radca 20.01.04, 16:55 jakie to jest obce slowo w naszym Kraju radca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ???/ Prawo i sprawiedliwosc, gdzie w Polsce? dobry zart IP: *.proxy.aol.com 20.01.04, 17:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: " PRAWO i SPRAWIEDLIWOSC " IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.04, 17:53 radca napisał: > jakie to jest obce slowo w naszym Kraju > > radca Czyżby PiS wyrzucił p.Radcę z roboty? Współczuję... Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: " PRAWO i SPRAWIEDLIWOSC " 20.01.04, 18:29 Gość portalu: kibic napisał(a): > radca napisał: > > > jakie to jest obce slowo w naszym Kraju > > > > radca > > Czyżby PiS wyrzucił p.Radcę z roboty? Współczuję... - nie trafiles :) nie zdazylem nawet sie tam zapisac chociaz przyznaje sie,ze pomagalem tworzyc Komitet zalozycielski - lecz w pewnym momencie z pewnych wzgledow - wycofalem sie i to sam. mnie chodzilo o PRAWO I SPRAWIEDLIWOSC - niektorym jednak o robienie kariery. Ja prace mialem i mam nadal, wiec nie robote mi chodzilo radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: " PRAWO i SPRAWIEDLIWOSC " IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.04, 19:21 Gratuluję radcy wyczucia. Ja niestety głosowałem na 1/2 kaczorów w Warszawie i do dziś nie mogę podnieść się z upadku... Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: " PRAWO i SPRAWIEDLIWOSC " 20.01.04, 18:23 radca napisał: > jakie to jest obce slowo w naszym Kraju > > radca Wyśmiewają się niektórzy z Kwaśniewskiego (i słusznie), że zorganizował konferencję pw. "Czy Polska jest państwem prawa?". Jakby była to by nie trzeba było szukać odpowiedzi na to pytanie a po drugie on sam najlepiej wie, że nie jest. Namaścił na premiera faceta, który przewodzi bandzie przestępców! Poprzednio też zwołał konferencję i tęgie głowy się podczas niej pastwiły nad lewicą. Nie pamiętam jakie "wezwanie" miała tamta. Jeszcze ciekawsze jest jakie będzie miała następna. Może " Jak usunąć z polityki nieuczciwe jednostki?" Odpowiedz Link Zgłoś