Dodaj do ulubionych

Napięcia starachowickie - Kurczuk kontra "Trybuna"

13.02.04, 18:36
Zaorać, ach zaorać to SLD!!!

Obserwuj wątek
    • Gość: gugi@interia.pl Głosujcie na SLD niech żyą związki homoseksualne! IP: *.crowley.pl 13.02.04, 18:58
      Do Lesbijek nic nie mam...
      A do sKWASowanego SLD z
      Panią KFFFFFFFFAŚniewską
      mam bardzo wiele!!! Prokuratura
      powinna zamknąć M-i-el-ie-ra w Szafie bez klamek a
      ludzie chorzy psychicznie powinni wydać wyrok!
      Mierzmy miarą klubu parlamentarnego SLD.
      Głosujmy na SLD wkońcu jesteśmy PATRIOTAMI!!!! Niech POLSKA ^&%&*@*(#&(@&$(
      zreszta i tak mam caly ten shit za soba!!!!! MAm zielona karte i mam was i
      wasze problemy serdecznie w czteroliterowym wyrazie!!! ale to mój manifest do
      ludzi myslacych ktorzy i tak nie zrozumieją o czym mówię i o to mi chodzi...
      A teraz idz grzecznie ogladac telewizje!!!!! Puste glowy gadajace do Ciebie
      debilizm to Twoje przeznaczenie przeciez Kochasz.....
    • Gość: Camille~Pissarro Koniec orki juz niedługi, moze tylko do wiosny n/t IP: *.idea.pl 13.02.04, 19:48
    • Gość: j23 Brawo Kurczuk IP: 81.18.220.* 13.02.04, 20:03
      Dobrze,że chociaż takiego Kurczuka mają, resztek honoru tej ekipy razem z
      Hausnerem bronią, reszta to niestety karły i byli "biesiadnicy"...
      • Gość: SLD-UPek Towarzysz Kurczuk idzie na całość! IP: 195.205.230.* 13.02.04, 20:15
        W Lublinie odstawił od korytka tow . Sierakowską, a teraz porwał się na
        towarzysza Millera. Wszystko wskazuje jednak na to, że tow. Kurczuk przejdzie
        do historii jako postać tragikomiczna. Obejmując stołek tow. Millera bedzie
        zapewne pierwszym i ostatnim sekretarzem SLD d. PZPR.
    • Gość: prawnik Re: Napięcia starachowickie - Kurczuk kontra "Try IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 14.02.04, 09:19
      czy w sprawie zdegradowania prokuratora Szegdy za sprawę "Grudnia 70 r" tez
      chodzilo o niezależność prokuratury
      • Gość: ludzieee Re: Napięcia starachowickie - Kurczuk kontra "Try IP: 195.116.149.* 15.02.04, 07:37
        ludzieeee!czy nie widzicie ze to na zlecenie Buzka i jego ekipy oskarża się
        uczciwości przedstawicieli,fałszuje sondaże,upitala gospodakę?przecież nasi
        kochani jadno- i dwuręcy bandyci z lesiem na czele są kochani przez caaaaały
        naród!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka