q_q_q 13.02.04, 18:36 Zaorać, ach zaorać to SLD!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gugi@interia.pl Głosujcie na SLD niech żyą związki homoseksualne! IP: *.crowley.pl 13.02.04, 18:58 Do Lesbijek nic nie mam... A do sKWASowanego SLD z Panią KFFFFFFFFAŚniewską mam bardzo wiele!!! Prokuratura powinna zamknąć M-i-el-ie-ra w Szafie bez klamek a ludzie chorzy psychicznie powinni wydać wyrok! Mierzmy miarą klubu parlamentarnego SLD. Głosujmy na SLD wkońcu jesteśmy PATRIOTAMI!!!! Niech POLSKA ^&%&*@*(#&(@&$( zreszta i tak mam caly ten shit za soba!!!!! MAm zielona karte i mam was i wasze problemy serdecznie w czteroliterowym wyrazie!!! ale to mój manifest do ludzi myslacych ktorzy i tak nie zrozumieją o czym mówię i o to mi chodzi... A teraz idz grzecznie ogladac telewizje!!!!! Puste glowy gadajace do Ciebie debilizm to Twoje przeznaczenie przeciez Kochasz..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camille~Pissarro Koniec orki juz niedługi, moze tylko do wiosny n/t IP: *.idea.pl 13.02.04, 19:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Brawo Kurczuk IP: 81.18.220.* 13.02.04, 20:03 Dobrze,że chociaż takiego Kurczuka mają, resztek honoru tej ekipy razem z Hausnerem bronią, reszta to niestety karły i byli "biesiadnicy"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD-UPek Towarzysz Kurczuk idzie na całość! IP: 195.205.230.* 13.02.04, 20:15 W Lublinie odstawił od korytka tow . Sierakowską, a teraz porwał się na towarzysza Millera. Wszystko wskazuje jednak na to, że tow. Kurczuk przejdzie do historii jako postać tragikomiczna. Obejmując stołek tow. Millera bedzie zapewne pierwszym i ostatnim sekretarzem SLD d. PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: Napięcia starachowickie - Kurczuk kontra "Try IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 14.02.04, 09:19 czy w sprawie zdegradowania prokuratora Szegdy za sprawę "Grudnia 70 r" tez chodzilo o niezależność prokuratury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludzieee Re: Napięcia starachowickie - Kurczuk kontra "Try IP: 195.116.149.* 15.02.04, 07:37 ludzieeee!czy nie widzicie ze to na zlecenie Buzka i jego ekipy oskarża się uczciwości przedstawicieli,fałszuje sondaże,upitala gospodakę?przecież nasi kochani jadno- i dwuręcy bandyci z lesiem na czele są kochani przez caaaaały naród!!!! Odpowiedz Link Zgłoś