viki2lav 31.10.03, 11:44 halo£inowa dla wszystkich, bierzcie i straszcie! u was tez google takie £adne dzis??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: Gruba Dynia! 31.10.03, 11:48 czemu ładne google? wyglądają jak zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Gruba Dynia! 31.10.03, 11:49 aaaa! .com in English, hyhyhy, faktycznie! Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Gruba Dynia! 31.10.03, 12:25 O? defaultuje ci sie .pl? to popatrz na .it Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Gruba Dynia! 31.10.03, 12:28 samo .com nie wystarczy, trzeba .com in English Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Gruba Dynia! 31.10.03, 12:33 Brrrrr....... Chalouyn, brrrrrr.... Walentynki brrrrrr......, zadza mordu. Cos trza w srodek martwego handlowo sezonu wsadzic, coby sprzedaz nakrecic, brrrrr..... Podobno w Chinach urzadzali w tym roku Oktoberfest:-) Eeee, i tak lepsze to jak Rocznica Wielkiej Socjalistycznej Rewolucji Pazdziernikowej albo co takiego podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Gruba Dynia! 31.10.03, 12:39 brezly napisał: > Brrrrr....... Chalouyn, brrrrrr.... Walentynki > brrrrrr......, zadza mordu. Cos trza w srodek martwego > handlowo sezonu wsadzic, coby sprzedaz nakrecic, brrrrr..... > > Podobno w Chinach urzadzali w tym roku Oktoberfest:-) no pięknie. już widzę te filigranowe Chineczki z blond warkoczami unoszące z wdziękiem po 12 litrowych kufli piwa (na jedną rękę) hihi Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Gruba Dynia! 31.10.03, 12:46 a ja jednak miałbym opory, żeby wypić za , np, wszystkich świętych (kiedyś byłem na stypie, na której pito zdrowie nieboszczyka. Na usprawiedliwienie wznoszącego toast mam tylko to, że sam już był nieboszczyk. Fuj) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Gruba Dynia! 31.10.03, 14:43 E-e. To sa dwa rozne sposoby na zaklinanie rzeczonej kostuchy. Nie ma sie co zaperzac ani niedajpanieboze zacietrzewiac i rozindyczac. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Gruba Dynia! 31.10.03, 14:48 zacietrzewiac, rozindyczać i wkurzać nie ma co się. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Gruba Dynia! 31.10.03, 14:51 aha. zamiast tego - dzisiaj drazyc dynie i chodzic po domach , a jutro - z lampkami na groby. Tu i tu po swieczce i ogarku zapalic. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Gruba Dynia! 31.10.03, 15:02 i jedna twarza - z flachy a drugą - smutny pokerfejs jak tradycja nakazuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Gruba Dynia! IP: *.brucepower.com 31.10.03, 14:21 Chcesz w dynie? Z dyniami, halowinami, walentynkami, harlekinami, macdonaldami i innymi przejawami PRECZ. Odturlac wszystkie dynie za ocean przd Bialy Dom. Niech sie zabarwi na kolorowo- dyniowo-pomaranczowo i strasznie straszy. P.S. Czy juz zaczalo sie odliczanie szopingowych dni do Christmas (kiedys Boze Narodzenie)? === Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Gruba Dynia! 31.10.03, 14:38 aha - precz ! dzisiaj znowu, jak co roku, czeka mnie eskortowanie Szakali dookola wiochy. Znowu mi zadnie lapy w szynki wejdo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2marry? Re: Gruba Dynia! IP: 213.255.126.* 31.10.03, 15:07 a jutro jest przeciez wszystkich swuiietych, tak jakbysmy razem mieli imieniny, dzien zaduszny dopiero pojutrze! Tylko my tak pomieszali gupio Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Gruba Dynia! 31.10.03, 15:41 Bo sluchajcie i zwazcie u siebie Ze wedle boskiego przykazu Kto za zycia nie zawyl ni razu Ten nie zawyje juz po smierci w niebie Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Gruba Dynia! 31.10.03, 16:41 anene. Moj kolega mawial : "Przezorny zawsze odbezpieczony", filut jeden. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś