manny-jestem 15.04.10, 16:35 Czy to wystarczy? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,7775125,Interfax__Na_pokladzie_Tu_154_nie_bylo_naciskow__by.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dupetek Re: "Nie bylo naciskow zeby ladowac" 15.04.10, 16:41 Wcześniej Wyborcza powoływała się na anonimowe źródło, które twierdziło, że z zapisu na skrzynkach wynika powód katastrofy. Tak, to z anonimowymi źródłami jest. Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Re: "Nie bylo naciskow zeby ladowac" 15.04.10, 16:42 manny-jestem napisał: > Czy to wystarczy? Nie wystarczy. Parulski: Doniesienia o ustaleniach śledztwa - spekulacjami wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,7775294,Parulski__Doniesienia_o_ustaleniach_sledztwa___spekulacjami.html Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: "Nie bylo naciskow zeby ladowac" 15.04.10, 16:50 Kontynuujmy wiec zabawe dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Nie wystarczy 15.04.10, 16:44 Dlatego ze wszystki strony dla wlasnych celow beda wyciagac z kata jakies hipotetyczne historie. Zwlaszcza wtedy gdy gina ludzie smniercia tragiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Nie wystarczy 15.04.10, 18:36 Pisięta już zdążyły powyciągać... te najgorsze... Górski zdobył się na odrobinę przyzwoitości... Kiedy kolej na Macierewicza i tego typa od radyja? Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Dementi prok Parulskiego 15.04.10, 16:47 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,7775294,Parulski__Doniesienia_o_ustaleniach_sledztwa___spekulacjami.html Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: "Nie bylo naciskow zeby ladowac" 15.04.10, 16:49 O tym, że naciski były wiemy wszyscy i są na to dowody na papierze. Po incydencie w Tbilisi, poseł Bielan nazwał publicznie pilota tchórzem, pan śp. poseł Gosiewski skierował interpelację do ministra obrony narodowej, pan poseł Karski skierował do Prokuratury Wojskowej doniesienie o odmowie wykonania rozkazu. Czy Wy myślicie, że ci ludzie o tym zapomnieli?. Że nie żyją pod presją? Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak Re: "Nie bylo naciskow zeby ladowac" 15.04.10, 17:54 > O tym, że naciski były wiemy wszyscy i są na to dowody na papierze. Po > incydencie w Tbilisi, poseł Bielan nazwał publicznie pilota tchórzem, Również sam Kaczyński dawał do zrozumienia, że pilot to tchórz i "powinien być mniej lękliwy"... Po czym pilot ten został odsunięty od latania z Prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: "Nie bylo naciskow zeby ladowac" 15.04.10, 17:59 Rozumiem wiec ze to murowane ze tak samo bylo w Smolensku... Odpowiedz Link Zgłoś
p_7 Re: "Nie bylo naciskow zeby ladowac" 15.04.10, 18:22 manny-jestem napisał: > Rozumiem wiec ze to murowane ze tak samo bylo w Smolensku.. To podaj inny powód, który zmusił pilota do złamania wszystkich procedur bezpieczeństwa i próby wylądowania w warunkach całkowicie wykluczających możliwość bezpiecznego lądowania. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Bez nerw, dowiemy się 15.04.10, 16:53 wiadomosci.onet.pl/2155672,11,seremet_zapisy_czarnych_skrzynek_beda_jawne,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Manny skoro jesteś;) coś specjalnie dla Ciebie: 15.04.10, 16:55 Ale nie tylko oczywiście;) www.fronda.pl/news/czytaj/julia_latynina_katyn_2_1 Lepiej przeczytać w podanej kolejności. swkatowice.mojeforum.net/post-vp28430.html Zapoznaj się proszę jeżeli chcesz z tymi teoriami. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Manny skoro jesteś;) coś specjalnie dla Ciebi 15.04.10, 17:23 Obiecalem sobie ze do zakonczenia zaloby o zadnych teoriach spiskowych dyskutowal nie bede. Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Śledztwo forumowe jasno ustaliło. 15.04.10, 17:56 Kaczyński zmusił, Kaczyński przystawił pistolet do skroni, Kaczyński winien, Kaczyńskiego opluć nawet po śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
donek_z_bagien Wasz nowy idol Łukaszenka już wie. 15.04.10, 18:10 Czy przeglądał to forum ,czy może wy cytujecie swojego idola? Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Wasz nowy idol Łukaszenka już wie. 15.04.10, 18:15 No jasne nie bylo zadnych naciskow , tylko pilot byl kamikadze .... Oczywiscie wedlug pisowskich cwierc glupkow byl to zamach za ktorym stoja Tuski Putin... Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Nie wystarczy. 15.04.10, 18:22 Twoja pewność, że ma to wystarczyć równa się z moim brakiem pewności, ponieważ nie ma ostatecznych wyników śledztwa. Przedwczoraj polski prokurator ze smoleńskiego wypadku powiedział, że pewność co do ewentualnych nacisków z zewnątrz będzie możliwa po dokonaniu analiz foniatrycznych tła głosów z czarnych skrzynek. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Nie wystarczy. 15.04.10, 18:24 "Według źródła agencji w komisji zajmującej się badaniem przyczyn tragedii, na rozszyfrowywanych czarnych skrzynkach nie ma śladu takich nacisków." Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Nie wystarczy. 15.04.10, 18:30 Pojawiające się doniesienia o rzekomych ustaleniach dotyczących przyczyn katastrofy należy traktować jedynie w kategoriach nieuprawnionych spekulacji - oświadczył w czwartek w Smoleńsku Naczelny Prokurator Wojskowy płk Krzysztof Parulski. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Dziekuję. 15.04.10, 18:34 "Taką nieoficjalną informację podała rosyjska agencja Interfax". Żeby było jasne - nie chcę udowadniać w żaden sposób tego, że to Zmarły (bądź przełożeni pilota) naciskał, tak jak ty próbujesz wmówić, że tej sytuacji nie było. Szczególnie Ty powinieneś opierać się na dowodach nie plotkach. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Dziekuję. 15.04.10, 18:38 Nic nie probuje wmowic. Jesli beda dowody ze prezydent naciskal nie mam zamiaru chowac glowy w piasek. Ale na razie nie ma a ryk jest. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa22 Re: "Nie bylo naciskow zeby ladowac" 15.04.10, 18:43 Podobnie jak nie było naciskow aby na Wawel. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: "Nie bylo naciskow zeby ladowac" 15.04.10, 19:00 Nie ma dowodu, że ktoś z wysoko postawionych osób na pokładzie żądał od pilotów koniecznego lądowania - cytuje swojego anonimowego informatora Interfax. tego anonimowego swiadka informatora ... znaleziono pod budka z piwem .... . Poprosisz Putina to ci moze da pelne informacje dotyczace przyczyn katastrofy . Pochowany na Wawelu nie mogl postepowac glupio , to chyba logiczne ;) . Tym razem ... Polacy beda oklamywac ... Polakow ... ?, nei po raz pierwszy i nie po raz ostatni , w czym problem . Odpowiedz Link Zgłoś