emusia 09.07.03, 10:40 przyjdzie taki z maszynką i kosi trawę pod moim oknem. niby fajnie. ale dlaczego o 7 rano w wakacje!? halo, panioe masz cały dziń na to! nie wiesz, że ludzie czasem śpią? EM zła bo niewyspana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tato! Re: zabić kosiarzy! 09.07.03, 10:43 I pewnie jutro będzie to samo. "Dzień świrstaka". Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: zabić kosiarzy! 09.07.03, 10:45 nie chce nic słyszeć o dniu świra. przez ten film mieszam kawe 4 razy w jedną stronę 3 razy w drugą >:-( Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: zabić kosiarzy! i śmieciarzy! 09.07.03, 10:52 prawda? myśli, że jak on o 6 rano wstaje to wszyscy inni też. Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: zabić kosiarzy! i śmieciarzy! 09.07.03, 10:54 ba, żeby o szóstej. dziś przyjechali o 4:45. wrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: zabić kosiarzy! i śmieciarzy! 09.07.03, 12:23 wrrr masz racje. ale za to odgarnianie sniegu rano jest super! jeszcze nie widzisz, ze spadl snieg a juz slyszysz. I radosny gwizd dozorcy. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: zabić kosiarzy! i śmieciarzy! 09.07.03, 14:56 nawet mi nie przypominaj. to szuranie blaszaną lopatą o suchy zupełnie chodniak. szósta rano. sobota. ferie. zgrzyyyt. zgrzyyyt. wrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: zabić kosiarzy! i śmieciarzy! 09.07.03, 15:12 odgarniaja na suchym chodniku? centusie-krakusy? co sie z tym swiatem porobilo! Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: zabić kosiarzy! i śmieciarzy! 09.07.03, 15:16 ten mój cieć to jakis strasznie obowiązkowy. śniegu ledwie milimetr jest a on tqawrdo odgarnia. dwie osoby by przeszły i by zgarnęły ten snieg, ale on twardo musi zeszkrabac wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: zabić kosiarzy! i śmieciarzy! 09.07.03, 15:28 upor godny lepszej sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: zabić kosiarzy! i śmieciarzy! 09.07.03, 15:32 tak. ale jak sąsiad z góry po pijanemui pomylił piętra, ablo specjalnie nażygła mi pod same drzwi, to wtedy ciecia nie było. matka sama musiała sprzatać, bo facet uparł się, ze nic takiego nie pamięta. jakb ył pijany to moze faktycznie nie pamiętał... -- CHWDK! Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: zabić kosiarzy! i śmieciarzy! 09.07.03, 15:37 powyzszy post był moim trzytysiecznym trzysta trzydziestym trzecim (3333) postem. nie licząc postów na forach prywatnych, ale iche jest raczej niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: zabić kosiarzy! i śmieciarzy! 09.07.03, 16:19 a ja jak słyszę jakieś bezpańskie psy,które o 3.00 rano urządzają sobie beztroskie harce(to samo tyczy się kotów),to mam ochotę je wszystkie powystrzelać... Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: zabić kosiarzy! i śmieciarzy! 09.07.03, 16:24 ja też ich nienawidzę, w poniedziałki, srody i piatki o szóstej zero pięć oprózniają śmietniki, tak, że słychac ich w promieniu kilometra:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: zabić kosiarzy! i śmieciarzy! 09.07.03, 16:29 No nie powiesz mi Westinie, ze nie mizia cie po zmyslach i umysle ta rozkoszna swiadomosc, ze juz za chwile bedziesz mogl wreszcie wstac i pojsc popracowac troszeczke ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: zabić kosiarzy! i śmieciarzy! 09.07.03, 16:36 oj mizia, mizia, jak cholera rzekłbym:((( Ale i tak staram sie odnależć w tym lepsza stronę - we wtorki i czwartki śmieciarzy nie ma:))) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: zabić kosiarzy! i śmieciarzy! 09.07.03, 16:38 A to leniuchy. Na twoim miejscu bedac, napisalbym jakies zazalenie albo wrecz donos do wladz miasta ;o) -- aha. i pewnie w soboty i w niedziele tez proznuja ? £apserdaki. Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: zabić kosiarzy! i śmieciarzy! 09.07.03, 16:40 w weekendy chyba próznują, ale wtedy mam mocniejszy sen i jakby nawet byli to bym raczej znowu usnął:) Odpowiedz Link Zgłoś