sri.sri.mad 28.01.10, 17:30 na głosowanie na kobietę w nadchodzących wyborach prezydenckich? dlaczego żadna partia nie wystawiła z] żadnej kobiety? inne uczelnie kończyły? miały indeksy z papieru toaletowego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapijaczony_ryj A kto Ci odbiera? 28.01.10, 17:37 sri.sri.mad napisała: > na głosowanie na kobietę w nadchodzących wyborach prezydenckich? > > dlaczego żadna partia nie wystawiła z] żadnej kobiety? > > inne uczelnie kończyły? miały indeksy z papieru toaletowego? Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Jak to "odbiera się prawo"? To Partia... 28.01.10, 17:37 ...Kobiet nikogo nie wystawia? Odpowiedz Link Zgłoś
sri.sri.mad Re: Jak to "odbiera się prawo"? To Partia... 28.01.10, 17:41 pisuarro napisał: > ...Kobiet nikogo nie wystawia? dlaczego odsyłasz mnie do Partii Kobiet? Bo jestem kobieta? Pytanie retoryczne. Nigdy nue byłam zwolenniczką tej partii. Ale trzeba być ślepym żeby nie zauważyć, że w wyścigu do prezydentury kobiety się zupełnie pomija. W to w wymiarze partyjnym jak i jednostkowym. Samce zadecydują. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Jak to "odbiera się prawo"? To Partia... 28.01.10, 17:45 sri.sri.mad napisała: > Samce zadecydują. Samce decydują, żeżeli samica się zgodzi. Gdy się nie zgodzi a jednak to wtedy jest gwałt. Gwałt na osobowości - nie chiała kandydować a samce ją wystawiły do kandydowania? Znajomy powiada, że uwielbia ruchy feministyczne. Byleby były rytmiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj A cztery lata kobiecej nadpanaprezydentury Jarosła 28.01.10, 17:53 porannakawa20 napisała: > sri.sri.mad napisała: > > > Samce zadecydują. > > Samce decydują, żeżeli samica się zgodzi. > > Gdy się nie zgodzi a jednak to wtedy jest gwałt. > Gwałt na osobowości - nie chiała kandydować a samce ją wystawiły do kandydowani > a? > Znajomy powiada, że uwielbia ruchy feministyczne. > Byleby były rytmiczne. Jarosławy to mało? Odpowiedz Link Zgłoś
szyszkownik.kilkujadek Kaczyński była kobietą? 28.01.10, 17:56 A może Curie-Skłodowska też?! Odpowiedz Link Zgłoś
sri.sri.mad Re: A cztery lata kobiecej nadpanaprezydentury Ja 28.01.10, 17:59 zapijaczony_ryj napisał: > porannakawa20 napisała: > > > sri.sri.mad napisała: > > > > > Samce zadecydują. > > > > Samce decydują, żeżeli samica się zgodzi. > > > > Gdy się nie zgodzi a jednak to wtedy jest gwałt. > > Gwałt na osobowości - nie chiała kandydować a samce ją wystawiły do kandy > dowani > > a? > > Znajomy powiada, że uwielbia ruchy feministyczne. > > Byleby były rytmiczne. > > Jarosławy to mało? I ty, z takimi prymitywnymi komentarzami dajesz sobie prawo, żeby pouczać innych? Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro PO nie wystawi kobiety w wyborach na prezydenta... 28.01.10, 17:50 ...bo tak się zamarzyło jednej paniusi na forum. Potrafisz to zmienić - zmień, nie potrafisz zmienić - pogódź się z tym, nie potrafisz się pogodzić - znajdź sobie lepszą partię. Proste? Proste. Tylko, na litość boską, nie miaucz... Odpowiedz Link Zgłoś
sri.sri.mad Re: PO nie wystawi kobiety w wyborach na prezyden 28.01.10, 17:57 pisuarro napisał: > ...bo tak się zamarzyło jednej paniusi na forum. Nie obraziłeś mnie. Obraziłeś cały partyjny elektorat. Nie bawi cię to, że Palikot i Gowin sa skłonni kandydowac? No fakt. Musiałbyś mieć poczucie humoru, w przeciwieństwie do tych dwóch kandydatów, którzy własnie zgłosili swoją kandydaturę. Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Re: Nie bawi cię Palikot i Gowin 28.01.10, 18:22 Jest taki moment, że każdemu wolno pleść; np. pitera i Radziszewska też mogą ;) > Musiałbyś mieć poczucie humoru Też nad tym boleję - cóż, nikt nie jest doskonały (ale niech żywi nie tracą nadziei ;) > Nie obraziłeś mnie. Obraziłeś cały partyjny elektorat. Napisz coś jeszcze o poczuciu humoru, pliiiiz... ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
sri.sri.mad Re: Nie bawi cię Palikot i Gowin 28.01.10, 19:11 > > Napisz coś jeszcze o poczuciu humoru, pliiiiz... ;-D > ty naprawdę nie wiesz kim jestem? Zaczynam doceniać Drzewieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Re: Nie bawi cię Palikot i Gowin 28.01.10, 19:41 > ty naprawdę nie wiesz kim jestem? Teraz coś mi świta ;) > Zaczynam doceniać Drzewieckiego. A tego to za co? Odpowiedz Link Zgłoś
sri.sri.mad Re: Nie bawi cię Palikot i Gowin 29.01.10, 03:38 pisuarro napisał: > > ty naprawdę nie wiesz kim jestem? > > Teraz coś mi świta ;) > Liczyłam na to. Nie napiszę- na ciebie- bo ostatnio nie lubię ludzi, więc wystrzegam się różnych wyimków. a poza tym - za duzo mnie kasują, i mam poczytać netykietę. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Załóż partię i wystaw się sama 28.01.10, 17:47 Albo powołaj swój komitet bez tworzenia partii. Skoro nikt inny nie chce po twojej myśli, to na nich nie głosuj. Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Polska Zjednoczona Partia 28.01.10, 18:34 Pedałów i Lesbijek też stawia na samców???????????????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Dlaczego odbiera mi się prawo 28.01.10, 17:47 Diabły w białych koloratkach jeszcze mogą(wyrywać postawy sukna spod Rzeczypospolitej),to nie posyłają baby na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usrnial się wystaw 28.01.10, 17:50 i zagłosuj na siebie. Zawsze jeszcze możesz poprosić Nelkę, raczej nie odmówi. Możesz ewentualnie zaproponować to Środzie, ale ona ma to w d... Możesz też spróbować zmusić Kwaśniewską, a nuż ci się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
sri.sri.mad Re: się wystaw 28.01.10, 17:55 kon.by.sie.usrnial napisał: > i zagłosuj na siebie. Zawsze jeszcze możesz poprosić Nelkę, raczej nie odmówi. > Możesz ewentualnie zaproponować to Środzie, ale ona ma to w d... Możesz też > spróbować zmusić Kwaśniewską, a nuż ci się uda. Na Środę chętnie bym zagłosowała, zle niestety nie dość, że jej nie znam, to nie mam żadnego wpływu na jej przyszłe plany. Zresztą z tego co wiem, bardzo chętnie zostałaby ministrem edukacji. Prezydentura jej nie pasjonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Re: Na Środę chętnie bym zagłosowała 28.01.10, 18:34 Jak mała Zuzia wyobraża sobie politykę ;) Prawie jak pewna staruszka, która (przed laty, w tv) wygłosiwszy płomienną apoteozę socjalizmu oświadczyła na koniec tryumfalnie ,że zagłosuje na Korwin-Mikkego ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: się wystaw 28.01.10, 17:55 DonalT premier, Gosia T prezydent a ich syn(wnuk) w przyszłości Monarchą(RUDOBRODYM)? Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Nikt ci niczego nie odbiera 28.01.10, 17:58 Widac zadna kobieta nie chce startować póki co, co nie znaczy, ze jakas sie nie znajdzie i kto wie może bedzie miała wynik lepszy od Leszka Bubla albo Krzysia Kononowicza. A tak w ogóle to na powaznie zamierzasz się kierować kryteriami płciowymi w wyborze prezydenta RP? Metoda losowa daje zdecydowanie wieksze szanse na wybór najlepszego kandydata;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Nikt ci niczego nie odbiera 28.01.10, 18:10 qqazz napisał: > Widac zadna kobieta nie chce startować póki co, co nie znaczy, ze jakas sie nie > znajdzie i kto wie może bedzie miała wynik lepszy od Leszka Bubla albo Krzysia > Kononowicza. > > A tak w ogóle to na powaznie zamierzasz się kierować kryteriami płciowymi w > wyborze prezydenta RP? Metoda losowa daje zdecydowanie wieksze szanse na wybór > najlepszego kandydata;) > > Ale na pewno miała by większe poparcie niż polska legenda Lech W,czyli powyżej 1 %(2000) > > pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adams96 Re: Dlaczego odbiera mi się prawo 28.01.10, 18:02 RE;Ma Pani racje i dlatego uwazam ze jak Pan Tusk rezygnuje to Platforma powinna wystawic swojego kandydata w postaci PANI KOPACZ.Osoba jest bardzo znana w spoleczenstwie polskim i ma ducha walki - o szczepionki przeciwko grypie.Dlatego moglaby powalczy z Premierem Tuskiem zeby jednak cos zrobil dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Danuta Hübner 28.01.10, 18:10 sri.sri.mad napisała: > to świetna kandydatka No tak, ale ma pakt z wyborcami, którzy już Ją wybrali do PE. Pewnie nie będzie chciała zrywać tego paktu. Ale Pani Kopacz? Jest dobra w chronieniu nas przed mafijnymi działaniami z zewnątrz przez miejscowych wmanewrowanych. Podoba mi się jej zdecydowanie, wiedza i stanowczość. Dla naszego dobra! Odpowiedz Link Zgłoś
sri.sri.mad Re: Danuta Hübner 28.01.10, 18:14 porannakawa20 napisała: > sri.sri.mad napisała: > > > to świetna kandydatka > > No tak, ale ma pakt z wyborcami, którzy już Ją wybrali do PE. > Pewnie nie będzie chciała zrywać tego paktu. > Ale Pani Kopacz? > Jest dobra w chronieniu nas przed mafijnymi działaniami z zewnątrz przez > miejscowych wmanewrowanych. > Podoba mi się jej zdecydowanie, wiedza i stanowczość. > Dla naszego dobra! Gdybym nie węszyła w tym żadnego podstępu to szczerze bym się do ciebie uśmiechnęła. Moim zdaniem Pani Kopacz to też niezły kandydat na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Kompetencje p. Kopacz zaczynają się na zdrowiu... 28.01.10, 18:26 ...i na zdrowiu się kończą. Mało (najdelikatniej rzecz ujmując). Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Kompetencje p. Kopacz zaczynają się na zdrowi 28.01.10, 18:33 Dr Ewa K była PAROKROTNIE W SWOIM OKRĘGU WYBORCZYM SZYBCIEJ Z WARSZAWY NA MIEJSCU WYYPADKU niż Pogotowie Ratunkowe z oddalonej o 10 km Iłży.Szybka i kompetentna!! Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Danuta Hübner 28.01.10, 18:16 Włodzimierz C,Danuta H,Radek S,.....czy kandydatami PO na prezydenta muszą być uciekinierzy,odrzuty,neofity,przechrzty z innych partii?A PO podobno miała pełne szuflady POmysłów,milionowe kadry w gabinetach cieni,itepe!! Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Hübner, Cimoszewicz tak jak Środa czy Miller... 28.01.10, 18:29 ...nigdy nie będą prezydenckimi kandydatami PO (polityczny ekumenizm też ma swoje granice ;-> ) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Hübner, Cimoszewicz tak jak Środa czy Miller. 28.01.10, 18:35 W POlitycznych,ekumenicznych szwindlaCH:KEINE GRENZEN! Odpowiedz Link Zgłoś
kancelaria_p_prezydenta sucha i koścista. 29.01.10, 09:23 sri.sri.mad napisała: > to świetna kandydatka Odpowiedz Link Zgłoś
sri.sri.mad Re: sucha i koścista. 29.01.10, 14:54 kancelaria_p_prezydenta napisał: > sri.sri.mad napisała: > > > to świetna kandydatka to jest argument za czy przeciw? tak czy siak gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran a ja słyszałem... 28.01.10, 18:57 ... że jest tajny plan PiS-u, żeby wystawić Nelly Rokitę. Odpowiedz Link Zgłoś
sri.sri.mad A co z Janem? 28.01.10, 19:17 Co z Janem? Co z jago ambicjami politycznymi? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: A co z Janem? 28.01.10, 19:45 sri.sri.mad napisała: > Co z Janem? > > > Co z jago ambicjami politycznymi? Maria Jan Rakijetja? To jeszcze facet? Może mógłby już z listy Ligi Kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: A co z Janem? 28.01.10, 19:46 sri.sri.mad napisała: > Co z Janem? > > > Co z jago ambicjami politycznymi? Z JMR czy z JKB? Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Prezydent Łyżwińska - to jest to 28.01.10, 22:55 Mogłaby ułaskawić stalowy penis Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: a ja słyszałem... 29.01.10, 03:49 mietowe_loczki napisała: > Miało być: kobietę. > To dziwne ze wiesz co mial na mysli ayran ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sri.sri.mad To jak obstawiacie? 29.01.10, 07:46 ile jeszcze wody w Wiśle upłynie, zanim którakolwiek partia przedstawi kobietę jako kandydatkę na urząd prezydenta. Mam 30 lat, a obawiam się, że nie dożyję. Wiem, że Wróbel Kempa i Pitera. Ale to tak jakby sprowadzić męskie polityczne emo do Jacka Kurskiego Girzyńskiego, i setki innych przytkanych intelektualnie pisiorów płci męskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Dlaczego odbiera mi się prawo 28.01.10, 23:03 sri.sri.mad napisała: > na głosowanie na kobietę w nadchodzących wyborach prezydenckich? > > dlaczego żadna partia nie wystawiła z] żadnej kobiety? widocznie są zbyt mało aktywne...POza Julką Dorsz ale widać co zrobiła heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Przecież Jarosław K. spełnia te kryteria. 29.01.10, 09:09 Ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
sri.sri.mad Jarosław K. spełnia kryteria 29.01.10, 09:19 swojej matki ewentualnie. Pupuśny taki. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Jarosław K. spełnia kryteria 29.01.10, 09:34 sri.sri.mad napisała: > swojej matki ewentualnie. > > Pupuśny taki. I taki śliczny. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Niczego ci sie nie odbiera. Sama kandyduj 29.01.10, 09:22 Niczego ci sie nie odbiera. Sama kandyduj sri.sri.mad napisała: > na głosowanie na kobietę w nadchodzących wyborach prezydenckich? > > dlaczego żadna partia nie wystawiła z] żadnej kobiety? > > inne uczelnie kończyły? miały indeksy z papieru toaletowego? Odpowiedz Link Zgłoś