Dodaj do ulubionych

Wytłumaczcie mi, proszę

08.07.03, 14:56
bo nie mogę tego zrozumieć. Dlaczego jest tak, że kiedy facet mówi że
zadzwoni to prawie na 100% można być pewnym, że nie zadzwoni... Dlaczego oni
nie mówią od razu prawdy tylko mydlą oczy czymś takim?? Dziewczyny, wiecie
może?

_______
(a jeśli wybrałam złe forum na takie pytanie to mnie uświadomcie, byle
delikatnie :)) )
Obserwuj wątek
    • mmpm Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 14:57
      No nie wiem, z jakimi facetami Ty się zadajesz. Jeśli ja mówię, że zadzwonię -
      to zadzwonię...
      Dlatego rzadko obiecuję zadzwonić... ;-)))
    • maga34 Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 14:58
      oni mają kiepską pamięć, ci faceci
      popatrz na takiego PePa, jego ciągle niemiec trzyma ;)
      • ka_27 Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:00
        Może mówią, że zadzwonią,
        ale ... zapominają się spytać o nr telefonu?? :-P
      • czarnajagoda Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:01
        e, oni po prostu nie mają odwagi powidzieć wprost, że nie... i liczą na kiepska
        pamięć kobiet...
      • magdal_l Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:02
        maga34 napisała:

> oni mają kiepską pamięć, ci faceci
        > popatrz na takiego PePa, jego ciągle niemiec trzyma ;)

Jego to właśnie ten niemiec usprawiedliwia.. A jeśli są młodzi, zdrowi, z
        doskonałą pamięcią i NA PEWNO mają numer telefonu to co wtedy?? Jak to
        wytłumaczyć?
        • ka_27 Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:05
          Może boją się dojrzeć,
          by zadzwonić?? :-P
          • magdal_l Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:08
            eh
            • baloo1 Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:10
              Napewno nie chca Ci sie narzucac. To tacy wrazliwi i niesmiali mlodziankowie sa
              ;oD
            • chris_45 Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:11
              dawaj ten numer.
              zadzwonię
              • magdal_l Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:13
                i co mu powiesz?
                • magdal_l Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:14
                  aaaaaaaaaaa! znaczy się mój numer? (przepraszam, to ta depresyja)
        • misiania Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:15
          yyyyy... nie lubią Cię?

M. prostozmostu
          • ka_27 Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:18
            Na pewno Cię lubią, ale moze ich onieśmielasz? :-)
          • magdal_l Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:19
            no tak, to pierwsza rzecz jaka mi przyszła do głowy, ale są jakieś inne
            wytłumaczenia?
            • czarnajagoda Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:20
              może i są, ale myślę, że lepiej pozostań przy tej wersji, żeby nie dojść do
              konkluzji Misiani...
              • misiania Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:23
                yhy. w ogóle amerykańscy uczeni mają teorię, że należy unikać powierzania
                męskim ręcom czynności telefonowania. męczizna nie wie, co dla niego dobre. jak
                dziecko.

M. dobra rada.
                • maga34 Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:26
                  słuchaj Misiani i sama zadzwoń,
                  zawsze możesz w końcu powiedzieć, że to pomyłka
                  • magdal_l Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:28
                    maga34 napisała:

> słuchaj Misiani i sama zadzwoń,
                    > zawsze możesz w końcu powiedzieć, że to pomyłka

honor mi nie pozwala
            • magdal_l Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:22
              znaczy że mnie nie lubią to była pierwsza rzecz, żebyście sobie nie myśleli ;)
              • czarnajagoda Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:23
                to sobie pomyśl w drugą stronę: zadajesz się nie z tymi facetami co potrzeba...
                • magdal_l Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:26
                  a jest jakiś sposób żeby z góry wiedzieć czy taki jedemn z drugim później
                  zadzwoni czy nie? Otóż nie ma! (sama sobie odpowiem, a co! ):(
                  • czarnajagoda Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:28
                    ale to może być sposób weryfikacji facetów: skoro nie zadzwonił, znaczy się nie
                    wart jest tego, żeby sobie nim głowę zawracać...
                    • codd Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:34
                      a poza tym:
                      wyobraź sobie, ze każdy, który obiecał zadzwonił...
                      ;O)
                  • mmpm Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:28
                    Zadawać sie z odpowiednimi. ;-)
                    • ka_27 Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:29
                      Jeżeli jest mężczyzną, to zadzwoni,
                      jeżeli facetem, to poprzestanie na obietnicach ... :-)
                      • mmpm Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:32
                        Wypraszam sobie. Na żadnych obietnicach nie poprzestaję!
                        • czarnajagoda Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:35
                          M., to Ty jesteś facetem, a nie mężczyzną???
                          • mmpm Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:39
                            Jestem jednym i drugim. 2 w 1. ;-)
                            • czarnajagoda Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:40
                              znaczy się czepiałeś sie bezpodstawnie K.???
                              • mmpm Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:42
                                Nene, zupełnie niebezpodstawnie to było... ;-)
                                • czarnajagoda Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:44
                                  mnie się widzi inaczej, ale skoro tak twierdzisz, to założę, że wiesz, co
                                  twierdzisz ;))
                      • magdal_l Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:33
                        ka_27 napisał:

> Jeżeli jest mężczyzną, to zadzwoni,
                        > jeżeli facetem, to poprzestanie na obietnicach ... :-)

czy ktoś mógłby go o tym fakcie uświadomić? będę wdzięczna :)
                        • czarnajagoda Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:37
                          najlepiej nie dawać numeru telefonu - będzie mu zależeć to sam do niego
                          dotrze...
                        • baloo1 Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:38
                          aha. zaczynalas w liczbie mnogiej, a teraz wystepuje juz tylko "on" ;o)

Jak "on" jest jeden, to wiadomo ,co zrobic ;o)
                          • magdal_l Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:39
                            baloo1 napisał:

> Jak "on" jest jeden, to wiadomo ,co zrobic ;o)

???
                            • baloo1 Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:43
                              No jak to "???" ?
                              Nie wiesz ? Zapomniec. Olac. Wykopac. Wykpic. Odpchnac nie dotykajac renkom.

--
                              ale ale ... sie mi przypomnialo ... dlugo nie dzwoni ?
                              • magdal_l Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:45
                                baloo1 napisał:

> No jak to "???" ?
                                > Nie wiesz ? Zapomniec. Olac. Wykopac. Wykpic. Odpchnac nie dotykajac renkom.

próbuję.....

> ale ale ... sie mi przypomnialo ... dlugo nie dzwoni ?
                                dzwonił przez 2 miesiące codziennie, nie dzwoni od 3 tygodni wcale :((
                                • mmpm Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:47
                                  A może on tylko np. miał wypadek i w szpitalu leży, a Ty zaraz o najgorszym...
                                  • baloo1 Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:49
                                    Aha. przez przypadek mial ten wypadek. Wezno Em ;o)
                                    • maga34 Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:56
                                      a może mu się telefon zepsuł, a automatów w okolicy nie ma, albo na kartę mu
                                      zabrakło, albo (pomysły mi się kończą niestety)
                                      • mmpm Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 16:00
                                        Może ma kaca? (to tylko 3 tyg.)
                                        • baloo1 Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 16:01
                                          No. Po papierosy poszedl i kolejka akurat byla. Do Radosci.
                                          ;o)
                                • baloo1 Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:48
                                  Tja ... sprawa jest rzeczywiscie tajemnicza. Co tez moglo mu sie przytrafic ?
                                  ;o)

• maga34 Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:52
                                    może się obraził i czeka aż go przeprosisz, przypomnij sobie wszystko co mu
                                    mówiłaś, faceci są bardzo wrażliwi, bardzo
                                    ;)
                                    • baloo1 Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:57
                                      Ehem Maga.
                                      No cos Ty ? Zreszta, niezaleznie czy chlop czy babiszon, jesli sie trzy
                                      tygodnie obraza, to nalezy uciekac od takiego czegos na drugi, a nawet na
                                      trzeci koniec swiata, Fuj.
                                  • magdal_l Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:53
                                    baloo1 napisał:

> Tja ... sprawa jest rzeczywiscie tajemnicza. Co tez moglo mu sie przytrafic ?
                                    > ;o)
                                    >
                                    nic mu się, cholera jasna, nie przytrafiło...
                                    mężczyzn prawdziwych poznaje się po tym jak kończą, a nie jak zaczynają,
                                    prawda? (polityków podobno też;) )
                                    • baloo1 Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:55
                                      magdal_l napisała:
                                      > nic mu się, cholera jasna, nie przytrafiło...

Teraz to zalujesz, ze nic mu sie nie przytrafilo, co ? ;o) £adnie, £adnie ...

> mężczyzn prawdziwych poznaje się po tym jak kończą, a nie jak zaczynają,
                                      > prawda? (polityków podobno też;)

No to przynajmniej tego juz poznalas, i to dosc dobrze. To jest plus dodatni,
                                      ta jasniejsza strona zycia, na ktora trzeba patrzec ;o)
                                      • magdal_l Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 16:01

> Teraz to zalujesz, ze nic mu sie nie przytrafilo, co ? ;o) £adnie, &poun
                                        > d;adnie ...

nie o to chodzi, że żałuję, ale to zawsze byłoby jakieś wytłumaczenie... a
                                        teraz już mi tylko zostaje to co powiedziała Misiania...:(( eh eh eh
                                        • baloo1 Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 16:03
                                          Enene. Lepsza jest wersja Czarnej Jagody (chyba?)
                                    • mmpm Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:56
                                      A w ogóle przecież powszechnie wiadomo, że wszyscy faceci to świnie!
                            • matysa Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:43
                              Dzwonia zawsze i wracaja, bo faceci sa jak bumerang.
                              • baloo1 Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:44
                                No chyba, ze raz nie wroca. Ten jeden jedyny raz ;o)
                                • matysa Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:47
                                  no to wina oprogramowania jest wtedy, no tego bumeranga..
                                  • baloo1 Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:49
                                    No pewnie. Najwazniejsze to dobre samopoczucie ;o)
                                • magdal_l Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 15:55
                                  no to mnie teraz baloo pocieszyłeś...
                                  • baloo1 Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 16:01
                                    Aha, bo Ty pociechy oczekiwalas ?
                                    Nosz Kurdebalans no ....

Rzeczywiscie pociesznie to bys wygladala, jakbys tak jeszcze przez kilka
                                    tygodni warte przy telefonie pelnila.

To juz lepiej sie pomagdalic niezobowiazjaco z kim innym, ale tak, zeby ten
                                    gostek o tym sie dowiedzial. Zreszta, co to ja - Kolega Kerownik od porad
                                    sercowych jestem, czyco. Wszyscy (a zwlaszcza wszystkie) te numery znaja, cenia
                                    i lubia ;o)
                                    • misiania Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 16:03
                                      no nie, Baloo, ktoś plażowiczów o pomoc poprosił... trza pomóc. ja np. zacznę
                                      od zaparzenia popołudniowej herbatki. ktoś chce ciasteczko?
                                      • baloo1 Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 16:05
                                        Ja mysle ze wszyscy chca . I ziolka na uspokojenie dla Magdala.

Aha, I moze jeszcze troche trawy na ukojenie. I paczki. O - paczki sa dobre na
                                        wszystko.

Magdal ! Wyciagaj no wszystkie swoje rece, bo tera bedziemy Cie za nie trzymac.
                                        Chcesz tak ?
                                        • magdal_l Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 16:08
                                          chcem, czymajcie, oto one:
                                          • baloo1 Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 16:19
                                            Cap. Czymamy.
                                    • magdal_l Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 16:04
                                      baloo1 napisał:
                                      >
                                      > To juz lepiej sie pomagdalic niezobowiazjaco z kim innym, ale tak, zeby ten
                                      > gostek o tym sie dowiedzial

kiedy jego to już najprawdopodobniej zupełnie, ale to zupełnie nie interesuje :(
                                      • misiania Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 16:06
                                        a! znaczy w tytule wątku zadałaś pytanie retoryczne. chcesz ciasteczko?
                                      • baloo1 Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 16:07
                                        Magdal, Ty chyby bardzo bardzo mlodziutka jestes ? Jego nie interesuje dopoki
                                        sobie z kims nie pomagdalisz ;o)
                                        Jako ta druga strona Ci to mowie, wiec mozesz wierzyc ;o)

O samczej dumie slyszala cos, he ?
                                        • misiania Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 16:08
                                          hyhy, bosz, jaka ja czasami jestem szczęśliwa, że już nie muszę mieć nastu lat!

M. hedonistka
                                          • magdal_l Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 16:10
                                            misiania napisała:

> hyhy, bosz, jaka ja czasami jestem szczęśliwa, że już nie muszę mieć nastu
                                            lat!
                                            >
                                            > M. hedonistka

ja nie mam nastu! i to jest najgorsze! chcę ciasteczko, dajcie, macie jakieś z
                                            procentami może?
                                            • baloo1 Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 16:19
                                              Anienie, zadnych ankoholi ! Zebys sie nam tu na smutno urznela i nieobyczajny
                                              przyklad mlodziezy jeszcze mlodszej dawala ?
                                              Ocototonie.
                                              Masz tu skreta z najlepszej afganskiej trawy . I flaszeczke "Zlotej Rosy" ;o)
                                            • magdal_l Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 16:19
                                              i chciałam Wam cieplutko podziękować:)) jesteście wszyscy absolutnie cudowni i
                                              niepowtarzalni:)) jakoś tak od razu się człowiekowi lepiej robi na duszy jak
                                              się Was czyta :))
                                              • misiania Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 16:21
                                                yhy. znaczki kopyrajt, oridżinal i trejdmark przylepiam sobie na czółku.
                                              • baloo1 Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 16:23
                                                Aha. Plaza jest jak Tata, Mama, Sasiadka, Pogotowie i telefon zaufania w
                                                jednym ;o)
                                                I jak nowozakupiony w przyplywie szalenstwa nowy samochod (albo jakis drogi
                                                ciuch przynajmniej), taka jest ta Plaza. Zdecydowanie poprawia samopoczucie, bo
                                                taki jest jej cel ;o)

I jeszcze dywanik dla tej panny. drugi juz dzisiaj ;o)
                                                • magdal_l Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 16:26
                                                  baloo1 napisał:
                                                  >
                                                  > I jeszcze dywanik dla tej panny. drugi juz dzisiaj ;o)

hihi:)) zacznę kolekcjonować ;))
                                          • baloo1 Re: Wytłumaczcie mi, proszę 08.07.03, 16:23
                                            misiania napisała:
                                            > hyhy, bosz, jaka ja czasami jestem szczęśliwa, że już nie muszę mieć nastu
                                            lat!
                                            > M. hedonistka

Aha. tez sie ciesze, ze zdjeto ze mnie to przeklenstwo ;o)
                        • ka_27 Wytłumaczcie mi, proszę 09.07.03, 07:32
                          Mężczyzna sam jest w stanie sie uświadomić :-)

Z facetem bywa róznie :-P
                          Jak z 6 w totka :-P
    • Gość: gschab Re: Wytłumaczcie mi, proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.03, 08:31
      Jak ten nie dzwoni to zadzwoni inny. Trzeba tylko ciagle przeprowadzać
      weryfikacje.
      Trochę a`propos kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&ITEM=1125457&KAT=239
      • magdal_l Re: Wytłumaczcie mi, proszę 21.07.03, 23:18
        zadzwonił
        • ka_27 Wytłumaczcie mi, proszę 22.07.03, 08:05
          A widzisz :-)
          Tfu ... to znaczy a słyszysz :-P

magdal_l napisała:

> zadzwonił
        • oxycort Re: Wytłumaczcie mi, proszę 22.07.03, 09:01
          Szybki z niego Lpoez, hyhy ;)
          ~~
          ox
          • ka_27 Wytłumaczcie mi, proszę 22.07.03, 09:03
            A jaki uparty w swych dążeniach :-)
          • piotr_c Re: Wytłumaczcie mi, proszę 22.07.03, 12:12
            No ale Magdzie to chyba mowe z wrażenia odjęło.

No i co dalej?
            • oxycort Re: Wytłumaczcie mi, proszę 22.07.03, 12:14
              Yhy, zadzwonił z budki i teraz nie może odłożyć słuchawki?
              ~~
              ox
              • ka_27 Wytłumaczcie mi, proszę 22.07.03, 12:18
                Ona po prostu nadal z nim rozmawia :-))))
                • oxycort Re: Wytłumaczcie mi, proszę 22.07.03, 12:19
                  Rozmawia się? ... Rozmawia się? ... Rozłączam
                  ~~
                  ox
                  • ka_27 Wytłumaczcie mi, proszę 22.07.03, 12:23
                    A to Ty miałeś zadzwonić? :-P
            • magdal_l Re: Wytłumaczcie mi, proszę 22.07.03, 20:43
              Nie wiem co dalej... trzymajcie proszę kciuki żebym znów nie musiała czekać
              cały miesiąc na kolejny telefon ;))
              • oxycort Re: Wytłumaczcie mi, proszę 23.07.03, 00:06
                Jak to nie wiesz co dalej?! Wrzuć tutaj swój numer. Gwarantujemy krótsze
                terminy :)
                ~~
                ox
                • magdal_l Re: Wytłumaczcie mi, proszę 23.07.03, 00:09
                  o ile krótsze? :)
                  • oxycort Re: Wytłumaczcie mi, proszę 23.07.03, 00:16
                    Yyyy... Stosunkowo krótkie :)
                    ~~
                    ox
                    • magdal_l Re: Wytłumaczcie mi, proszę 23.07.03, 01:06
                      przemyślę to sobie
                      • Gość: Patrycja Re: Wytłumaczcie mi, proszę IP: NEO:* / 10.10.10.* 23.07.03, 01:13
                        Facet to świnia...trala la la la la la...
                        • magdal_l Re: Wytłumaczcie mi, proszę 23.07.03, 01:15
                          ten już teraz nie ;)
                          • ka_27 Wytłumaczcie mi, proszę 23.07.03, 07:47
                            Facet to świnia,
                            ale nie mężczyzna :-)))))

I na pewno go usłyszysz. Nie raz :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka