emusia 24.12.03, 00:02 jak na mój gust, to pierwsza gwiazdka w wigilię to już świeci. to rozpakujmyjuż prenty, dobrze??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baloo Re: witam w wigilię (www) 24.12.03, 02:58 a cusz Ty chcesz dziecino, z rozpakowanym prentem po nocy sie tluc ? idzze spac lepiej ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Re: witam w wigilię (www) 24.12.03, 08:12 Emusia, to były gwiazdki wczorajsze.... Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: witam w wigilię (www) 24.12.03, 10:10 nie dajecie mi poznac prawdziwego smaku dziecinstwa, bo mi na wszystko nie pozwalacie. zobaczycie kiedys tu przyprowadze metala w skorze. i zamieszka tu z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: witam w wigilię (www) 24.12.03, 10:17 aby nie zapomnij zdradzac go z jakims punkiem Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: witam w wigilię (www) 24.12.03, 10:30 Myślę że każdy sąd by uznał że to jest racjonalny powód do rozwodu Odpowiedz Link Zgłoś
tato1966 Re: witam w wigilię (www) 24.12.03, 10:36 rozpakować? prenta? tzn. metala ze skóry?.. Odpowiedz Link Zgłoś
tato1966 Re: witam w wigilię (www) 24.12.03, 10:46 A właściwie, to dlaczego Emu nie w szkole, a? No to drobne pytanie z polskiego: czyj to wierszyk? Jest zimno jak cholera mała znowu poszła gdzieś Ktoś nudny w radiu gdera w domu nie ma co jeść Jest zima - wiatr wyje jak pies Nie ruszam się na krok leżę w łóżku i drżę Za szybą już mrok bez małej mi źle Jest zima - wiatr wyje jak pies Zima zima butów na zimę ni ma Zima zima przy maszynce grzeję się Zima zima mróz za mordę nas trzyma Zima zima każdy psioczy i klnie Jest zima - wiatr wyje jak pies Gdy jest mała jest lepiej cieplej jakby lżej Robię dla niej herbatę albo kawę gdy jest Jest zima - wiatr wyje jak pies Więc przyjdź do mnie wreszcie i zastukaj do drzwi Choćbym umarł to jeszcze wstanę otworzę ci Więc przyjdź do mnie wreszcie... Choćbym umarł to jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
tato1966 Re: witam w wigilię (www) 24.12.03, 10:51 Gdzie tam. Ale prawie, prawie... Odpowiedz Link Zgłoś
tato1966 Re: witam w wigilię (www) 24.12.03, 11:00 Myj się, dziewczyno, myj... o, prawie Cię na trop naprowadzam - krakowski poeta, i nie obywatel... ale nie Świetlicki Odpowiedz Link Zgłoś
tato1966 Re: witam w wigilię (www) 24.12.03, 11:47 Normalnie pod wrażeniem jestem. A kto był następny? Szymborski? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: witam w wigilię (www) 24.12.03, 11:50 tato, ja cie chwilami nie rozumiem. roznica pokolen chyba. ale moge ci zyczyc wesłych swiat i cie nawet wycałowac w brode zapuszczana. a co. :-* Odpowiedz Link Zgłoś
tato1966 Re: witam w wigilię (www) 24.12.03, 12:26 Brodę nadstawiam. Różnice pokoleniowe to na pewno są, ale nie stąd trudności w zrozumieniu - sezon na śledzie póki co trwa. A śledź - jako rybka - lubi pływać. A tato lubi śledzie. Itd. Całuję i ściskam. Odpowiedz Link Zgłoś