milbon 11.10.06, 10:41 Przed chwilą znajoma poleciła mi ten wózek jako alternatywę dla Roana Marity lub Deltima Focusa. Czy ktoś go zna i może się wypowiedzieć (będę miała grudniowe dziecko). Pozdrawiam Anka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asianna Re: Opinie o Chicco Tech 4 WD 11.10.06, 19:42 ja mam spacerówkę. Przez kilka miesięcy zwykłego użytkowania: - odpadają przednie kółka- są na takie delikatne zaczepy przymocowane i po prostu zdażyło sie że kółko potoczyło sie w zupełnie innym kierunku niż reszta wózka - zepsuła się rączka- a dokładnie mechanizm zmiany wysokości raczki; teraz przeskakuje sam niezależnie czy wciskam guziki czy nie - zepsuł się mechanizm opuszczania siedzenia- zerwała sie linka. Poza tym wózek jest mało sterowny i ciążki. I skrzypiał niemiłosiernie- dopóki nie był nasmarowany. Teraz nie skrzypi. Podsumowując- odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
milbon Re: Opinie o Chicco Tech 4 WD 11.10.06, 20:22 Wielkie dzięki za opinię. To zawęziło pole moich poszukiwań do trzech modeli, czyli jest nadzieja, że w końcu się zdecyduję :) Pozdrawiam, Anka Odpowiedz Link Zgłoś