Dodaj do ulubionych

moja dziewczyna sie puszcza

IP: 10.1.121.* 31.07.01, 18:47

Wyprosila zgode na samotny wyjazd z kolezankami na kilka dni. Dowiedzialem sie jednak, ze dziewczyny, z
ktorymi miala wyjechac, byly zupelnie gdzies indziej.
Macie jakis pomysl na taka sytuacje?
Obserwuj wątek
    • Gość: Larry Re: moja dziewczyna sie puszcza IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 31.07.01, 19:08
      Rzuciła cie
    • Gość: Maciek S Re: moja dziewczyna sie puszcza IP: *.amdahl.com 31.07.01, 19:59
      Gość portalu: maksio napisał(a):

>
      > Wyprosila zgode na samotny wyjazd z kolezankami na kilka dni. Dowiedzialem sie
      > jednak, ze dziewczyny, z
      > ktorymi miala wyjechac, byly zupelnie gdzies indziej.
      > Macie jakis pomysl na taka sytuacje?

Zgode? To Wy dajecie sobie jakies zgody? Najgorzej to ograniczac sie wzajemnie. Albo jest zaufanie albo go nie ma.

Pewien jestes? Upewnij sie jeszcze raz i jesli to prawda to zgub kontakt z nia :) To dalej nie ma sensu. Nic sie nie da naprawic a niesmak pozostanie chocbyscie probowali nie wiem co. Jesli Cie ten fakt dreczy (a powinien bo chodzi nie koniecznie o innego faceta, lecz o fakt samego oszustwa - sprawa zaufania) to daj sobie spokoj i wyluzuj sie. Na swiecie sa tysiace innych mozliwosci a babranie sie w czyms takim... po co?

Jak bedzie chciala to sie odezwie... moze nawet cos wyjasni... Chcesz jednak tego sluchac? E tam... zycie jest za krotkie.

Trzymaj sie

P.S> Jesli to bylo rzeczywiscie swinstwo to powiem Ci ze "zabawe" mozna zrobic podrywajac bliska kolezanke albo siostre. Jednak nie obiecuj za wiele bo szkoda tych osobek i nie powinny placic za czyjes zachowania. To tylko tak na marginesie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka