emusia 24.10.03, 19:08 tata zrobił na razie projekt tej ulotki i użył tego hasła 'łatwo wpada w ucho'. jak bardzo ci zależy to moge ci to posłać :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zalogowana Re: do zalogowanej 24.10.03, 20:18 Może by to jakoś zmodyfikować...chodzi mi o to słowo "łatwo" Wiesz to była wersja robocza, można by jakoś oszlifować lepszym słowem Np. Ototalgin - szybko wpada w ucho Ototalgin - zawsze wpada w ucho Ototalgin - ten lek wpada w ucho Ototalgin - to wpada w ucho Ototalgin - wpadnie Ci w ucho Inne jeszcze Ototalgin - idź z uchem czasu:) Ototalgin - idziemy z uchem czasu:) Może ktoś tu jest i wymyśli jakis wyraz zamiast "łatwo" ? Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: do zalogowanej 24.10.03, 20:34 Albo Ototalgin - od razu wpadnie Ci w ucho Ototalgin - od razu wpada w ucho Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: do zalogowanej 24.10.03, 20:35 prosto? Otolangin-prosto do ucha ? no nie wiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: do zalogowanej 24.10.03, 20:38 zeby bylo smieszniej, to skoro nie mam prosze panstwa to to sie nazywa antalgin czy jakos tak. oto byl tylko do misia potrzebny. bo to nowe lekarstwo i nawet jeszcze nazwy nie opatentowali. wiec po cholere my sie meczlylismy z rymem do koncowki in, skoro mozna bylo cos lepszego wymyslec??? zabije tego debila. buc. ten klient. Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: do zalogowanej 24.10.03, 20:41 Antalgin to mi się bardziej na ból gardła kojarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: do zalogowanej 24.10.03, 20:37 Basiu... patrz jakie razem jesteśmy wyprostowane...moralnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: do zalogowanej 24.10.03, 20:47 on obudzony jest. moge mu to dac wszystko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: do zalogowanej 24.10.03, 20:49 ucho czasu mu sie podoba. zaraz bedzie 50 wersji ulotek, bo nie bedzie wiadomo ktora lepsza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: do zalogowanej 24.10.03, 20:41 hyhy, przypomniał mi się "Wyciąg z fiuta" (za przeproszeniem) Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: do zalogowanej 24.10.03, 20:59 A teraz bardziej chrześcijańsko... Ototalgin - I z uchem Twoim. Amen:) Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: do zalogowanej 24.10.03, 21:01 Ototalgin - jesteśmy silni uchem... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: do zalogowanej 24.10.03, 22:24 fajne hasiołko:-)To jak tacy mądrzy jesteście,to jeszcze napiszcie za mnie scenariusz na kółko filmowe,odróbcie pracę domową i nauczcie się na sprawdzian z łaciny.Dziękuję z góry,jak mało który Odpowiedz Link Zgłoś