Dodaj do ulubionych

Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy

IP: 217.8.191.* 14.01.02, 15:33
Pozazdroscilem Jurkowi i w dniu dzisiejszym 14.01.2002 powoluje do zycia
Wielką Orkiestrę Forumowej Pomocy.

Tu bedą odbywać się koncerty, aukcje, licytacje.
Tu bedę zbierał datki od forumowiczów.

Cel WOFP :
Zbieramy pieniądze na operację plastyczną mrecka.

Na dobry początek wystawiam na licytację swoje skarpetki. Cena wywolawcza 100 zł

No to "sie ma".

P.S. Ta operacja plastyczna mrecka bedzie niezwykle kosztowna, wiec nie
zalujcie grosza.
Obserwuj wątek
    • aniela_ Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 14.01.02, 15:45
      z okazji nowego roku odnawiacie spory i rozdrapujecie rany?
      powołuje się jak zwykle na skarbnika.
      • Gość: roro Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy IP: 217.8.191.* 14.01.02, 16:03
        aniela_ napisał(a):

> z okazji nowego roku odnawiacie spory i rozdrapujecie rany?
        > powołuje się jak zwykle na skarbnika.

Jakie spory i jakie rany?
        Moja działalnosc jest całkowicie bezinteresowna. A cel szlachetny.

Pozycję skarbnika już masz w WOFP-ie. Nikt inny nie nadaje sie lepiej na to
        stanowisko.

• _tequila_ Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 14.01.02, 16:08
          Czy zostaly jeszcze jakies wakaty?
          Chetnie pomoge - bezinteresownie rzecz jasna ;))
          • aniela_ Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 14.01.02, 16:09
            pozostał etat wpłacacza grubszej forsy.
            • _tequila_ Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 14.01.02, 16:11
              nie wiem czy sie nadaje - zawsze ciezko mi sie rozstawac nawet z ciensza
              forsa.. ;)
              • aniela_ Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 14.01.02, 16:17
                praktyka czyni mistrza ;)
                • _tequila_ Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 14.01.02, 16:20
                  w koncu "bezinteresownie" obejmuje to stanowisko... ;))
                • Gość: roro Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy IP: 217.8.191.* 14.01.02, 16:20
                  do tequili:
                  Wakatów ci u nas dostatek, ale i ten przyjmiemy.
                  Mam rozumiec, ze podbijasz cenę w licytacji na 110?

Aniela - zapisz : tequila 110 zł po raz pierwszy.
                  • aniela_ Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 14.01.02, 16:23
                    zapisalam 1110. przez nieuwage. za resztę kupię sobie jakies boa z ptasich pior.
                  • _tequila_ Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 14.01.02, 16:24
                    nie nie - licytacja mnie nie interesuje
                    niewyplacalna jestem...
                    ale w zarzadzie szukam posady
                    jak juz sie dorobie to kto wie... ;)))
                    • Gość: roro Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy IP: 217.8.191.* 14.01.02, 16:32
                      _tequila_ napisał(a):

> nie nie - licytacja mnie nie interesuje
                      > niewyplacalna jestem...
                      > ale w zarzadzie szukam posady
                      > jak juz sie dorobie to kto wie... ;)))

No dobra. Moge ci zaproponowac stanowisko asystentki prezesa.

Ale to juz koniec rozdawania stolkow.
                      Mamy tu zbierac kase na szlachetny cel, a nie dorabiac sobie.
                      Moze macie cos do wystawienia na licytacje? Moze jakąś szminke albo podwiązki.
                      Mysle, ze szminka tequili i podwiązki Anieli mogą osiągnąć zawrotną sumę.

Przypominam o naszym szlachetnym celu i bezinteresownej bezinteresownosci.

• keras Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 14.01.02, 16:41
                    zanim przystapie do licytacji to czy mozesz podac wiecej szczegolow o
                    przedmoicie licytacji, podejdzmy do sprawy powaznie:

barwa
                    material
                    stopien zuzycia
                    zastosowane procesy regeneracyjne (np. cerowanie)
                    stopien zabrudzenia (np. strzalka ugiecia przy oparciu o sciane pod katem 45
                    stopni)
                    cechy szczegolne (np. slady ugryzienia przez jakiegos uczestnika forum)

czekam na szczegoly
                    z wyrazami szacunku
                    potencajny nabywca
                    • Gość: roro Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy IP: 217.8.191.* 14.01.02, 16:49
                      Drogi Keras, liczy sie szlachetny cel.
                      Nie wazne jak ta licytowana rzecz wygląda.
                      Któz nie chcialby miec skarpetek rora, szminki tequili i podwiazek Anieli.
                      Ja nawet jakbym mogl i jakbym byl niewiastą to wystawibym na licytacje wlasna
                      cnote. Ot szlachetne serce i bezinteresownasc.

Jak rozumiem podbijasz skarpetki na 110.
                      Aniela zapisz. Keras po raz pierwszy.
                      • keras Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 14.01.02, 16:54
                        no dobrze, niech Ci bedzie Roro, ale w takim razie ja chcialem tez cos wystawic
                        na licytacje a mianowicie:
                        Moje niespelnione marzenia.
                        o co wy na to?
                        musze tylko przemyslec kwestie ceny poczatkowej.
                        • keras Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 14.01.02, 16:59
                          no coz nie sa one tak cenne jak skarpetki Rora, wiec nie bedzie 50,
                          ale bez mozliwosci podejrzenia o jakie marzenia chodzi, powiem po zakonczeniu
                          licytacji
                        • Gość: roro Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy IP: 217.8.191.* 14.01.02, 16:59
                          To ja daje 10 srebrnikow.
                          • keras Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 14.01.02, 17:01
                            Roro po raz pierwszy, drugi ...
                            i kto da wiecej
                            nikt?

Roro po raz trzeci!
                            Sprzedane!
                            • Gość: roro Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy IP: 217.8.191.* 14.01.02, 17:36
                              zara, zara - ja tylko podałem cene wywoławczą.
                              Jako założyciel fundacji WOFP nie mogę brać udziału w licytacjach i niczego
                              kupować.

Tak wiec co licytujemy:
                              skarpetki rora - cena wywoławcza 100 zł,
                              szminka tequili - cena wywoławcza 200 zł,
                              podwiązki Anieli - cena wywoławcza 500 zł,
                              marzenia Kerasa (niespełnione) - cena wywoławcza 50 zł (Keras sam tak wycenił).

Pamiętajcie o szlachetnym celu WOFP-u i nie szczędzcie grosza.

to sie ma do jutra, łał !!!!
                              • alterego Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 14.01.02, 21:17
                                To ja oferuje sie przez tydzien nie zakladac nowych watkow ani wpisywac sie do
                                starych - cena wywolawcza 1.30 PLN
                                • Gość: kiciaf Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 07:31
                                  podbijam ofertę alterego.daję 1.50 zł. I aniela nie pomyl się łaskawie.
                                  • rigel Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 07:33
                                    za szminke Tequili dam 200,50 PLN ;))
                                    • ignatz Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 08:11
                                      Ja za szminke to bym dal i 200 mln PLN. Gybym mial. A tak daje 200,75 PLN.
                                      • rigel Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 08:15
                                        200,76 za szminke Tequili
                                        • statler_i_waldorf Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 08:20
                                          300 za szminkę
                                          ps. moze by tak zapytac samego zainteresowanego czy w ogole on chce operacje,
                                          moze sie sobie podoba??? :-)
                                        • ignatz Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 08:20
                                          200,761 (kupie od razu 10 za 2007,61)
                                          • rigel Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 08:22
                                            ale Tequila wystawiła tylko jedną
                                            • !nowy Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 08:42
                                              wystawiam na licytację moją skrzynkę z piaskiem...
                                              • _tequila_ Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 08:46
                                                Do skrzynki z piaskiem Rigel moglby dorzucic swoja łopatke,
                                                komplety sa bardziej praktyczne ;)
                                                • !nowy Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 09:02
                                                  nic nie dorzuci
                                                  jak ja wchodzę na wątek
                                                  to on z niego wychodzi
                                                  • rigel Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 09:04
                                                    robie wyjatek, zebys nie myslal, ze masz racje.
                                                    wchodze i wychodze wtedy kiedy mam ochote, ty nie masz tutaj najmniejszego
                                                    znaczenia
                                                  • !nowy Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 09:45
                                                    pisząc do mnie "ty" z małej
                                                    literki jesteś niegrzeczny...
                                                    czyżbyś zapomniał, że mamy już rok 2002 ?
                                                    czego mi życzyłeś na święta ?
                                                    pamiętasz jeszcze ?
                                                  • mreck roro w imię przyjaźni. 15.01.02, 10:08
                                                    się dorzucę, robię to bezinteresownie, skoro mój najlepszy przyjaciel chce mnie
                                                    operować za cenę swoich ostatnich skarpetek, (pewnie tych, w których go żona z
                                                    domu wyrzuciła jak się jego romans z nieletnią Agatką wydał).
                                                    roro nie martw się, zamieszkasz u mnie, za bajorem jest jeszcze przytulna
                                                    łączka. Miałem tam stawiać wychodek, ale co tam.
                                                    a wracając do meritum, ogłaszam konkurs z nagrodami na nowy wygląd mrecka.
                                                    aha, i jeszcze chętni na chirurgów niech się zgłaszają.
                                                  • !nowy Re: roro w imię przyjaźni. 15.01.02, 10:09
                                                    czysta megalomania ;)
                                                  • mreck Re: roro w imię przyjaźni. 15.01.02, 11:03
                                                    to zaszczyt usłyszeć taki komplement z takuch ust. Uważaj, bo roro zechce
                                                    przerobić i ciebie. ;) ciekawe na co?
                                                  • Gość: roro Re: roro w imię przyjaźni. IP: 217.8.191.* 15.01.02, 11:26
                                                    Moze w imie przyjazni i dobrodusznosci chwycimy sie za rece i stworzymy łańcuch
                                                    ludzi dobrej woli.
                                                    Laczy nas jeden cel i czysta bezinteresownosc.
                                                  • Gość: roro Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy IP: 217.8.191.* 15.01.02, 11:21
                                                    Dzięki wszystkim za dobre serce i podbijanie ceny szminki tequili.
                                                    Obecnie nasza pula wynosi 1927,11 zł.
                                                    Na razie wystarczy to na jedno ucho mrecka.

Proponuję moze troche policytowac podwiązki Anieli. Rzecz niezwykle cenna.
                                                    Swoje skarpetki wycofuje z licytacji, bo troche zimno mi w stopy.

Mreck: tfoje insynuacje to zwykle pomowienia - drugi raz w przeciagu paru dni
                                                    musze cos dementowac.
                                                  • nanta!!! Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 11:27
                                                    oj roro roro, stary kon z Ciebie a taki dziecinny.
                                                  • Gość: roro Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy IP: 217.8.191.* 15.01.02, 11:30
                                                    nanta!!! napisał(a):

> oj roro roro, stary kon z Ciebie a taki dziecinny.

Tylko nie kon.

• nanta!!! Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 11:31
                                                    a co? ogier????? wez mnie nie rozsmieszaj, zastawke serca mam,
                                                    smiac sie nie moge.
                                                  • mreck Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 11:31
                                                    Tu dementujesz tam cementujesz, ówdzie organizujesz, wyluzuj roro, nic nie
                                                    musisz, nie jesteś w ZSMP.
                                                    Tak a'propos, skąd jest Twoja Żona? czy z Twojej rodzinnej miejscowości? czy z
                                                    Wa-wy? Też jest architektem?
                                                  • Gość: roro Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy IP: 217.8.191.* 15.01.02, 11:47
                                                    mreck napisał(a):

> Tu dementujesz tam cementujesz, ówdzie organizujesz, wyluzuj roro, nic nie
                                                    > musisz, nie jesteś w ZSMP.

Co to u licha jest ZSMP?

> Tak a'propos, skąd jest Twoja Żona? czy z Twojej rodzinnej miejscowości? czy z
                                                    > Wa-wy? Też jest architektem?

A kto powiedział, ze ja jestem architektem?
                                                    I kto u licha powiedział, ze mam żonę?

Oj mrecku cosik ci sie pomyliło. Chyba musimy zebrac wiecej kasy, bo operacja
                                                    plastyczna to za mało.

P.S. Ja jestem wyluzowany. A ty?

• Gość: roro Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy IP: 217.8.191.* 15.01.02, 11:49
                                                    Lepiej moze kontynuujmy licytację.

Mamy juz 2177,23 zł. Hip Hip ....!!!!
                                                  • mreck Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 12:03
                                                    ZSMP, to twór gdzie dawniej się wyżywali tacy energiczni lepiej wiedzący
                                                    chłopcy jak ty, co to w kółko organizowali i naganiali, cementowali i umacniali
                                                    innych do masówek. Co to masówka to się tatusia zapytaj. Canal+ przyponina
                                                    czasem filmy z tego okresu, pooglądaj czasem zamiast Rambo. Teraz popraw sie na
                                                    nocniku, i wytrzyj nosek: o architekturze pisałeś sam, chyba nie zmyślałeś? a
                                                    żonę mieć musisz, bo TAAAKI maczo sam chyba nie pierze skarpetek? Może mamusia?
                                                    Nie... w brudnych chodzisz!!!??? i chcesz żeby Nanta tego dotykała?
                                                    Co do twojego odkrycia że nie jestem człowiem - jest trafne, nie wiem czy
                                                    zauważyłeś ale kłócisz sie właśnie ze swoim komputerem. Tylko klawiatury nie
                                                    połam.
                                                  • nanta!!! mreck, kochanie 15.01.02, 12:06
                                                    wyjasnij mi prosze dlaczego mialabym dotykac skarpetek rora?
                                                    no chyba ze od tego twoje zycie zalezy, ale mam nadzieje ze nie...
                                                  • basia! Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 11:58
                                                    mreck napisał(a):

> Tu dementujesz tam cementujesz, ówdzie organizujesz, wyluzuj roro, nic nie
                                                    > musisz, nie jesteś w ZSMP.
                                                    > Tak a'propos, skąd jest Twoja Żona? czy z Twojej rodzinnej miejscowości? czy z
                                                    > Wa-wy? Też jest architektem?
                                                    Mreck nie wypominaj rorowi jego gaf życiowych ;)

• _tequila_ Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 12:13
                                                    bardzo mi sie podoba ta przyjazna i mila atmosfera ;)
                                                  • mreck Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 12:18
                                                    Nanta, roro wymachuje tymi skarpetkami od rana, mogłabyś dotknąć choćby
                                                    przypadkiem. ;)
                                                  • nanta!!! Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 12:23
                                                    a ja sie biedna zastanawialam skad ten swad unoszacy sie nad forum ;)
                                                  • _tequila_ Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 12:28
                                                    mreck napisał(a):

> Nanta, roro wymachuje tymi skarpetkami od rana, mogłabyś dotknąć choćby
                                                    > przypadkiem. ;)

w mysl: towar dotkniety uznaje sie za sprzedany ;)))

• rigel Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 12:30
                                                    _tequila_ napisał(a):

> w mysl: towar dotkniety uznaje sie za sprzedany ;)))

towar macany nalezy do macanta

• mreck Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 12:36
                                                    Witaj fałszywy ;) przyjacielu, to w teraz sukurs przybywasz jak wróg mój szpadą
                                                    ugodzon nikczemnego zbywa sie żywota? lepiej późno niż w cale, ale uważaj, bo
                                                    tu się roi od bojowo nastawionych nant.
                                                  • nanta!!! Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 12:37
                                                    macant??? to jakas nowa profesja?
                                                  • Gość: roro Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy IP: 217.8.191.* 15.01.02, 13:32
                                                    Kurcze nie dosc, ze z dobrego i czestego serca chcę pomóc koledze mreckowi, to
                                                    jeszcze muszę odpierać jego wsciekły atak na swoją szlachetną osobę.

Mreck: wyluzuj. Jesli dobrze pójdzie, to z pozostałych po twojej operacji
                                                    plastycznej pieniędzy kupimy ci jeszcze nową beretkę.

Obecny stan konta: 3567,99 zł.

sie ma.
                                                  • nanta!!! Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 13:33
                                                    ja tak tylko z ciekawosci zapytam
                                                    od kiedy mreck jest Twoim kolega? chyba ze nie jestem up-to-date;)
                                                  • Gość: roro Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy IP: 217.8.191.* 15.01.02, 13:42
                                                    nanta!!! napisał(a):

> ja tak tylko z ciekawosci zapytam
                                                    > od kiedy mreck jest Twoim kolega? chyba ze nie jestem up-to-date;)

Jesteś aptudejt. To ja sie przejezyczyłem.
                                                    Zastanawiam sie, czy nie zmienic celu naszej ofiarnej zbiorki, bo mreck to nawet
                                                    nie potrafi dobrego serca docenic.

Jesli ktos ma jakies propozycje na szlachetny cel, to bede wdzieczny.
                                                    Tylko prosze bez takich banalow typu: na skarpetki dla rora.

Mamy obecnie 3800,01 zł !!!! łoł !!!

• nanta!!! Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 13:54
                                                    zamiast skarpetek proponuje nowe ziarenko...wiadomo gdzie .
                                                  • Gość: roro Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy IP: 217.8.191.* 15.01.02, 13:59
                                                    Gdzie?
                                                  • nanta!!! Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 14:02
                                                    wlasnie tam.
                                                  • Gość: roro Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy IP: 217.8.191.* 15.01.02, 14:03
                                                    Aha.
                                                  • nanta!!! Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 14:14
                                                    tak.
                                                  • Gość: roro Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy IP: 217.8.191.* 15.01.02, 14:28
                                                    No ale moze ktos poda jakis rozsadny cel, na ktory bedziemy zbierac forse.
                                                    Bo mreck nie chce, zebysmy finansowali jego operacje plastyczną.
                                                  • nanta!!! Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 14:35
                                                    wydaje mnie sie moim skromnym zdaniem ze duzo bardziej
                                                    potrzebne jest Tobie ziarenko niz mreckowi operacja.

ps. ziarenko powinno sie znajdowac na wysokosci oczu, miedzy uszami.
                                                    tam gdzie ta pustka..;)
                                                  • mreck Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 15:01
                                                    Big NANTA, przybij piątkę, będziemy sie kolegować?
                                                  • nanta!!! Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 15:03
                                                    wydawalo mnie sie ze kolegujemy sie juz od dawna ;))
    • mallina Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 14:44
      to mreck nie jest przystojny?????:-))))))))))))))))))))))))
      • mreck Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 14:59
        Nanta ma moje zdjęcie, może ci przesłać.
        • mallina Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 15:02
          a wiec czekam:-))))))))))))))))))))
          • nanta!!! Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 15:06
            mallina, pewna jestes? ja dwa tygodnie nie moglam dojsc do siebie ;)

• mallina Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 15:07
              dawaj:-))))
              jestem bardzo odporna:-)))
              • nanta!!! Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 15:09
                kazda tak mowi, i zadna sie oprzec mreckowi nie moze ;)
                • mallina Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 15:12
                  no to coraz bardziej robie sie ciekawa:-))))
                  nie ociagaj sie nanto!!!!! wykorzystaj moj adresik:-)
                  • nanta!!! Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 15:13
                    poszloooooooooo :))) trzymaj sie sciany ;)
                    • mreck Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 15:14
                      ???? :-)))) ????
                    • mallina Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 15:15
                      :-))))))))))))))))))) zasadniczo wole dojrzalszych mezczyzn, ale jestem pod
                      wrazeniem:-))))))

dzieki :-)
                      • mallina Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 15:17
                        musze tez przyznac, ze jestem zachwycona jak szybko tu wszystko ( i sprawnie)
                        dziala:-))))
                      • nanta!!! Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 15:17
                        spojrz na te organy do merdania ;) to dopiero okazy ;))
                        • mallina Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 15:19
                          oj, nanto, widze ze ty nadal pod duuuuzym wrazeniem......
                          • nanta!!! Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 15:20
                            pod OGROMNIASTYM!!! ;)
                            • mallina Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 15:23
                              teraz do konca dnia bede analizowac wszystkie wcielenia mrecka:-)))
                              jego buzke:-))) bedzie mi towarzyszyc na zakupach na ktore wlasnie spadam:-))
                              milego dnia nanto i mrecku:-)))
                              papapa
                              • nanta!!! Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 15:25
                                trzymaj sie, ja tez sie nie puszcze ;)

• mreck Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 15:26
                                  larwolne to tadium, doprawdy :)))
                                  cze! pzdr, dla rora.
                                  • kiciaf Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 15:57
                                    hej nanta ja tez chce zdjęcie mrecka. Moge za nie dać 2.50.
                                    • rigel Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 16:02
                                      kiciaf napisał(a):

> hej nanta ja tez chce zdjęcie mrecka. Moge za nie dać 2.50.

ja dam 3,50 ale mi nie wysylaj ;))
                                      • kiciaf Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 16:05
                                        przebijam do 4. Niech stracę.Wysyłaj.
                                        • _tequila_ Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 16:12
                                          to ja nawet 5 dam tylko czego?
                                          • Gość: roro Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy IP: 217.8.191.* 15.01.02, 17:22
                                            Juz wiem na jaki cel bedziemy zbierac.

Moze na kurację odwykową Nanty !!!!

Daję dobry przykład i dokładam do puli 10 zł.

P.S Aniela, gdzie jestes???
                                            • Gość: aniela Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy IP: *.ci.uw.edu.pl 15.01.02, 18:00
                                              tu. odwiazywalam opaske z oczu niejakiej temidzie. moge Wam ja tanio opchanac.
                                              za zdjecie mrecka dam zlamanego grosza. nanta slij. umieszcze je w planszy na
                                              lotki w miejscu centralnym, zebyscie sobie nie mysleli.
                                              • rigel Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 18:32
                                                Aniele, jak umiescilem tylko nicka Mrecka w centralnym miejscu tarczy, to lotka
                                                sama trafiala w sam srodek... efekt podobny do tego, jaki daje magnes pod kolem
                                                ruletki... po ciemku, z zamknietymi oczami, strzelajac umyslnie w bok, zawsze
                                                trafialem w sam srodeczek ;))) jaki efekt da zdiecie Mrecka, boje sie
                                                pomyslec ;)))
                                                • aniela_ Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 18:57
                                                  aha bede wiec strzelac z opaska świśniętą Temidzie na oczach a Ty bedziesz
                                                  zbierał zakłady z ktorych dostaniesz jakis marny procent... to chyba uczciwy
                                                  układ ? ;)
                                                  • mallina Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 21:11
                                                    a ja zdjecie mrecka dostalam za darmo:-)))))))))))))))))))
                                                  • rigel Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 21:48
                                                    mallina napisał(a):

> a ja zdjecie mrecka dostalam za darmo:-)))))))))))))))))))

masochistka ??? ;))))
                                                  • Gość: kiciaf Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 22:42
                                                    mallina, jak za darmo dostalaś to teraz możesz altruistyczną darowiznę złozyć w
                                                    licytacji nie uczestnicząc.
                                                    Nanta nadal czekam.5,30 daję.
                                                  • 123ryry Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 15.01.02, 22:46
                                                    Przeczytałem wszystkie w/w posty. Czy to forum szpitala dla umysłowo
                                                    upośledzonych?
                                                  • Gość: kiciaf Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 07:05
                                                    odpowiadam uprzejmie:
                                                    nie.
                                                    Chociaz wielu się kwalifikje.
                                                  • aniela_ Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 16.01.02, 09:24
                                                    patrzysz na kogos znaczaco kiciaf ?
                                                  • piotr_c Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 16.01.02, 09:55
                                                    Dzień dobry, Czy ktoś mi może pomóc , rekawy od piżamy mi się jakoś tak
                                                    zaplątały. Z tyłu. Ratunku !
                                                  • rigel Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 16.01.02, 09:59
                                                    Piotr! sprawdz, czy klamki sa po tej samej stronie drzwi co Ty ;)))
                                                  • piotr_c Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 16.01.02, 10:16
                                                    To jest właśnie dziwne bo wszystkie drzwi są OTWARTE ???
                                                    Z drugiej strony z ta piżamą to by było uzasadnione: wczoraj grałem do 2 w
                                                    nocy a pobudka o 6 . Tylko wariat tak robi :)
                                                  • aniela_ Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 16.01.02, 10:17
                                                    w co grales
                                                  • rigel Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 16.01.02, 10:20
                                                    aniela_ napisał(a):

> w co grales

z pewnoscia w jakas bardzo szlachetna gre :)))) a wygrales chociaz?
                                                  • piotr_c Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 16.01.02, 10:28
                                                    W bardzo szlachetną ( i nieco już zabytkową ) gre Jedi Knights. Udało mi się
                                                    doprowadzić grę do miejsca w którym ostatnio padł mi dysk i wszystko diabli
                                                    wzieli :) . A teraz zastanawiam sie jak zwabic AT-ST ( od obejrzenia w lesie na
                                                    Endorze) do doku, by po nim dostać się do dziury w suficie. I na tym polegała
                                                    ostatnia godzina zabawy. Wychylałem sie, oni do mnie strzelali, ale do bramy
                                                    wejść nie chcieli. Może ktoś zna jakiś sposób na zwabianie?
                                                  • rigel Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 16.01.02, 10:30
                                                    piotr_c napisał(a):

> Może ktoś zna jakiś sposób na zwabianie?

moze wystarczy poprosic? albo zawolac?
                                                  • piotr_c Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 16.01.02, 10:40
                                                    Wołanie i znaczace klepnięcie w ramie skutkuje na szturmowców. A ci dwaj w
                                                    maszynie są jacyś leniwi. Mimo że chodza na nie swoich nogach to robia tylko 3-
                                                    4 kroki w moja strone. A jeśli podejdę bliżej to drzwi od garażu zamkna sie za
                                                    mną i znowu będe na zewnątrz. A wtedy to tamci napewno się ruszą i będzie Auć!,
                                                    Auć! Ooops! Game over.
                                                  • irgam Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 16.01.02, 10:42
                                                    piotr_c napisał(a):

> Wołanie i znaczace klepnięcie w ramie skutkuje na szturmowców. A ci dwaj w
                                                    > maszynie są jacyś leniwi. Mimo że chodza na nie swoich nogach to robia tylko 3-
                                                    > 4 kroki w moja strone. A jeśli podejdę bliżej to drzwi od garażu zamkna sie za
                                                    > mną i znowu będe na zewnątrz. A wtedy to tamci napewno się ruszą i będzie Auć!,
                                                    >
                                                    > Auć! Ooops! Game over.
                                                    to może jakaś łapówka ?

• piotr_c Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 16.01.02, 10:48
                                                    No coś ty, łapówka? Co by o nich nie mówić to bya bardzo zdyscyplinowana armia.
                                                    Vader potrafił zadbać o morale )))
                                                  • irgam Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 16.01.02, 10:53
                                                    piotr_c napisał(a):

> No coś ty, łapówka? Co by o nich nie mówić to bya bardzo zdyscyplinowana armia.
                                                    >
                                                    > Vader potrafił zadbać o morale )))

to moze coś daj Vaderowi ,np: nowy inchalator ;)
                                                  • piotr_c Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 16.01.02, 11:10
                                                    > to moze coś daj Vaderowi ,np: nowy inchalator ;)
                                                    Najlepiej z gazem rozweselajacym.
                                                    Rigiel ( zamiast Vadera) mnie udusi.

Rigiel
                                                    na aukcje moge wystawić 1 zbiornik z bacta , leczy wszystkie poważniejsze
                                                    obrażenia fizyczne. Cena wywoławcza 100 kredytów. Obudowa troche porysowana ale
                                                    zawartość w porządku.
                                                  • irgam Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 16.01.02, 10:40
                                                    rigel napisał(a):

> piotr_c napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Może ktoś zna jakiś sposób na zwabianie?
                                                    >
                                                    > moze wystarczy poprosic? albo zawolac?
                                                    albo odsłonić kolano lub kawałek torsu ...;)

• piotr_c Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 16.01.02, 10:45
                                                    W środku siedzą dwa samce. Sądzisz że mój męski tors by ich zwabił? Tu
                                                    potrzebna jest płeć piękna. Ale wtedy mogą wogóle wyleżć z maszyny , a ja
                                                    potrzebuje tych 4 metrów w górę ich AT-ST , i to w doku a nie na zewnątrz :>
                                                  • rigel Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 16.01.02, 11:15
                                                    a nie masz gdzies pod reka jakiejs porzadnej drabiny?
                                                  • piotr_c Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 16.01.02, 11:43
                                                    Dasz wiarę ? Sprawdziłem wszystkie kąty, ani drabiny ani węża p-poż ani nawet
                                                    wiadra :)
                                                  • rigel Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 16.01.02, 11:47
                                                    kucze, a moze latac potrafisz? w ktorejs grze byla taka mozliwosc...
                                                  • piotr_c Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 16.01.02, 12:36
                                                    Sądziłem że mam taki cheatcode ale nie działa. A po za tym co to za wygrana :(
                                                    Kiedyś użyłem takiego kodu w DukeNukem aby zobaczyc co tak błyszczy na szczycie
                                                    wysokiej góry. Wiesz co tam znalazłem ? Krwawy napis "You cheat, you shouldn't
                                                    be here". Poczułem sie strasznie zawstydzony.
                                                  • irgam Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 16.01.02, 10:21
                                                    aniela_ napisał(a):

> w co grales

eee..jak to było w piotrusia może?
                                                  • Gość: roro Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy IP: 217.8.191.* 16.01.02, 17:17
                                                    Ooooooo!!!

Widzę, ze zbiorka forsy na opłacenie kuracji odwykowej Nanty przynosi
                                                    zamierzone efekty.
                                                    Niedługo Nanta wogole nie bedzie wchodzic do Plazy.
                                                  • Gość: kiciaf Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 19:52
                                                    aniela_ napisał(a):

> patrzysz na kogos znaczaco kiciaf ?

aha.choć z daleka to jdnak patrzę.
                                                  • aniela_ Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 18.01.02, 11:26
                                                    aha usuwam się w cień wobec tego.
                                                  • kiciaf Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 19.01.02, 09:40
                                                    I tak cię będzie widać. Nimb cię zdradzi i szelest skrzydeł.
                                                    Kot świetnie widzą w ciemności....
                                                  • aniela_ Re: Wielka Orkiestra Forumowej Pomocy 21.01.02, 09:26
                                                    szelest pieniedzy i trzask tasowanych kart kredytowych mnie zdradzi ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka