IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.10.03, 15:54
dzis straszny na plazy, nie mogliscie widziec bo Was nie było.
Ruch SA, gazeta.com nasza codzienna.
Obserwuj wątek
    • Gość: niezalogowana Re: ruch IP: 80.51.36.* 26.10.03, 16:14
      Fakt:)
      • Gość: niezalogowana Re: ruch IP: 80.51.36.* 26.10.03, 16:23
        Powiedz Wprost ,że Cię tu nie ma, jesteś na jakiejś Gali, Na Żywo ?
        • Gość: aniela Re: ruch IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.10.03, 16:24
          Polityka mnie nie ciagnie, to moze TWoj Styl, ale nie moj ;)
          • Gość: niezalogowana Re: ruch IP: 80.51.36.* 26.10.03, 16:27
            Ludzie mają różne Charaktery, a ja taka już Jestem,że robię Przegląd Na
            gorąco, zresztą moja Przyjaciółka też.
            • Gość: aniela Re: ruch IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.10.03, 16:32
              Przekroj robicie, zeby odniesc SUkces?
              • Gość: niezalogowana Re: ruch IP: 80.51.36.* 26.10.03, 16:36
                Nie, a Dlaczego?
                • Gość: aniela Re: ruch IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.10.03, 16:38
                  bo juz Najwyzszy Czas na to.
                  • Gość: niezalogowana Re: ruch IP: 80.51.36.* 26.10.03, 16:39
                    Wiedza i Życie niestety nie idą w parze...
                    • Gość: aniela Re: ruch IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.10.03, 16:40
                      chyba ze Zycie Warszawy, bo co wawa to nie cala Rzeczpospolita przeciez
                      • Gość: niezalogowana Re: ruch IP: 80.51.36.* 26.10.03, 16:43
                        No tak są różne Opcje...ważne,ze cała Machina sie nakręca.
                        • Gość: aniela Re: ruch IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.10.03, 16:45
                          no nie wiem, w Moim Mieszkaniu to sa tylko Cztery Kąty, bo to Dobry Dom, nie
                          ma w nim zadnej Machiny
                          (yhyhyh noco, zboczenie okolicznosciowe mam)
                          • Gość: niezalogowana Re: ruch IP: 80.51.36.* 26.10.03, 16:48
                            A Kuchnia ? Wiesz nie chodzi mi o Twoje gotowanie, a o Kuronia Macieja, on jest
                            w tym Naj !
                            • Gość: aniela Re: ruch IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.10.03, 16:52
                              yhyh slyszalam ze Wędkarstwo tez pasjami uprawia jak ja Mój Ogrod. chociaz nie
                              jestem Działkowiczem.
                              • Gość: niezalogowana Re: ruch IP: 80.51.36.* 26.10.03, 16:55
                                A teraz Aniela skup się...Fokus..Kwietnik masz ? Lub chociaż jakieś
                                Perespektywy, jak przystało na porządną Panią Domu ...?!
                                • Gość: aniela Re: ruch IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.10.03, 16:58
                                  nie. ale mam swoj kawalek Podłogi (taktak, dzisiejsza prasa jest wasko
                                  wyspecjalizowana). ale wolalabym Werandy.
                                  • Gość: niezalogowana Re: ruch IP: 80.51.36.* 26.10.03, 17:02
                                    Serio gadasz...Podłogi? Toż to jakaś Nowa Fantastyka, widzę,że mamy cały
                                    Jarmark jeżeli chodzi o Gazetę i tytuł. Superexpressowe Tempo widzę w tworzeniu
                                    Nowin na rynku:)
                                    • zalogowana Re: ruch 26.10.03, 17:15

Dobrze,że nic nie piszesz, bo jeszcze znam tylko Gazetę Prawną, Prawo i
                                      Gospodarkę,Trybunę, Tygodnik Powszechny ,Gościa Niedzielnego...a nie chciałabym
                                      mieszać Kościoła do Polityki:)
                                      • gitman Re: ruch 26.10.03, 17:26
                                        alfabeta byc gazetami sie oblozyc no i wtedy se mozna pozyc...
                                        • zalogowana Re: ruch 26.10.03, 17:31

A tak na marginesie, odkryłam chyba lukę na rynku gazetowym...jest może jakiś
                                          tygodnik Pogrzeby ? O tym jakie trumny są trendy i ile trzeba dać,żeby Cię
                                          bliscy wkopali:)
                                          • gitman Re: ruch 26.10.03, 17:34
                                            ty to masz glowe!!! gdyby nei to, ze to serwis agory i sobie przywlaszcza
                                            pomysla, to bysmy byli bogaci. ja bym mogl proawdzic kacik humoru na przyklad.
                                            czarnego zeby bylo a propos.
                                            • zalogowana Re: ruch 26.10.03, 17:43
                                              No tak teraz mam dowód czarno na białym,ze to ja pierwsza byłam, ale Oni mi to
                                              wytną:( Mozna by też przepisy na jakieś pogrzebowe dania podawać - o na
                                              przykład przepis na kopiec kreta:) i zimne-haha(haha) napoje, mogłabym sie
                                              zająć projektowaniem trumien na zamówienie, dla ludzi jeszcze żyjących, jakichś
                                              ekscentrycznych bogaczy, bo Oni maj a takie fanaberie, już widzę jak by się ta
                                              gazeta rozchodziła...i nigdy bym nie zbankrutowała, bo śmierć to pewna
                                              rzecz...jeszcze bym miała umowy z zakładami pogrzebowymi,ze na kupon z tej
                                              gazety zniżka, ach...i jeszcze byśmy mieli drugi nakład z wkładką, trochę
                                              drozszy z amuletami dla nieboszczyków...
                                              • gitman Re: ruch 26.10.03, 17:48
                                                "pogrzeby - twoja gazeta na ostatnia droge!" nawet haslo reklamowe wymyslilem.
                                                • miltonia Re: ruch 26.10.03, 18:06
                                                  Rozwodow tez nie ma. Tutaj to dopiero jest pole do popisu dla wydawcy.
                                                  Rezerwuje sobie kacik poradniczy, jakby co.
                                                  • zalogowana Re: ruch 26.10.03, 18:07
                                                    Ty Miltonia, to jest nawet lepszy pomysł,Egon klawo jak cholera!
                                                  • miltonia Re: ruch 26.10.03, 18:10
                                                    To moze by tak cos zmontowac w tej materii, bo mi sie moj zawod juz troche
                                                    znudzil.
                                                  • zalogowana Re: ruch 26.10.03, 18:12
                                                    Zawiodłaś się?
                                                  • miltonia Re: ruch 26.10.03, 18:17
                                                    nie, znudzilam
                                                  • Gość: niezalogowana Re: ruch IP: 80.51.36.* 26.10.03, 18:33
                                                    Ale Agora jest dla nas chyba zbyt dużą konkurencją...ile masz ubikacji w domu?
                                                  • miltonia Re: ruch 26.10.03, 18:35
                                                    E tam, nie bede zrazala sie drobnymi przeciwnosciami.
                                                    Mam 2 ubikacje. Ludzka i kocia. Nie mam tez pionowego korytarza, co mnie tylko
                                                    umacnia w postanowieniu udania sie na nowa droge zawodowego zycia.
                                                  • Gość: niezalogowana Re: ruch IP: 80.51.36.* 26.10.03, 18:41
                                                    No w sumie masz rację, najważniejszy jest magnetofon i lew, a to przecież kot:)
                                                  • gitman Re: ruch 26.10.03, 18:46
                                                    yyy magnetofon to kot?
                                                  • zalogowana Re: ruch 26.10.03, 18:50

Skoro Jaguar to samochód, to dlaczego magnetofon nie może być kotem?
                                                    :)))

Ps. Tamto miało związek z kocia ubikacją, taka perwersja...
                                                  • gitman Re: ruch 26.10.03, 18:53
                                                    e to juz nei kupie pumy, bo jeszcze kolo butow kuwete bym musial polozyc. ;)))
                                                  • zalogowana Re: ruch 26.10.03, 18:55

I broń Boże nie zadawaj się z żadnym Ryszardem:)
                                                  • miltonia Re: ruch 26.10.03, 18:57
                                                    I takim Starowiczem tez nie.
                                                  • zalogowana Re: ruch 26.10.03, 18:59

I nie jedź do Kalisza, potwornie tam śmierdzi:)
                                                  • miltonia Re: ruch 26.10.03, 19:03
                                                    To Ryszard mydla nie uzywa?
                                                  • zalogowana Re: ruch 26.10.03, 19:05

W drodze wyjątku od zasady:)))
                                                  • miltonia Re: ruch 26.10.03, 19:18
                                                    Moze ph trzeba mu zmienic i wtedy zasada stanie sie wyjatkiem?
                                                    Ps 1. Jesli zrozumiesz, co chcialam przez to powiedziec, to i mnie wytlumacz.
                                                    ps 2. Dlaczego do Klubu nie zagladasz?
                                                  • Gość: zalogowana Re: ruch IP: 80.51.36.* 26.10.03, 20:58
                                                    Chciałaś przez to powiedzieć,że nie wiesz, co powiedziałaś,i,że dobrze by było
                                                    gdybym chociaż ja wiedziała i Ci powiedziała, to ,o czym Ty nie wiedziałaś,ze
                                                    powiedziałaś:)
                                                    Ja nie mam karty Klubowej, a wszystkie moje wątki, które tam trafiły zostały
                                                    uprowadzone z Forum o forum, a ja nawet dość długo o tym nie wiedziałam, bo
                                                    nikt nie zażądał okupu.
                                                  • Gość: kanuk Re: ruch IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.10.03, 23:04
                                                    Lwice na kocia lape wchodza przeciez, po co im karta :)
                                                  • brezly Re: ruch 27.10.03, 09:45
                                                    Wszystko powyzsze to Prawda. Ale niestety times are
                                                    financial.
                                                  • zalogowana Re: ruch 27.10.03, 12:25
                                                    No ale zawsze jest jakiś Płomyczek,Miś na pwno też tak uważa:)
                                                  • zalogowana Re: ruch 27.10.03, 12:24
                                                    Ja jestem skorpionem:)))
                                                  • edzioszka Re: ruch 27.10.03, 12:33
                                                    hyhy, o Ty! a ja Lwica, tak się składa ;)
                                                  • zalogowana Re: ruch 27.10.03, 17:06
                                                    Patrząc na pewne statystyki,nie chwaliłabym się tym królewskim pochodzeniem:)

Ja do pełni szczęścia potrzebuję :zestarzeć się, osiwieć, zacząć palić,
                                                    przeprowadzić się do Warszawy i poddać się operacji transsexualnej, ale jest to
                                                    o wiele łatwiejsze niż zmiana daty urodzin:)
    • Gość: kod tak poza tym wszystkim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.03, 15:07
      niezalogowana, powiedz mi co bierzesz? ...powinnaś odstawić to świnstwo lub
      napisać, pochwalić się tutaj aby można było nadążać za potokiem słów Twych ;)
      • zalogowana Re: tak poza tym wszystkim 28.10.03, 16:47
        To jest mój piąty post dzisiaj - pierwszy na plaży i pierwszy pod tym nickiem,
        więc aż żal mi go marnować na odpowiedź dla Ciebie, bo nie wiem czy wiesz, ale
        od wczoraj wprowadziłam sobie limity - teraz mogę pisać maxymalnie 10 postów na
        dzień, więc na drugi raz zechciej zadawać bardziej wartościowe pytania, aby i
        odpowiedź mogła być taka:)))
        A tak...cóż mogę powiedzieć...nie wiem, co to za choroba, bo nie byłam z tym u
        psychiatry:)
        • Gość: kod Proszę Pani... ależ proszę ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.03, 09:42
          Poczytaj.
          Po pierwsze: Twoje ograniczenia są Twoim problemem, ja ich Ci nie narzuciłem,
          więc... sama rozumiesz, że nie ma to dla mnie większego znaczenia.
          Po drugie: doceniam dobre wychowanie wyniesione z domu, że odpowiadasz na
          każde, nawet najbardziej durne pytanie :)
          Po trzecie: trochę kreatywności, hasło "mówię ci to do ucha" -rewelacja, może
          koleżanka ma rację, copywriter z Ciebie byłby... jednak... hmmm... gdybyś była
          sprytna... pytanie było do niezalogowanej, czy ona też ma 10 odsłon dziennie?
          Pozdrawiam, a wszystkie pytania możesz potraktować retorycznie :) Miłego dnia
          życzę :)
          • zalogowana Re: Proszę Pani... ależ proszę ;) 29.10.03, 13:42

Ja wszystko traktuję retorycznie, a jeżeli odpowiadam na pytania, to tylko
            dlatego,że dla innych niekoniecznie musiały być retoryczne.

>pytanie było do niezalogowanej, czy ona też ma 10 odsłon dziennie?

Ja mam 10 odsłon dziennie, jako człowiek w internecie, a nie jako nick...

Nie życzę Ci miłego dnia, ale tylko z tego powodu,że się spieszę i nie mam
            czasu Ci tego napisać.
            • misiania Re: Proszę Pani... ależ proszę ;) 29.10.03, 13:46
              o.a co to za tłuk nam się przyplątał? znowu trzeba cynowe wiaderko ustawiać
              czyco?
              • zalogowana Post czwarty - misiani warty... 29.10.03, 14:36
                Farbowany lis misianiu...

Czwarty post misianiu przeznaczam dla Ciebie,
                nie znam Cię i tak zostanie, nie znam Cię moje Nieznanie:)

Mój czwarty post misianiu w wątku Ci przynoszę
                Mój czwarty post misianiu, tylko nie płacz proszę...
            • zalogowana Re: Proszę Pani... ależ proszę ;) 29.10.03, 14:28
              Życzę Ci miłego dnia !

Znalazłam chwilę czasu,żeby to napisać.

To już mój trzeci post dzisiaj, więc prosiłabym bez odbioru.Dziękuję.
              Gdyby jednak był jakiś odbiór,to z góry uprzedzam,że już nie odpiszę.
              • misiania Re: Proszę Pani... ależ proszę ;) 29.10.03, 14:32
                e-e. zakodowany chyba zwinął chwilowo manatki... ciekawe skąd tu takiego
                przywiało, kolejny reformator chyba skrzydełka wątłe chce rozprostować na
                plaży ;))))
                • Gość: kod misiania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.03, 15:32
                  hmmm... nie chcę być niegrzeczny, myślę jednak, że Twoje słowa do mnie, które
                  nie wiem co mają na celu są dość... nawet jeśli mam na to patrzeć z ";)".
                  Właściwie śmiejcie się, misiania napisała niezły dowcip.
                  Masz jakieś kompleksy? Na mur brak kultury, moje słowa nie były skierowane do
                  Ciebie, jeśli już chciałaś się podpiąć wypadałoby najpierw zapytać - prawda?
                  Tobie również udanego wieczoru :)
                  A... przepraszam, że wpiąłem się w Wasz hermetycznie zamknięty wirtualny
                  świadek ;) Jeśli jeszcze ktoś będzie chciał mnie urazić, proszę, szkoda fatygi
                  i opuszków Waszych :)
                  • misiania Re: misiania 29.10.03, 15:34
                    hyhy, pytanie mam, czy jesteś może z zawodu dekarzem o dłoniach jak bochny? tak
                    tylko pytam, z czystej ciekawości.

M. ciekawa (i życzliwa jak zwykle)
                    • Gość: kod (dekarz) Panie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.03, 16:44
                      misiania:
                      dla Ciebie będę kim tylko zechcesz... piszesz i masz

zalogowana:
                      wybacz, trochę jednak wątpię w dobry gust dowcipu... chyba jest to nawet dość
                      zrozumiałe... nie mam nic przeciwko szydzeniu z kogoś, niech to nawet będę
                      ja... tylko kogo bawią jej "trafione" teksty?
                      • misiania Re: Panie 29.10.03, 16:48
                        eeetam, znowu fałszywka a nie dekarz
                        • Gość: kod misiania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.03, 16:54
                          wolę słowo podróbka. Każdego dnia inna metka - bez domu jestem ;)
                          • misiania Re: misiania 29.10.03, 16:56
                            nene, metka to raczej wędlina, nie podroby...
                            • Gość: kod misiania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.03, 17:04
                              metka to taki mini finisz raczej. Zmień źródło informacji ;)
                  • zalogowana Mój szósty post. 29.10.03, 16:35

Coś taki nerwowy, przecież Ona żartowała, tak samo jak ja, i tak samo jak Ty,o
                    jakim "Twoim" braku kultury Ty mówisz,przecież My rozumiemy takie gadki.
                    A,że mi się nie chcę, albo inaczej nie mam zamiaru pisać wiecej jak 10 postów
                    na dzień, nie znaczy ,że kogoś nie lubię.
    • ignatz Re: ruch 28.10.03, 19:10
      szukyj się, to będzie Twój Weekend :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka