mao111 23.03.10, 23:09 Napisali w programie tego, którego SLD wyrzuciło z TVP... :) Zybertowicz przeżywa, że w sądzie dostaje po d... od Michnika. Bronek go dzielnie wspiera z pomocą zyzakowatego Nowaka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sas125 Re: "Michnik knebluje polemistów" 23.03.10, 23:13 dlaczedo tylko 7% Polakow ma zaufanie do polskiego sadownictwa .. p.s chyba przesadziłem tylko 5% Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: "Michnik knebluje polemistów" 23.03.10, 23:27 sas125 napisał: > dlaczedo tylko 7% Polakow ma zaufanie do polskiego sadownictwa .. > p.s chyba przesadziłem tylko 5% A gdzieś ty takie dane wynalazł? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: "Michnik knebluje polemistów" 24.03.10, 13:13 We własnej głowie... Ma łeb facio!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: "Michnik knebluje polemistów" 23.03.10, 23:38 Upadłe autorytety muszą kneblować usta oponentów./Prawdziwa cnota krytyk się nie boi(I Krasicki) Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: "Michnik knebluje polemistów" 24.03.10, 00:52 A gdzie jest składowisko tych zakneblowanych?A może zacytować powiedzenie o głupocie z serialu CSSR-Szpital na skraju miasta.Brzmiało to mniej więcej tak-Gdyby głupota miała skrzydła,to latałby pan /i/ jak gołębica/gołąb/.Jak coś nie wyjdzie,winien Michnik,jak ktoś coś spieprzył,winien Michnik,ktoś coś ukradł,winien Michnik.A jeszcze ,kryzys na świecie ,winien Michnik i dziwne,że nam tego nie załatwił.Czyżby przez niedopatrzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: "Michnik knebluje polemistów" 24.03.10, 00:53 Przeciez nie moze nic kneblowac nawet tego nie wyjaka. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Gromek.... 24.03.10, 08:16 czarnygrom333 napisał: > Przeciez nie moze nic kneblowac nawet tego nie wyjaka. Sp...liłeś z Polski do tej Mississaugi układać Kanadyjczykom kostkę brukową, to skup się na tym co robisz, a nie staraj się być arbitrem elegentiarum na FK...W d.upie byłeś, goowno widziałeś, a czynisz się wyrocznią w każdym temacie...Daj spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: "Michnik knebluje polemistów" 24.03.10, 01:04 To w III RP nie ma kryzysu? Nie wiedziałem,ale chyba dlatego że nie czytam już A Michnika i nie oglądam TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
kawusia_z_palacu Prawdziwa cnota boi sie wszystkiego 24.03.10, 01:13 ale pilnuje nie tyle ust co majtek przy gumce. Jak nie upilnuje - to po cnocie. zoil44elwer napisał: > Upadłe autorytety muszą kneblować usta oponentów To taki nonsens, że nadaje się na sygnaturkę, ale już jedną mam: Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Prawdziwa cnota boi sie wszystkiego 24.03.10, 01:19 Przy wysoko osadzonych klamkach mały i niski prezydent nie może otworzyć okna i drzwi na świat oraz by przewietrzyć pałacową(dworską)atmosferę. Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Dekownik i tchorz Wildstein zgromadzil wczoraj 24.03.10, 10:18 fajne towarzystwo - psychopatyczny "Zyzak"-Nowak i oblakany stary komuch Zybertowicz, ktory ciagla zapluwal sie z rozpaczy, ze musi placic kase za oszczerstwa, jakich sie dopuscil. A caly program prosto z PRLu! Dno! Odpowiedz Link Zgłoś
sas125 [...] 24.03.10, 10:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Dekownik i tchorz Wildstein zgromadzil wczora 24.03.10, 11:10 Alfa i Omega czyli Sąd Lustracyjny 10 lat temu orzekł że Lech W to nie TW Bolek i causa finita.Już nigdy nawet po wyjściu na światło dzienne nowych dowodów nie można pisać i mówić że Lech W to Bolek!!Nawet Krk wycofał się z wielu swoich dogmatów,ale dogmat o legendzie Wałęsy jest niepodważalny? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re:IIIRP równa się PRLbis... 24.03.10, 12:48 tylko forma miększa. Tak jak ktorys z gosci programu powiedział. Wolnosc słowa ma nadal dużą cenę. Tyle, ze wsadzanie do więzienia zostało zastąpione ruinowaniem delikwenta finansowo. A ten tekst warto przeczytac. Przydługawy, ale doskonale wyjaśnia rózne kwestie liberwig.salon24.pl/165326,za-co-tak-naprawde-zniszczono-pawla-zyzaka Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re:IIIRP równa się PRLbis... 24.03.10, 13:11 Oczywiście rujnowaniem, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re:IIIRP równa się PRLbis... 24.03.10, 13:51 Nie, od arruinar. Głodnemu chleb na mysli jak widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re:IIIRP równa się PRLbis... 24.03.10, 14:26 Jak slyszysz,ale nie jak widzisz: arruinar (język hiszpański) [edytuj] wymowa: IPA: [arrui'naɾ] znaczenia: czasownik (1.1) niszczyć, ruinować ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re:IIIRP równa się PRLbis... 25.03.10, 16:52 elena4 napisała: > No widzisz? Uczysz sie. To raczej ty sie powinnas byla nauczyc,ale niestety nic z tego nie wyszlo.;) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re:IIIRP równa się PRLbis... 25.03.10, 18:08 Biedactwo. Ja się nauczylam poprawnie, w swoim czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re:IIIRP równa się PRLbis... 25.03.10, 18:23 To byly zle czasy polskiej ortografii,biedaczyno. Popraw sie,bo nic z ciebie nie bedzie.;) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re:IIIRP równa się PRLbis... 25.03.10, 18:29 A w żadnym wypadku nie będę sie poprawiac. Mam Słownik języka polskiego w domu, wydany przez PWN w 2005 roku, więc jesli po tym roku zmieniono pisownię to i tak te dwie formy współistnieją jeszcze jako prawidłowe. Dla mnie prawidłowe jest zrujnowac i tak zostanie do konca smierci, hehehe, choc z zupełnie innych powodów zrobię czasami jakis błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re:IIIRP równa się PRLbis... 25.03.10, 20:42 Widac zmienilo sie,zeby dopomoc analfabetom. Za moich czasow (i tego nikt powazny nie probuje zmienic) ruina zawsze byla ruiną,nie rujiną. No, ale nie dziwie sie,ze takim osobkom jak ty bardziej odpowiada ruj- ina.;) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re:IIIRP równa się PRLbis... 25.03.10, 21:04 Skarbie. Ruina była odkąd pamiętam, tak jak zrujnowany. Nie mam wiedzy na temat zmian ortograficznych w słowie zrujnowany, ale skoro upierasz się, ze napisałam poprawnie w pierwszym przypadku czyli zruinowac, to jako osoba życzliwa, mogę dac ci wiarę. Ale tylko dlatego, ze nie jestem na bieżąco w korektach norm ortograficznych i gramatycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re:IIIRP równa się PRLbis... 25.03.10, 21:12 Nie dogadamy sie,no,ale jak tu rozmawiac z wtórną analfabetką?;) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re:IIIRP równa się PRLbis... 25.03.10, 21:51 Tak samo jak z zarozumiałym bucem ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kancelaria_p_prezydenta Takich "polemistów" powinien walic po pysku! 24.03.10, 16:11 mao111 napisał: Napisali w programie tego, którego SLD wyrzuciło z TVP... :) > > Zybertowicz przeżywa, że w sądzie dostaje po d... od Michnika. > Bronek go dzielnie wspiera z pomocą zyzakowatego Nowaka. Odpowiedz Link Zgłoś
sas125 adas knebluje -dowod j.w. sas125 24.03.10, 22:42 nawet misie niechce powtarzac tego co napisalem, szkodz czasu dla ludzi honoru a la adas Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 [...] 24.03.10, 23:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: "Michnik knebluje polemistów" 25.03.10, 17:04 czy mu już mózg wysechł,że nie stać go na rzetelną debatę i łapie się bolszewickich metod? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: "Michnik knebluje polemistów" 25.03.10, 17:10 Zapytaj Macierewicza.Jestes blizej tego TW ktory knebluje krytyka Friszke. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: "Michnik knebluje polemistów" 25.03.10, 17:15 myślę,że nie o dupolizie tu mowa,a o kneblowaniu faktów,a wywyższaniu mitów Odpowiedz Link Zgłoś
sas125 Re: "Michnik knebluje polemistów" 25.03.10, 23:04 knebluje krytyka Friszke.-wlasnie lewak friszke wyszedl skompromitowany z programu u Pospieszlskiego w TV1 zakneblowany wlasną glupotą. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: "Michnik knebluje polemistów" 25.03.10, 18:14 Polska Norma(PN):Zacinający się(jąkający),np Ludwik D(nieposłusznych w kamasze)-Adam M(lewicy wolno mniej)myślą tylko o swej wolności słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kancelaria_p_prezydenta Tokaftan bezpieczeństwa dla rozedrganego profesora 25.03.10, 22:17 Zybertowicza, a nie żeden knebel. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Tokaftan bezpieczeństwa dla rozedrganego prof 25.03.10, 22:29 SB też zakładało takie kaftany bezpieczeństwa.Tylko że wtedy i teraz opozycjoniści mówili i mówią że to były zbrodnie totalitarnego państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kancelaria_p_prezydenta [...] 25.03.10, 23:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kancelaria_p_prezydenta zweil łże jak gazeta.pl stąd wzajemna sympatia? 26.03.10, 02:13 Odpowiedz Link Zgłoś