nioszka 30.07.03, 15:30 był na wszystkich spotkaniach plażowych? mniemam że Piotr, ale czy ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nioszka Re: kto z was 30.07.03, 15:41 pytanie równie trudne jak wczorajszy hangman... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: kto z was 30.07.03, 15:45 E-e, pytanie nie jest ani trudne, ani tendencyjne. Z resztą hangman trudny też nie był, tylko hasło można było łatwo zapomnieć. No i trudno! ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: kto z was 30.07.03, 15:47 znaczy gryzę sie trochę jak ja was wszystkich poznam w tym Molierze(jak tam dotrę of cors) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: kto z was 30.07.03, 15:51 ja poznałam bez większych problemów... chociaż byłam szczęśliwą nieposiadaczką zdjęć... a może właśnie dlatego... bo jedna szczęśliwa posiadaczka miała problemy - właśnie dlatego, że wyobrażała sobie, że ludzie powinni być podobni do siebie ze zdjęć ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: kto z was 30.07.03, 15:55 aha takie rozczarowania bywają bolesne czasami ale Jagódko jeśli można-to jak ich rozpoznałaś? test jakis był? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: kto z was 30.07.03, 16:04 Oczywiście że test był:) Jak tyko weszła to zaraz było pytanie od zebranej gromadki "a kto jest kim" . Ciebie też to czeka :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: kto z was 30.07.03, 16:06 natenprzykład Piotra Opokę rozpoznałam po tym, że słowa dotrzymał, Basię po tym, że jej ,koleżanka powiedziała, że jej nnie znam, Tato - jadyny niesadysta w gronie sam mi się przdstawił, MMPMa poznałam kobieca intuicją połączoną z odrobiną logiki, Oxa po podpowidziach, Anielę takoż (tudzież po chartakterystycznym bląd - to nie jest ortografik, jakby ktoś chciał się czepiać - warkoczu, który ostatnimi czasy sobie amputowała)... na ile mnie pamięć nie myli, wymieniłam wszystkich... bo jak Misiania weszła, to ktoś (nie pamiętam już kto powiedział: o, Misiania) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: kto z was 30.07.03, 16:16 Yhy, z kolei CzarnaJagutka dała się po owocach poznać wszystkim zebranym. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: kto z was 30.07.03, 16:16 aha no to już sie sposobię do egzaminu, ale nas tam chyba więcej nowych będzie? (oby tylko wszystko poszło po mojej myśli i wyjazd się uskutecnił...) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: kto z was 30.07.03, 16:35 mam ten sam problem:Jak ja was poznam???Będę się musiała kierować moją zwodniczą intuicją i pewnie w połowie wieczoru zorientuje się,że przysiadłam się do nie tych ludzi ,co trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: kto z was 30.07.03, 16:36 a nene, ja na wstępie zapytałam czy dobrze trafiłam... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: kto z was 30.07.03, 16:41 e, podeszłam do barmana/kelnera i zapytałam go dzie mam szukać, a tam już była plaża - znaczy się na fototapecie... ale i tak początkowo tego nie zauważyłam, bo patrezyłam na ludzi tam siedzących coby się przkonać którzy bardziej na plażowiczó wyglądają, bo dwie grupki tam siedizały i chciałam do właściwej trafić... Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: kto z was 30.07.03, 16:49 a im wcześniej się bedzie tym lepiej chyba(znaczy mniej osób do zgadywania będzie) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: kto z was 30.07.03, 16:51 no, niekoniecznie, ja byłam przed Anielą a i tak musiałam zgadywać kto właśnie wszedł... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: kto z was 30.07.03, 16:52 Prawidłowo kombinujesz. Choć na pierwszym spotkaniu byłem pierwszy a i tak Chris wziął mnie za kelnera :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: kto z was 30.07.03, 16:58 Nie , ale stałem w wejsciu zastanawiając sie kto z idących ulicą Piwną będzie Fuego,Nantą, Pablosem i Chrisem. I jak stanął obok mnie pewien obywatel i zaczłą sie czujnie rozgladać po sali ,to mu się przedstawiłem, a on na to zaczął dopytywać się : że tu jest zarezerwowany stolik na spotkanie itd :)) Ale po chwili wyjaśniło się kto jest kto. A Pablosa z dziewczynami raczej by się nie dało pomylić. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: kto z was 30.07.03, 18:10 yhyh co za nicki pablos, nanta, fuego, chris. kto je dzis pamieta? wszyscy sie na towarzyski przeniesieli? ;)) (hyyh chrisa dawno nie mizialam pogrzebaczem za uszkiem) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: kto z was 30.07.03, 16:54 a ja nie byłam na żadnym, może za rok...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: kto z was 31.07.03, 08:45 ja już mam strategię na spotkanie:po prostu wejdę zamaszystym krokiem i już od razu będę lukać;-),przy którym stoliku siedzi najbardziej w porzo zdizajnowane towarzycho i od razu będę wiedziała,że to nie wy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: kto z was 31.07.03, 08:47 nie wiem, czy mam ochotkę to sprawdzać, taka randka w ciemno kończy się zwykle palpitacją serducha...;) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: kto z was 31.07.03, 08:52 Ale kombinujecie dziewuchy... A wystarczy spytać "dzie antresola?" i popatrzyć sobie na nas z ukrycia i wtedy decydować czy się ujawniacie, czy ewakuujecie. Ewentualnie zawsze mozna zastosować wariant ala "pan z teczką" :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: kto z was 31.07.03, 09:02 możesz cos więcej opowiedzieć o wariancie "pan z teczką"??? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: kto z was 31.07.03, 09:07 znacznie ciekawsza jest opcja pan z różą w zębach pojękujący niczym Reksio, którego zapomniałam nakarmić <oczywiście Reksia nie pana>...;) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: kto z was 31.07.03, 09:14 Pan z teczką, to gwiazda drugiego bodaj spotkania, persona owiana mgłą tajemnicy i brana początkowo za Tatę. Oto bowiem zjawił się z Nienacka poważnie wyglądający jegomość (z teczką), jak na komendę ściągając wzrok wszystkich już zebranych, czekających usilnie na Tatę. Pan z teczką stanął w progu przywitał się głośno, następnie pożyczył wszystkim miłej zabawy, odwrocił się na pięcie i zniknał. Wszystko trwało może dwie sekundy... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: kto z was 31.07.03, 09:26 aha i pozostawił was w szoku i zaskoczeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: kto z was 31.07.03, 09:38 Znaczy wszyscy byli zaskoczeni, oprócz mnie. Ja byłem zafascynowany :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: kto z was 31.07.03, 09:43 Sytuacją. Surrealizm w czystj postaci :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: kto z was 31.07.03, 09:26 w moim przypadku wariant pan z teczką raczej nie przejdzie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: kto z was 31.07.03, 09:36 Myśle, że słusznych rozmiarów torebka też byłaby dopuszczalna ;) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: kto z was 31.07.03, 09:43 ewentualnie podróżny worek i butelki coli dwie Odpowiedz Link Zgłoś