30.07.03, 15:30
był na wszystkich spotkaniach plażowych?
mniemam że Piotr, ale czy ktoś jeszcze?
Obserwuj wątek
    • oxycort Re: kto z was 30.07.03, 15:33
      Ja, ja nie byłem na wszystkich!
      ~~
      ox
      • aniela Re: kto z was 30.07.03, 15:35
        ja tez, ja tez!
        • ka_27 kto z was 30.07.03, 15:37
          Ja również nie byłem :-)
          • oxycort Re: kto z was 30.07.03, 15:40
            A ile razy nie byłeś na wszystkich?
            ~~
            ox
            • nioszka Re: kto z was 30.07.03, 15:41
              pytanie równie trudne jak wczorajszy hangman...
              • ka_27 kto z was 30.07.03, 15:42
                Dlatego napisałem: nie byłem :-)
              • oxycort Re: kto z was 30.07.03, 15:45
                E-e, pytanie nie jest ani trudne, ani tendencyjne. Z resztą hangman trudny też
                nie był, tylko hasło można było łatwo zapomnieć. No i trudno!
                ~~
                ox
                • nioszka Re: kto z was 30.07.03, 15:47
                  znaczy gryzę sie trochę jak ja was wszystkich poznam w tym Molierze(jak tam
                  dotrę of cors)
                  • czarnajagoda Re: kto z was 30.07.03, 15:51
                    ja poznałam bez większych problemów... chociaż byłam szczęśliwą nieposiadaczką
                    zdjęć... a może właśnie dlatego... bo jedna szczęśliwa posiadaczka miała
                    problemy - właśnie dlatego, że wyobrażała sobie, że ludzie powinni być podobni
                    do siebie ze zdjęć ;))
                    • nioszka Re: kto z was 30.07.03, 15:55
                      aha takie rozczarowania bywają bolesne czasami
                      ale Jagódko jeśli można-to jak ich rozpoznałaś? test jakis był?
                      • piotr_c Re: kto z was 30.07.03, 16:04
                        Oczywiście że test był:) Jak tyko weszła to zaraz było pytanie od zebranej
                        gromadki "a kto jest kim" . Ciebie też to czeka :)))))
                      • czarnajagoda Re: kto z was 30.07.03, 16:06
                        natenprzykład Piotra Opokę rozpoznałam po tym, że słowa dotrzymał, Basię po
                        tym, że jej ,koleżanka powiedziała, że jej nnie znam, Tato - jadyny niesadysta
                        w gronie sam mi się przdstawił, MMPMa poznałam kobieca intuicją połączoną z
                        odrobiną logiki, Oxa po podpowidziach, Anielę takoż (tudzież po
                        chartakterystycznym bląd - to nie jest ortografik, jakby ktoś chciał się
                        czepiać - warkoczu, który ostatnimi czasy sobie amputowała)... na ile mnie
                        pamięć nie myli, wymieniłam wszystkich... bo jak Misiania weszła, to ktoś (nie
                        pamiętam już kto powiedział: o, Misiania)
                        • oxycort Re: kto z was 30.07.03, 16:16
                          Yhy, z kolei CzarnaJagutka dała się po owocach poznać wszystkim zebranym.
                          ~~
                          ox
                        • nioszka Re: kto z was 30.07.03, 16:16
                          aha no to już sie sposobię do egzaminu, ale nas tam chyba więcej nowych będzie?
                          (oby tylko wszystko poszło po mojej myśli i wyjazd się uskutecnił...)
                          • kwiat_paproci Re: kto z was 30.07.03, 16:35
                            mam ten sam problem:Jak ja was poznam???Będę się musiała kierować moją
                            zwodniczą intuicją i pewnie w połowie wieczoru zorientuje się,że przysiadłam
                            się do nie tych ludzi ,co trzeba...
                            • czarnajagoda Re: kto z was 30.07.03, 16:36
                              a nene, ja na wstępie zapytałam czy dobrze trafiłam...
                              • nioszka Re: kto z was 30.07.03, 16:39
                                aha hasło Plaża odzew???????
                                • czarnajagoda Re: kto z was 30.07.03, 16:41
                                  e, podeszłam do barmana/kelnera i zapytałam go dzie mam szukać, a tam już była
                                  plaża - znaczy się na fototapecie... ale i tak początkowo tego nie zauważyłam,
                                  bo patrezyłam na ludzi tam siedzących coby się przkonać którzy bardziej na
                                  plażowiczó wyglądają, bo dwie grupki tam siedizały i chciałam do właściwej
                                  trafić...
                                  • nioszka Re: kto z was 30.07.03, 16:49
                                    a im wcześniej się bedzie tym lepiej chyba(znaczy mniej osób do zgadywania
                                    będzie)
                                    • czarnajagoda Re: kto z was 30.07.03, 16:51
                                      no, niekoniecznie, ja byłam przed Anielą a i tak musiałam zgadywać kto właśnie
                                      wszedł...
                                    • piotr_c Re: kto z was 30.07.03, 16:52
                                      Prawidłowo kombinujesz. Choć na pierwszym spotkaniu byłem pierwszy a i tak
                                      Chris wziął mnie za kelnera :)))))
                                      • pierans Re: kto z was 30.07.03, 16:53
                                        miałeś muszkę?
                                        • piotr_c Re: kto z was 30.07.03, 16:58
                                          Nie , ale stałem w wejsciu zastanawiając sie kto z idących ulicą Piwną będzie
                                          Fuego,Nantą, Pablosem i Chrisem. I jak stanął obok mnie pewien obywatel i
                                          zaczłą sie czujnie rozgladać po sali ,to mu się przedstawiłem, a on na to
                                          zaczął dopytywać się : że tu jest zarezerwowany stolik na spotkanie itd :)) Ale
                                          po chwili wyjaśniło się kto jest kto. A Pablosa z dziewczynami raczej by się
                                          nie dało pomylić.
                                          • aniela Re: kto z was 30.07.03, 18:10
                                            yhyh co za nicki pablos, nanta, fuego, chris. kto je dzis pamieta? wszyscy sie
                                            na towarzyski przeniesieli? ;)) (hyyh chrisa dawno nie mizialam pogrzebaczem
                                            za uszkiem)
                                      • edzioszka Re: kto z was 30.07.03, 16:54
                                        a ja nie byłam na żadnym, może za rok...;)
                                        • kwiat_paproci Re: kto z was 31.07.03, 08:45
                                          ja już mam strategię na spotkanie:po prostu wejdę zamaszystym krokiem i już od
                                          razu będę lukać;-),przy którym stoliku siedzi najbardziej w porzo zdizajnowane
                                          towarzycho i od razu będę wiedziała,że to nie wy;-)
                                          • kwiat_paproci Re: kto z was 31.07.03, 08:46
                                            dobra,tylko żartowałam:-)
                                            • edzioszka Re: kto z was 31.07.03, 08:47
                                              nie wiem, czy mam ochotkę to sprawdzać, taka randka w ciemno kończy się zwykle
                                              palpitacją serducha...;)
                                              • oxycort Re: kto z was 31.07.03, 08:52
                                                Ale kombinujecie dziewuchy... A wystarczy spytać "dzie antresola?" i popatrzyć
                                                sobie na nas z ukrycia i wtedy decydować czy się ujawniacie, czy ewakuujecie.
                                                Ewentualnie zawsze mozna zastosować wariant ala "pan z teczką" :)
                                                ~~
                                                ox
                                                • kwiat_paproci Re: kto z was 31.07.03, 09:02
                                                  możesz cos więcej opowiedzieć o wariancie "pan z teczką"???
                                                  • edzioszka Re: kto z was 31.07.03, 09:07
                                                    znacznie ciekawsza jest opcja pan z różą w zębach pojękujący niczym Reksio,
                                                    którego zapomniałam nakarmić <oczywiście Reksia nie pana>...;)
                                                  • oxycort Re: kto z was 31.07.03, 09:14
                                                    Pan z teczką, to gwiazda drugiego bodaj spotkania, persona owiana mgłą
                                                    tajemnicy i brana początkowo za Tatę. Oto bowiem zjawił się z Nienacka poważnie
                                                    wyglądający jegomość (z teczką), jak na komendę ściągając wzrok wszystkich już
                                                    zebranych, czekających usilnie na Tatę. Pan z teczką stanął w progu przywitał
                                                    się głośno, następnie pożyczył wszystkim miłej zabawy, odwrocił się na pięcie i
                                                    zniknał. Wszystko trwało może dwie sekundy...
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • nioszka Re: kto z was 31.07.03, 09:26
                                                    aha i pozostawił was w szoku i zaskoczeniu?
                                                  • oxycort Re: kto z was 31.07.03, 09:38
                                                    Znaczy wszyscy byli zaskoczeni, oprócz mnie. Ja byłem zafascynowany :)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • nioszka Re: kto z was 31.07.03, 09:40
                                                    panem czy jego teczką?
                                                  • oxycort Re: kto z was 31.07.03, 09:43
                                                    Sytuacją. Surrealizm w czystj postaci :)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • kwiat_paproci Re: kto z was 31.07.03, 09:26
                                                    w moim przypadku wariant pan z teczką raczej nie przejdzie;-)
                                                  • oxycort Re: kto z was 31.07.03, 09:36
                                                    Myśle, że słusznych rozmiarów torebka też byłaby dopuszczalna ;)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • pierans Re: kto z was 31.07.03, 09:43
                                                    ewentualnie podróżny worek i butelki coli dwie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka