jawamdam 06.10.03, 09:39 Gópia plaża, gópi plażowicze, gópie watki, gópie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: Gópia plaża 06.10.03, 09:43 i takowym sposobam trafiłam przypadeczkiem całkowitem na wielce k inspiracji wszelakiej wiodący wątek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Gópia plaża 06.10.03, 18:31 yhy jesienna deprecha jak nic. trzeba by zaspiewac Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Gópia plaża 06.10.03, 18:33 hyhhy to tak jakby wysluchal mnie jesienny maly bozek Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Gópia plaża 06.10.03, 18:34 na czas śpiewania zmniejsz ogień pod patelnią ze szkłem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Gópia plaża 06.10.03, 18:37 zeby nagranie sie nie smazylo, kiedy je puscisz na necie ??? sizzlowate szczescie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Gópia plaża 06.10.03, 18:38 aha zamiast do okulisty udaj sie do naprawiacza komputerow raczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Gópia plaża 06.10.03, 18:50 joł men, czekierałt: mam znowu doła znów pragnę śmierci wracaja stare lęki i nie mogę w nocy spać ból przemijania choroby, wojny, rozpacz wszytkie ciemne strony życia dręczą mnie, ach, kurwa mać ref: brazylijski serial juz nie cieszy jak kiedyś nawet seks jest banalny i niekręci mnie może jestem nienormalny za krótko byłem w wojsku może w lecie jakiś komar adidasa sprzedał mi mam znowu doła znów pragnę śmierci wszystkie formy samobója przed oczyma stają mi sam już nie wiem, co robić mam nie chcę dłużej smażyć tłuczonego szkła mam już dość leżenia pod kałużą ratuj mnie jesienny mały boże ref: brazylijski serial juz nie cieszy jak kiedyś nawet seks jest banalny i nie kręci mnie może jestem nienormalny za krótko byłem w wojsku może w lecie jakiś komar adidasa sprzedał mi... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Gópia plaża 06.10.03, 20:24 hyhy...Ty Ignaś to jesteś jednak ustawiczny Romantyk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: Gópia plaża 06.10.03, 20:37 Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga...-jak to mawiał poeta...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Gópia plaża 06.10.03, 20:50 nie wiem co lepiej sobie wizualizować,oko czy rękę Ignatza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika_p Re: Gópia plaża IP: *.class144.petrotel.pl 07.10.03, 02:00 Bo nie chodzi o to, by złapać oczko, lecz, by łapać je. (piosenka repasatora) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Gópia plaża 07.10.03, 08:54 ignatz napisał: > walcze z Klasykami nonstop :-) a ja klasyka oprawiam <ale nie w ramki a tak bardziej po rzeźnicku>,a potem jak juz go usmierce, to nadaje mu tchnienie nowego zywota ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Gópia plaża 07.10.03, 09:00 a tam zaraz walczę, na mysli toż raczej miałam, iz w dłoniach mech klasykami one byc przestają, nabierając nowego kształtu, poza tym wyobraźnia autora kiedyś tam z wyobraźnią wspołczesnego odbiorcy nieco od sie odbiegają, a nie wiem, czy rozumiem go wedle zamierzeń - no chybać, iż ostawia tzw. swobode interpretacji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Gópia plaża 07.10.03, 12:11 ciekawam wielce na ile np. grzech jest przyjemnoscią a na ile koniecznoscią? <tak mi mysl jakoś od tematu przewodniego odbiegła> ;) Odpowiedz Link Zgłoś