Dodaj do ulubionych

Przed-weekendowe, piątkowe ...

11.07.03, 07:30
... śniadanie gotowe :-))
Obserwuj wątek
    • kwasna_cytryna Re: Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 07:40
      Dzień dobry :)))))
      Czy moje małe conieco już gotowe ????
      • ka_27 Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 07:44
        Dzieńdobry Cytrynko:)

Twoja kawa już gotowa,
        specyjały czekają,
        małe conieco juz z Zanadrza wyciągam :-)))
        • kosmatta Re: Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 07:46

a ja dziś nie wstaję!!! O!
          co za tym idzie śniadania jeść też nie będę ;-P
          ...jeszcze przez pietnascie minut...
          • ka_27 Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 07:47
            Coś Ty?? :-P

Pora wstawać,
            taka ładna pogoda za oknem :-)

To my zaczekamy na Ciebei te 15 minut :-P
            • kosmatta Re: Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 08:07

ładnie zaczekaliście ;-P
              wczystko wyżarte, tylko łupinki po melonach zostały...
              • ka_27 Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 08:15
                A moze zajrzysz tam, gdzie trzeba? :-)
        • kwasna_cytryna Re: Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 07:46
          NARESZCIE :))))))))))))
          Na talerzyk proszę nałożyć .......
          • ka_27 Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 07:48
            Ostrożnie,
            żeby nie spadło :-))))
            • kwasna_cytryna Re: Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 07:48
              Ok ... ostrożna bedę, ale sie oddalę, bo znowu nie dacie mi zjeść w
              spokoju :PPPP
              • ka_27 Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 07:52
                Za tamtą wydną jest bardzo spokojnie,
                wiatr nie szaleje
                i Słońce pięknie świeci :-)))
                • kosmatta Re: Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 08:03

dzień dobry :-))
                  przyniosłam trochę świeżej prasy
                  przyda się jako ochrona przed palącym słońcem...
                  • kosmatta Re: Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 08:09

teraz czas się trochę odświeżyć, pozwólcie że potaptam
                    się trochę w morzu,
                    tylko nie podglądać proszę!
                    kostiumu nie wzięłam...
                    • kosmatta Re: Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 08:11

eeeh
                      wymiotło wszystkich... nawet pogadać nie ma z kim...
                      pewnie znów jakiś festyn otworzyli
                      nic tylko swetry na zimę z wełny swojej zostaje robić
                      • ka_27 Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 08:17
                        Sweterek dobra rzecz,
                        ale teraz mamy lato :-)))
                        • kwasna_cytryna Re: Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 09:12
                          Nareszcie udało mi się zjeść w spokoju..... nawet całkiem to conieco smaczne
                          było :)))) Może częściej będziesz podawał ??? :))))
                          • ka_27 Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 09:14
                            A może sama jakieś pyszne małe conieco także skombinujesz? :-P
                            • kwasna_cytryna Re: Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 09:15
                              No tak, można się było spodziewać - raz w roku kobiecie sprawią przyjemnośc, a
                              potem gonią ją do garów ?? :PPP
                              • ka_27 Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 09:17
                                Ja zawsze mam coś w zanadrzu :-)

Ale czy zawsze to musi być li tylko moje zanadrze? :-P
                                • kwasna_cytryna Re: Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 09:20
                                  W zasadzie masz racje, to nie musi byc tylko Twoje zanadrze, najlepiej jest gdy
                                  możesz liczyć i na inne :)))
                                  • ka_27 Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 09:23
                                    W końcu plaża jest liczna :-)

Duzo tu grajdołków, koszy i parawanów :-)
                                    • kwasna_cytryna Re: Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 09:51
                                      Może inni też mają coś w zanadrzu ??? Jakieś specjały firmowe ???
                                      • ka_27 Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 09:53
                                        Mają nie tylko firmowe, ale i może własne też :-)))

Jakie morze spokojne :-)
                                        • timit Re: Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 09:55
                                          ja mam makaron ale to na lunch...i kawa!!
                                          • ka_27 Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 09:57
                                            Pora lunchu już niedłogo :-)

A z czym zrobisz tenże makaron?

A i kawa się przyda :-)
                                            • timit Re: Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 10:02
                                              skoro plaza to morsko-wodne specjaly...
                                              • ka_27 Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 10:03
                                                Owoce morza :-)
                                                • timit Re: Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 10:06
                                                  własnie:>
                                                  • ka_27 Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 10:16
                                                    Poczekamy,
                                                    zobaczymy ... co nam zaserwujesz na lunch :-)
                                                  • kwasna_cytryna Re: Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 10:24
                                                    A kraby będą ????
                                                  • ka_27 Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 10:26
                                                    Ale sztćce odpowiednie trzeba donieść do niehc :-P
                                                  • kwasna_cytryna Re: Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 10:32
                                                    Na plaży można i paluszkami , choć nie wiem czy akurat kraby da się tak do
                                                    końca paluszkami ;PPP
                                                  • ka_27 Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 10:35
                                                    Kraby należy jesć zgodnie z etykietą plażową :-)

Czyli jak kto potrafi :-P
                                                  • kwasna_cytryna Re: Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 10:36
                                                    A ten makaron to bedzie w końcu czy nie ????
                                                  • ka_27 Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 10:40
                                                    Dokładnie,
                                                    gdzie makaron obiecany?
                                                  • timit Re: Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 10:40
                                                    hm, mowilem ze to na lunch a nie brunch!!zarloki;> bedzie ok 12...cierpiliwie
                                                    czekac...teraz podam aperitif..
                                                  • kwasna_cytryna Re: Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 10:42
                                                    No żarłok dzisiaj ze mnie .. ale apetytu przez parę dni nabieralam, wiec może
                                                    sobie dzisiaj to odbiję ?? :PPPP
                                                  • ka_27 Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 10:48
                                                    Jesteśmy cierpliwi,
                                                    tylko cisza taka nas zaniepokoiła,
                                                    martwiliśmy sie,
                                                    ze sie zaplątałeś w nitki makaronu :-)

A co serujesz na aperitif?
                                                  • kwasna_cytryna Re: Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 10:50
                                                    Ka, nie nitki, a chyba sieci makaronowe........ Chociaż sama nie wiem już, bo
                                                    nikt nigdy, jak podejrzewam, nie określił, gdzie znajduje sie ta plaża :PPPPP
                                                  • timit Re: Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 10:53
                                                    skad wiesz ze to nitki bedom??
                                                  • ka_27 Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 10:57
                                                    Domyślam się :-P
                    • ka_27 Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 08:16
                      Oczy odwracamy :-)
                  • ka_27 Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 08:16
                    Dzieńdobry :-)

Zapoznam się z tym, co w trawie piszczy :-P
    • timit Re: Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 11:41
      czy czujecie juz zapach lososia??ja widze juz za horyzontem wozek i srebrne
      polmiski...
      zaczynamy od wina!!
      • ka_27 Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 11:43
        W końcu mówisz o czymś konkretnym :-))

Dobry trunek na plaży zawsze pożądany :-)
        • kwasna_cytryna Re: Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 11:45
          Łosoś z grilla?????
          • timit Re: Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 11:46
            pudlo...[]
            • ka_27 Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 11:49
              To zdradź nam tajemnicę :-)
              Co to będzie za specyjał? :-)
              • timit Re: Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 11:51
                juz widze biale fartuchy kelnerek i kelnerow...niespodzianka. owocne morze duis
                bedzie:>
                • kwasna_cytryna Re: Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 11:53
                  timit napisał:

> juz widze biale fartuchy kelnerek i kelnerow...niespodzianka. owocne morze
                  duis
                  >
                  > bedzie:>
                  >

Na plaży ??????
                  • timit Re: Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 11:55
                    a gdzie??

juz sa coraz blizej...wozek im sie ciezko prowadzi w piasku;>
                    • kwasna_cytryna Re: Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 11:57
                      Hi hi .. płzy bylyby lepsze :P
                • ka_27 Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 11:54
                  A ja myslałem, że sam coś nam zrobisz ... :-P
              • kwasna_cytryna Re: Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 11:51
                Nie wiem czy zdradzi.....
                • ka_27 Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 11:55
                  Tajemnica Mistrza kuchni plażowej ?? :-)
                  • timit Re: Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 11:56
                    no ja nazdorowalem;>od czego sa biale fartuchy??

wiec sa: przystawki, pierwsze danie, drugie danie, deser...
                    • kwasna_cytryna Re: Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 11:59
                      timit napisał:

>
                      > wiec sa: przystawki, pierwsze danie, drugie danie, deser...
                      >

Miał byc tylko lekki lunch .... Ja za przystawki i pierwsze z góry dziękuje
                      ....
                      • timit J U Z J E S T 11.07.03, 12:02
                        nie zartuj!!

wiec: przystawka: koktail z krewetek lub sledzik w smietanie

pierwsze danie: zupa rybna, penne z lososiem, salatka z krabow, osmiornica w
                        czerwonym winie

drugie danie: smazony pstrag w pistacjach, fladra z frytkami (cos polskiego),
                        sola z kurkami;>

zapraszam!!mniaaaaaaaaaaam! ale ejstem glodny...cytryny do woli!!
                        • ka_27 J U Z J E S T 11.07.03, 12:04
                          Już szykujemy ręcznik - czyli stół plażowy :-)
                          • timit Re: J U Z J E S T 11.07.03, 12:05
                            SORKI, TU JUZ WYCIAGAM STOLIK Z zANADRZA!!
                            • ka_27 J U Z J E S T 11.07.03, 12:16
                              Ale masz bogate to Zanadrze :-)))
                        • kwasna_cytryna Re: J U Z J E S T 11.07.03, 12:12

salatka z krabow :-)
                          • ka_27 J U Z J E S T 11.07.03, 12:16
                            Dokładnie tak :-)
                            • kwasna_cytryna Re: J U Z J E S T 11.07.03, 12:18
                              ka_27 napisał:

> Dokładnie tak :-)

Też lubisz ???
                              • ka_27 J U Z J E S T 11.07.03, 12:21
                                Szczególnie na plaży :-))))
                                • timit Re: J U Z J E S T 11.07.03, 12:32
                                  ciesze sie ze wam smakuje:))

a moze cos jeszcze chcecie?? zwykle owoce na deser sa chyba neizbedne..i moze
                                  lekka kawa??
                                  • kwasna_cytryna Re: J U Z J E S T 11.07.03, 12:39
                                    Mogę prosić morele ???
                                  • ka_27 J U Z J E S T 11.07.03, 12:39
                                    Liczymy na Twój gust :-))
                                    • timit mhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm 11.07.03, 13:48
                                      morelowy i malionowy kisiel:) i jeszcze mistrz: sorbet cytrynowy!
                                      • kwasna_cytryna Re: mhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm 11.07.03, 13:53
                                        Sorbet prosze konsumowć .. panowie :PPPPP
                                        • ka_27 mhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm 11.07.03, 14:00
                                          Nie mów tyle, nie zachwalaj, tylko daj skosztować :-)))
                                          • kwasna_cytryna Re: mhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm 11.07.03, 14:14
                                            Ja czy gospodarz dzisiejszego lunchu ?? ;PPP
                                            • ka_27 mhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm 11.07.03, 14:17
                                              Gospodarz dzisiejszego poranka i południa na plaży :-))

A właśnie? Gdzie ON się podział?????
                                              • kwasna_cytryna Re: mhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm 11.07.03, 14:18
                                                Zninął .. martwi mnie to.. czy mu się cos nie stało ????
                                                • ka_27 mhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm 11.07.03, 14:24
                                                  W piasku zagrzęznął?? :-P
                                                  • kwasna_cytryna Re: mhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm 11.07.03, 14:26
                                                    A może się zatruł ??? W końcu niewidomo skad ten wózek przytoczyli :PP
                                                  • ka_27 mhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm 11.07.03, 14:33
                                                    Tam leży łopatka, chodź, poszukamy go :-P
                                                  • kwasna_cytryna Re: mhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm 11.07.03, 14:36
                                                    Wykopaliska???? Czyzby go już pochowali ???? Biedaczek ....
                                                  • ka_27 mhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm 11.07.03, 14:37
                                                    Zobaczmy :-P
                                                  • timit Re: mhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm 11.07.03, 14:38
                                                    ruchome piaski co?? juz jestem, poszedlem szukac lyzeczki do sorbetu;>
                                                  • ka_27 mhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm 11.07.03, 14:40
                                                    Nareszcie! Bo już sie martwiliśmy o Ciebie :-P
                                                  • kwasna_cytryna Re: mhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm 11.07.03, 14:43
                                                    oj ruchome, ruchome, nie wiedziałam tylko ze tak szybko moga się
                                                    przemieszczać.... znaczy ka miał racje proponujac wykopaliska ;P
                                                  • ka_27 mhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm 11.07.03, 23:51
                                                    Jak się pogrzebie w piasku na plaży,
                                                    to może skarb wielki jakiś się nadarzy :-)))
          • ka_27 Przed-weekendowe, piątkowe ... 11.07.03, 11:48
            Ale pyszności na plaży :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka