Dodaj do ulubionych

hej skinheadzi

06.02.02, 08:09
czy sa tu jakies lyse pedaly?
Obserwuj wątek
    • Gość: Skin Re: hej skinheadzi IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.02.02, 08:15
      Skinheadzi nie są pedałami. Oni mają przekonania prawicowe a nie lewicowe. Są
      miłośnikami silnej władzy i tradycji no i matki natury. Pedalstwo to zboczenie
      to odchyłka od normy. takich ludzi trza leczyć izolować a jak się stawiają to
      dać im w czape! najlepiej zrobić to ostanie. Porządek musi być!!!
      • abramowski1 Re: hej skinheadzi 06.02.02, 09:02
        Gość portalu: Skin napisał(a):

> Skinheadzi nie są pedałami. Oni mają przekonania prawicowe a nie lewicowe. Są
        > miłośnikami silnej władzy i tradycji no i matki natury. Pedalstwo to zboczenie
        > to odchyłka od normy. takich ludzi trza leczyć izolować a jak się stawiają to
        > dać im w czape! najlepiej zrobić to ostanie. Porządek musi być!!!

uderz w stol a nozyce sie odezwa.
        pierwszy pedzio chwycil sie na lep

• Gość: Skin Re: hej skinheadzi IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.02.02, 14:48
          abramowski1 napisał(a):

> Gość portalu: Skin napisał(a):
          >
          > > Skinheadzi nie są pedałami. Oni mają przekonania prawicowe a nie lewicowe.
          > Są
          > > miłośnikami silnej władzy i tradycji no i matki natury. Pedalstwo to zbocz
          > enie
          > > to odchyłka od normy. takich ludzi trza leczyć izolować a jak się stawiają
          > to
          > > dać im w czape! najlepiej zrobić to ostanie. Porządek musi być!!!
          >
          > uderz w stol a nozyce sie odezwa.
          > pierwszy pedzio chwycil sie na lep
          >

Jak by cię to interesowało to mam laskę taką że hej! wysoka (185cm, ja "trochę"
          mniej) blondyna dłuuuuuugie nogi niebieskie oczy i duuuuuuuuży biust!!
          Najprawdziwsza Matka Polka troskliwa opiekuńcza czuła a imię jej Aldona....Polka
          najczystszej wody z dziada pradziada z matki babki i prababki! Nie ma to jak
          wiejska dziewucha! Takie są najlepsze i najporządniejsze
          • Gość: KrisK Ale jaja... IP: *.eng.fsu.edu 06.02.02, 18:47
            Czy ty Skin jesteś prawdziwy? Bo zakładamy się z kolegami. Ja twierdzę, że
            robisz wszystkich tutaj w konia udając prawicowego prostaczka: ta natura, Matka
            Polka, i inne pierdoły. Ale może się mylę, napisz.
            • Gość: waw Re: Ale jaja... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.02, 21:03
              Też się zastanawiałem, ale doszedłem do wniosku, że normalna psychika nie jest
              w stanie wytworzyć tak kretyńsko abstrakcyjnych obrazów. To poprostu trzeba
              mieć kij bejspolowy zamaiast mózgu.
      • Gość: waw Re: hej skinheadzi IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.02, 11:04
        Ciekawy jestem, czy jesteś prawdziwym skinem. Jesli tak to może odpowiesz mi na
        pytanie, czemu jesteście silni w grupie przeciwko jednemu?
        Jak wyglądałaby twoja prawicowa skłonność do dawania w czapę , jakbyś klęczał
        prze lufą mojego 9mm S&W? Prawdopodobnie smród byłby nie do zniesienia.
        • manus Re: hej skinheadzi 06.02.02, 18:56
          Trzeba tu dodac ze skini sa tylko pedalami biernymi bo przy okazji sa tez
          impotentami.
    • Gość: Skin Re: hej skinheadzi IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 13:04
      Sam jesteś pedał! Tewmu się z dupy snuje kto pierwszy poczuje!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka