anieatak 05.11.03, 16:57 napisse raz raz je i szcze.. to tyle mnie na tym PORTalu WIEdziel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anieatak a Pro po.. 05.11.03, 21:47 moj pierwszy toMik ..ki motto pipierdolone.. piewszy spal?(o new yorkU bedziem kolendowac)ony..ooooooooNY.. pipipierdolona zielona karta.. wole na starym KONtyNECIE.. rozumiecie..jak ktos byl w AS U..to szpieG..sprzetDAwcziki..chuje.. ooooooooooooooo ujjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeee.. Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak po grze be 05.11.03, 21:53 swietej pamieci oczy moje..wszystkie 3..wal law..prawo oWARp.IPI..lan sztrum.. (szturm?ATAK!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: po grze be 05.11.03, 21:59 >podpissano another gadajacy tru(e)p.. Two tru(e)py PRAWd(w)a :) Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: po grze be 05.11.03, 22:06 Spo Ko Ko Channel zmień na in NY k...NOW ! Odpowiedz Link Zgłoś
anieatak Re: po grze be 05.11.03, 23:11 zalogowana napisała: > Spo Ko Ko Channel zmień na in NY k...NOW ! now? won! ;) er .. erererererererererererere..juz zuj..jade po mnie.. Odpowiedz Link Zgłoś