Gość: hela IP: *.*.*.* 31.12.01, 08:15 A moze urzadzimy sobie bal? Ktos wymysli menu sylwestrowe i ruszamy w tany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hansi Re: Bal sylwesrtowy 31.12.01, 08:27 Gość portalu: hela napisał(a): > A moze urzadzimy sobie bal? Ktos wymysli menu sylwestrowe i ruszamy w tany. hela, jak żyjesz to odpowiedz na pytanie, dzień dobry, w pracy czy w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: Bal sylwesrtowy IP: *.*.*.* 31.12.01, 08:33 Dzien Dobry w pracy! A bal na plazy - oczywiscie. Stolik mamy np. 8 osobowy. Ja i ty Hansi to juz 2. Czekamy na reszte. Co proponujesz oprocz szampana ? Na przystawke moze "paszteciki z przepiorek w papilotach" ... Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: Bal sylwesrtowy 31.12.01, 08:49 Gość portalu: hela napisał(a): > Dzien Dobry w pracy! A bal na plazy - oczywiscie. Stolik mamy np. 8 osobowy. Ja > > i ty Hansi to juz 2. Czekamy na reszte. Co proponujesz oprocz szampana ? Na > przystawke moze "paszteciki z przepiorek w papilotach" ... zaczyna sie robić tłoczno. A jakie napitki? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Bal sylwesrtowy 31.12.01, 08:54 moge sie przysiąść? dzisiaj jestem solo.... z napitków mam zimna cole ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Bal sylwesrtowy 31.12.01, 08:55 rigel napisał(a): > moge sie przysiąść? dzisiaj jestem solo.... z napitków mam zimna cole ;)))) ..skoro rigel colę to ja przyniosę cokę..;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Bal sylwesrtowy 31.12.01, 08:59 w stanie suchym, mam nadzieję.... ;))))) znaczy sie liscie.... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Bal sylwesrtowy 31.12.01, 09:02 rigel napisał(a): > w stanie suchym, mam nadzieję.... ;))))) znaczy sie liscie.... ;)))) w jakim liście ,chyba w mailu..;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Bal sylwesrtowy 31.12.01, 09:08 nie mailu.... myslalem o lisciach coki ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Bal sylwesrtowy 31.12.01, 09:10 rigel napisał(a): > nie mailu.... myslalem o lisciach coki ;))) ..rigel ,rigel...jak chcesz to odparujemy jakąś colę ale to i tak nie będą liście co najwyżej proszek ...;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Bal sylwesrtowy 31.12.01, 09:11 znaczy się ekstrat jakis? :( wole oryginal... ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Bal sylwesrtowy 31.12.01, 09:14 rigel napisał(a): > znaczy się ekstrat jakis? :( > wole oryginal... ;))))) jak się nie ma co się lubi,to się lubi co się ma...;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Bal sylwesrtowy 31.12.01, 09:17 rigel napisał(a): > nie zawsze... ;) ty pewnie wolałbyś..na zawsze..;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Bal sylwesrtowy 31.12.01, 09:18 wyczuwam albo ironie, albo mala prowokacje... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Bal sylwesrtowy 31.12.01, 09:22 rigel napisał(a): > wyczuwam albo ironie, albo mala prowokacje... ;)))) ...żeby coś dobrze wyczuć trzeba wziąć głęboki wdech..a wtedy w głowie się kręci...;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Bal sylwesrtowy 31.12.01, 09:25 no właśnie... mnie juz dawno sie zakreciło... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: Bal sylwestrowy IP: *.*.*.* 31.12.01, 08:54 Moze jeszcze ktos przyjdzie... Pijemy oczywiscie asoluta porzeczkowego i szampana. Kawior lezy na tacach z lodem. A jakie danie glowne proponujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: Bal sylwestrowy IP: *.*.*.* 31.12.01, 08:58 Cze Rigel! Witamy! Nie wiem czy wiesz, że to najlepsza knajpa w miescie i super bal. Masz krawat/muszke i frak/smoking ??? Mozesz zamawiac a la carte.. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Bal sylwestrowy 31.12.01, 08:58 Gość portalu: hela napisał(a): > Moze jeszcze ktos przyjdzie... Pijemy oczywiscie asoluta porzeczkowego i > szampana. Kawior lezy na tacach z lodem. A jakie danie glowne proponujesz? rigel na pewno życzylby sobie na główne danie, nantę,..tylko nie wiem czy panierowaną ..;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Bal sylwestrowy 31.12.01, 09:01 basia! napisał(a): > rigel na pewno życzylby sobie na główne danie, nantę,..tylko nie wiem czy > panierowaną ..;) faul.... o nieobecnych się nie rozmawia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Bal sylwestrowy 31.12.01, 09:04 rigel napisał(a): > basia! napisał(a): > > > rigel na pewno życzylby sobie na główne danie, nantę,..tylko nie wiem czy > > panierowaną ..;) > > faul.... o nieobecnych się nie rozmawia ;) przecież ja o Tobie , ani słowa nie mówiłam o tym co by nanta sobie życzyła:) > Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Bal sylwestrowy 31.12.01, 09:10 hm... ja tez nie wiem.... ;)))) a moje życzenia i tak się nie spełnią... :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Bal sylwestrowy 31.12.01, 09:12 rigel napisał(a): > hm... ja tez nie wiem.... ;)))) > a moje życzenia i tak się nie spełnią... :((((( nie mogę patrzeć jak usychasz bez nanty ,..trzeba Cię czymś podlać, absolut będzie jak znalazł;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Bal sylwestrowy 31.12.01, 09:14 wole usychac na trzeźwo.... ;))) ale jak chcesz, to podlewaj sobie, na zdrowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Bal sylwestrowy 31.12.01, 09:16 rigel napisał(a): > wole usychac na trzeźwo.... ;))) ale jak chcesz, to podlewaj sobie, na > zdrowie ;) jaki skromny...jak to było.."zdrowie wasze ,w gardła nasze.." to na zdrowie!;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Bal sylwestrowy 31.12.01, 09:18 rigel napisał(a): > może na drugą nóżkę? ;)))) ..nibnóżkę..tych więcej niż dwie..;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Bal sylwestrowy 31.12.01, 09:19 tylko nie mów, że jestes ameba ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Bal sylwestrowy 31.12.01, 09:23 rigel napisał(a): > tylko nie mów, że jestes ameba ;))))))) tylko dwie literki się zgadzają;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Bal sylwestrowy 31.12.01, 09:25 basia! napisał(a): > tylko dwie literki się zgadzają;) pozwol, ze zgadne: ..."be" ..? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Bal sylwestrowy 31.12.01, 09:29 rigel napisał(a): > basia! napisał(a): > > > tylko dwie literki się zgadzają;) > > pozwol, ze zgadne: ..."be" ..? :))) brawo ...zgadłeś ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: Bal sylwestrowy IP: *.*.*.* 31.12.01, 09:05 Zapomnialam ze ja nie lubie ani szampana ani kawioru. Zostal mi sie ino absolut... :-) A "kto tak pieknie gra ... to.." ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: Bal sylwestrowy IP: *.*.*.* 31.12.01, 09:07 Chyba opije sie dzisiaj "na smutno". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: Bal sylwestrowy IP: *.*.*.* 31.12.01, 09:15 Bo to bardziej interesujaco! Porzucam zlosliwosci i ciety jezyk na rzecz lagodnego smutku. Wy faceci to lubicie... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Bal sylwestrowy 31.12.01, 09:16 i co? oczekujesz kogos, kto Cie pocieszy w smutku? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: Bal sylwestrowy IP: *.*.*.* 31.12.01, 09:21 Cos Ty ! To by wszystko popsulo ! Do smutku pasuje tylko samotnosc. Taaaak.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: Bal sylwestrowy IP: *.*.*.* 31.12.01, 09:23 No to jeszcze po jednym, bo "jak stoi to sie chce.." Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Bal sylwestrowy 31.12.01, 09:26 Gość portalu: hela napisał(a): > Do smutku pasuje tylko samotnosc. Taaaak.... ... samotność we dwoje? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: Bal sylwestrowy IP: *.*.*.* 31.12.01, 09:30 Rigel, Ty tylko o jednym... Popatrz bardziej globalnie i transcendentalnie. Wszyscy ze wszystkimi, na calym swiecie, lacza sie w walce o pokój na planecie Ziemi.;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: Bal sylwestrowy IP: *.*.*.* 31.12.01, 09:31 Hi, hi, hiii, hii, - ale sie opilam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: Gdzie jest Hansi... IP: *.*.*.* 31.12.01, 09:37 Poszedles poplywac ??? Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: obecny!!!! 31.12.01, 09:39 Gość portalu: Hela napisał(a): > Poszedles poplywac ??? jestem jestem, tylko z rana zaliczyłem dywanik żeby było weselej. A tutaj widzę zabawa na całego, czy zdążycie wytrzeżwieć do 12 w nocy? Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: obecny!!!! 31.12.01, 09:42 hansi napisał(a): > jestem jestem, tylko z rana zaliczyłem dywanik żeby było weselej. A tutaj widzę > > zabawa na całego, czy zdążycie wytrzeżwieć do 12 w nocy? mi się nigdzie nie śpieszy więc na pewno zdążę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: trzezwa IP: *.*.*.* 31.12.01, 09:42 Ja, yyw.., nie, yyf.., jestem, yyyw.. wcale ywyw.. pijanaaa... Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: trzezwa 31.12.01, 09:44 Gość portalu: hela napisał(a): > Ja, yyw.., nie, yyf.., jestem, yyyw.. wcale ywyw.. pijanaaa... oops, odwieźć do domu osobiście czy zamówić kierowcę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: trzezwa IP: *.*.*.* 31.12.01, 09:46 No, co Ty !!! Zabawa dopiero sie zaczyna. To te ogorki mi troche zaszkodzily.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: tanczymy??? IP: *.*.*.* 31.12.01, 09:50 Kto mnie poprosi do tańca. ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: tanczymy??? IP: *.*.*.* 31.12.01, 09:55 Ładne rzeczy!! Wszyscy pijani leza pod stolem Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: tanczymy??? 31.12.01, 09:58 Gość portalu: hela napisał(a): > Ładne rzeczy!! Wszyscy pijani leza pod stolem a do walca moge prosić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: tanczymy??? IP: *.*.*.* 31.12.01, 10:02 Wiedenski czy angielski ? Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: tanczymy??? 31.12.01, 10:13 Gość portalu: hela napisał(a): > Wiedenski czy angielski ? no takiego, co stoi zaparkowany za rogiem Odpowiedz Link Zgłoś
hansi Re: żegnamy się? 31.12.01, 10:33 no cóż, towarzystwo się rozeszło lub leży pod stołem, więc wszystkiego najlepszego w Nowym 2002 Roku. Pa, zaklikam dopiero w przyszłym roku Odpowiedz Link Zgłoś