misiania 11.08.03, 20:24 jak to zwykle bywa w pierwszy dzień po urlopie już o 20:23 udało mi się zakończyć pracę. pozdrawiam tych, co są na urlopach, wrrrrrrrrr! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela Re: Po urlopie 11.08.03, 20:25 aha urlopy nie sa modne w tym sezonie, wiec sie nie urlopuje. zlorzecze sobie po cichu tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Po urlopie 11.08.03, 20:27 yhy. potwierdzam. od 11. sierpnia br. urlopy są passe. należy ich unikać. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Po urlopie 11.08.03, 20:28 slyszalam ze ani w paryzu, ani w mediolanie ani nawet w zacofanym nowym jorku urlopy nie sa dobrze widziane. zamiast urlopow nosimy bialy len. do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Po urlopie 12.08.03, 08:55 a co z tym lnem robisz w parcy??? przędziesz, czy tkasz??? bo ja to chyba zupełnie niemodna jestem - ani urlopu, ani lnyu białego ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Po urlopie 12.08.03, 08:56 ja mam len beżowy, ale nie wiem czy się jako modny liczy Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Po urlopie 12.08.03, 09:09 aha bezowy tez mam. Ale bialy mam dopiero od tego sezonu wiec mnie bardziej cieszy. ale oba odhaczam po stronie modne. po drugiej stronie niz urlopy Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Po urlopie 12.08.03, 09:11 Ja mysle ze chodzilo Anielci o bialego lenia a nie o bialy len. Ale ja nie ma polskich liter, büüüüü. Czesc Niedzwiedzico Szara. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Po urlopie 12.08.03, 09:12 Witaj Brezly, ale jak wrócisz, to będziesz miał polskie litery, ale za to niemieckich będzie jak na lekarstwo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Po urlopie 12.08.03, 09:15 Zolw krazyl w kolko i w kolko. Problemy sadownictwa polskiego. Etc. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Po urlopie 12.08.03, 09:23 brezly napisał: > Zolw krazyl w kolko i w kolko. Problemy sadownictwa > polskiego. Etc. aha, znam to... potrzebowałam coś kiedyś napisać na temat psychiatrii sądowej i szukałam gdzieś, gdzie nie było polskiich liter... więc jak wpisałam psychiatria+sadowa to mi wyszukała wszystkie zakłady psychiatryczne na ulicy sadowej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Po urlopie 12.08.03, 09:27 czarnajagoda napisała: > brezly napisał: > > > Zolw krazyl w kolko i w kolko. Problemy sadownictwa > > polskiego. Etc. > aha, znam to... potrzebowałam coś kiedyś napisać na temat > psychiatrii sądowej i szukałam gdzieś, gdzie nie było > polskiich liter... więc jak wpisałam psychiatria+sadowa > to mi wyszukała wszystkie zakłady psychiatryczne na ulicy > sadowej ;)) Durny Gugiel to ma 'c' i 'c' za osobne litery, tuman jeden. Nawiasem mowiac wklep zamiast www.google.com - www.goole.com. To sie nazywa zmysl handlowy! BreslY - wieczny literowkowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Po urlopie 12.08.03, 09:15 leń (przez n z kreską) ma tylko rozmiary, nie ma kolorow :) Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Po urlopie 12.08.03, 09:17 mój to chyba ze 2 metry ma albo i więcej i waży z tonę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Po urlopie 12.08.03, 09:18 aha ciur znaczy nie ma z nim zadnych szans. nie ta kategoria wagowa? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Po urlopie 12.08.03, 09:19 Brezly, ale nidlugo wrocisz do macierzy? I bedziesz mogl pisac, uzywajac polskich liter? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Po urlopie 12.08.03, 09:23 Zalezy jak sie 'niedlugo' zdefiniuje :-). Ale na jesieni winienem odwiedzic Piastowski Wroclaw. Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Po urlopie 12.08.03, 09:22 ciur to przy nium wymoczek, ale wredny ;) a ja biedna miotam się pomiędzy nimi Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Po urlopie 12.08.03, 09:24 maga34 napisała: > ciur to przy nium wymoczek, ale wredny ;) Typ wredniaka zawinklowca? > a ja biedna miotam się pomiędzy nimi Niech obaj ida na piwo. Jescze nie spotkalem lenia, ktory by piwa nie pil. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Po urlopie 12.08.03, 09:25 znaczy musi uzyc procy (jak jeden dawidek przeciw goliatowi) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Po urlopie 12.08.03, 09:27 Brezly ! A Ty wracasz do macierzy, czy tylko ja odwiedzasz? Ale wiesz, ze Spiz jak stal, tak stoi? :-) (pisze w wersji niemieckiej, bez polskich liter) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Po urlopie 12.08.03, 09:29 Ka, wszystko kwestia horyzontu czasowego:-) Na razie na dwa pacierze do macierzy. A kacierz mam ze soba. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Po urlopie 12.08.03, 09:32 Brezly, ale horyzont czasowy zawsze mozna naciagnac :-) Wszystko zalezy od Ciebie :P A ja trzymam za slowo, tzn. jezyk :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Po urlopie - ale przed nastepnym IP: *.brucepower.com 12.08.03, 15:01 Dzien dobry, swietnie wygladasz po wakacjach. Ja wprawdzie nie urlopuje, ale dziekuje za pozdrowienia. Czesc pracy. === Odpowiedz Link Zgłoś