grooszek 06.08.03, 14:38 bo mam piasek w oczach... znow ktos mi sypnal... dobra, juz stad ide... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela Re: Tak tylko, chyba na temat 06.08.03, 14:42 yhyh. po czyich sladachs szedles? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzioszka Re: Tak tylko, chyba na temat IP: *.acn.waw.pl 06.08.03, 14:44 ślady na piasku...;) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Tak tylko, chyba na temat 06.08.03, 14:45 Jak bulterier - po zapachu... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Tak tylko, chyba na temat 06.08.03, 14:47 angel innocent wyczules w powietrzu moze? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Tak tylko, chyba na temat 06.08.03, 14:49 prowadziła go gwiazda na wschodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Tak tylko, chyba na temat 06.08.03, 14:50 aniela napisała: > angel innocent wyczules w powietrzu moze? Ze co? To dla mnie nie-ojczysty jezyk. Ale chyba tak, pachne niewinnoscia, i jestem aniolem (bez skrzydel - pneumatycznych;)) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzioszka Re: Tak tylko, chyba na temat IP: *.acn.waw.pl 06.08.03, 14:48 widziałam Cie chyba na 20/30 ale może mam omamy jakie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Tak tylko, chyba na temat 06.08.03, 14:49 Gość portalu: edzioszka napisał(a): > widziałam Cie chyba na 20/30 ale może mam omamy jakie...;) moze nie masz... Chyba nie... A moze tez masz piasek w oczach? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Tak tylko, chyba na temat 06.08.03, 14:55 aniela napisała: > znaczy jednak pokochales. nie rozumiem. co lub kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Tak tylko, chyba na temat 06.08.03, 15:00 aniela napisała: > piasek. Kocham od dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Tak tylko, chyba na temat 06.08.03, 15:10 Grooszek, sypiesz ten piasek, sypiesz, w budowniczego się bawisz? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Tak tylko, chyba na temat 06.08.03, 15:11 ka_27 napisał: > Grooszek, > > sypiesz ten piasek, sypiesz, > w budowniczego się bawisz? :-) tak tylko przesypuje z reki do reki. Co zlego to nie ja, to wiatr... Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Tak tylko, chyba na temat 06.08.03, 15:14 aniela napisała: > zasiales ten wiatr moze? Tak, czekam teraz na burze, bo atmosfera dla mnie zbyt duszna jest (tu gdzie jestem, oczywiscie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzioszka Re: Tak tylko, chyba na temat IP: *.acn.waw.pl 06.08.03, 15:24 grooszek napisał: > aniela napisała: > > > zasiales ten wiatr moze? > > > Tak, czekam teraz na burze, bo atmosfera dla mnie zbyt duszna jest (tu gdzie > jestem, oczywiscie). może byc w szklance wody? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Tak tylko, chyba na temat 06.08.03, 15:25 Grooszek, a już myślałem, ze Ty zamek będziesz budował :-P Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Tak tylko, chyba na temat 06.08.03, 15:26 ka_27 napisał: > Grooszek, > > a już myślałem, ze Ty zamek będziesz budował :-P Zamki na piasku Gdy pelno w szkle ... A ja abstynent konsekwentnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Tak tylko, chyba na temat 06.08.03, 15:25 Gość portalu: edzioszka napisał(a): > grooszek napisał: > > > aniela napisała: > > > > > zasiales ten wiatr moze? > > > > > > Tak, czekam teraz na burze, bo atmosfera dla mnie zbyt duszna jest (tu gdz > ie > > jestem, oczywiscie). > > może byc w szklance wody? Nie bardzo. Przecie nie zmieszcze tam potem glowy, by swiezego powietrza lyknac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzioszka Re: Tak tylko, chyba na temat IP: *.acn.waw.pl 06.08.03, 15:27 mozna rozbic szklanke i co trza sie wydostanie...i może nawet wina łyk...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzioszka Re: Tak tylko, chyba na temat IP: *.acn.waw.pl 06.08.03, 15:30 nikomu sie jeszcze nie udało pochwycic i usidlic wiatru, wcisnąc w sztywne struktury, zniewolić...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Tak tylko, chyba na temat 06.08.03, 15:30 Grooszek :-) Jakie pełne???? Przecież Ty dziś nic nie przyniosłeś! :-P Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Tak tylko, chyba na temat 06.08.03, 15:30 Gość portalu: edzioszka napisał(a): > mozna rozbic szklanke i co trza sie wydostanie...i może nawet wina łyk...;) Dzizas krajst - byl naprawde superstar z tymi swoimi przemianami. Ja tak niestety nie umiem. A burza w szklance wina? Kto to widzial... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Tak tylko, chyba na temat 06.08.03, 15:35 Jak wino jest jak bełt, to i burza w tej szklance ... :-P Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Tak tylko, chyba na temat 06.08.03, 15:40 ka_27 napisał: > Jak wino jest jak bełt, to i burza w tej szklance ... :-P Jak wino jest jak belt, to bedzie belt - i po burzy:)). Chyba,ze ktos sie nie schowa... sorry, zbaczamy z tematu. Aha, Ka, dziekuje za gratulacje. Z piwa tez sie nie chce wykrecic, ale ostatnio mnie moda na wstrzemiezliwosc dopadla:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Tak tylko, chyba na temat 06.08.03, 15:43 Ale i tak Cię znów jutro obudzę, żebyś mógł po-pukac o wiadomej godzinie, wiadomo gdzie :-)))) I pamiętaj, że Ty to nie wielbłąd! :-P Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Tak tylko, chyba na temat 06.08.03, 15:49 ka_27 napisał: > Ale i tak Cię znów jutro obudzę, > żebyś mógł po-pukac o wiadomej godzinie, > wiadomo gdzie :-)))) > > I pamiętaj, że Ty to nie wielbłąd! :-P Pamietam, pamietam, mecze sie oranzada:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Tak tylko, chyba na temat 06.08.03, 15:51 Grooszek :-) Oranżada dobra, ale piwko lepsze :-))) Aha, potrafisz zrobić jakiś extra deser? Budzona ma ochotę po spaghetti :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Tak tylko, chyba na temat 06.08.03, 15:55 ka_27 napisał: > Grooszek :-) > > Oranżada dobra, ale piwko lepsze :-))) > > Aha, potrafisz zrobić jakiś extra deser? > > Budzona ma ochotę po spaghetti :-))) Zaraz pojde i cos wymysle. Moze lody waniliowe z truskawkami? Taaaak, to chyba bedzie to:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Tak tylko, chyba na temat 06.08.03, 15:57 Grooszek :-) Lody waniliowe, ale z prawdziwymi truskawkami :-) Chyba nie muszę Ci mówić, jak się powinno jeść? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Tak tylko, chyba na temat 06.08.03, 15:59 ka_27 napisał: > Grooszek :-) > > Lody waniliowe, ale z prawdziwymi truskawkami :-) > Chyba nie muszę Ci mówić, jak się powinno jeść? :-P Nie, nie musisz. Mamy to opanowane do perfekcji;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Tak tylko, chyba na temat 06.08.03, 16:01 Grooszek, no, ja myślę :-) I tak się zorientuję po budzonej :-))) Odpowiedz Link Zgłoś