Dodaj do ulubionych

cicho byćcie

20.08.03, 19:30
bo mecza oglądam. zawsze jka tak pisze, to wy sie zaczynacie odzywać więc
może i tym razem sie uda :-)
Obserwuj wątek
    • aniela Re: cicho byćcie 20.08.03, 19:38
      wszyscy ogladaja mecz wiec nie moga rozmawiac
      • emusia Re: cicho byćcie 20.08.03, 19:40
        e tam taki mecz? na towarzyskich nie przeżywam. ale jak patrze jak oni sie
        wszyscy ruszaja jak muchy w smole przewracaja na co drugim kroku i podaja do
        przeciwnika to mi sie zwrocic kolacje chce. przeciez juz ja lepiej na wuefcu
        gram.
        • Gość: aniela Re: cicho byćcie IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 20:23
          aha jestes moze kibicem wisly? bo ja jestem raczej szalikowcem kolarstwa
          szosowego ;)
          • emusia Re: cicho byćcie 20.08.03, 20:27
            aha, ale wole rzucanie beretem w dal i plucie na odleglosc. najglosniejsze
            pierdzenie tez fajne jest. i lobie eszcze ujezdzanie swini i zapedzanie kaczek
            do zagrody na czas.
            • Gość: aniela Re: cicho byćcie IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 20:29
              o! i wszystkiech tych dyscyplin an jednym wuefcu sie nauczylas?
              • gitman Re: cicho byćcie 20.08.03, 20:37
                oooo kogo ja widze - normalnie wykapany budowlaniec. ;)))
              • emusia Re: cicho byćcie 20.08.03, 20:40
                aha, pedofil mnie uczyl.
              • oxycort Re: cicho byćcie 20.08.03, 20:40
                Yhyhy, pan od wuefu nie zasypiał gruszek w popiele, hyhy
                ~~
                ox
                • Gość: aniela Re: cicho byćcie IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 21:40
                  trojglosem przemowiliscie w jednej sekundzie. mowienie synchroniczne
                  • emusia Re: cicho byćcie 20.08.03, 21:45
                    bo my sa trzy osoby boskie.
                    • Gość: kanuk Re: cicho byćcie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.08.03, 21:50
                      to nowa dyscyplina olimpijska , mowienie synchroniczne. wraz z synchronicznym
                      dopingiem i lapaniem oszczepu. arrrghhh !
                      • emusia Re: cicho byćcie 20.08.03, 21:51
                        i synchronicznym zegnaniem sie.
                      • Gość: aniela Re: cicho byćcie IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 21:51
                        lapaniem kuli i młota na głowke
                        • Gość: kanuk Re: cicho byćcie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.08.03, 21:55
                          tak. a z tym zegnaniem to powaga? ja tez lece na plaze . z plazy. nie z powodu
                          plazy. po prostu jest plazowo i tyle.
                          • Gość: aniela Re: cicho byćcie IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 21:57
                            znaczy zegnasz sie z plaza moze? hyyhy to trzeba uczcic nowym watkiem ;)
                          • emusia Re: cicho byćcie 20.08.03, 21:59
                            ?????
                            bo tu sie wszyscy wkolko z wszystkii zegnaja. taka miejscowa zabawa. a zem
                            patriotka lokalna to i biore udzial w zawodach w zegnaniu.
                            • Gość: aniela Re: cicho byćcie IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 22:00
                              znakiem krzyza sie zegnaja bo lud tu pobozny
                            • oxycort Re: cicho byćcie 20.08.03, 22:01
                              Pożegnania są trędy tera. (toja pójdę odświeżyć jamę ustną)
                              ~~
                              ox
                              • Gość: aniela Re: cicho byćcie IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 22:03
                                hyyhyh wlasnie Ema z Oxym tworza zgrany pozegnaniowy team. zespolowo sie
                                zegnaja. wzajemnie hyyh ;)
                              • emusia Re: cicho byćcie 20.08.03, 22:05
                                jak bedziesz grzeczny i jak mnie starzy puszcza to w grudniu popoludniu sie ze
                                mna pozegnasz.
                                • oxycort Re: cicho byćcie 20.08.03, 22:08
                                  Ato zabezpieczyć muszę se pomadę przeciw ust pierzchaniu. Bo to ziąb już wszak.
                                  ~~
                                  ox
                                  • emusia Re: cicho byćcie 20.08.03, 22:10
                                    moge ci pozyc pomadke nivea ochronna gild shine czy jakos tak. nadaje ustom
                                    piekny zloty polysk.
                                  • Gość: aniela Re: cicho byćcie IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 22:10
                                    yhy. i cos na opryszczke. bo niewygodnie Ci bedzie na aerobiku w kasku
                                    • oxycort Re: cicho byćcie 20.08.03, 22:14
                                      Aha, co byś mi poleciła konkretnie?
                                      ~~
                                      ox
                                      • Gość: aniela Re: cicho byćcie IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 22:19
                                        a nene ja to jak mowilam przedkladam kolarstwo szosowe nad pozegnania i inne
                                        gry zespolowe. ale moge pozyczyc Ci kask :)
                                        • oxycort Re: cicho byćcie 20.08.03, 22:33
                                          A masz takie coś ala dr Lecter może? (to wyjściowe)
                                          ~~
                                          ox
                                          • Gość: aniela Re: cicho byćcie IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 22:36
                                            yyyy nie uwazalam na tym filmie.
                                            • oxycort Re: cicho byćcie 20.08.03, 22:40
                                              No to wdzianko takie charakterystyczne... Na aerobik może nie najlepsze, ale do
                                              medytacji jak znalazł.
                                              ~~
                                              ox
                                              • Gość: aniela Re: cicho byćcie IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 22:43
                                                aha oraz do cwiczen izometrycznych.
                                              • oxycort Re: cicho byćcie 20.08.03, 22:44
                                                Ściemniasz, czy faktycznie nie kminisz?
                                                ~~
                                                ox
                                                • Gość: aniela Re: cicho byćcie IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 22:45
                                                  yhyh znaczy kminie mgliscie. jakos mi nie zapadlo w czaszke
                                                  • emusia Re: cicho byćcie 20.08.03, 22:46
                                                    czyli powoli rozkminiasz.
                                                  • Gość: aniela Re: cicho byćcie IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 22:50
                                                    no probuje obkminić
                                                  • emusia Re: cicho byćcie 20.08.03, 22:53
                                                    no. dusza poliglocka sie w tobie odzywa.
                                                  • Gość: aniela Re: cicho byćcie IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 22:55
                                                    etam, wez mi nie kmiń ;)
    • ignatz Re: cicho byćcie 20.08.03, 23:28
      znowu siatkówka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka