oszusci_z_po_won 19.03.10, 20:47 NIK już był, IPN też załatwiony, kto następny w kolejce ? Pytanie o tyle ciekawe, że np. spółki skarbu państwa zostały obstawione zaraz na samym PO-czątku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etta2 Re: NIK już był, IPN też załatwiony, kto w kolej 19.03.10, 20:49 Jak to kto? WECIAK! To ostania gnida kaczystanu do utylizacji. Dokona się wkrótce, hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
oszusci_z_po_won Re: NIK już był, IPN też załatwiony, kto w kolej 19.03.10, 20:53 etta2 napisała: > Jak to kto? WECIAK! To ostania gnida kaczystanu do utylizacji. > Dokona się wkrótce, hahaha. piszesz dużo, ale sama nie wiesz PO co... (?) Odpowiedz Link Zgłoś
sas125 Re: NIK już był, IPN też załatwiony, kto w kolej 19.03.10, 23:14 a wtedy takie szmaty jak ty beda mogly powiewac czerwonymi flagami z napisem PO uber alles Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa GUS??? 19.03.10, 20:52 oszusci_z_po_won napisał: > NIK już był, IPN też załatwiony, kto następny w kolejce ? > Pytanie o tyle ciekawe, że np. spółki skarbu państwa zostały > obstawione zaraz na samym PO-czątku. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: GUS??? 19.03.10, 20:58 kultura następna,właśnie obcięto im budżet{TVP Kultura},czy może ktoś wyjaśnić,dlaczego platfusy tak nienawidzą kultury? Odpowiedz Link Zgłoś
oszusci_z_po_won Re: GUS??? 19.03.10, 21:17 bodo.2 napisał: > kultura następna,właśnie obcięto im budżet{TVP Kultura},czy może ktoś > wyjaśnić,dlaczego platfusy tak nienawidzą kultury? ...PO dobno to same kulturalne osobistości. Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 [...] 19.03.10, 21:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: NIK już był, IPN też załatwiony, kto w kolej 19.03.10, 21:28 nie podniecaj się tak zalotami Tuska do opozycji,może chleb z tego będzie,a może zakalec Odpowiedz Link Zgłoś
oszusci_z_po_won [...] 19.03.10, 21:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: NIK już był, IPN też załatwiony, kto w kolej 19.03.10, 21:32 > Pytanie o tyle ciekawe, że np. spółki skarbu państwa zostały > obstawione zaraz na samym PO-czątku. Chyba przez trzódkę Maciory i kacze pociotki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: NIK już był, IPN też załatwiony, kto w kolej 19.03.10, 21:36 a boju zawału nie dostajesz z powodu umizgów Tuska do opozycji,lawiny przeprosin? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: NIK już był, IPN też załatwiony, kto w kolej 19.03.10, 21:42 bodo.2 napisał: > a boju zawału nie dostajesz z powodu umizgów Tuska do opozycji,lawiny przeprosi > n? Wręcz przeciwnie, zachowanie Tuska tylko wzbudza mój szacunek. Niestety jego oponentów politycznych nigdy nie było na to stać i min. dla tego jak to powiedział Donek wymrą jak dinozaury. Odpowiedz Link Zgłoś
oszusci_z_po_won Re: NIK już był, IPN też załatwiony, kto w kolej 19.03.10, 21:40 boblebowsky napisał: > > Pytanie o tyle ciekawe, że np. spółki skarbu państwa zostały > > obstawione zaraz na samym PO-czątku. > Chyba przez trzódkę Maciory i kacze pociotki:))) > ...duduś, czy udajesz? czy rzeczywiście nie wiesz? zaraz po zachłystnięciu się władzą w pierwszych tygodniach, chyba w listopadzie - wywalili rade nadzorczą Orlenu i PO wsadzali swoich. Niekiedy bez odpowiednich kwalifikacji.. itd., itd., itd., Nie wiem czy jest sens dalej wyliczać bo ty masz - już to ci pisałem kiedyś - wgrane od szetyny na twardy dysk pod czupryną. Więc nie jestem pewien, czy jest sens dyskutować z tobą... Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: NIK już był, IPN też załatwiony, kto w kolej 19.03.10, 21:51 > ...duduś, czy udajesz? czy rzeczywiście nie wiesz? > zaraz po zachłystnięciu się władzą w pierwszych tygodniach, chyba w > listopadzie - wywalili rade nadzorczą Orlenu i PO wsadzali swoich. > Niekiedy bez odpowiednich kwalifikacji.. itd., itd., itd., > Nie wiem czy jest sens dalej wyliczać bo ty masz - już to ci pisałem > kiedyś - wgrane od szetyny na twardy dysk pod czupryną. Więc nie > jestem pewien, czy jest sens dyskutować z tobą... Taaak....? No to lecisz z tymi przykładami synek! No, wymieniaj człowieku co ma zamiast gęby cholewę i nie wykręcaj się tymi żałosnymi tekstami o jakiś szetynowach i wypranych mózgach tylko dawaj konkret. W przeciwieństwie do ciebie jestem w stanie zaakceptować fakty, ale nie żaden bełkot, że jest ich wiele, od pyty itd... KONKRET PROSZĘ!!!! I nie zapomnij też napisać kogo ci ludzie zastąpili i skąd ci zastąpieniu się wywodzili jakie mieli kwalifikacje? Zamieniam się w słuch miszczu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oszusci_z_po_won Re: NIK już był, IPN też załatwiony, kto w kolej 19.03.10, 22:12 duduś, sprawdź sobie: rady nadzorcze spółek skarbu państwa - kto tam został wsadzony w ramach "odwdzięczania się" ?????????????? co stało się z wojewódzkimi ZUS-ami? Ludzie wybrani po kilku konkursach jak nastało peło to może tak sobie sami odeszli? co??? Tam były wymagane szczególne kwalifikacje... Co powiesz na PO-wskie konkursy pisane pod kandydata oczywiście z PO np. w Warszawie? Tego przed PO jeszcze nie było! duduń, nie rozśmieszaj dziecinnymi pytaniami. Ty nie musisz zamieniać się w nic, ty już jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: NIK już był, IPN też załatwiony, kto w kolej 19.03.10, 22:25 oszusci_z_po_won napisał: > > duduś, sprawdź sobie: rady nadzorcze spółek skarbu państwa - kto > tam został wsadzony w ramach "odwdzięczania się" ?????????????? > co stało się z wojewódzkimi ZUS-ami? Ludzie wybrani po kilku > konkursach jak nastało peło to może tak sobie sami odeszli? co??? > Tam były wymagane szczególne kwalifikacje... > Co powiesz na PO-wskie konkursy pisane pod kandydata oczywiście z PO > np. w Warszawie? Tego przed PO jeszcze nie było! > duduń, nie rozśmieszaj dziecinnymi pytaniami. > Ty nie musisz zamieniać się w nic, ty już jesteś... To tym mnie nie rozśmieszaj szczurku:)))) Jest dokładnie tak jak myślałem, zamiast gęby masz cholewę i potrafisz tylko obrzucać oskarżeniami bez pokrycia. Równie dobrze ja mogę napisać, że jesteś specjalistą od czyszczenia językiem psich odbytów, a z każdego twojego postu wynika, że jednak największą radość sprawia ci zabawa psim wentylem. Przecież to oczywiste i wiedzą to właściciele wszystkich psów w Warszawie. Albo podajesz konkretne przykłady, albo spiżdżaj z tą gadką szmatką! Ja podałem dwa konkf Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: NIK już był, IPN też załatwiony, kto w kolej 19.03.10, 23:18 Dziwny jakiś jest. Zamiast się cieszyć, że PO z rad powyrzucała ludzi jeszcze Millera i SLD. Bo PiS czystek nie przeprowadzał, a nawet konkursów. Odpowiedz Link Zgłoś
sas125 Re: NIK już był, IPN też załatwiony, kto - TV 19.03.10, 23:26 oczywiscie TV1 - i pozniej rozwalimy na czesci NFZ -tak zeby bylo wiecej stanowisk do synekur - a ty polaczku plac rok 2010 - o 1,5 mld zl mniej na sluzbe zdrowia - a my w Po wiemy jak zmniejszyc kolejki i zlikwidowac dlugi w szpitalach / min Kopacz/ - a spotkaj sie babo z min. fedak -moze uslyszysz cos kulturalnego na s.... chcieliscie PO -to macie Odpowiedz Link Zgłoś
sas125 Re: Pisowcy! Cala Polska wami pogardza i smieje s 20.03.10, 01:32 przyznaj sie zes ubek to w calej Polsce spotkasz sie z pogardą a i po pysku dostaniesz Odpowiedz Link Zgłoś
sas125 Re: NIK już był, IPN też załatwiony, kto w kolej 19.03.10, 23:20 Wręcz przeciwnie, zachowanie Tuska tylko wzbudza mój szacunek.... -bo widocznie lubisz bajki a jeszcze pani nie zaczela uczyc cie rachunkow 1tusc =100 mld dlugu bedziesz to splacac baranku lzesz jak tusk Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: NIK już był, IPN też załatwiony, kto w kolej 20.03.10, 03:01 w kolejce do dorżniecia pisowska wataha:-) Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: NIK już był, IPN też załatwiony, kto w kolej 20.03.10, 03:04 I dlatego idą do sprzedazy. Niech właściciel sie martwi o zarząd. Odpowiedz Link Zgłoś