Dodaj do ulubionych

Postanowienia noworoczne

07.01.02, 13:56
Witam wszystkich w Nowym Roku zyczac sobie i Wam,aby byl jeszcze bardziej udany
niz ten poprzedni.
Czy wkroczyliscie w 2002rok z jakimis postanowieniami?
Obserwuj wątek
    • anka_33 Re: Postanowienia noworoczne 07.01.02, 13:59
      ja sobie postanowiłam nigdy więcej seksu grupowego....:)

pzdr.
      • !nowy Re: Postanowienia noworoczne 07.01.02, 14:11
        :-O !!!!!!!

ja tylko chciałem rzucić palenie, ale
        co to znaczy przy Ance, nie ma o czym gadać
        tym bardziej że mi się nie udało

a Tobie Aniu ??!!
        • anka_33 Re: Postanowienia noworoczne 07.01.02, 14:23
          przecież sam wiesz jak to jest z tymi postanowieniami noworocznymi.....

i nie otwieraj tak szeroko buzi :)))
          • !nowy Re: Postanowienia noworoczne 07.01.02, 14:30
            przed chwilą tak się rozkasłałem
            że właśnie postanowiłem naprawdę
            rzucić palenie
            i może pomyślę o tym..no..grupowym
            zdaje się że u Ćwiczeby jest niezła impreza..
            • anka_33 Re: Postanowienia noworoczne 07.01.02, 14:37
              pomyślę -w sensie też rzucasz ?;)))))
              • !nowy Re: Postanowienia noworoczne 07.01.02, 14:38
                zamieniam ;)
                • anka_33 Re: Postanowienia noworoczne 07.01.02, 14:58
                  postanowień nie mozna zamieniać :))))
                  pozatym przecież i tak byś nie wytrwał :))))
                  może z dwojga złego już lepiej rzucić palenie....
                  • !nowy Re: Postanowienia noworoczne 07.01.02, 15:02
                    ale dlaczego Ty rzucasz grupowy ?

może za duże były te grupy ?
                    • anka_33 Re: Postanowienia noworoczne 07.01.02, 15:17
                      może....
                      • !nowy Re: Postanowienia noworoczne 07.01.02, 15:41
                        biedna...
                        • anka_33 Re: Postanowienia noworoczne 07.01.02, 16:00
                          ej, ej, nie pracuj tak wyobraźnią :)))
                          • _tequila_ Re: Postanowienia noworoczne 07.01.02, 16:00
                            no coz - chyba wszystkim wyobraznia zadzialala.... ;)
                            • anka_33 Re: Postanowienia noworoczne 07.01.02, 16:02
                              :)))do jutra :)
                              • _tequila_ Re: Postanowienia noworoczne 07.01.02, 16:03
                                koniecznie ;)))
                                • anka_33 Re: Postanowienia noworoczne 07.01.02, 16:05
                                  bez ironii proszę :))
                                  • _tequila_ Re: Postanowienia noworoczne 07.01.02, 16:07
                                    no cos Ty - ja nawet nie wiem co to znaczy - ironia.... ;)))
                                    • anka_33 Re: Postanowienia noworoczne 07.01.02, 16:09
                                      jasne , pa,pa :))
                                      • _tequila_ Re: Postanowienia noworoczne 07.01.02, 16:14
                                        Pa Pa
                                        ale serio- jutro porozrabiamy (jak bedzie z kim).. ;)
      • Gość: MIKI Re: Postanowienia noworoczne IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 09.01.02, 06:21
        A co na to grupa? ;-)
        • mreck Re: Postanowienia noworoczne 09.01.02, 08:04
          wciągnęła majtki i poszła na piwo.
          • !nowy Re: Postanowienia noworoczne 09.01.02, 08:20
            to musiała być naprawdę spora grupa... ;)
            • anka_33 Re: Postanowienia noworoczne 09.01.02, 08:27
              nie interesuj się tak ;))) Panie Wścibski ...
              • !nowy Re: Postanowienia noworoczne 09.01.02, 08:37
                ja tylko się martwiłem o Twoje zdrowie Pani Grupowa..
                • anka_33 Re: Postanowienia noworoczne 09.01.02, 08:40
                  martw się o siebie i swoje grupy....
                  • !nowy Re: Postanowienia noworoczne 09.01.02, 08:45
                    ostra jesteś..
                    • chris_45 Re: Postanowienia noworoczne 09.01.02, 09:05
                      Cześć Wam i Tobie Aniu oczywiście
                      Widzę, że działalność forumowa kwitnie
                      Nowy uważaj ... ;)
                      • !nowy Re: Postanowienia noworoczne 09.01.02, 09:12
                        aż taka ostra ?
                        • aniela_ Re: Postanowienia noworoczne 09.01.02, 09:14
                          widze krisa czy to halucynacje? ;)
                        • chris_45 Re: Postanowienia noworoczne 09.01.02, 09:14
                          Yhm...
                          • aniela_ Re: Postanowienia noworoczne 09.01.02, 09:17
                            zabładziłeś ?:)
                            • chris_45 Re: Postanowienia noworoczne 09.01.02, 09:19
                              Zapuszczam małą sondę, żeby sprawdzić czy mi to już nie szkodzi..
                              • aniela_ Re: Postanowienia noworoczne 09.01.02, 09:22
                                środowisko przyjazne czy toksyczne raczej dla krisów?
                                • chris_45 Re: Postanowienia noworoczne 09.01.02, 09:26
                                  Jeszcze nie wiem, wpadłem na chwilkę
                                  bo mnie zaciekawił ten wątek "grupowy"
                                  Nie podejrzewałem Ani o "takie" ...
                                  • aniela_ Re: Postanowienia noworoczne 09.01.02, 09:29
                                    aha nie doczytałam. szerokimi plecami przysłoniłeś mi wątek i wszystko co
                                    grupowe.
                                  • piotr_c Re: Postanowienia noworoczne 09.01.02, 09:33
                                    Cześc Chris, dobre wiatry cie tu przywiały :) Jak idzie sądowanie?
                                    • aniela_ Re: Postanowienia noworoczne 09.01.02, 09:42
                                      z niżem przybył
                                      • chris_45 Re: Postanowienia noworoczne 09.01.02, 09:46
                                        Witaj Piotrze.
                                        Nie było więcej spotkań forumowiczów ?
                                        Może warto znów coś nakręcić...
                                        Aniela - wpadniesz ?
                                        • aniela_ Re: Postanowienia noworoczne 09.01.02, 09:49
                                          wiesz ze na drugie mam zawisza :)
                                          mofge tez spolecznie duzyrowac przy liscie obecnosci. za niewielką naprawde
                                          opłatą ;)
                                          • !nowy Re: Postanowienia noworoczne 09.01.02, 09:54
                                            spotkanie ?! - ale odlot - piszę się !
                                            • aniela_ Re: Postanowienia noworoczne 09.01.02, 09:56
                                              wpisowe wynosi dwa belfy. depozyt u mnie.
                                        • piotr_c Re: Postanowienia noworoczne 09.01.02, 10:02
                                          Spotkanie fajna idea, ale jak zniknałeś to nie było komu poprowadzić listy
                                          obecności :). W kazdym razie ja chetnie sie spotkam. Moze uda sie tym razem
                                          zachecić Mrecka. Teraz woda zimna , nie to co latem. I w ogóle starą gwardię
                                          • piotr_c Re: Postanowienia noworoczne 09.01.02, 10:03
                                            Nową oczywiście też.
                                            • aniela_ Re: Postanowienia noworoczne 09.01.02, 10:20
                                              i srednio zużytą też. i przygodnych przechodniow, zwlaszcza zieolookich z
                                              dłonmi wiecie jakimi.
                                              • Gość: roro Re: Postanowienia noworoczne IP: 217.8.191.* 09.01.02, 13:42
                                                Co znow umawiacie sie na sex grupowy?
                                                • !nowy Re: Postanowienia noworoczne 09.01.02, 13:43
                                                  chętny ?
                                                  • mreck Re: Postanowienia noworoczne 10.01.02, 08:09
                                                    pewnie trzeba by mu najpierw wyjaśnić co to jest seks.
                                                    otóż roro nie wystarczy sie przebrać za mikołaja...
                                                  • !nowy Re: Postanowienia noworoczne 10.01.02, 08:31
                                                    he he dobre, dobre, mreck
                                                  • anka_33 Re: Postanowienia noworoczne 10.01.02, 09:11
                                                    aczkolwiek elemnt stroju Mikołaja byłby fajnym urozmaiceniem......
                                                    cienkie leszcze.....
                                                  • !nowy Re: Postanowienia noworoczne 10.01.02, 09:40
                                                    Pani Grupowa to się zna na rzeczy ;)
                                                  • anka_33 Re: Postanowienia noworoczne 10.01.02, 09:43
                                                    w umięjętnościach związanych z grupami
                                                    pewnie i tak nie dorastam Ci do pięt.....
                                                  • !nowy Re: Postanowienia noworoczne 10.01.02, 09:49
                                                    nie przypominam sobie, żebym Ci o tym opowiadał
                                                    więc skąd tak daleko idące wnioski ?!
                                                  • !nowy Re: Postanowienia noworoczne 10.01.02, 09:59
                                                    ponieważ Cię trochę "przytkało"
                                                    więc Ci dopowiem :
                                                    musisz w to wkładać więcej pasji i inwencji
                                                    i robić to zdecydowanie częściej..
                                                    może wtedy zbliżysz się nieco do doskonałości
                                                    którą ja już posiadłem ;)
                                                  • anka_33 Re: Postanowienia noworoczne 10.01.02, 10:01
                                                    takie hobby, jedni zbierają znaczki inni wyciągają wnioski...
                                                  • !nowy Re: Postanowienia noworoczne 10.01.02, 10:02
                                                    za długo zwlekasz z odpowiedzią
                                                    a potem już jest za późno....
                                                  • anka_33 Re: Postanowienia noworoczne 10.01.02, 10:05
                                                    i bardzo dobrze.
                                                  • !nowy Re: Postanowienia noworoczne 10.01.02, 10:08
                                                    a jednak..
                                                  • anka_33 Re: Postanowienia noworoczne 10.01.02, 14:57
                                                    i nie rób scen ....:))
                                                  • !nowy Re: Postanowienia noworoczne 10.01.02, 15:03
                                                    ach Ty....
                                                  • anka_33 Re: Postanowienia noworoczne 10.01.02, 15:05
                                                    brak Ci słów?:))))
                                                  • !nowy Re: Postanowienia noworoczne 10.01.02, 15:11
                                                    raczej cierpliwości..
                                                  • anka_33 Re: Postanowienia noworoczne 10.01.02, 15:13
                                                    ech Ty....
                                                  • !nowy Re: Postanowienia noworoczne 10.01.02, 15:19
                                                    brak Ci słów? ;))))
                                                  • anka_33 Re: Postanowienia noworoczne 10.01.02, 15:29
                                                    nie, a co?:)))
                                                  • !nowy Re: Postanowienia noworoczne 10.01.02, 15:42
                                                    no dobra, na dziś starczy tego podrywania.. ;)
                                                  • anka_33 Re: Postanowienia noworoczne 10.01.02, 15:46
                                                    no myslałam,że się nie oczepisz ;))))
                                                  • !nowy Re: Postanowienia noworoczne 10.01.02, 15:49
                                                    musi być Twoje na wierzchu ?!
                                                  • anka_33 Re: Postanowienia noworoczne 10.01.02, 15:51
                                                    musi....:))
                                                  • !nowy Re: Postanowienia noworoczne 10.01.02, 15:54
                                                    a ja się jeszcze wróciłem od drzwi..
                                                  • anka_33 Re: Postanowienia noworoczne 10.01.02, 15:57
                                                    idź już idź ;)) ja jeszcze mam parę spraw :)))
                                                  • !nowy Re: Postanowienia noworoczne 10.01.02, 15:57
                                                    jakich ?
                                                  • anka_33 Re: Postanowienia noworoczne 10.01.02, 16:00
                                                    osobistych... cos jeszcze?
                                                  • !nowy Re: Postanowienia noworoczne 10.01.02, 16:00
                                                    teraz już nie...pa
                                                  • anka_33 Re: Postanowienia noworoczne 10.01.02, 16:02
                                                    pa,pa...
                                                  • !nowy Re: Postanowienia noworoczne 10.01.02, 16:03
                                                    pa pa
                                                  • anka_33 Re: Postanowienia noworoczne 10.01.02, 16:05
                                                    co za uparciuch!:)
                                                    idź już :))))
                                                  • !nowy Re: Postanowienia noworoczne 10.01.02, 16:05
                                                    przecież idę...idę...idę...
                                                  • !nowy Re: Postanowienia noworoczne 11.01.02, 08:25
                                                    .....i już jestem z powrotem
                                                  • anka_33 Re: Postanowienia noworoczne 11.01.02, 08:46
                                                    i co z tego?:)))))
                                                    nie zaczynam... tak tylko się pytam:)))
                                                  • !nowy Re: Postanowienia noworoczne 11.01.02, 09:47
                                                    zaczynasz..zaczynasz.. ;)
                                                  • anka_33 Re: Postanowienia noworoczne 11.01.02, 09:52
                                                    nie schlebiaj sobie od rana.....
                                                  • !nowy Re: Postanowienia noworoczne 11.01.02, 09:58
                                                    Boże, co za kobieta..
                                                    Odpuścisz mi kiedyś ?
                                                  • anka_33 Re: Postanowienia noworoczne 11.01.02, 10:00
                                                    jasne....:)
                                                  • !nowy Re: Postanowienia noworoczne 11.01.02, 10:07
                                                    porywający wątek..
                                                    kiedyś bym chyba kogoś za to ochrzanił...
                                                  • nanta!!! Re: Postanowienia noworoczne 11.01.02, 10:08
                                                    chyba najwyzszy czas..;)

• !nowy Re: Postanowienia noworoczne 11.01.02, 10:12
                                                    święta racja
                                                    jeszcze troszkę i zaraz
                                                    się za to wezmę..
                                                  • anka_33 Re: Postanowienia noworoczne 11.01.02, 10:15
                                                    zacznij od siebie...
                                                    koniecznie:)
                                                  • _tequila_ Re: Postanowienia noworoczne 11.01.02, 10:16
                                                    nadal pitolicie.... ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka