wspomne ... Boze ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: pomocna dłoń potrzebna... 17.06.03, 09:56 Jakiś Ty pamiętliwy...;) mi się wydaje ,że my/wy tu od zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: pomocna dłoń potrzebna... 17.06.03, 10:00 A mi sie wydaje, ze ciagle nowy (wiecznie mlody ?) jestem ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: pomocna dłoń potrzebna... 17.06.03, 10:00 Kłaniam. Ja to ledwo siebie rozpoznaję... Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: pomocna dłoń potrzebna... 17.06.03, 10:00 hyhy ozdrowiałam!!! dziekuje Wam moi drodzy :) bylam pewna ze to jakies komplikacje po ukąszeniu gupiej meszki wywołały amnezje ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: pomocna dłoń potrzebna... 17.06.03, 10:06 a zeszłorocznej zimy? Biedronka, E.Silver... Odpowiedz Link Zgłoś
hanya to skleroza chyba :) 17.06.03, 11:07 ło rety, czy to kolejna próba odnotowania nowych, starych, a co gorsza tych, co tu jeszcze nie zdążyli się w ogóle pojawić ;) czy plażowy regulamin nie jest zbyt rygorystyczny w tej kwestii, bo na plaży, co mi się marzy, nikt mnie chyba nie kojarzy :( pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: to skleroza chyba :) 17.06.03, 11:11 Ja też nie rozpoznaję nicków. Ale jak ptaszki ćwierkają, ci wszyscy nowi, to wszystko Roro. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: pomocna dłoń potrzebna... 17.06.03, 11:10 _tequila_ napisała: > ... czy to jakas smiertelna choroba? Chyba nie przenoszona drogą płciową? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: pomocna dłoń potrzebna... 17.06.03, 11:31 nie udawaj,że nie wiesz skąd się te wszystkie nowe nicki wzięły;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: pomocna dłoń potrzebna... 17.06.03, 11:41 i co ,czyżby nie drogą płciową???;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pyrpyr Re: pomocna dłoń potrzebna... 17.06.03, 17:48 ja tam wiem skad pochodze ja i moj nick. i nie jestem juz nowa. bo nie czuje sie nowa. ale stara tez nie. oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś