reniaczek1980 10.11.09, 10:17 Moze i taniej, ale wtedy by nie bylo tyle szumu. Skoro ludzie mu zazdroszcza immunitetu, to postanowil podwyzszyc poprzeczke a wlasny szofer to dopiero luksus. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bortug Re: Kurski-kierowca poddaje się 10.11.09, 11:41 bo liczy sie nazwisko, a nie konkretny news. jak nie ma o czym pisać, to można napisać co Kurski jadł ostatnio na śniadanie. tez bedzie fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
arabuza Re: Kurski-kierowca poddaje się 10.11.09, 12:50 "Prawidziwa cnota krytyki się nie boi" //Ignacy Krasicki Wytłumaczycie mi czemu usunięto mój komentarz wyśmiewający, że więcej piszecie o Kurskim niż o aferze stoczniowej i związanej z nią manipulacji wyborczej PO? Odpowiedz Link Zgłoś
stoerungsquelle Kurski-kierowca poddaje się 10.11.09, 14:39 jak z wlasnych zatrudnil, to dobrze. tylko sie cieszyc, ze go na szofera stac. ---- Niemcy TAK, Polska NIE - do polskich politykow, mediow i obywateli www.scholar-online.pl/articles.php?article_id=64 Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Kurski-kierowca poddaje się 10.11.09, 19:34 on jest głupszy niż myslałem. Odpowiedz Link Zgłoś
grymas50 Re: Kurski-kierowca poddaje się 11.11.09, 08:52 Jedna sprawa wyjaśniona. A co z "reprezentowaniem" nas w Unii?. Tu też należaloby sie jakieś zastępstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 Re: Kurski-kierowca poddaje się 13.11.09, 15:42 "Jak coś, to nie ja". I tak cale zycie - to nie ja. Kto glosuje na takiego czlowieka? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Kurski-kierowca poddaje się 13.11.09, 17:26 Eeee! To chiba nie tak... Kierowców, to mają tylko milionerzy i dostojnicy... Jedyne, co trzeba sprawdzić, to tylkoto, czy ten jego kierowca.... w liberię wystrojony :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmik Re: Kurski-kierowca poddaje się 14.11.09, 08:15 ... i sprawdzić czy ma legitymację jedynej słusznej partii ... . Odpowiedz Link Zgłoś