4cat 14.02.10, 16:49 W Mielcu ludzie czekają ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etta2 Re: Radosław Sikorski zaczyna się pocić 14.02.10, 16:56 ??????????????????????????? A nie kaczory zaczynają się pocić? Radek nie ma powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
4cat Re: Radosław Sikorski zaczyna się pocić 14.02.10, 17:06 etta2 napisała: > ??????????????????????????? A nie kaczory zaczynają się pocić? Radek > nie ma powodu. minister MON był odpowiedzialny i POleciał, Tusk te informacje dostał na piśmie ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Radosław Sikorski zaczyna się pocić 14.02.10, 17:10 Jaką informację? Wiesz, ale nie powiesz, bo tajemnica.....Nie bądź śmieszny. Odpowiedz Link Zgłoś
4cat haki są w Platformie ;-))))) 14.02.10, 17:11 Palkot ma te dokumenty śledztwa ws. sprzedaży PZL Mielec...dlatego prokurator (słusznie ;-))dyscyplinuje Palikota, sprawą finansowania kampanii wyborczej ;-))) Walka na całego w Platformie ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: haki są w Platformie ;-))))) 14.02.10, 17:15 Ale masz fantazję, koleś. Bajki pisz, bo to forum dla dużych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
4cat Re: haki są w Platformie ;-))))) 14.02.10, 17:18 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4139612.htmletta2 napisała: > Ale masz fantazję, koleś. Bajki pisz, bo to forum dla dużych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Radosław Sikorski zaczyna się pocić 14.02.10, 17:13 POwinni mu przypomnieć też jak wspomagał talibów w Afganistanie.A że potem stał się ich wrogiem? Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Radosław Sikorski zaczyna się pocić 14.02.10, 17:23 Jako korespondent wojenny w armii amerykańskiej wspierał Talibów? Dziadku, tobie już rozum odebrało. Odpowiedz Link Zgłoś
4cat Re: Radosław Sikorski zaczyna się pocić 14.02.10, 17:24 m.alfaomega.webnode.com/products/altair:%20śledztwa%20skw/ Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: Radosław Sikorski zaczyna się pocić 14.02.10, 17:30 a ja sie pocę odkad pamiętam z tym można żyć Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Radosław Sikorski zaczyna się pocić 14.02.10, 17:36 1tobi napisał: > a ja sie pocę odkad pamiętam z tym można żyć Chlebowski też się pocił,no to się wypocił a teraz jest gieroj!! Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa22 Re: Radosław Sikorski zaczyna się pocić 14.02.10, 17:25 Po co Dziadosław Kłamczyński teraz ujawnia, że ma haki na Sikorskiego? Przecież mógłby te haki sobie zostawić na kampanię wyborczą i zdyskredytować kontrkandydata, jak już zacznie się wyścig i PO nie będzie się mogła wycofać. Są tylko dwa logiczne wytłumaczenia: 1. Deklaracja o "hakach" obnaża jego strach przed Sikorskim i lipę owych "haków". Kłamczyński wie, że Sikorski wygra wybory z jego bratem, więc chce zmniejszyć szanse, że PO go wystawi. A skoro wie, że pomimo ujawnienia "haków" Sikorski i tak wygra, to wie również, że "haki" są dęte. Jednym słowem po raz kolejny okazuje się, że jest załganym gnojkiem. 2. Faktycznie "haki" mogą Sikorskiemu zaszkodzić. Ale Dziadosław zamiast je sobie po cichu zachować nie może już wytrzymać i jak dziecko wyskakuje przed szereg, chwaląc się, że "coś ma". To z kolei obnaża jego infantylizm i beznadziejną głupotę. "Wielki strateg" ??? Z czym do ludzi, żałosna kreaturo... Odpowiedz Link Zgłoś
4cat Re: Radosław Sikorski zaczyna się pocić 14.02.10, 17:31 porannakawa22 napisała: > Po co Dziadosław Kłamczyński teraz ujawnia, że ma haki na Sikorskiego? Przecież > mógłby te haki sobie zostawić na kampanię wyborczą i zdyskredytować > kontrkandydata, jak już zacznie się wyścig i PO nie będzie się mogła wycofać. S > ą tylko dwa logiczne wytłumaczenia: > > 1. Deklaracja o "hakach" obnaża jego strach przed Sikorskim i lipę owych > "haków". Kłamczyński wie, że Sikorski wygra wybory z jego bratem, więc chce > zmniejszyć szanse, że PO go wystawi. A skoro wie, że pomimo ujawnienia "haków" > Sikorski i tak wygra, to wie również, że "haki" są dęte. Jednym słowem po raz k > olejny okazuje się, że jest załganym gnojkiem. > > 2. Faktycznie "haki" mogą Sikorskiemu zaszkodzić. Ale Dziadosław zamiast je > sobie po cichu zachować nie może już wytrzymać i jak dziecko wyskakuje przed > szereg, chwaląc się, że "coś ma". To z kolei obnaża jego infantylizm i > beznadziejną głupotę. "Wielki strateg" ??? Z czym do ludzi, żałosna kreaturo... > ============================================================== one są znane premierowi Tuskowi, marszałkowi Komorowskiemu, a Palikot ma jeszcze coś (?) z biura poselskiego od wyborców ... Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Radosław Sikorski zaczyna się pocić 14.02.10, 17:32 Nie ma żadnych haków. Już w momencie powoływania Radka na szefa MSZ kaczor kwakał o hakach, Tusk wezwał do ich ujawnienia i....obśmiał zdrowo owe "haki". Radek pełni swoją funkcję do dziś. Niech sobie kaczki te haki powieszą nad łóżkiem, wkrótce mogą się przydać, gdy nie będzie wiadomo co z sobą zrobić/ Odpowiedz Link Zgłoś
4cat Re: Radosław Sikorski zaczyna się pocić 14.02.10, 17:36 etta2 napisała: > Nie ma żadnych haków. Już w momencie powoływania Radka na szefa MSZ > kaczor kwakał o hakach, Tusk wezwał do ich ujawnienia i....obśmiał > zdrowo owe "haki". Radek pełni swoją funkcję do dziś. Niech sobie > kaczki te haki powieszą nad łóżkiem, wkrótce mogą się przydać, gdy > nie będzie wiadomo co z sobą zrobić/ ======================================================= korespondencja między kancelariami premiera i prezydenta jest potwierdzana ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ayran a jak byście kolego funkcjonalny... 14.02.10, 17:29 ... zinterpretowali te dwie daty: 16 marca 2007 r. 100% udziałów w Polskich Zakładach Lotniczych Sp. z o.o. zostało zakupione od ARP S.A. przez United Technologies Holdings S. A. (UTH), spółkę United Technologies Corporation (UTC). UTC jest spółką nadrzędną.Sikorsky Aircraft Corporation. www.pzlmielec.pl/01.html oraz: Minister obrony narodowej: Aleksander Szczygło Przynależność polityczna: Prawo i Sprawiedliwość Okres urzędowania: od 7 lutego 2007 do 7 września 2007 pl.wikipedia.org/wiki/Aleksander_Szczyg%C5%82o Odpowiedz Link Zgłoś
4cat Re: a jak byście kolego funkcjonalny... 14.02.10, 17:33 ayran napisał: > ... zinterpretowali te dwie daty: > > 16 marca 2007 r. 100% udziałów w Polskich Zakładach Lotniczych Sp. z > o.o. zostało zakupione od ARP S.A. przez United Technologies Holdings S. A. (UT > H), spółkę United Technologies Corporation (UTC). UTC jest spółką nadrzędną.Sik > orsky Aircraft Corporation. > > www.pzlmielec.pl/01.html > > oraz: > > Minister obrony narodowej: Aleksander Szczygło > Przynależność polityczna: Prawo i Sprawiedliwość > Okres urzędowania: od 7 lutego 2007 do 7 września 2007 > > pl.wikipedia.org/wiki/Aleksander_Szczyg%C5%82o ============================================================ "...Dodam tylko ,że Radosław Sikorski obejmując stanowisko w MON posiadał akcje United Technology Corporation, której potem sprzedano PZL-Mielec i to jest demokratyczne państwo prawa!!!! Bardziej przypomina to standardy krajów latynoamerykańskich, opisywane przez Johna Perkinsa w "Spowiedź agenta".Zwolennikom Leszka B i jego bezalternatywnego planu ekonomicznego przypominam,że w połowie lat 90-tych sprzedawaliśmy Korei Południowej śmigłowce a próbowaliśmy sprzedać szkoleniowe Orliki z PZL-Okęcia.Dzisiaj ta Korea buduje T-50 Golden Eagle i zaczyna budować śmigłowce a My możemy zagrać sobie na fujarkach-pasterskich oczywiście..." Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: a jak byście kolego funkcjonalny... 14.02.10, 17:35 JEdnak cacus kretyn z ciebie bezapelacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
4cat tylko ad personam 14.02.10, 17:37 kolor napisał: > JEdnak cacus kretyn z ciebie bezapelacyjny. ============================================== tylko ad personam ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: a jak byście kolego funkcjonalny... 14.02.10, 17:44 Kolego funkcjonalny - nie odpowiedzieliście na moje pytanie, więc je powtórzę w wersji dla słabszych: Kto pełnił funkcję Ministra Obrony Narodowej a kto Ministra Skarbu Państwa w momencie, gdy podpisano umowę sprzedaży PZL Mielec. I pytanie drugie - dlaczego autor informacji o tym, że Sikorski posiadał akcje UTC, nie zgłosił nikomu brau tej informacji w oświadczeniu majątkowym Sikorskiego, które wypełnił obejmując stanowisko ministra obrony? Odpowiedz Link Zgłoś
4cat Re: a jak byście kolego funkcjonalny... 14.02.10, 17:47 ayran napisał: > Kolego funkcjonalny - nie odpowiedzieliście na moje pytanie, więc je powtórzę w > wersji dla słabszych: > > Kto pełnił funkcję Ministra Obrony Narodowej a kto Ministra Skarbu Państwa w > momencie, gdy podpisano umowę sprzedaży PZL Mielec. > > I pytanie drugie - dlaczego autor informacji o tym, że Sikorski posiadał akcje > UTC, nie zgłosił nikomu brau tej informacji w oświadczeniu majątkowym > Sikorskiego, które wypełnił obejmując stanowisko ministra obrony? ======================================================== czytaj ze zrozumieniem, Radek został odwołany za to z funkcji ministra ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: a jak byście kolego funkcjonalny... 14.02.10, 17:50 Za zdarzenie przyszłe? O półtora miesiąca? A co z oświadczeniem majątkowym? Odpowiedz Link Zgłoś
4cat Re: a jak byście kolego funkcjonalny... 14.02.10, 17:53 ayran napisał: > Za zdarzenie przyszłe? O półtora miesiąca? > A co z oświadczeniem majątkowym? za całokształt...dla ciebie Radek to człowiek honoru ;-) POnoć ludzi honoru się nie sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: a jak byście kolego funkcjonalny... 14.02.10, 17:57 Ponawiam pytanie, a wy kolego funkcjonalnym, odpowiedzcie na pytanie, zamiast uciekać w bełkot o całokształtach: 1.) Dlaczego ministrowie PiS (Szczygło i Jasiński) dopuścili, półtora miesiąca po odejściu Sikorskiego, do sprzedaży PZL Mielec, skoro była to tak fatalna transakcja? 2.) Dlaczego osobnik twierdzący, ze Sikorski posiadał akcje nabywcy PZL Mielec, nie zgłosił prokuraturze braku informacji o tym w oświadczeniu majątkowym Sikorskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
4cat Śledztwo toczy sie w tej sprawie 14.02.10, 18:04 wszystkie pytania bedą wyjaśnione tak jak w innych sprawach dotyczących członków Platformy lub ich sympatyków...tych funkcjonalnych i niefunkcjonalnych analfabetów .. Myśle, że Janusz Palikot jakieś kontrolowane przecieki zorganizuje w tej kwestii Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Śledztwo toczy sie w tej sprawie 14.02.10, 18:05 Gdzie się toczy? I pytanie pomocnicze: dlaczego łżesz? Odpowiedz Link Zgłoś
4cat Re: Śledztwo toczy sie w tej sprawie 14.02.10, 18:10 ayran napisał: > Gdzie się toczy? I pytanie pomocnicze: dlaczego łżesz? ================================================ Co jest grane? Kaczory zawiniły i śledztwa nie ma ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Śledztwo toczy sie w tej sprawie 14.02.10, 18:13 Czyli juz ustaliliśmy: 1.) Jasiński i Szczygło nie mieli żadnych zastrzeżeń do transakcji 2.) Żadne śledztwo w sprawie Sikorskiego się nie toczy. Pozostaje odpowiedź na pytanie pomocnicze: dlaczego łżesz? Odpowiedz Link Zgłoś
4cat Re: Śledztwo toczy sie w tej sprawie 14.02.10, 18:17 ayran napisał: > Czyli juz ustaliliśmy: > 1.) Jasiński i Szczygło nie mieli żadnych zastrzeżeń do transakcji > 2.) Żadne śledztwo w sprawie Sikorskiego się nie toczy. > > Pozostaje odpowiedź na pytanie pomocnicze: dlaczego łżesz? ====================================================== Skoro jest tak dobrze, dlaczego pytasz? "...2.) Dlaczego osobnik twierdzący, ze Sikorski posiadał akcje nabywcy PZL Mielec, nie zgłosił prokuraturze braku informacji o tym w oświadczeniu majątkowym Sikorskiego?..." Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Śledztwo toczy sie w tej sprawie 14.02.10, 18:23 No - kolego funkcjonalny - zastanówcie się przez chwilę, dlaczego pytam. Koniecznie w połączeniu z pytaniem pomocniczym, którego chyba nie muszę powtarzać. Odpowiedz Link Zgłoś
4cat Re: Śledztwo toczy sie w tej sprawie 14.02.10, 18:28 Skoro jest tak dobrze... dlaczego Radek został odwołany z funkcji ministra MON? dlaczego prokuratura z Tarnobrzegu zajmowała sie sprawą prywatyzacji i za rządów PO zakończyła sprawę...nie muszę przypominać, że Radek już wtedy pełnił funkcję ministra MSZ w rządzie premiera Tuska ... Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Śledztwo toczy sie w tej sprawie 14.02.10, 18:32 No to jeszcze raz - jeśli Sikorski zataił posiadanie akcji nabywcy PZL, to dlaczego autor tej rewelacji, albo inne osoby, które potraktowały ją jako wiarygodną, nie zgłasza tego do prokuratury? Dlaczego Jasiński i Szczygło zaakceptowali sprzedaż PZL półtora miesiąca po odejściu Sikorskiego? I tradycyjnie - dlaczego łżesz? Odpowiedz Link Zgłoś
4cat Re: Śledztwo toczy sie w tej sprawie 14.02.10, 18:35 Pytania skieruj do Prokuratury w Tarnobrzegu tam sa akta tej sprawy... P.S.ayran pij lepiej jogurty Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Śledztwo toczy sie w tej sprawie 14.02.10, 18:37 Dlaczego sprzedaż PZL Mielec Amerykanom przez PiS jest gorsza niż sprzedaż Stoczni Gdańskiej Ukraińcom (a w konsekwencji Rosjanom) przez PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
4cat Ty wiesz,że najlepsze są decyzje Grada 14.02.10, 18:40 szczególnie te dotyczące stoczni i katarskich inwestorów Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Ty wiesz,że najlepsze są decyzje Grada 14.02.10, 19:01 Kolega ayran wykazał się dużą cierpliwością i nie wiem czy się zorientowałeś, ale bezlitośnie obnażył twoją głupotę:))) Przy okazji mam też pytanie, powiedz jak to możliwe żeby człowieka tak skompromitowanego jak Sikorski kaczaki pchały na stanowisko ambasadora w Waszyngtonie zaraz po dymisji ze stanowiska ministra? Odpowiedz Link Zgłoś
4cat Re: Ty wiesz,że najlepsze są decyzje Grada 14.02.10, 20:07 boblebowsky napisał: > Kolega ayran wykazał się dużą cierpliwością i nie wiem czy się zorientowałeś, > ale bezlitośnie obnażył twoją głupotę:))) > Przy okazji mam też pytanie, powiedz jak to możliwe żeby człowieka tak > skompromitowanego jak Sikorski kaczaki pchały na stanowisko ambasadora w > Waszyngtonie zaraz po dymisji ze stanowiska ministra? ========================================================= Bobek ty się pocisz...;-) Przy okazji mam też pytanie, powiedz jak to możliwe żeby człowieka tak skompromitowanego jak Sikorski kaczaki pchały na stanowisko ambasadora w Waszyngtonie zaraz po dymisji ze stanowiska ministra? - znasz bajkę o gorącym kartoflu ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Ty wiesz,że najlepsze są decyzje Grada 14.02.10, 20:19 > Bobek ty się pocisz...;-) > Przy okazji mam też pytanie, powiedz jak to możliwe żeby człowieka tak skomprom > itowanego jak Sikorski kaczaki pchały na stanowisko ambasadora w Waszyngtonie z > araz po dymisji ze stanowiska ministra? > - znasz bajkę o gorącym kartoflu ;-)))) Aaaa.. czyli mam rozumieć, że stopień jego kompromitacji był na tyle duży, że nie pozwalał mu zostać ministrem, ale pozwalał mu zostać ambasadorem w tak ważnym czy wręcz jak dla kaczaków strategicznym kraju jak USA? Wytłumaczenia są w tej sytuacji dwa. Pierwsze to miałkość owych zarzutów a drugie to skrajna nieodpowiedzialność ekipy PISu, która w imię politycznego interesu chciała wystawić skompromitowaną osobę na tak ważne stanowisko. Wybieraj! Odpowiedz Link Zgłoś
4cat Re: Ty wiesz,że najlepsze są decyzje Grada 14.02.10, 21:01 stanowisko ambasadora to nie awans...to wyautowanie polityczne Teraz Radek także może być ambasadorem ale za chęć andropodismos PiS-u tylko w Ułan Bator Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Ty wiesz,że najlepsze są decyzje Grada 14.02.10, 21:31 cat napisał: > stanowisko ambasadora to nie awans...to wyautowanie polityczne > Teraz Radek także może być ambasadorem ale za chęć andropodismos PiS-u tylko w > Ułan Bator A gdzie ja napisałem, że to awans? Nie wykręcaj się tylko odpowiedz mi gdzie PIS popełnił błąd; rzucając bezpodstawne oskarżenia czy zabiegając o to żeby najważniejszą placówkę zagraniczną z ich punktu widzenia objęła osoba skompromitowana? Potrafisz odpowiedzieć czy znowu jakiś średnio zgrabny wygibasik zaprezentujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
4cat Re: Ty wiesz,że najlepsze są decyzje Grada 14.02.10, 21:40 boblebowsky napisał: > cat napisał: > > > stanowisko ambasadora to nie awans...to wyautowanie polityczne > > Teraz Radek także może być ambasadorem ale za chęć andropodismos PiS-u ty > lko w > > Ułan Bator > > A gdzie ja napisałem, że to awans? > Nie wykręcaj się tylko odpowiedz mi gdzie PIS popełnił błąd; > rzucając bezpodstawne oskarżenia czy zabiegając o to żeby najważniejszą placówk > ę > zagraniczną z ich punktu widzenia objęła osoba skompromitowana? Potrafisz > odpowiedzieć czy znowu jakiś średnio zgrabny wygibasik zaprezentujesz? =========================================================== nie moja decyzja....ja bym go wysłał do Ułan Bator... "...W polityce zagranicznej wieczność trwa najwyżej dwa lata..." ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Ty wiesz,że najlepsze są decyzje Grada 14.02.10, 22:07 4cat napisał: > nie moja decyzja....ja bym go wysłał do Ułan Bator... > "...W polityce zagranicznej wieczność trwa najwyżej dwa lata..." ;-) Toteż do ciebie mam tylko pretensje, że się wykręcasz od przyznania, że kaczaki dały doopy w każdym podanym przeze mnie przypadku, a nie że to ty chciałeś Radka gdzieś wysyłać. Przyzwyczaiłem się już że wy pisiorki wierność panu prezesowi wznosicie pana logikę i własną godność. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Grunt robili Jasiński i Draba, kaczy minister. 14.02.10, 19:14 Zapomniało się? W marcu 2007 r. do rozmów z El-Assirem (n/t prywatyzacji stoczni) włączyła się Kancelaria Prezydenta Lecha Kaczyńskiego. Libańczyka miał zarekomendować jeden z przywódców stoczniowych związków zawodowych. Dotąd znany był tylko wątek pomocy El-Assira w sprzedaży do Gruzji polskich rakiet typu Grom. www.portalmorski.pl/PiS-stocznie-i-El-Assiro8a14565 Odpowiedz Link Zgłoś
4cat Jak było źle to Grand mógł zrobić lepiej 14.02.10, 20:09 a on tylko Misiaka zadowolił... Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: a jak byście kolego funkcjonalny... 14.02.10, 17:59 Jak skazał J STALIN:VERTRAUEN ist gut,KONTROLLE ist besser! Odpowiedz Link Zgłoś
retronick Re: Radosław Sikorski zaczyna się pocić 14.02.10, 18:45 4cat napisał: > W Mielcu ludzie czekają ;-)))) ---- Pocić się będziesz ty jak sprawdzą ci dokładnie kampa. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczynska.ja [...] 14.02.10, 18:46 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
4cat [...] 14.02.10, 18:49 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Radosław Sikorski zaczyna się pocić 14.02.10, 18:52 Poty i łzy to specyficzny rodzaj lania wody przez platformersów. Odpowiedz Link Zgłoś
4cat Re: Radosław Sikorski zaczyna się pocić 14.02.10, 18:48 retronick napisał: > 4cat napisał: > > W Mielcu ludzie czekają ;-)))) > ---- > Pocić się będziesz ty jak sprawdzą ci dokładnie kampa. =============================================== to komuter mojego dziecka, ale będzie płacz ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
retronick Re: Radosław Sikorski zaczyna się pocić 14.02.10, 18:58 Ja sprawdzaniem kampów się nie zajmuję, więc z mojej strony możesz spać spokojnie. Słyszałem natomiast, że niektórzy forumowi "pisarze" już przeszli dokładny przegląd HDD. Parę spraw skierowano do sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
4cat Re: Radosław Sikorski zaczyna się pocić 14.02.10, 20:12 retronick napisał: > Ja sprawdzaniem kampów się nie zajmuję, > więc z mojej strony możesz spać spokojnie. > Słyszałem natomiast, że niektórzy forumowi "pisarze" > już przeszli dokładny przegląd HDD. > Parę spraw skierowano do sądu. ============================================ jak będzie Tuskdonaldyzm w Polsce to poprosze o azyl polityczny dla siebie i rodziny w Izraelu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kancelaria_p_prezydenta ... A Kaczyński (aka Podły) robić pod siebie. 14.02.10, 18:52 4cat napisał: > W Mielcu ludzie czekają ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Radosław Sikorski zaczyna się pocić 14.02.10, 20:12 Mielecki hak uniemożliwi Sikorskiemu kandydowanie na kandydata? Odpowiedz Link Zgłoś
4cat Re: Radosław Sikorski zaczyna się pocić 14.02.10, 20:16 zoil44elwer napisał: > Mielecki hak uniemożliwi Sikorskiemu kandydowanie na kandydata? - ten hak Palikot nazwał, problemem z żoną ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Radosław Sikorski zaczyna się pocićObiecał że 14.02.10, 20:16 Obiecał że wyrżnie 30 % społeczeństwa=- bo tylu przy ostrożnym szacunku popiera PiS Odpowiedz Link Zgłoś
4cat Re: Radosław Sikorski zaczyna się pocićObiecał że 14.02.10, 20:18 kecawa napisał: > Obiecał że wyrżnie 30 % społeczeństwa=- bo tylu przy ostrożnym szacunku popiera > PiS obiecał zwolenikom PiS-u andropodismos, czyli mężczyzn wyrżnąć w pień, kobiety i dzieci uprowadzić w niewolę Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Radosław Sikorski zaczyna się pocićObiecał że 14.02.10, 20:19 No to znów będzie musiał uciekać z Polski,tak jak w 1980. Odpowiedz Link Zgłoś
4cat Re: Radosław Sikorski zaczyna się pocićObiecał że 14.02.10, 20:25 zoil44elwer napisał: > No to znów będzie musiał uciekać z Polski,tak jak w 1980. ma zasługi zostanie ambasadorem w Ułan Bator ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś