hummer RIP :) 11.09.09, 12:09 rewers10 napisał: > gratulacja dla PO :) wczoraj padły chrześcijańskie wartości w Kodeksie Karnym, dziś te same wartości w mediach. Idzie ku dobremu. Odpowiedz Link Zgłoś
fredericus Re: ustawa medialna padła 11.09.09, 12:11 Gratulacje dla SLD i Napieralskiego,że nie ulegli zdrajcom z platformy wprowadzającymi wbrew wcześniejszym ustaleniom zapis o WC Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: ustawa medialna padła 11.09.09, 12:12 chłopaki z PO się przeliczyli nie POmogła nagonka medialna o bzdurnej koalicji Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: ustawa medialna padła 11.09.09, 12:14 rewers10 napisał: > chłopaki z PO się przeliczyli > nie POmogła nagonka medialna o bzdurnej koalicji Ale co się najudzili, to ich... :) Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: ustawa medialna padła 11.09.09, 14:15 taziuta napisał: > rewers10 napisał: > > > chłopaki z PO się przeliczyli > > nie POmogła nagonka medialna o bzdurnej koalicji > > Ale co się najudzili, to ich... :) A co z premią? Myślicie, że "haen" i inni funkcyjni mimo wszystko ją dostaną? W końcu się "napracowali"??? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych.o Re: ustawa medialna padła 11.09.09, 12:25 rewers10 napisał: > chłopaki z PO się przeliczyli > nie POmogła nagonka medialna o bzdurnej koalicji Nie pomyslales, ze to tylko polityka jest? :pp Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: ustawa medialna padła 11.09.09, 12:17 fredericus napisał: > Gratulacje dla SLD i Napieralskiego,że nie ulegli zdrajcom z platformy > wprowadzającymi wbrew wcześniejszym ustaleniom zapis o WC A i imć Prezydent stanął na wysokości zadania i obronił nas przed totalną klerykalizacją życia publicznego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: ustawa medialna padła 11.09.09, 12:19 hummer napisał: > A i imć Prezydent stanął na wysokości zadania i obronił nas przed > totalną klerykalizacją życia publicznego. :) Teraz pora na Rydzyka, z pewnością pośle LechKaczowi jakąś wiązankę, z wyrazami wdzięczności... :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych.o Re: ustawa medialna padła 11.09.09, 12:27 taziuta napisał: > hummer napisał: > > > A i imć Prezydent stanął na wysokości zadania i obronił nas przed > > totalną klerykalizacją życia publicznego. :) > > Teraz pora na Rydzyka, z pewnością pośle LechKaczowi jakąś wiązankę, > z wyrazami wdzięczności... :) Mam nadzieje, ze nie zapomni wyslac nowa miotle czarownicy. :p Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: ustawa medialna padła 11.09.09, 14:01 Ha!!! Gdybyż tylko o to mu chodziło... można by mu za zasługę to poczytać... Ale przecież.... wiadomo, ze totonieto :) Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: ustawa medialna padła 11.09.09, 12:22 I koalicja PISSLD jest faktem.Wreszcie.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: ustawa medialna padła 11.09.09, 16:02 Tusk uwierzył zbyt dosłownie w słowa A Michnika:Lewicy wolno mniej!A to było powiedziane dawno i jest to nieprawda w demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Tak mi żal Platformy prawie Obywatelskiej. 11.09.09, 12:23 Jak tu przeżyć taki afront ze strony SLD. Może jakiś drobny areszt wydobywczy? -------------- Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Tak mi żal Platformy prawie Obywatelskiej. 11.09.09, 12:25 żal to ich będzie odrywać od koryta Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Tak mi żal Platformy prawie Obywatelskiej. 11.09.09, 12:27 > żal to ich będzie odrywać od koryta Nie. To im będzie żal, że są odrywani. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Tak mi żal Platformy prawie Obywatelskiej. 11.09.09, 12:27 To domena ziobrowych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Jeżeli to ma być klęska platformy 11.09.09, 12:26 to zamawiam następne. Dla mnie ukazanie się w całej okazałości parszywego wizerunku komuszków jest warte więcej niż TVP i cała kasa na Woronicza. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Jeżeli to ma być klęska platformy 11.09.09, 12:28 to w sprawie odrzucenia sprawozdania KRRiT ? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Jeżeli to ma być klęska platformy 11.09.09, 12:29 Dla C i e b i e z całą pewnością. Ale do SLD już Cię nie przyjmą. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Jeżeli to ma być klęska platformy 11.09.09, 14:25 haen1950 napisał: > to zamawiam następne. Dla mnie ukazanie się w całej okazałości > parszywego wizerunku komuszków jest warte więcej niż TVP i cała kasa > na Woronicza. "haen"!!! O "parszywym wizerunku komuszków", o "kreatralności" (ten potworek językowy to od słowa "kreatura" - jakby ktoś nie załapał) Napieralskiego i wielu jeszcze tym podobnych sprawach wiemy już wszyscy, bo od tygodni nas tym zanudzasz! Jest jednak coś, czego chętnie dowiedzielibyśmy się od Ciebie. Mało znamy przedstawiciela Waszego - PO-wskiego - nowego koalicjanta Farfła, o którym dość ciepło wypowiada się Palikot. Czy w kilku ciepłych słowach - tak jak tylko Ty umiesz - nie zechciałbyś przybliżyć nam jego sylwetki? Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Prędzej czy później zniszczy się tego potworka, 11.09.09, 12:29 jakim jest TVP. I wbrew pozorom może to być prędzej niż później:) Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Prędzej czy później zniszczy się tego potwork 11.09.09, 12:31 i wszyscy obowiązkowo będziemy oglądać TVN Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Prędzej czy później zniszczy się tego potwork 11.09.09, 12:33 No nie ,a Trwam? Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: Prędzej czy później zniszczy się tego potwork 11.09.09, 12:36 rewers10 napisał: > i wszyscy obowiązkowo będziemy oglądać TVN Chłopie, oglądaj, co chcesz! Nie rozumiem tylko, dlaczego mam być zmuszony do płacenia na jakieś ścierwo, które reprezentuje poziom, jakby było opóźnione o 15 lat w jakości TV, a do tego truje jakimiś telenowelami i innymi głupotami. Odpowiedz Link Zgłoś
antyprawak Re: Prędzej czy później zniszczy się tego potwork 11.09.09, 12:46 Więcej pieniędzy zaoszczędzono by na zerwaniu konkordatu. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Prędzej czy później zniszczy się tego potwork 11.09.09, 12:48 antyprawak napisał: > Więcej pieniędzy zaoszczędzono by na zerwaniu konkordatu. > > słuszny kierunek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Prędzej czy później zniszczy się tego potwork 11.09.09, 14:36 wylogowany.pielegniarz napisał: > jakim jest TVP. I wbrew pozorom może to być prędzej niż później:) TVP potworkiem?To jest potworny potwór który "kradnie" Walterowi i Solorzowi 2,5 mld zetów z tortu reklamowego.Państwowa(publiczna)TVP pogarsza prywaciarzom (nb sponsorom medialnym PO)warunki konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
okularnik24 Re: Prędzej czy później zniszczy się tego potwork 11.09.09, 14:39 zoill , kto i ile kradnie Polakom w atku o Gudzowatym. Warto tam zajrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: Prędzej czy później zniszczy się tego potwork 11.09.09, 16:45 zoil44elwer napisał: > wylogowany.pielegniarz napisał: > > > jakim jest TVP. I wbrew pozorom może to być prędzej niż później:) > > TVP potworkiem?To jest potworny potwór który "kradnie" Walterowi i Solorzowi 2, > 5 > mld zetów z tortu reklamowego.Państwowa(publiczna)TVP pogarsza prywaciarzom (nb > sponsorom medialnym PO)warunki konkurencji. Chyba nie zrozumiałeś... Ja pytam, dlaczego zmusza się mnie do płacenia na takie g.wno jak TVP, które oferuje mi tańce na lodzie i telenowele? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Prędzej czy później zniszczy się tego potwork 11.09.09, 16:51 To nie słuchasz swego wodza,on skazał:Nie płatit diengów za abonament RTV,a pilota chyba masz to nikt cię nie zmusza być widzem TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Bo takie jest prawo? 11.09.09, 16:55 wylogowany.pielegniarz napisał: > /.../ Ja pytam, dlaczego zmusza się mnie do płacenia na takie > g.wno jak TVP, które oferuje mi tańce na lodzie i telenowele? Prawo mówi, że jeśli masz radio i tv, to trzeba płacić abonament. Jeśli nie chcesz, to spróbuj zmienić to prawo, ale póki obowiązuje (bo nieudolne PO nie potrafi go zmienić) płacić trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: Bo takie jest prawo? 11.09.09, 17:25 taziuta napisał: > Prawo mówi, że jeśli masz radio i tv, to trzeba płacić abonament. > Jeśli nie chcesz, to spróbuj zmienić to prawo, ale póki obowiązuje > (bo nieudolne PO nie potrafi go zmienić) płacić trzeba. Ja pytam, dlaczego takie prawo ma być i czemu takie gó...ane TVP ma służyć, bo wszyscy coś pokrzykują o ratowaniu tego gówna. Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Abonament. 11.09.09, 17:34 Czemu ktoś, kto nie korzysta z telewizji publicznej a tylko z komercyjnych ma płacić abonament? Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Abonament. 11.09.09, 17:39 bo ma telewizor :), wywal telewizor, wystarczy komp, za kompa NIE płacisz abonamentu Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Re: Abonament. 11.09.09, 17:41 No własnie. Abonament jest to haracz za posiadanie telewizora. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Abonament. 11.09.09, 17:42 woda_woda napisała: > No własnie. > Abonament jest to haracz za posiadanie telewizora. i radia Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Prędzej czy później zniszczy się tego potwork 11.09.09, 17:10 Ja pytam, dlaczego zmusza się mnie do płacenia na taki > e > g.wno jak TVP, które oferuje mi tańce na lodzie i telenowele? POdziękuj PO Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: Prędzej czy później zniszczy się tego potwork 11.09.09, 17:24 rewers10 napisał: > Ja pytam, dlaczego zmusza się mnie do płacenia na taki > > e > > g.wno jak TVP, które oferuje mi tańce na lodzie i telenowele? > > POdziękuj PO TVP rządzili już wszyscy i zawsze poziom tej telewizji jest tak samo gó...any. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Prędzej czy później zniszczy się tego potwork 11.09.09, 17:31 PO chciało abonament RTV chytrze wrzucić do ustawy medialnej stawiając SLD w impasie.Nie poprą platfusiej ustawy medialnej(likwidacji TVP)to da się lewicy zarzut że nie chcą ulżyć emerytom(17 zł m-c).A tu kinder niespodzianka,SLD nie uległo takiemu prostackiemu,cwanemu szantażowi. Odpowiedz Link Zgłoś
antyprawak Dobrze, że jest SLD 11.09.09, 12:38 Gdyby nie było SLD, już dziś byśmy mieli ustawę rodem z państwa wyznaniowego ze średniowiecza. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Dobrze, że jest SLD 11.09.09, 12:44 antyprawak napisał: > Gdyby nie było SLD, już dziś byśmy mieli ustawę rodem z państwa > wyznaniowego ze średniowiecza. > > i jeszcze więzienie za in vitro... Odpowiedz Link Zgłoś
docteur.ravic Re: Dobrze, że jest SLD 11.09.09, 12:47 antyprawak napisał: > Gdyby nie było SLD, już dziś byśmy mieli ustawę rodem z państwa > wyznaniowego ze średniowiecza. Za top mamu ustawa uchwalodna nizgodnie z konstytucja. Odpowiedz Link Zgłoś
docteur.ravic ŁŻĘEzZ - został zawetowana Przez Pana Prezydenta 11.09.09, 12:45 Kolejna ucstawa uchwalona w demokratycznue sposóm. Pan PREZEDENT po raz kolejny przeciwstawił się woli większości Narody. Tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: ŁŻĘEzZ - został zawetowana Przez Pana Prezyde 11.09.09, 12:46 docteur.ravic napisał: > Kolejna ucstawa uchwalona w demokratycznue sposóm. > > Pan PREZEDENT po raz kolejny przeciwstawił się woli > większości Narody. > Tfu! Tfu, Doktorze, tak pić od rana?! Ja, jak czuję, że mi się język plącze, to idę spać, a nie do klawiatury... :) Odpowiedz Link Zgłoś
docteur.ravic Re: ŁŻĘEzZ - został zawetowana Przez Pana Prezyde 11.09.09, 12:50 taziuta napisał: > Tfu, Doktorze, tak pić od rana?! > Ja, jak czuję, że mi się język plącze, to idę spać, > a nie do klawiatury... :) Wy, komuniści piszecie językiem? To by się zgadzało - zwykle nie macie nic do napisania. ( Myślałem że słuzy on wam tylko do lizania Kaczych kuprów.) Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: ŁŻĘEzZ - został zawetowana Przez Pana Prezyde 11.09.09, 12:52 > > Wy, komuniści piszecie językiem? to chyba nie do mnie, ale językiem robię różne ciekawe rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
fredericus Re: ŁŻĘEzZ - został zawetowana Przez Pana Prezyde 11.09.09, 13:35 rewers10 napisał: > > > > Wy, komuniści piszecie językiem? > > to chyba nie do mnie, ale językiem robię różne ciekawe rzeczy Nie,nie piszemy językiem piszemy ręką. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: ŁŻĘEzZ - został zawetowana Przez Pana Prezyde 11.09.09, 14:07 fredericus napisał: > Nie,nie piszemy językiem piszemy ręką. Dla doktorka każdy kto nie podziela jego poglądów to komuch, jak widzę. Nie dość, że pijany, to jeszcze beton. Nie dziwota, że taki bełkot wypuścił... :) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: ŁŻĘEzZ - został zawetowana Przez Pana Prezyde 11.09.09, 14:50 Gdy głowa z językiem jest pijana to palce są trzeżwe?A tak na marginesie,w demokracji nawet mniejszości mówią że mają większość.A rządzący mówią że reprezentują(wyrażają)wolę całego narodu.Nawet że prawicowi liberałowie reprezentują lewicę. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus ja pier... Ludzie! 11.09.09, 14:14 Czytam i oczom nie wierzę... Takie to SLD sqrviałe bo poparło weto Lechkacza.... Sprzedało się PiSowi... Koalicja PiSSLD... a czy nikt nie zauważył dlaczego??? Skąd to przekonanie, że można nie tylko nie dotrzymywać umów, ale jeszcze można mieć pretensje do wspólnika??? Zachowujecie się do tego stopnia bezkrytycznie, że tylko myśleć, iż można was rolować zawsze i na każdym kroku. Ja się mogę zgodzić, że SLD, to dno - żadnego pomysłu na przyszłość... To - jednak - co zrobiła Platforma, to jest grubo poniżej dna... A media? - Jedna wielka histeria... i papka Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: ja pier... Ludzie! 11.09.09, 14:40 Spójrz na dzisiejsze głosowanie przez pryzmat TVP! Wtedy zrozumiesz wiele i sojusz piSSld nie będzie dla ciebie fikcją! sclavus napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: ja pier... Ludzie! 11.09.09, 15:04 Moje zdanie w sprawie telewizji publicznej jest takie: Telewizja publiczna, w demokratycznym państwie, istnieć musi... Co za tym idzie, musi być finansowana ze środków publicznych... (z abonamentu, czy z budżetu - na jedno wychodzi) Zarządzanie tym tworem - to już zupełnie inna bajka... wygląda na to, że polscy politycy nie dorośli (jeszcze?) do telewizji publicznej... Nie SLD pierwsza bierze łupy, ani nie PiS... Od pierwszego rządu IIIRP telewizja publiczna jest łupem wygranych... Sedno, zatem, leży gdzie indziej i zabawa w Rejtana sensu żadnego nie ma... Gdyby weto Lechkacza zostało odrzucone, telewizja byłaby łupem Platformy... Wychodzi mi na to, że nie kto bierze łup, jest be, tylko dlaczego jest możliwe, że "ten" łup jest do wzięcia... Powtórzę: wygląda na to, że polscy politycy nie dorośli (jeszcze?) do telewizji publicznej... i - co również - długo jeszcze nie dorosną... Może to ciąg dalszy peerelowskiego kto ma telewizję, ten ma waaaadzę??? Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: ja pier... Ludzie! 11.09.09, 15:10 Nie jest prawdą, że ustawa medialna dawałaby TVP Platformie!! A faktem jest, że obecnie w telewizji rozkłada się spóła kaczo-napieralska. Tylko Farfał z Giertychem im przeszkadza:)))) sclavus napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
fredericus Re: ja pier... Ludzie! 11.09.09, 15:10 sclavus napisał: > Moje zdanie w sprawie telewizji publicznej jest takie: > Telewizja publiczna, w demokratycznym państwie, istnieć musi... > Co za tym idzie, musi być finansowana ze środków publicznych... (z > abonamentu, czy z budżetu - na jedno wychodzi) Zarządzanie > tym tworem - to już zupełnie inna bajka... wygląda na to, że > polscy politycy nie dorośli (jeszcze?) do telewizji publicznej... > Nie SLD pierwsza bierze łupy, ani nie PiS... Od pierwszego > rządu IIIRP telewizja publiczna jest łupem > wygranych... Sedno, zatem, leży gdzie indziej i zabawa w Rejtana > sensu żadnego nie ma... > Gdyby weto Lechkacza zostało odrzucone, telewizja byłaby łupem > Platformy... > Wychodzi mi na to, że nie kto bierze łup, jest be, tylko > dlaczego jest możliwe, że "ten" łup jest do wzięcia... > Powtórzę: wygląda na to, że polscy politycy nie dorośli > (jeszcze?) do telewizji publicznej... i - co również - długo jeszcze > nie dorosną... > Może to ciąg dalszy peerelowskiego kto ma telewizję, ten ma > waaaadzę??? Mówił o tym kiedyś Jerzy Urban...czas pokazał,że się nie mylił. Jeszcze raz szacunek za nie uleganie stadnemu pędowi. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: ja pier... Ludzie! 11.09.09, 15:20 Phi... Mnie o wiele łatwiej niż tobie... Nie jestem ... ani z lewa, ani z prawa... Nawet nie z centrum... :) Odpowiedz Link Zgłoś
fredericus Re: ja pier... Ludzie! 11.09.09, 15:07 sclavus napisał: > Czytam i oczom nie wierzę... > Takie to SLD sqrviałe bo poparło weto Lechkacza.... > Sprzedało się PiSowi... > Koalicja PiSSLD... > a czy nikt nie zauważył dlaczego??? > Skąd to przekonanie, że można nie tylko nie dotrzymywać umów, ale > jeszcze można mieć pretensje do wspólnika??? > Zachowujecie się do tego stopnia bezkrytycznie, że tylko > myśleć, iż można was rolować zawsze i na każdym kroku. > Ja się mogę zgodzić, że SLD, to dno - żadnego pomysłu na > przyszłość... > To - jednak - co zrobiła Platforma, to jest grubo poniżej dna... > A media? - Jedna wielka histeria... i papka Brawo sclavus- bardzo cenię trzeźwość umysłu i obiektywność w ocenie zachowania platformy w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: ja pier... Ludzie! 11.09.09, 15:21 ... staram się jak mogę... We wszystkich sprawach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fredericus Re: ja pier... Ludzie! 11.09.09, 15:27 sclavus napisał: > ... staram się jak mogę... > We wszystkich sprawach!!! Podobnie jak ja.Ha,ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: ja pier... Ludzie! 11.09.09, 15:41 Ło,bezpartyjni forumowicze sierotki.Ewenement(pozytywny) na FK. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika uzasadnij jeszcze polityczny skok na RN TVP 11.09.09, 15:33 sclavus napisał: > > Sprzedało się PiSowi... > Koalicja PiSSLD... > a czy nikt nie zauważył dlaczego??? A gdyby PO umówiło się z PiS i podzieliło stołki w RN i wpływy w TVP, to jakbyś to nazwał?. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: uzasadnij jeszcze polityczny skok na RN TVP 11.09.09, 15:36 republika.republika napisała: > A gdyby PO umówiło się z PiS i podzieliło stołki w RN i wpływy w TVP, to jakbyś > to nazwał?. POPiSem. Pan minister Aleksander G. cały czas broni sojuszu z LPR. > Odpowiedz Link Zgłoś
fredericus Re: uzasadnij jeszcze polityczny skok na RN TVP 11.09.09, 15:43 remez2 napisał: > republika.republika napisała: > > > > > A gdyby PO umówiło się z PiS i podzieliło stołki w RN i wpływy w TVP, to > jakbyś > > to nazwał?. > POPiSem. > Pan minister Aleksander G. cały czas broni sojuszu z LPR. > > Jak śmiesz tak mówić???? przecież platforma ma prawo zawrzeć sojusz z kim chce. Co za bezczelność....... Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: uzasadnij jeszcze polityczny skok na RN TVP 11.09.09, 15:44 > Jak śmiesz tak mówić???? przecież platforma ma prawo zawrzeć sojusz z kim chce. > Co za bezczelność....... > > > PO ma prawo WSZYSTKO Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: uzasadnij jeszcze polityczny skok na RN TVP 11.09.09, 15:51 > Jak śmiesz tak mówić???? przecież platforma ma prawo zawrzeć sojusz z kim chce. Nawet sama ze sobą. A nawet z Gowinem i dziwi(sz)ć się nie ma co. > Co za bezczelność....... Fakt. Zagalopowałem się. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: uzasadnij jeszcze polityczny skok na RN TVP 11.09.09, 15:45 Ale opozycja dzieli stołki w państwowej TVP a rządzący na aucie?To PO nie pozostaje nic innego niż tylko zgrzytać zębami ze złości.Oraz puszczać pierdy o świńskiej koalicji PiS-SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: uzasadnij jeszcze polityczny skok na RN TVP 11.09.09, 15:56 Ja?... pewnie... jawne qrestwo... :) Wydaje mi się jednak, że nie dość uważnie przeczytałeś mój post a zacytowałeś... baaardzo wybiórczo :) pzdrx Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: ustawa medialna padła 11.09.09, 14:58 Nawet chytra wrzutka Platformersów w postaci zniesienia abonamentu RTV nie wystraszyła SLD.Tusk na konferencji prasowej użył takich słów:dzięki poparciu weta przez SLD,emeryci będą płacić abonament RTV!!Ale argument,tak jakby celem tej ustawy było ulżenie emerytom(17 zł m-c)a nie zniszczenie TVP,konkurencji TVN i Polsatu,propagandzistów PO. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: A już PO była w TVP, już witała się z P.F. : 11.09.09, 15:59 POlikot:"Platformie bardziej odpowiada P Farfał niż Siwek czy Kwiatkowski".Przynajmniej powiedział to szczerze w rozmowie z Moniką O. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: A już PO była w TVP, już witała się z P.F. : 11.09.09, 16:00 teraz został tylko Farfał Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: A już PO była w TVP, już witała się z P.F. : 11.09.09, 16:02 Miłe ludzie w tej PO ale czasem takie mało kumate. Jakby z komina pospadali. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: A już PO była w TVP, już witała się z P.F. : 11.09.09, 16:08 Weszli za wysoko(w proporcji do swych kompetencji)na kominy władzy więc nie widzą i nie kumają co się dzieje w realu,tam na dole./a sponsorzy medialni PO czyli Walter i Solorz coraz bardziej wkurzeni.Już dwa lata władzy ich podopiecznych mija,a och główny rywal do reklamowego tortu żyje.2 lata istnienia TVP to 5 miliardowa strata dla nich szmalu z reklam TV. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: A już PO była w TVP, już witała się z P.F. : 11.09.09, 16:12 sponsorzy medialni PO > czyli Walter i Solorz coraz bardziej wkurzeni.Już dwa lata władzy ich > podopiecznych mija,a och główny rywal do reklamowego tortu żyje.2 lata istnieni > a > TVP to 5 miliardowa strata dla nich szmalu z reklam TV. głównego zadania NIE wykonali czas na zmianę Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: ustawa medialna padła 11.09.09, 16:38 Sam tego chciałeś Dondonie Dyndało!!Jeżeli wyżej cenisz potrzebę WC biskupów,a mniej własne słowa umowy z SLD,to co się Dziwisz? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: ustawa medialna padła 11.09.09, 17:34 Chcesz WC wprowadzać do polskich domów ustawowo?Lepiej wprowadzać WC ogniem i mieczem,krucjatowo.Z niewolnika nie ma dobrego katolika. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: ustawa medialna padła 11.09.09, 17:41 zoil44elwer napisał: > Chcesz WC wprowadzać do polskich domów ustawowo?Lepiej wprowadzać WC ogniem i > mieczem,krucjatowo. i czarownice na stos Odpowiedz Link Zgłoś