Gość: suri IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.03, 09:55 nie inaczej! rybe na stol rzucam, i cos do popicia, to przeciez wigilia mojego wyjazdu nad morze wiec dzien dobry czesc i czolem dla wszystkich co juz na plazy:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalgar Re: wigilia 15.07.03, 10:06 rybę? oo fajnie, nie ma to jak dobra ryba z rana:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: wigilia 15.07.03, 10:23 to zależy, bo ja ten przykład bardzo sympatyzuję z gotowanym karpiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: wigilia 15.07.03, 10:26 nie stać mnie na takie poświęcenie za to łosoś wędz ! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: wigilia 15.07.03, 10:37 aha, a do tego taka natenprzykład sórówka z młodej kapusty... i frytki... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: wigilia 15.07.03, 10:38 czarnajagoda napisała: > aha, a do tego taka natenprzykład surówka z młodej kapusty... i frytki... i kieliczek białego wina... to tak miało być ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: wigilia 15.07.03, 10:40 kieliszek?! zaniepokoiła się Pierans brokuły z migdałami mogą być też Frytki OK Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: wigilia 15.07.03, 10:49 e, to też, ja liczę na głowę, a nie w ogóle (tzn ta lampka/szklanka to wielokrotnego napełniania jest z rzeczonej beczułki - bo ci się na karafki czy bukłaczki będziem rozdrabniać) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: wigilia 15.07.03, 10:50 uff, uspokoiłaś mnie, bo się nieźle przelękłam! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: wigilia 15.07.03, 10:54 no to danie główne już mamy, czas pomyśleć o przystawkach i deserach... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: wigilia 15.07.03, 11:26 o a co to za ciasteczka i czy martini do nich słodkie pasuje, czy raczej półwytrawne??? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: wigilia 15.07.03, 11:27 pólwytrawne, a ciasteczka dobre, nie za słodkie, lecz w sam raz Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: wigilia 15.07.03, 11:41 a to pewnie równie dobre jak natenprzykład rożki orzechowe z orzechów włoskich... do nich tez bym podała, jeśli nie kawę, to półwytrawne, czerwone martini... Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: wigilia 15.07.03, 12:18 o to to, niedaleko pada orzech włoski od pistacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: wigilia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.03, 10:57 pozwole sobie sie wtracic, niczym moderator wkrocze - na deser co tylko sobie zyczycie, a co. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: wigilia 15.07.03, 11:22 aha, ale zaproponować coś w końcu można, nie??? natenprzykład ciasteczko jogurtowe i mała czarna, albo mus owocowy... albo natenprzykład ptyś, tyż do kawy... a jak ktoś bardzo nie chce słodkiego, to tylko dobre kapucino, z ekspresu a nie z proszko ofkoz... Odpowiedz Link Zgłoś