sewincz
09.05.15, 19:37
witam od 10 lat jestem zameldowana w domu ktory moj mąż dostal od rodzicow w akcie notarialnym z inf ze dom jest ich do czasu ich smierci teraz chcemy się rozwieść i moje pytania brzmia czy cos mi sie nalezy z tego tytulu ze tu tak dlugo mieszkam chce powiedziec ze robilismy remonty faktury sa na niego ( nie myslalam o zabezpieczeniu sie ) mam wykaz paragonow za ktore j tez placilam i kwoty ale mam tez wydruki swoje z konta ze w przeciagu 3 lat przelalam mu ok 25 tys zlotych poza tym ja kupowalam zakupy i mam dokumenty ze tylko ja placilam synowi za treningi obozy spotowe wycieczki i obiady w szkole malo tego kupowalam sprzet i go splacalam np tv za 5 ty i mam na to dokumnty najgorsze w tym ze maz powiedzial ze w przeicagu miesiaca mam sie wyprowadzic a ja w pracy na remont wzielam 6 tys pozyczki i mam zero na koncie wiec nie stac mnie na wynajecie czegos i mam jakis taki wewnetrzy niesmak chce podkreslic ze do tej pory miedzy nami bylo ok teraz jest na szkoleniu 3 miesiac i oznajmil ze mnie nie kocha i szuka pretekstow do klotni