e.silver 29.01.02, 10:07 Co się stało, że dziś tu takie pustki??? Czyżby wszyscy zupełnie juz zamarzli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rigel Re: CO SIĘ STAŁO??? 29.01.02, 10:12 wiatr taki, ze musze trzymac klawiature w jednej rece a w drugiej monitor... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: CO SIĘ STAŁO??? 29.01.02, 10:14 Witam!!! A moze Roro wprawil wszystkich w totalne zaklopotanie.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: CO SIĘ STAŁO??? 29.01.02, 10:15 Ja zabiłam okna gwoździami a drzwi zatarasowałam szafą - trochę mniej wieje Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: CO SIĘ STAŁO??? 29.01.02, 10:16 sprawdz jeszcze, czy jestes po wlasciwej stronie drzwi... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: CO SIĘ STAŁO??? 29.01.02, 10:17 rigel napisał(a): > sprawdz jeszcze, czy jestes po wlasciwej stronie drzwi... ;) ja chyba jestem, nie wiem tylko czemu telefon dzwoni z tamtej strony...?? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: CO SIĘ STAŁO??? 29.01.02, 10:19 nie przejmuj sie, to pewnie nie do Ciebie dzwoni ten telefon.... no, chyba, że to Twoja komórka... ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.silver Re: CO SIĘ STAŁO??? IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 10:26 rigel napisał(a): > nie przejmuj sie, to pewnie nie do Ciebie dzwoni ten telefon.... no, chyba, że > to Twoja komórka... ;))))) Ha ha ha moja komórka po różnych ostatnich przejściach została wyłączona i tak sobie lezy ... tez w chłodni ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: CO SIĘ STAŁO??? IP: 195.205.13.* 29.01.02, 10:29 ale Ci dobrze.... Odpowiedz Link Zgłoś
lena3 Re: CO SIĘ STAŁO??? 29.01.02, 10:49 e.silver napisał(a): > Co się stało, że dziś tu takie pustki??? > Czyżby wszyscy zupełnie juz zamarzli? ja raczej dopiero powoli odtajam, za oknem słoneczko, wiosną pachnie (przynajmniej mam nadzieję, ze to wiosna, bo niby co?) a ja mam tyle pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.silver Re: CO SIĘ STAŁO??? IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 10:57 lena3 napisał(a): > ja raczej dopiero powoli odtajam, za oknem słoneczko, wiosną pachnie > (przynajmniej mam nadzieję, ze to wiosna, bo niby co?) a ja mam tyle pracy... Przepraszam, w kwestii formalnej, GDZIE TO SŁONECZKO??? Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: CO SIĘ STAŁO??? 29.01.02, 11:06 lena3 napisał(a): > zgadnij...;-)) ależ nie mam zamiaru go szukać, wolę go unikać moim zywiołem jest srebrzysty ksieżyc Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: CO SIĘ STAŁO??? 29.01.02, 11:12 Jakie wiatry?! Spojrz za okno - dzisiaj wieje niewąsko (czy, jak wolisz, piździ jak w Kieleckiem)... Odpowiedz Link Zgłoś
haker1 Re: CO SIĘ STAŁO??? 29.01.02, 11:19 no, ładnie, ładnie teraz lenę stąd wywieje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: CO SIĘ STAŁO??? 29.01.02, 11:38 _tequila_ napisał(a): > wiuwa, az Tato przyszybowal...;) Tak, mnie sie udało, a takich różnych skrzydlatych ani widu, ani słychu... Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: CO SIĘ STAŁO??? 29.01.02, 11:45 oj niedobrze! unoszac sie przy takim wietrze latwo zaczepic o jakas antene albo przewody wysokiego napiecia..... oby nie odleciala do cieplych krajow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lena3 Re: CO SIĘ STAŁO??? 29.01.02, 11:32 haker1 napisał(a): > jakie wiatry przywiały tu lenę3 ? wiatry południowe mnie przywiały i promyczki słoneczka przyniosły, które mruga do mnie zza okna na przemian z tym z komputera ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: CO SIĘ STAŁO??? 29.01.02, 11:34 Wyszłam sobie na chwilę na świat, kryjac sie wprawdzie w cieniu,słoneczka mi tu nie widać, witerek nieco ucichł, i nawet....jakby wiosną zapachniało!!! WOW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
haker1 Re: CO SIĘ STAŁO??? 29.01.02, 11:56 dziewczyny naprawdę wiosnę poczuły nie za wcześnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: CO SIĘ STAŁO??? 29.01.02, 12:05 Modlić się należy, byśmy na wiosnę puszczali pączki, nie zaś - bączki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena3 Re: CO SIĘ STAŁO??? IP: *.krosno-podwale.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 12:45 haker1 napisał(a): > dziewczyny naprawdę wiosnę poczuły > nie za wcześnie ? za wcześnie, za oknem +9, słońce jak w maju, a Ty mówisz, że za wcześnie? Odpowiedz Link Zgłoś
haker1 Re: CO SIĘ STAŁO??? 29.01.02, 12:59 lenka dlaczego ciągle mnie cytujesz ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
statler_i_waldorf ja w kwestii czysto formalnej 29.01.02, 13:17 lena3 napisał(a): > haker1 napisał(a): > > > jakie wiatry przywiały tu lenę3 ? > wiatry południowe mnie przywiały i promyczki słoneczka przyniosły, które mruga > do > mnie zza okna na przemian z tym z komputera ;-))) > słyszalem kiedys wypowiedz faceta, ktory zajmuje sie zawodowo meteorologia, ze terminem wiatry okresla sie przykra przypadlosc fizjologiczna, w meteorologii natomiast ruch powietrza nazywany jest wiatrem pozostaję mily, SiW Odpowiedz Link Zgłoś
haker1 Re: ja w kwestii czysto formalnej 29.01.02, 13:20 czy ja to przeżyję ? znowu we dwóch na jednego ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: ja w kwestii czysto formalnej 29.01.02, 13:22 statler_i_waldorf napisał(a): > słyszalem kiedys wypowiedz faceta, ktory zajmuje sie zawodowo meteorologia, ze > terminem wiatry okresla sie przykra przypadlosc fizjologiczna, w meteorologii > natomiast ruch powietrza nazywany jest wiatrem > > pozostaję mily, SiW Miałem nadzieję, że ominie nas ta drażliwa kwestia. Ale jeśli już, to powinniśmy wyróżniać wiatry południowe, poranne, popołudniowe, wieczorne itd, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
haker1 Re: ja w kwestii czysto formalnej 29.01.02, 13:27 oraz domowe, biurowe i......plażowe Odpowiedz Link Zgłoś
statler_i_waldorf Re: ja w kwestii czysto formalnej 29.01.02, 13:32 tato! napisał(a): > Miałem nadzieję, że ominie nas ta drażliwa kwestia. Ale jeśli już, to powinniśm > y > wyróżniać wiatry południowe, poranne, popołudniowe, wieczorne itd, tak? zapomniales o trabie powietrznej! Przepraszam w iscie wersalkowym stylu za tę dosłownosc, ale mi zostalo po watku bez (oczywiscie!) zlosliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
haker1 Re: ja w kwestii czysto formalnej 29.01.02, 13:38 wasze trąby wywiały lenkę3 a zaczynało być tak miło :) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: ja w kwestii czysto formalnej 29.01.02, 13:42 cze chlopaki ;) wiatr taki, ze wywiewa zapas racjonalizmu z glowy.... a widzieliscie jak smiesznie probuja latac ptaki? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
haker1 Re: ja w kwestii czysto formalnej 29.01.02, 13:45 czyje ptaki ? ;) oj tequila, tequila :) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: ja w kwestii czysto formalnej 29.01.02, 13:50 haker1 napisał(a): > czyje ptaki ? ;) > oj tequila, tequila :) oj haker, haker..... Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: ja w kwestii czysto formalnej 29.01.02, 13:46 Wywiewa? Cholera, a ja myślałem, że to się ma albo nie. Chyba nauszniki trzeba zacząć nosić. Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: ja w kwestii czysto formalnej 29.01.02, 13:55 Tatku, Tobie to już nawet nauszniki nie pomogą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: ja w kwestii czysto formalnej 29.01.02, 14:01 Nawet nauszniki? Trudno, na starość będę Tatą irracjonalnym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: ja w kwestii czysto formalnej IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 14:03 czesc irracjonalny Tato! Czesc Fuego Osiolku! tak dawno nie zagladalem ze az sie stesknilem! Kogo obgadujemy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
statler_i_waldorf Re: ja w kwestii czysto formalnej 29.01.02, 14:03 cze fuego, i co, rzucilas w koncu te uczelnie??? najwyzszy czas to zrobic i wrocic na forumowe piachy! Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: ja w kwestii czysto formalnej 29.01.02, 14:15 Przepraszam, z kim mam przyjemność ( przynajmniej na razie) ?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
statler_i_waldorf Re: ja w kwestii czysto formalnej 29.01.02, 14:22 fuego napisał(a): > Przepraszam, z kim mam przyjemność ( przynajmniej na razie) ?;)) Jego Magnificencja Theodor, ale nie mow anieli i mojemu szefowi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego do dzieciaka! 29.01.02, 14:16 Nawet na Ciebie nie spojrzę, smarkaczu! wiesz, co to jest e-mail?????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: do dzieciaka! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 14:18 a sprawdz sobie wredna kobieto najpierw maila a pozniej mozesz wrzeszczec:) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do dzieciaka! 29.01.02, 14:18 a Ty wiesz co to e-mail ????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: do dzieciaka! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 14:19 no to moze juz skonczymy wrzeszczec i konstruktywnie porozmawiamy? - cokolwiek to znaczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do dzieciaka! 29.01.02, 14:20 hej Dzieciau... slyszalem ze przegadales cala sss...obote.... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: do dzieciaka! 29.01.02, 14:20 Moi drodzy, kochani "mężczyźni"...sami se zajrzyjcie do skrzynek (dzieciak-do wszystkich dziesięciu zajrzyj!!!) i zobaczcie, jak wysypują się z nich maile ode mnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do dzieciaka! 29.01.02, 14:22 sprawdze.... ale dlaczego "mezczyzni" napisalas wlasnie tak... w cudzyslowiu? ;))) no, prosze wytlumacz sie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: do dzieciaka! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 14:25 bo tylko ja jestem prawdziwym facetem Rigelku. tylko ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do dzieciaka! 29.01.02, 14:25 hehehe.... tak, tak.. wiem... taki gadajacy "prawdziwy" mezczyzna.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: do dzieciaka! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 14:27 no... 'porozmawialem' sobie troszke:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: do dzieciaka! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 14:24 Riegel! co tak syczysz?:) sssobote przegadalem? ale bylo fajnie, bo wiesz ja rozmawiac to lubie;) Fuego! a Ty zajrzalas? jakies 20 min. temu nawet cos Ci wystukalem:) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do dzieciaka! 29.01.02, 14:26 Gość portalu: dzieciak napisał(a): > sssobote przegadalem? ale bylo fajnie, bo wiesz ja rozmawiac to lubie;) masz szczescie, ze panienka sie nie zanudzila... ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: do dzieciaka! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 14:28 "rozmowa" ze mna nie da sie zanudzic!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do dzieciaka! 29.01.02, 14:29 ten tekst to macie rodzinny, czy jak? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: do dzieciaka! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 14:30 a co? siostrzyczka tez tak mowi?:) w koncu blizniaki jestesmy:) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do dzieciaka! 29.01.02, 14:33 Gość portalu: dzieciak napisał(a): > a co? siostrzyczka tez tak mowi?:) w koncu blizniaki jestesmy:) tylko, prosze, nie mow mi ze mnie tez ubostwiasz.... ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: do dzieciaka! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 14:34 zyj dalej w blogiej nieswiadomosci hi, hi Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do dzieciaka! 29.01.02, 14:35 spokojna glowa... przestalem wierzyc w takie deklaracje juz dawno.... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ja w kwestii czysto formalnej 29.01.02, 14:15 Fuego.... no, nie... :)) witaj :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: ja w kwestii czysto formalnej IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 14:16 co Ty Rigel? cieszysz sie ze Fuego sie zjawila? ale masz powod do radosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ja w kwestii czysto formalnej 29.01.02, 14:17 jasne ze sie ciesze, ze Fuego wrocila.... moze ktos jej nastuka maila do mnie? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Odchodzę 29.01.02, 14:20 Odchodzę ze smutkiem, by w ciemnym wnętrzu ukochanego Blues-Baru biadolić nad upadkiem Ojczyzny, schamieniem społeczeństwa, debilizmem sztuki współczesnej i w ogóle... Uściski Tato (irracjonalny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: Odchodzę IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 14:22 a ja juz myslalem ze na zawsze odchodzisz. tos mnie wystraszyl:) zegnam irracjonalnie:)! Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: ja w kwestii czysto formalnej 29.01.02, 14:18 co "no nie"? debrałes pocztę? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ja w kwestii czysto formalnej 29.01.02, 14:19 jezeli wyslalas na ten adres co wczoraj to jeszcze nie..... niedostepny mam teraz, ale pozniej sprawdze.... z gorki dziekuje... ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: ja w kwestii czysto formalnej IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 14:20 z tym mailem to Cie na pewno oszukuje! nic Ci nie wyslala:) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ja w kwestii czysto formalnej 29.01.02, 14:21 Fuego nie oszukuje.... w przeciwienstwie do pewnego znanego Ci idealu, Fuego dotrzymuje obietnic ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: ja w kwestii czysto formalnej 29.01.02, 14:24 Ideałem ja jestem, więc jak mogę jednocześnie dotrzymywać i nie dotrzymywać???;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ja w kwestii czysto formalnej 29.01.02, 14:25 Ty nie jestes idealem.... jeszcze nie... ;)))) dzieciak wie o kim mowa... ;))) uklony dla panny A. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: ja w kwestii czysto formalnej 29.01.02, 14:23 panowie, odpieprzyć się, że sie tak "po męsku" wyrażę!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ja w kwestii czysto formalnej 29.01.02, 14:24 kurrrrrka! to ja Cie bronie, jak ... nie powiem kogo, a Ty mi mowisz "odpieprzyc sie"? :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: ja w kwestii czysto formalnej IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 14:26 ideal to ja znam jeden. kasztanowowlosy zreszta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: ja w kwestii czysto formalnej IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 14:29 raczej "zagadany" Rigelku:) ten cudzyslow spelnia tu bardzo wazna role;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ja w kwestii czysto formalnej 29.01.02, 14:30 przeciez wiem, ze "zagadany".... przynajmniej nogi JĄ nie bolaly... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: ja w kwestii czysto formalnej 29.01.02, 14:30 Bo mnie zdenerwowaliście!Jak mnie nie ma miesiąc, to żaden się nie pofatyguje, żeby napisać- co słychać, czy jeszcze żyjesz, itp. A jak sie tylko zjawiam, to na mnie z twarzą!!!WYPRASZAM SOBIE! A na dodatek, jak już łaskawie dzieciak coś napisze, to ledwo dwa zdania w takim mailu znaleźć można! "Mężczyźni" dlatego, że...że tak!I już!;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ja w kwestii czysto formalnej 29.01.02, 14:32 niby co? w pustke mam maile slac? do sciany gadac? zarty sobie robisz... :))) nie wystarczy Ci, ze jeszcze pamietam Twoj nick? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego podwójna świnia... 29.01.02, 14:36 ...to Rigel!!! Teraz już nawet pantofelków nie będziesz mi mógł pastować!!Zwalniam Cię!;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: podwójna świnia... 29.01.02, 14:36 Fuego? dlaczego????????????????? :(((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
fuego świnie! 29.01.02, 14:33 Nie chce mi się z Wami gadać...tacy jesteście, cholera "tajemniczy" Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: świnie! 29.01.02, 14:34 Fuego, gwiazdko moja, nie zlosc sie.... pliiiizz :))))) ogromnie sie ciesze, ze jestes.... naprawde ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: świnie! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 14:36 phi... sciemniacz:) to ja sie naprawde ciesze moja najdrozsza Fuego!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: świnie! 29.01.02, 14:37 Twoja najdrozsza? a rudowlosa to juz nie??? Fuego nie wierz mu... normalnie kit probuje wciskac... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego wazeliniarze!!!! 29.01.02, 14:39 nie przymilać się tak, bo się niedobrze robi!!;))) I NIGDY nie będę ani Twoja Rigel, ani (tym bardziej) Twoja, dziecko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: wazeliniarze!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 14:40 Rigel! nie ruda a KASZTANOWOWLOSA:) nie jestes moja Fuego? ide sie powiesic:) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: wazeliniarze!!!! 29.01.02, 14:40 ufffffffffffff, no to będzie jednego mniej!!!;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: wazeliniarze!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 14:43 ale najpierw powiesze Ciebie MISIU!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: wazeliniarze!!!! 29.01.02, 14:42 fuego napisał(a): > I NIGDY nie będę ani Twoja Rigel, ani (tym bardziej) Twoja, dziecko!!! hehehe... Dzieciak! do nauki! powialo optymizmem.... ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego I flądry!!! 29.01.02, 14:44 na dodatek! Wytrąciliście mnie z równowagi...;)))Będę musiałą iść na dodatkowe zajęcia jogi;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: świnie! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 14:35 tajemniczy jak prawdziwe kobiety, co Rigel:)? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: świnie! 29.01.02, 14:36 mow za siebie, dobra. myslisz, ze kumpla spotkales? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: świnie! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 14:38 kumpla? nie pochlebiaj sobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: ja w kwestii czysto formalnej IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 14:33 Rigel: owszem nogi ja nie bolaly...:) Fuego Diablico! 2 zdania? ja tu poematy do Ciebie pisze a Ty mnie tak obrazasz?:) ale przyrzekam ze sie poprawie. bede pisal czesciej... jesli Ty bedziesz odpisywac Misiu!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: ja w kwestii czysto formalnej 29.01.02, 14:37 Nie mów do mnie Misiu!!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ja w kwestii czysto formalnej 29.01.02, 14:38 fuego napisał(a): > Nie mów do mnie Misiu!!!!;) a ja moge? Misssiu? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: ja w kwestii czysto formalnej 29.01.02, 14:40 wara ode mnie!!!Nie zbliżać się!!Strefa ochronna- 2 metry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: ja w kwestii czysto formalnej IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 14:41 a co chora jestes?:) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: ja w kwestii czysto formalnej 29.01.02, 14:43 Nie,ale boję się, że coś od Was złapię...;) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: i tak... 29.01.02, 14:40 ...wątek z opuszczonego, poprzez meteorologiczny, został zoologicznym. Ot, taka luźna uwaga... ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: i tak... 29.01.02, 14:42 Aaaaaaaaa, wiedziałam, że ta poświata z czymś mi się kojarzy!!! Czy krioterapia Ci służy??? (Jeśli to się tak własnie nazywa...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: i tak... 29.01.02, 14:44 fuego napisał(a): > Aaaaaaaaa, wiedziałam, że ta poświata z czymś mi się kojarzy!!! > Czy krioterapia Ci służy??? (Jeśli to się tak własnie nazywa...;)) Witaj Fuego! Tak to ja. Krioterapia posłużyła świetnie, zwłaszcza jak dodać do tego dzisiejszą pełnię. obecnie chłodzę w chłodni moją komórkę, ale to inna bajka. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: i tak... 29.01.02, 14:50 tak, a ja tej bajki nie znam chyba... A Aniela nadal tam wisi, czy ją ktoś odciął już? Pytam z ciekawości tylko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: i tak... 29.01.02, 14:53 fuego napisał(a): > tak, a ja tej bajki nie znam chyba... > A Aniela nadal tam wisi, czy ją ktoś odciął już? Pytam z ciekawości tylko ;) Wisi chyba, ten cały biały kokon, to zdaje sie ona. Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: i tak... 29.01.02, 14:56 Przepoczwarza się??????Ale w co??Już się boję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: i tak... 29.01.02, 14:58 fuego napisał(a): > Przepoczwarza się??????Ale w co??Już się boję ;) Też się boję co może się wykluć z zamrożonego białoskrzydlatego anioła..? Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: i tak... 29.01.02, 15:00 Taka znowu biała to ona nie byłą...ale podejrzałam forum i się okazuje, że jednak przyszła (tfu)! Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: i tak... 29.01.02, 15:02 fuego napisał(a): > Taka znowu biała to ona nie byłą...ale podejrzałam forum i się okazuje, że > jednak przyszła (tfu)! Zbyt nowym gościem tu jestem, aby to wiedzieć, czyż pałacie do siebie niezbyt wielkim entuzjazmem? Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: i tak... 29.01.02, 15:15 Należałoby odpowiedzieć sobie na pytanie: Czy ktokolwiek pała do Anieli czymkolwiek, oraz na odwrót. ;))) PS. Nie no, przecież my sie tu wszyscy kochamy tak naprawdę. Po godzinach umawiamy sie pod budką z piwem, a tu tylko napędzamy koniunkturę Gazecie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: i tak... 29.01.02, 15:22 fuego napisał(a): > Należałoby odpowiedzieć sobie na pytanie: Czy ktokolwiek pała do Anieli > czymkolwiek, oraz na odwrót. ;))) > > PS. Nie no, przecież my sie tu wszyscy kochamy tak naprawdę. Po godzinach > umawiamy sie pod budką z piwem, a tu tylko napędzamy koniunkturę Gazecie ;)) Aha ;))) rozumiem ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: i tak... 29.01.02, 14:48 Cześc Fuego, Wczoraj przelotnie widziałem jak pokrywałaś się szronem :>. I jak reumatyzm , -180 C ponoć pomaga ? Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: i tak... 29.01.02, 14:55 I co? Zajrzałeś, popatrzyłeś i poszedłeś, tak?? Eh, ci faceci, żadnego z nich pożytku!!! Czy coś sugerujesz, pisząc o reumatyzmie??Ja jestem młoda jeszcze, podobne przypadłości się mnie nie imają ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: i tak... 29.01.02, 15:08 Taki mam ostatnio czas :( Na formum na dobra sprawę jestem tylko w trybie read- only . A wypadałoby , jak sie zaczyna pogawędkę, aby być jednak dostępnym dla rozmówcy. A Reumatyzm i S-ka to bardziej mnie męczy. Jestem juz po gwarancji i to sie czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak JUZ UCIEKAM! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 14:44 pa, pa Potwory! Badzcie jutro! zagadam Was na smierc - to do Fuego i Rigla of coz:) pa, pa buziaki dla Fuego dla Rigla...hmm....uscisk dloni:) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: JUZ UCIEKAM! 29.01.02, 14:45 wypchaj się!!Nic od Ciebie nie chcę!;)))))( oprócz maila raz na sto lat;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel zegnam... 29.01.02, 14:46 milego popoludnia Fuego :)))) ide sprawdzic cos nabazgrala w tym niby-mailu do mnie ;))) gdyby znowu Cie dlugo nie bylo.... moc caluskow ;)****** Dzieciak... eh! szkoda gadac... ;)))) trzymaj sie... Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: zegnam... 29.01.02, 14:48 Co za mięczaki!!!Wpadli na trzy minuty i już do domu!!To pewnie jakiś drugi sort tych "mężczyzn"...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: zegnam... 29.01.02, 14:48 a Ty niby na długo wpadłaś???? zobaczymy kto kogo przetrzyma.. ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: zegnam... 29.01.02, 14:52 No, zobaczymy...ze mną nie wygrasz...choc masz niejako przewaę, posiadając net w domu...ja z mojego kompa, chocbym bardzo sie starała, nie połączę się! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel do Fuego 29.01.02, 15:28 jestes jeszcze??? DOSTALEM... :))))))) ale masz pomysly... ;))))) zaraz Ci odpisze ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Fuego IP: *.man.lodz.pl 29.01.02, 15:33 już się trzęsę ze strachu ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Fuego 29.01.02, 16:01 zuch dziewczyna.... :))) ale pomysly to Ty masz..... no, no... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: do Fuego 29.01.02, 16:24 już odpisałam ;) Aha, powiedz żonie, że zabije ją, jak sie nie odezwie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś